Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Otaku akce a Chika

Goto down 
+8
marsali
TommyCZ
Ravens
Temarii
Thorr
warrion
Dejv007
mashiro
12 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorZpráva
mashiro
Chika-team
mashiro

Poeet p?íspivku : 189
Registration date : 15. 02. 08

Otaku akce a Chika - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 2 EmptyThu Jul 24, 2008 3:37 pm

HH já a navigátor? No tak dobrá dobrá řekl si s o to Dejve, je pravda že po miulém úspěchu kdy jsem "Objevil" pragacon mám dostatek sebevědomí se toho úkolu ujmout ale budu muset zjistit apon základní informace Very Happy však víš kdy a kde to je a tak Very Happy ... ale myslím že otaku se nikdy nestratí... ( tak aby nestihlo poslední den festu)

Btw... Jedu na výkend pryč tak se o mě nebojte Very Happy sice to ztnamená ž e nebudu moct překládat, ale aspoň přijedu v pondělí nebo v neděli domů sedřenej jako kůň ze štípání dřeva a tak, takže si pak budu adviku ještě víc vážit... ( to mi připomíná že bych mohl vykopat brašnu z útrob nepořádku v mém pokoji, když si ji chci vzít co Very Happy)

A propós: Chris, Kyuu... Ehm... no nevím jak hlopě se mám zeptat ale... znám je? drunken

Jo a jak tam vlastně pojedem? Si sliboval že nás možná odvezou vaši, kdyby ne tak se zeptám u nás.. ikdyž tam se bojím že do toho pidi autíčka by jsme se stěží vešli my dva, řidič a bágly Very Happy (natož Chris a Kyuu ať jsou kdokoli Very Happy) Samozřejmě jsem s mířen i s autobusem... jen škoda že nemám už ten Isic co budu dostávazt kdo ví kdy Very Happy

ps.: A ten michal mě s tou svou prací taky sere Very Happy to nemůže studovat?? Kurva talent má a takhle mi ničí iluze o Adviku elephant

Btw.. upravil sem ikonku Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

Poeet p?íspivku : 848

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 2 EmptyFri Jul 25, 2008 1:11 am

Chris a Kyuu s náma jely na PGC... :-D
Jo, to bude ještě zajímavý...
Návrat nahoru Goto down
http://www.chika-translations.tym.cz
Temarii

Temarii

Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 11. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 2 EmptyFri Jul 25, 2008 3:18 am

Se máte, že tam jedete Wink taky bych hned jela, ale máti by mě nepustila na animefestu sem byla jenom díky tomu, že byla pryč takže ani neví že sem tam byla Twisted Evil cheers bych se tam tak dostala max. na 1 den Sad a kde že to vlastně je?? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 2 EmptyFri Jul 25, 2008 9:50 am

www.advik.cz :-)
Příští týden od čtvrtka, Praha.
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 2 EmptyFri Jul 25, 2008 10:31 am

J8 si myslel že to budou ony... ( Asi si začnu trénovat paměť abych si zapamatováváal jména lidí Very Happy a když budu v tom naučím se pamatovat si i oblyčeje Very Happy)

Njn rodiče jsou občas problémoví Very Happy ... Člověk je musí od mala vychovávat, aby z nich pak měl na stará kolena dobrý otroky co mu pečou buchty a perou oblečení a tak Very Happy

Páni Advik už je za dveřma Very Happy tzo abych si uklidil abych našel vůbec věci se kterejma a pojedu Very Happy (ne ale uklidit si vážně musím, dneska sem se ráno málem zabil když sem se snažil dostatráno do koupelny, takže situace je opravdu vážná Very Happy

Btw.: Nevíte jestli nezačala válka nebo tak něco? Nad Brnem furt lítaj vrtulníky a stíhačky a mě to začíá být podezřelý... ( pokud začala tak budem na adviku jak kachny na jezeře Very Happy hh jen budem čekat až na nás spadne puma Very Happy)
Návrat nahoru Goto down
Temarii

Temarii

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 2 EmptyFri Jul 25, 2008 12:51 pm

Tak to asi nepojedu Sad páč 2 a 3 srpna je sraz konohy v Brně Cool
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 2 EmptyFri Jul 25, 2008 1:26 pm

