| Otaku akce a Chika | |
|
+8marsali TommyCZ Ravens Temarii Thorr warrion Dejv007 mashiro 12 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
mashiro Chika-team
Poeet p?íspivku : 189 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Re: Otaku akce a Chika Thu Jul 24, 2008 3:37 pm | |
| HH já a navigátor? No tak dobrá dobrá řekl si s o to Dejve, je pravda že po miulém úspěchu kdy jsem "Objevil" pragacon mám dostatek sebevědomí se toho úkolu ujmout ale budu muset zjistit apon základní informace však víš kdy a kde to je a tak ... ale myslím že otaku se nikdy nestratí... ( tak aby nestihlo poslední den festu) Btw... Jedu na výkend pryč tak se o mě nebojte sice to ztnamená ž e nebudu moct překládat, ale aspoň přijedu v pondělí nebo v neděli domů sedřenej jako kůň ze štípání dřeva a tak, takže si pak budu adviku ještě víc vážit... ( to mi připomíná že bych mohl vykopat brašnu z útrob nepořádku v mém pokoji, když si ji chci vzít co ) A propós: Chris, Kyuu... Ehm... no nevím jak hlopě se mám zeptat ale... znám je? Jo a jak tam vlastně pojedem? Si sliboval že nás možná odvezou vaši, kdyby ne tak se zeptám u nás.. ikdyž tam se bojím že do toho pidi autíčka by jsme se stěží vešli my dva, řidič a bágly (natož Chris a Kyuu ať jsou kdokoli ) Samozřejmě jsem s mířen i s autobusem... jen škoda že nemám už ten Isic co budu dostávazt kdo ví kdy ps.: A ten michal mě s tou svou prací taky sere to nemůže studovat?? Kurva talent má a takhle mi ničí iluze o Adviku Btw.. upravil sem ikonku | |
|
| |
Dejv007 Admin
Poeet p?íspivku : 848 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Re: Otaku akce a Chika Fri Jul 25, 2008 1:11 am | |
| Chris a Kyuu s náma jely na PGC... :-D Jo, to bude ještě zajímavý... | |
|
| |
Temarii
Poeet p?íspivku : 10 Age : 31 Registration date : 11. 04. 08
| Předmět: Re: Otaku akce a Chika Fri Jul 25, 2008 3:18 am | |
| Se máte, že tam jedete taky bych hned jela, ale máti by mě nepustila na animefestu sem byla jenom díky tomu, že byla pryč takže ani neví že sem tam byla bych se tam tak dostala max. na 1 den a kde že to vlastně je?? | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Otaku akce a Chika Fri Jul 25, 2008 9:50 am | |
| | |
|
| |
mashiro Chika-team
| Předmět: Re: Otaku akce a Chika Fri Jul 25, 2008 10:31 am | |
| J8 si myslel že to budou ony... ( Asi si začnu trénovat paměť abych si zapamatováváal jména lidí a když budu v tom naučím se pamatovat si i oblyčeje ) Njn rodiče jsou občas problémoví ... Člověk je musí od mala vychovávat, aby z nich pak měl na stará kolena dobrý otroky co mu pečou buchty a perou oblečení a tak Páni Advik už je za dveřma tzo abych si uklidil abych našel vůbec věci se kterejma a pojedu (ne ale uklidit si vážně musím, dneska sem se ráno málem zabil když sem se snažil dostatráno do koupelny, takže situace je opravdu vážná Btw.: Nevíte jestli nezačala válka nebo tak něco? Nad Brnem furt lítaj vrtulníky a stíhačky a mě to začíá být podezřelý... ( pokud začala tak budem na adviku jak kachny na jezeře hh jen budem čekat až na nás spadne puma ) | |
|
| |
Temarii
| Předmět: Re: Otaku akce a Chika Fri Jul 25, 2008 12:51 pm | |
| Tak to asi nepojedu páč 2 a 3 srpna je sraz konohy v Brně | |
|
| |
mashiro Chika-team
| Předmět: Re: Otaku akce a Chika Fri Jul 25, 2008 1:26 pm | |
| HA Konoha v Brně... Mám otázku. Nevíš kdo je zodpovědnej za znaky Skrytejch vesnic na podstavci Sochy Leoše Janáčka před Divadlem? ... Je to ta velká skleněná budova kousek od Moraváku před kterou se slízaj feťáci a skejťáci... Zaujalo mě to asi před půl, nebo čtvrt rokem, fotili sme se tam se třídou a já si všim těch pseudo grafiti bodrou fixkou ... a protože moc Naruto fanoušků ( necghci říct narutárdů, aby se někdo neurazil ) neznám, tak mě zajímá taky tvůj názor na tohle podivné zviditelňování Anime ... jasne každá reklama je reklama ale... | |
|
| |
Ravens Chika-team
Poeet p?íspivku : 688 Age : 33 Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Otaku akce a Chika Fri Jul 25, 2008 10:32 pm | |
| To je dobrý člověče, u nás najdeš na sochách (pokud ňáký vůbec potkáš) značku vesnice <!> ... ale ještě jsem nepřišel na to jak se tato skrytá vesnice nazývá | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Otaku akce a Chika Sat Jul 26, 2008 12:15 am | |
| Víte co se říká... Jinej kraj, jinej mrav. | |
|
| |
Temarii
| Předmět: Re: Otaku akce a Chika Sat Jul 26, 2008 12:22 am | |
| Tak to teda nevim já ani nevim že to tam je páč tudma nikdy nechodím ale určiě se tam někdy na to kouknu jestli to tam ještě je ale konoha toho pro mě hodně udělala seznámila mě se spoustou užasných lidí takže projevy narutáků mi vůbec nevadí | |
|
| |
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Otaku akce a Chika Sun Jul 27, 2008 2:15 pm | |
| Takže pokud mi dají v práci ty K***y ještě dovolenou, tak pojedu na ADVÍK, taky. | |
|
| |
mashiro Chika-team
| Předmět: Re: Otaku akce a Chika Sun Jul 27, 2008 7:24 pm | |
| To Temarii: Nejde o projevy Naruťáků ale o projevy vandalizmu To Ravens: Jj vesnice <!> mjusí mít hodně přívrženců asi uplně všude To Thorr: ( lol tutor ) Tak to je bezva čím víc nás bude tzím líp a aspoň konečně uvidím Dietharda na vlastní oči A pozdravcuj ode mě K...y z práce pak tě určitě pustí | |
|
| |
TommyCZ Chika-team
Poeet p?íspivku : 234 Age : 31 Registration date : 27. 07. 08
| Předmět: Re: Otaku akce a Chika Tue Jul 29, 2008 1:43 am | |
| Jsem začínající anime fanatik(mám za sebou zatim jen tak 7 anime)... Advík je první větší akce na kterou vyrazim... i když daleko to zrovna nemám xD.. rozhodně si nenechám ujít příležitost a zkusim se seznámit s Chika teamem... takže mashiro počítej s tim že si tě najdu .. ne že bych se chtěl nějak vnucovat, to NÉÉÉÉ. Jdu tam sám a tak si "zařizuju" společnost, abych tam nebyl jak opuštěný štěně... takže když tě najdu nepustim tě . Budete v OL místnostech? Že jsem nikdy neslyšel o těch sochách, tam musim hned zajet... Naruto - hold první anime, který rozpoutalo moji anime vášeň , ty vzpomínky. P.S. Neboj nejsem na kluky... | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Otaku akce a Chika Tue Jul 29, 2008 8:56 am | |
| Poznáš nás podle toho, že budeme od OL místnosti co nejdál. | |
|
| |
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Otaku akce a Chika Tue Jul 29, 2008 9:49 am | |
| To Mashiro , tak mě nepustí!! Jsou to mr... Takže si to tam užíjte. ------------ Takže se loučí Diethard a radí Zerovi a C.C.( mashiro) ať tam něco nevyvedou. Pohlídej je tam Warr | |
|
| |
warrion Chika-team
Poeet p?íspivku : 705 Age : 34 Registration date : 09. 03. 08
| Předmět: Re: Otaku akce a Chika Tue Jul 29, 2008 9:57 am | |
| mmnt... Thorr = Diethard, mashiro = C.C., Dejv = pravděpodobně Zero... kdo jsem já??? (brala bych Loyda XD nebo Rakshatu, ale na tu nemám XD nebo někoho, kdo má vyhlídku, že bude žít až do konce... ) pohlídám, teda... pokusím se přece jen jsou starší, silnější a možná i perverznější, i když na to bych nesázela... | |
|
| |
Thorr Chika-team
| Předmět: Re: Otaku akce a Chika Tue Jul 29, 2008 10:51 am | |
| - warrion napsal:
- mmnt... Thorr = Diethard, mashiro = C.C., Dejv = pravděpodobně Zero... kdo jsem já??? (brala bych Loyda XD nebo Rakshatu, ale na tu nemám XD nebo někoho, kdo má vyhlídku, že bude žít až do konce... )
pohlídám, teda... pokusím se přece jen jsou starší, silnější a možná i perverznější, i když na to bych nesázela... A co Karen , dokážeš nás všechny usměrnit Zero bez ní nemůže být, jako Dejv bez tebe | |
|
| |
warrion Chika-team
Poeet p?íspivku : 705 Age : 34 Registration date : 09. 03. 08
| Předmět: Re: Otaku akce a Chika Tue Jul 29, 2008 12:40 pm | |
| heh, Karen, to by šlo Taky jsem jeden čas měla červenou hlavu ale mmnt, to mě Dejv bude chtít narvat do králičího oblečku... jo a p.s.: warrion je s malým w... když to malý písmenko respektujete u mashira, tak u mě prosím taky XD | |
|
| |
mashiro Chika-team
| Předmět: Re: Otaku akce a Chika Tue Jul 29, 2008 1:22 pm | |
| HH Jen si mě najdi a uvidíš co to znamená být Animefreak pokud si zatím viděl jen pár anime tak máš šanci z tohohle světa vybruslit Páni já se budu mít, warrion už mi slíbila že mě bude obletovat se Siou ( ať je to kdokoli ) a teď se ještě přidá další obletovač Budu skoro jak hrdina nějakýho Harémovýho animéčka ovšem harémovýho anime s prvky Shonen-ai protože á se budu držet u Dejva ... páni trochu to přikrášlit a přikořenit a je z toho drsnej námět na mangu (tyjo právě sem si všiml že mám na každým řádku smajlíka... hustý ) Já chci být Loyd a navíc původně sem bloňdák a šílenej sem taky dost ( jako důkaz mám i fotky kde sem měl hlavu na růžovo )Jinak mé malé m je základ už semkjvůli tomu jednou kdesi dělal povyk ale třeba když se zkracuje na Mash ( mash) tak může být i velký i malý písmeno protože je to tak krátký slovo že je možný ho zviditelnit tím velkým M jinak i mashi je povoleno ale Mashi už ne (jinak mashi se neskloňuje, mashiro a mash se skloňovat může. mashiro podle vzoru dělo. mash podle vzoru mash... ( páni chcvíli sem přemejšlel jestli je něco co by se skloňovali jako mash ale asi není ) jinak pokud by někdo chtěl přidat nějakou příponu tak může být používáno i mashiro-sama, O-masiro-sama, mash-sempai, mashi-sensei. Familierní mashi-chan, ma-kun( ma-chan), mashiro-kun nejsou přípustné stejně jako není přípustná přípona san. (na používání mash-jiji nebo mashi-baba zapomeňte uplně , a mashiro no baka se taky nehodí to si beru osobně ) (ee vubšec sem nepíšu hlouposti ) | |
|
| |
Thorr Chika-team
| Předmět: Re: Otaku akce a Chika Tue Jul 29, 2008 1:45 pm | |
| Když já to "velké" - M a W mám rád, ale chvíli oba vydržte a zvyknu si ................................ ..... - Spoiler:
možná
| |
|
| |
Dejv007 Admin
| |
| |
Ravens Chika-team
| Předmět: Re: Otaku akce a Chika Wed Jul 30, 2008 8:44 pm | |
| | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Otaku akce a Chika Wed Jul 30, 2008 9:17 pm | |
| No dobře, můžeš být Ougi, Rakshata, V.V., Charles, Rival nebo Shirley. | |
|
| |
Ravens Chika-team
| Předmět: Re: Otaku akce a Chika Thu Jul 31, 2008 9:43 pm | |
| Na Ohgiho jsem moc krásnej, Charlese a V.V. nemám rád, na Rakshatu a Shirley nemám prsa, s těma bych tak možná měl na Nunnaly Pak zbejvá jenom Rivalz a u toho se mi nelíbí jeho účes, takže jsem si vybral Li Xingke protože je to stejnej sympaťák jako já - Spoiler:
A ještě je tu Suzaku - určitě se z něj ještě něco pořádného vyklube a napraví si karmu
| |
|
| |
Thorr Chika-team
| Předmět: Re: Otaku akce a Chika Fri Aug 01, 2008 12:12 am | |
| Co jsme to jen s Dejvem začali Teď bude mít povině každý člen Chiky, přezdívku postavy z CG Thorr=Diethard Dejv=Zero mashiro=CC warrion=Karen Ravens=Loyd Koulak=? Myslím, že by si hodil Ougi(zástupce velitele) