Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Otaku akce a Chika

Goto down 
+8
marsali
TommyCZ
Ravens
Temarii
Thorr
warrion
Dejv007
mashiro
12 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorZpráva
Ravens
Chika-team
Ravens

Poeet p?íspivku : 688
Registration date : 23. 07. 08

Otaku akce a Chika - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 3 EmptyFri Aug 01, 2008 1:33 am

tož proč tam máš u mě otazník? lol!
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 3 EmptyFri Aug 01, 2008 9:49 am

No a která postava se k tobě hodí Question
Chováním, oblečením, barvou vlasů, .....
PS: Li Xingke jen proto, že je frajer je nedostačující. Musíš přihodit Very Happy tongue
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 3 EmptyFri Aug 01, 2008 9:34 pm

Pche a já nejsem dostačující frajer? No protože dělám teď jenom ranní a do 7mi večer tak nestíhám žádné kadeřnictví takže mi odrůstají vlasy a barvou atd. by tam mohlo něco být ze Suzaka Very Happy Very Happy
Ale jak to tak půjde dál tak zarostu a dám se na černo a budu Xingke - navíc máme stejnou barvu očí flower , takže je to jasné ne? elephant Very Happy lol!
Návrat nahoru Goto down
TommyCZ
Chika-team
TommyCZ

Poeet p?íspivku : 234
Registration date : 27. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 3 EmptySun Aug 03, 2008 4:27 pm

Jaképak jméno byste přidělili mě, když už jste mě viděli na Adviku? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

Poeet p?íspivku : 848
Registration date : 15. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 3 EmptySun Aug 03, 2008 10:37 pm

Já ti nevím... Very Happy
Nechám to na ostatních. A kdo proboha začal s tím vytvářením nicků podle CG?
Jo, jasně... Já... Začalo to Diethardem. ^_^
A jinak jsem doma! Haha.
Návrat nahoru Goto down
http://www.chika-translations.tym.cz
Ravens
Chika-team
Ravens

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 3 EmptyMon Aug 04, 2008 4:02 am

TommyCZ napsal:
Jaképak jméno byste přidělili mě, když už jste mě viděli na Adviku? Very Happy

Code Geass R2 Episode 13 - 13min 56sec Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 3 EmptyMon Aug 04, 2008 11:36 am

No jak na tohle jsi přišel... Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 3 EmptyMon Aug 04, 2008 4:15 pm

Dejv007 napsal:
Já ti nevím... Very Happy
Nechám to na ostatních. A kdo proboha začal s tím vytvářením nicků podle CG?
Jo, jasně... Já... Začalo to Diethardem. ^_^
A jinak jsem doma! Haha.

Jo začal jsi se mnou a já tito vrátil Laughing
A ještě přidal(warrion a mashirovi - které se mu jeho mooc nezamlouvá, ale má smůlu Very Happy , tak teď jsi na řadě ty. Tak taky pomož. What a Face
Exclamation
lol!

Ravensovi-Loyd a basta Very Happy Evil or Very Mad
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 3 EmptyMon Aug 04, 2008 9:37 pm

Hidoi.
Jsem akčnější typ Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 3 EmptyMon Aug 04, 2008 11:16 pm

Ravens napsal:
Hidoi.
Jsem akčnější typ Very Happy

Tak mě přesvědč o opaku Cool tongue
A to tak, že dokončíš svůj projekt Exclamation

Arrow To nezvládneš Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

lol!
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

Poeet p?íspivku : 189

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 3 EmptyTue Aug 05, 2008 11:35 am

Zdar osoby s Chikou spjaté.

