Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Otaku akce a Chika

Goto down 
+8
marsali
TommyCZ
Ravens
Temarii
Thorr
warrion
Dejv007
mashiro
12 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorZpráva
mashiro
Chika-team
mashiro

Poeet p?íspivku : 189
Registration date : 15. 02. 08

Otaku akce a Chika Empty
PříspěvekPředmět: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika EmptyFri Jul 11, 2008 11:16 am

Přiznejte se kdo se kam chystá!
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

Poeet p?íspivku : 848

Otaku akce a Chika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika EmptyFri Jul 11, 2008 11:17 am

No bože... lol!
Návrat nahoru Goto down
http://www.chika-translations.tym.cz
mashiro
Chika-team
mashiro

Otaku akce a Chika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika EmptyMon Jul 14, 2008 4:08 pm

Ano Very Happy jsem bůh Very Happy ale to sem teď netahejme...
Ne vážně mělo by se vědět kde se lidičky co se motaj kolem Chiky motaj, navíc když tam tou dobou bude někdo další můžete se potkat a společně pomlouvat Dejva Very Happy nebo ještě líp kamenovat ho osobně ( vtip,)
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

Otaku akce a Chika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika EmptyMon Jul 14, 2008 4:53 pm

Příště tě udusím polštářem.
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

Otaku akce a Chika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika EmptyFri Jul 18, 2008 9:20 pm

HH můžeš to zkusit, ale mapatuj já sem Oo Very Happy ortodoxní otaku mě nejde zabít jinak než nesnesitelně velkou dávkou anime jinej způsob není Very Happy I kdybych neměl vzudch pořád by se mi zdálo o anime a to by mě drželo při životě Very Happy takže nereptéj a rasdši přemýšlej co budem na Adviku jíst .D
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

Otaku akce a Chika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika EmptyFri Jul 18, 2008 11:40 pm

Palačinky, jako normálně, ne? Shocked
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

Otaku akce a Chika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika EmptySat Jul 19, 2008 2:59 pm

No tak jasne palačinky sou jistý ale vem si v té obří pixle jich není neomezený množstvý, a navíc když¨do nich dámvíc marmelády tak se budou dát jíst rychle a to je zblajznem hned první den... ale Co pak??? Tam už nebude kde smažit palačinky Very Happy
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

Otaku akce a Chika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika EmptyMon Jul 21, 2008 5:27 am

nerada vám trhám debatu, ale poslušně hlásím, že já jedu na celý 4 dny a Sia konečně ukecala rodiče... Ale nevím, jestli nebudeme dělat, že vás neznáme Very Happy
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

Otaku akce a Chika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika EmptyMon Jul 21, 2008 11:39 am

Hh já sice nevím na jak dlouho, protože takové nepodstatné věci nechávám na Dejvovi Very Happy
Ale jsem rád že se konečně někdo přidal do naší debaty... už to není dialog užř je to aspoň trialog Very Happy ( jestli takový slovo existuje Very Happy)
Každopádně sem rád, že se taky někdo přizná Very Happy A s tím že se k nám nebudeš hlásit si hlavu nedělám, zaprvé tě nepoznám ( pokud nevypadáš na chlup stejně jako tvoje ikonka... taky si musím pořídit nějakou pěknou... tak tě nepoznám a co oko nevidí to srdce nebolí, ruka neukradne a noha nenakopne atd... Každopádně příjdeš o zajímavé okamžiky, jako je Produkce Dejvova albína, Pojídání wasabi oříšků, pojídání palačinek, focení všeho co se ochomýtne kolem, zvracení wasabi oříšků a mnohé další skvělé události které by sis bez nás neužila... A Když Přivedeš Siu bude nás zvrhlých Chika otaků tolik že se nás budou všichni bát sa budemtakmoct zabrat nejlepší flek na sledování anime a pojídaní palačinek Very Happy
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Otaku akce a Chika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika EmptyMon Jul 21, 2008 9:43 pm

kurňa... palačinky já ráda Very Happy Jenže my se Siou jedeme hlavně kvůli shonen-ai a yaoi linii... Very Happy
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