HA Konoha v Brně... Mám otázku.
Nevíš kdo je zodpovědnej za znaky Skrytejch vesnic na podstavci Sochy Leoše Janáčka před Divadlem? ... Je to ta velká skleněná budova kousek od Moraváku před kterou se slízaj feťáci a skejťáci...
Zaujalo mě to asi před půl, nebo čtvrt rokem, fotili sme se tam se třídou a já si všim těch pseudo grafiti bodrou fixkou Very Happy ... a protože moc Naruto fanoušků ( necghci říct narutárdů, aby se někdo neurazil Very Happy) neznám, tak mě zajímá taky tvůj názor na tohle podivné zviditelňování Anime Very Happy ... jasne každá reklama je reklama ale... Basketball
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

Poeet p?íspivku : 688
Registration date : 23. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 2 EmptyFri Jul 25, 2008 10:32 pm

To je dobrý člověče, u nás najdeš na sochách (pokud ňáký vůbec potkáš) značku vesnice <!> ... ale ještě jsem nepřišel na to jak se tato skrytá vesnice nazývá elephant
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 2 EmptySat Jul 26, 2008 12:15 am

lol! Víte co se říká... Jinej kraj, jinej mrav.
Návrat nahoru Goto down
Temarii

Temarii

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 2 EmptySat Jul 26, 2008 12:22 am

Tak to teda nevim Very Happy já ani nevim že to tam je páč tudma nikdy nechodím Very Happy ale určiě se tam někdy na to kouknu jestli to tam ještě je lol! ale konoha toho pro mě hodně udělala Wink seznámila mě se spoustou užasných lidí Wink Cool takže projevy narutáků mi vůbec nevadí Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 2 EmptySun Jul 27, 2008 2:15 pm

Takže pokud mi dají v práci ty K***y ještě dovolenou, tak pojedu na ADVÍK, taky.
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 2 EmptySun Jul 27, 2008 7:24 pm

To Temarii: Nejde o projevy Naruťáků ale o projevy vandalizmu Very Happy

To Ravens: Jj vesnice <!> mjusí mít hodně přívrženců asi uplně všude Very Happy

To Thorr: ( lol tutor Very Happy) Tak to je bezva čím víc nás bude tzím líp a aspoň konečně uvidím Dietharda na vlastní oči Very Happy A pozdravcuj ode mě K...y z práce Very Happy pak tě určitě pustí Very Happy
Návrat nahoru Goto down
TommyCZ
Chika-team
TommyCZ

Poeet p?íspivku : 234
Registration date : 27. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 2 EmptyTue Jul 29, 2008 1:43 am

Jsem začínající anime fanatik(mám za sebou zatim jen tak 7 anime)... Advík je první větší akce na kterou vyrazim... i když daleko to zrovna nemám xD.. rozhodně si nenechám ujít příležitost a zkusim se seznámit s Chika teamem... takže mashiro počítej s tim že si tě najdu Basketball .. ne že bych se chtěl nějak vnucovat, to NÉÉÉÉ. Jdu tam sám a tak si "zařizuju" společnost, abych tam nebyl jak opuštěný štěně... takže když tě najdu nepustim tě sunny . Budete v OL místnostech? Že jsem nikdy neslyšel o těch sochách, tam musim hned zajet... Naruto - hold první anime, který rozpoutalo moji anime vášeň cheers , ty vzpomínky.

P.S. Neboj nejsem na kluky... sunny
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 2 EmptyTue Jul 29, 2008 8:56 am

Poznáš nás podle toho, že budeme od OL místnosti co nejdál. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 2 EmptyTue Jul 29, 2008 9:49 am

To Mashiro Sad Sad Sad , tak mě nepustí!! Jsou to mr...
Takže si to tam užíjte. Rolling Eyes

------------

Takže se loučí Diethard a radí Zerovi a C.C.(mashiro) Smile Smile Smile ať tam něco nevyvedou. Pohlídej je tam Warr Exclamation Exclamation
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 2 EmptyTue Jul 29, 2008 9:57 am

mmnt... Thorr = Diethard, mashiro = C.C., Dejv = pravděpodobně Zero... kdo jsem já??? (brala bych Loyda XD nebo Rakshatu, ale na tu nemám XD nebo někoho, kdo má vyhlídku, že bude žít až do konce... Very Happy)

pohlídám, teda... pokusím se Very Happy přece jen jsou starší, silnější a možná i perverznější, i když na to bych nesázela...
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 2 EmptyTue Jul 29, 2008 10:51 am

warrion napsal:
mmnt... Thorr = Diethard, mashiro = C.C., Dejv = pravděpodobně Zero... kdo jsem já??? (brala bych Loyda XD nebo Rakshatu, ale na tu nemám XD nebo někoho, kdo má vyhlídku, že bude žít až do konce... Very Happy)

pohlídám, teda... pokusím se Very Happy přece jen jsou starší, silnější a možná i perverznější, i když na to bych nesázela...

A co Karen Very Happy , dokážeš nás všechny usměrnit Very Happy Zero bez ní nemůže být, jako Dejv bez tebe

Warr
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 2 EmptyTue Jul 29, 2008 12:40 pm

heh, Karen, to by šlo Very Happy Taky jsem jeden čas měla červenou hlavu Very Happy

ale mmnt, to mě Dejv bude chtít narvat do králičího oblečku...

jo a p.s.: warrion je s malým w... když to malý písmenko respektujete u mashira, tak u mě prosím taky XD
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 2 EmptyTue Jul 29, 2008 1:22 pm

HH Jen si mě najdi a uvidíš co to znamená být Animefreak Very Happy pokud si zatím viděl jen pár anime tak máš šanci z tohohle světa vybruslit Very Happy
Páni já se budu mít, warrion už mi slíbila že mě bude obletovat se Siou ( ať je to kdokoli Very Happy) a teď se ještě přidá další obletovač Budu skoro jak hrdina nějakýho Harémovýho animéčka Very Happy ovšem harémovýho anime s prvky Shonen-ai protože á se budu držet u Dejva Very Happy ... páni trochu to přikrášlit a přikořenit a je z toho drsnej námět na mangu Very Happy (tyjo právě sem si všiml že mám na každým řádku smajlíka... hustý Very Happy)

Já chci být Loyd a navíc původně sem bloňdák a šílenej sem taky dost Very Happy ( jako důkaz mám i fotky kde sem měl hlavu na růžovo Very Happy )

Jinak mé malé m je základ Very Happy už semkjvůli tomu jednou kdesi dělal povyk Suspect ale třeba když se zkracuje na Mash ( mash) tak může být i velký i malý písmeno protože je to tak krátký slovo že je možný ho zviditelnit tím velkým M jocolor jinak i mashi je povoleno ale Mashi už ne Very Happy (jinak mashi se neskloňuje, mashiro a mash se skloňovat může. mashiro podle vzoru dělo. mash podle vzoru mash... ( páni chcvíli sem přemejšlel jestli je něco co by se skloňovali jako mash ale asi není Very Happy)

jinak pokud by někdo chtěl přidat nějakou příponu tak může být používáno i
mashiro-sama, O-masiro-sama, mash-sempai, mashi-sensei. Familierní mashi-chan,
ma-kun( ma-chan), mashiro-kun nejsou přípustné stejně jako není přípustná přípona san.
(na používání mash-jiji nebo mashi-baba zapomeňte uplně Very Happy, a mashiro no baka se taky nehodí to si beru osobně Very Happy)

(ee vubšec sem nepíšu hlouposti )
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 2 EmptyTue Jul 29, 2008 1:45 pm

Very Happy Když já to "velké" - M a W mám rád, ale chvíli oba vydržte a zvyknu si Very Happy ................................
.....
Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 2 EmptyTue Jul 29, 2008 4:16 pm

lol! warrion = Karen = bunny = bounce
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 2 EmptyWed Jul 30, 2008 8:44 pm

No jáá chcu taky něco bejt elephant bounce
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 2 EmptyWed Jul 30, 2008 9:17 pm

No dobře, můžeš být Ougi, Rakshata, V.V., Charles, Rival nebo Shirley.
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 2 EmptyThu Jul 31, 2008 9:43 pm

Na Ohgiho jsem moc krásnej, Charlese a V.V. nemám rád, na Rakshatu a Shirley nemám prsa, s těma bych tak možná měl na Nunnaly Very Happy
Pak zbejvá jenom Rivalz a u toho se mi nelíbí jeho účes, takže jsem si vybral Li Xingke protože je to stejnej sympaťák jako já Twisted Evil Very Happy

Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Otaku akce a Chika   Otaku akce a Chika - Stránka 2 EmptyFri Aug 01, 2008 12:12 am

Co jsme to jen s Dejvem začali Question Exclamation
Teď bude mít povině každý člen Chiky, přezdívku postavy z CG Very Happy lol!
Thorr=Diethard
Dejv=Zero
mashiro=CC
warrion=Karen
Ravens=Loyd
Koulak=? Myslím, že by si hodil Ougi(zástupce velitele)
Lemur=?
Sia=?
Hranolka=?
CJ=?
Adorn=?
Lemur=?
Maudlindevil=?
--------------------------
Sleep

Naposledy upravil Thorr dne Mon Aug 04, 2008 4:17 pm, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content