Advik byl bezva, to je jasná věc. Spal sem v Shonen-ai sekci, koukal na anime, bloudil po škole dlouhé hodiny... prostě bezva Very Happy Každopádně na příští akci bych měl pár připomínek Very Happy

1. Jsem hluboce zklamám z toho že sem nepotkäl warrion. Furt mi slybovala řízky a nakonec sem ji ani nezahlídl a to sem měl vedle sebe Dejva který ji údajně zná.
(a nepotkali sme ani hranolku ktreou mi dejv furt sliboval Sad )

2. protože se zjevně na akcích nerozeznáváme navhruju Udělat Chikáčům trička. Na Adviku měl vlastní tričko skoro každej a mě to lehce iritovalo. ( ne, vlastně mě to hafa štvalo Very Happy) Přemejšlejte co by na takovýám tričku nemělo chybět Very Happy ... nebo třeba co by se dalo udělat místo triček, ( třeba chika trenky, chika čepice, chika spodní prádlo a kdo ví co ještě Very Happy )
Návrat nahoru Goto down
TommyCZ
Chika-team
TommyCZ

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 3 EmptyTue Aug 05, 2008 12:41 pm

mashiro napsal:
Zdar osoby s Chikou spjaté.

Advik byl bezva, to je jasná věc. Spal sem v Shonen-ai sekci, koukal na anime, bloudil po škole dlouhé hodiny... prostě bezva Very Happy Každopádně na příští akci bych měl pár připomínek Very Happy

1. Jsem hluboce zklamám z toho že sem nepotkäl warrion. Furt mi slybovala řízky a nakonec sem ji ani nezahlídl a to sem měl vedle sebe Dejva který ji údajně zná.
(a nepotkali sme ani hranolku ktreou mi dejv furt sliboval Sad )

2. protože se zjevně na akcích nerozeznáváme navhruju Udělat Chikáčům trička. Na Adviku měl vlastní tričko skoro každej a mě to lehce iritovalo. ( ne, vlastně mě to hafa štvalo Very Happy) Přemejšlejte co by na takovýám tričku nemělo chybět Very Happy ... nebo třeba co by se dalo udělat místo triček, ( třeba chika trenky, chika čepice, chika spodní prádlo a kdo ví co ještě Very Happy )

Rozhodně Chika trička, představoval bych si to asi takto: Zepředu(klidně i zezadu) nějaká hezká slečna(samozřejmě ve stylu ecchi)... někam do prostoru Chika - translations a na zádech by ještě mohlo být "Vyšší forma fansubu"

Ovšem realizaci a grafickou stránku musí zařídit někdo jiný než já... v tom nemám zkušenosti Smile Jinak v případě uskutečnění si zamlouvám 2 kusy sunny
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 3 EmptyTue Aug 05, 2008 7:33 pm

Dobrá dobrá vím jak na to!

Thorr a holky budou mít tohle:
Otaku akce a Chika - Stránka 3 23677695.wolbar-bongo-tanga

a zbytek kluci Chika trička Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 3 EmptyTue Aug 05, 2008 8:44 pm

Ravens napsal:
Dobrá dobrá vím jak na to!

Thorr a holky budou mít tohle:
Otaku akce a Chika - Stránka 3 23677695.wolbar-bongo-tanga

a zbytek kluci Chika trička Twisted Evil

Hmm tak to by mi teda neslušelo, jestli budeš zlobit dám ti Ninu místo Loyda Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 3 EmptyWed Aug 06, 2008 1:23 am

Jo, trička jsme s mashem probírali už hodněkrát...
Zatím vítězí nápad: Zezadu fotka mashirova "uklizeného" pokoje a zepředu mashirova fotka, když se ráno probudím. A nad tím velkej nápis: "Otaku - já neumírám, já takhle žiju". A nebo "Otaku! Udržujte odstup!" To se ještě musí doladit.
Návrat nahoru Goto down
TommyCZ
Chika-team
TommyCZ

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 3 EmptyWed Aug 06, 2008 11:12 am

Nic proti mashirovi, ale vidět ho každý ráno, když se člověk oblíká... to fakt nemusim lol!
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 3 EmptyWed Aug 06, 2008 1:43 pm

jaktože jste vy dva spali v shonen sekci a já jsem nemohla???

