Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Chika jubileum

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Dejv007
Admin
Dejv007

Poeet p?íspivku : 848
Registration date : 15. 02. 08

Chika jubileum Empty
PříspěvekPředmět: Chika jubileum   Chika jubileum EmptySat Sep 06, 2008 1:02 pm

Ano, je pravda, že dneska mám narozeniny, ale to teď není to podstatné. Very Happy
Důležitější je, že přesně před rokem (a nějaké drobné - 4.9.2007) vznikla doména www.chika-translations.tym.cz
Dále trochu historie... Samotný název "Chika" vznikl o několik měsíců dříve (přibližně 25.6.2007) a před touto doménou jsme používali blog www.chika-anime.blog.cz , tento blog vznikl 30.7.2007 v 14:01.
Každý začátek je trnitý, my nejsme výjimkou. Na provizorním webu http://www.zkusebni-web.hustej.net/ se můžete podívat, jak vypadala první Chika stránka. Je přibližně rok stará, zůstaly na ní titulky, recenze i Team-info z našich začátků.
Jak mnozí víte, Chiku jsem založil já (to je šok, co? Very Happy ) společně s Koulákem. Prvními členy, kteří pomohli Chice k jejímu růstu, byl CJ a Hranolka (CJ asi neznáte, už nějakej čas je mimo, nevím, co s ním je, ale naposledy takhle zmizel skoro na půl roku Shocked ). Vzestup Chiky započal přibližně 20.2.2008 (zrovna jsem překládal dvanáctý díl CG R1), kdy Koulák naverboval warrion ke vstupu. Několik týdnů po ní se objevila i Sia...
A dál to už jistě všichni znáte... santa
Tolik k historii vaší oblíbené fansubové skupiny. Dnes bude ještě jedna zajímavost, a to anime, které je stejně staré, jako jsem já. lol!
Návrat nahoru Goto down
http://www.chika-translations.tym.cz
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

Chika jubileum Empty
PříspěvekPředmět: Re: Chika jubileum   Chika jubileum EmptySat Sep 06, 2008 3:57 pm

všechno nejlepší ještě jednou Wink

chceš říct, že jsem pátý nejstarší významný člen? Very Happy Mám dojem, že moje naverbování je jediný dobrý, co kdy Koulák udělal Very Happy (jak jinak bych přišla na tak skvělý způsob, jak zabít čas - kterého se mi teď už nedostává - a uhnat si chronický bolení hlavy? XD)

Ale jak už jsem myslím někdy říkala, jakákoliv skupina stojí a padá s vůdcem, takže - All Hail Chika a hlavně All Hail Dejv! *chu*
Návrat nahoru Goto down

Chika jubileum
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Chika ve Wowu
» Chika sraz :-D
» Otaku akce a Chika
» New Chika header
» Chika lols

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Chika-fórum :: Ostatní :: Off-topic-