Otaku akce a Chika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika EmptyMon Jul 21, 2008 11:00 pm

To bych věru nečekal že pojedete kvůli něčemu takovýmu Very Happy ( ikdyž mi dejv vyprávěl o tvé zálibě v takových věcech Very Happy
Každopádně palačinku vám určitě nabídnu, třeba letos nebudou tak suchý ¨jako na pragáči Very Happy dal sem tam strašně málo marmelády ä skoro se to nedalo jíst, teda dalo, ale bez teé marmelády to není prostě ono Very Happy
(sakra už si musím začít hledat pořádnou ikonku... štve mě když má někdo hezčí ikonku než já Very Happy... hend jak dohraju wowko na lvl 56 tak půjdu hledat hhá a pak se těšte Very Happy
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Otaku akce a Chika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika EmptyTue Jul 22, 2008 1:57 am

jsem na tu ikonku zvědavá Very Happy

nj, jsem zvrácená a jsem na to pyšná... když oni dva bishíci spolu jsou tak roztomilí... Very Happy
a doufám, že mě Dejv moc nepomlouval Very Happy

jo a na palačinky se těším, možná kvůli nim opustím i tu shonen linii, stejně už jsem ty anime všechny viděla a jde mi jen o přednášky Very Happy
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

Otaku akce a Chika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika EmptyTue Jul 22, 2008 11:07 am

*stále hledá ikonku*
Hrůza nikde nic co by trumflo tu tvou... asi si budu muset nějakou smontovat nebo tak. HH třeba přeidělám Battle programmerovi shiraemu neko uši Very Happy jo to by mě vystihovalo Very Happy

Jinak doufám že se mi palačinky povedou Very Happy Aby ta vynechaná shonen linie stála za to Very Happy

A ještě jednou jinak.
Dneska mám zápis na vejšku huhu budu oficiálně zapsanej najo vysokoškolák Very Happy na obor Japanistika pedagogika ... takže za tři roky budu moct lidi na Conech poučovat o japonsku hhá Very Happy ďábelský plán Very Happy farao
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Otaku akce a Chika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika EmptyTue Jul 22, 2008 2:04 pm

moji ikonku netrumfneš, já v ní mám toho nejhezčího bishíka na světě (jsem zvědavá, jestli sis taky myslel, že je to baba, jako lidi na CAT fóru XD)

jo, ty palačinky musej bejt megadobrý, abych nelitovala Very Happy

jůů, to by se mi taky líbilo... nad tímhle oborem uvažuju, ale nevím, jestli nedám přednost bohemistice, když je přece jen moje specialita čeština Very Happy (a nebo jednomu z těch dalších deseti oborů, co mám v seznamu Very Happy)
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

Otaku akce a Chika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika EmptyTue Jul 22, 2008 5:16 pm

¨Ne moje bystré oko okamžitě poznalo že jde o kluka Very Happy
A já právě chci mít taky kluka, protože už mashiro je dívčí jméno ( což sem nevěděl když sem ho dával dohromady... navíc to i pak změnilo význam Very Happy takže abych dodal svému shonenství musím tam mít mužskou postavu Very Happy

Budu se snažit aby palačinky byly jako od maminky Very Happy ( nebo od tatínka podle tzoho kdo u vás vaří líp a častějc Very Happy, prarodiče už do toho netahejme cheers
)

HH ¨To je výho dás co mají talent pouze na válení to se nedá studovat... tak sem si řekl k čemu mám nejblíž a bylo to Very Happy díky me podezřele vysoké šanci trefovat se do správných odpovědí testů nebyl problém se dostat Very Happy ...
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Otaku akce a Chika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika EmptyTue Jul 22, 2008 5:53 pm

u nás maminka Very Happy

mno, každopádně gratuluju XD
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

Otaku akce a Chika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika EmptyTue Jul 22, 2008 6:20 pm

U nás vaří nejlíp mikrovlnka Very Happy protože dělá popkorn to maminka neumí... ( ale¨jinak vaří všechno ostatní dobře Very Happy)

DEKITÁ! nová ikonka je na světě Very Happy Kdo jiný než já by spojil nepspojitelné Very Happy Shirase a neko-mimi? Ano přestně tak já? a proč? protože tak to cítím, a tak to má být Very Happy ... navíc jsem tam přidal ještě do zadu Kuro-chan Protože je nejvíc Very Happy a taky nosí ouška... abych se břiblížil hrdinům z anime namaloval sem na nos podivnou čáru neznámého původu a vše završil zvoláním KOI! Není lepší ikonky ( zatím) není Lepšího obrázku který by říkal kdo je Mashiro a čeho všeho je schopen Very Happy ( navíc můžu tvrdit že je mi to docela podobný, jen mít ty ouška a čáru na nose Very Happy

ps.: bordel vzadu v pokoji není autentický Very Happy já mám větší Very Happy
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Otaku akce a Chika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika EmptyTue Jul 22, 2008 6:23 pm

pěkné... evidentně tě to opravdu vystihuje Very Happy
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

Otaku akce a Chika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika EmptyWed Jul 23, 2008 1:40 pm

To rozhodně... ale připravuju další Very Happy ještě drsnější... nevíc sice jak trumfnout tuhle ale nějak to vymyslím.
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

Otaku akce a Chika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika EmptyWed Jul 23, 2008 1:56 pm

Jáj byl jsem pít... A vrátil jsem sedruhý jden totálně jsem se ztrapnil před kdoví kolika lidma ale protože to byli kámoši tak je to vlastně jedno Very Happy protože příště budu držet vlasy při zvracení já jim Very Happy

Je zajímavý kolik scén kdy jsou alkoholem opojení hlavní hrdinové vynášeni kamarády z hospody se mi ráno vybavilo... GTO, NHK, a spousta spousta dalších anime... Je Docela častý že pokud je hlavní hrdina dospělej, nebo u něj někdo dospělej přebývá tak často pořádá pijácké noci a ožerou se zkrz na skrz... To je docela pěkný ne? Že má japonsko takovou tradici v alkoholizmu ne? Very Happy

ps.: jestli pojedete do japonska nebo vbec kamkoli důležitý je sebou si vzít aspon dvě flašky tvrdého alkoholu Very Happy To není z mé hlavy to je ze zkušenosti cestovatelů Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716
Registration date : 23. 07. 08

Otaku akce a Chika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika EmptyWed Jul 23, 2008 2:13 pm

To znám taky. V té chvíli je i skvělej kámoš záchodek a když si totálně zlitej tak i dívčí Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

Otaku akce a Chika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika EmptyWed Jul 23, 2008 3:35 pm

jj se záchodem sem si povídal... ale bohužel... nebo bohu dík afro to byl pánskej

hhá už sem si vyrobil další ikonku... Very Happy asi ji sem dám v blízké době :Dabyste se mohli kochat
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

Otaku akce a Chika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika EmptyThu Jul 24, 2008 12:44 am

Páni kluci, vy jste hovada. lol!
Budu vás muset převychovat. Ohledně toho ADvíku... Ještě musím splašit Mickyho, páč mu do toho vlezla práce.
Tak při nejhorším jedu jen s mashem, Chris a Kyuu, nebo co že to měla za nick.
Stejně to bude ještě zajímavý... Ty furt "Dejv ví" "...podle Dejva..." "Záleží na Dejvovi"... Sakra, já ani nevím, kam že to máme jet. Evil or Very Mad Letos jsi navigátor ty. cheers
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Otaku akce a Chika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika EmptyThu Jul 24, 2008 1:37 am

no tak to jsem zvědavá, jestli dorazíte Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

Otaku akce a Chika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika EmptyThu Jul 24, 2008 10:02 am

Je možné, že tam zase budeme jako první... Wink
Ale taky jako poslední... Já osobně jsem pro první možnost.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Otaku akce a Chika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika Empty

Návrat nahoru Goto down

Otaku akce a Chika
Strana 1 z 10Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Chika ve Wowu
» Chika lols