Dejv kecá, v životě mě neviděl, pokud mě zná, tak jen z nějakých trapných fotek, co kolujou po internetu... Very Happy

Chika trička? Klidně. Třeba s nápisem "vyšší forma fansubu". Ale já na něj chci bishíka a ně žádnou ecchi lolitku!!! (leda Kokonoe)
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 3 EmptyWed Aug 06, 2008 3:37 pm

Yaparí, z trapnejch fotek, ovšem poznal bych tě.
Navíc jsme spali na nejpravděpodobnějším místě vašeho výskytu (spát jsi tam mohla, jen jsi asi nebyla pro tamní obyvatelky dostatečnou výzvou. Very Happy
Jóóó, co my si tam protrpěli...
Faktem zůstává, že když jste mi napsaly SMSku, tak jsem čekal v té místnosti, kterou jsem vám udal... Navíc jsme na rozdíl od vás byli všichni v pohybu, takže z toho vyplývá, že jste se spíš vyhýbaly vy nám. ^_^
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 3 EmptyWed Aug 06, 2008 6:15 pm

tys nám udal místnost? kdy?
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 3 EmptyWed Aug 06, 2008 7:37 pm

"Rozdělili jsme se. Mashiro je ve Workshopu a já jsem v místnosti Anime 1". Hee? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 3 EmptyWed Aug 06, 2008 8:15 pm

njn. Taky ta otázka nebyla ironicky míněná, fakt jsem si nevzpomínala, že bys udal plac XD
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 3 EmptyWed Aug 06, 2008 9:38 pm

Tak dobře, už jsem hodnej...

BTW když už jsme ta chika tak na ty trička dáme C.C. !! lol!

btw z těch fotek co jsem viděl to tam na nudu nevypadalo confused na příští akci bych možná šel i já (podívat se na ty blázny co to po mě dokážou opravit) Very Happy I love you
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 3 EmptyThu Aug 07, 2008 2:41 am

Možná se tam už taky potkáme ve více lidech, než jsem jen já, mashiro, Tommy a Micky. Very Happy
Možná budou někteří číst to, co píšu, a pak mě nebudou muset obviňovat. ^_^
Nj, jen hecuju. Jdu spát. Sleep
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

Poeet p?íspivku : 189

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 3 EmptyThu Aug 07, 2008 10:15 am

No příště už bude potkávání mnohem jednodušší proptože třeba budem mít ty trička.
V shonen-ai sekci mohl spát kdokoli kdo měl dost drzosti si tamn přionést věci, protože nakonci tam furt bylo poloprázdno.

Hel k tričkám. Probírali sme to s Dejvem a po naší důkladné poradě a mámě několik návrhů jak se k tomu postavit. Můj plán je zhruba takový že teď má každej možnost poslat obrázek cvo by chtěšl mít na tričku. Budem pravděpodobně vybírat dva obrázky jeden s Bishinkou( bishinkama) a Jeden s Bishíkem(bishíkama) (samozřejmě můžete posílat i obrázky jinejch věcí, viz třeba Chii ( z anime chii's sweet home albino ) to už je na vás... Z toho všeho co nashromáždíme tmhle způsobem Very Happy... ( Posílejte je mě, zaprvé nebudete otravovat dejva když pracuje a zadruhéí budu mít doma víc obrázků Very Happy) Pak s Dejvem vyberem pár který vrazíme na net a necháme vás hlasovat... ( a pak si stejně rozhodne Dejv Very Happy a vy s tím nebudete moc nic dělat, ale aspoň budete mít iluzi o tom že jste měli šanci Very Happy)
Takže zkrátka ä dobře budou dvě podoby triček, takže posílejte hafa obrázků ať je z čeho vybírat...
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 3 EmptyThu Aug 07, 2008 11:43 am

Vůbec ho neposlouchejte. Jen z vás chce vyfasovat vaše ICQ. lol!
Každopádně v podstatě se vším souhlasím a jsem pro to, aby tam byly převážně obrázky z našich překladů (no co, nějakej problém?). Takže se přidávám na stranu Ravense s jeho C.C.
Možná to už někteří víte, možná někteří ne, ale píše mi poslední dobou docela dost lidí, co chtějí v Chice překládat (a doufám, že chápete, že to musím trochu přecedit. Kvalitní skupiny nejsou ty, co mají nejvíc členů, což už mimochodem máme my). Zrovna včera to byla slečna se svým překladem Vampire Knightu, takže budou i bishíci na výběr. ^_^
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 3 Empty

Návrat nahoru Goto down

Otaku akce a Chika
Strana 3 z 10Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Chika ve Wowu
» Chika lols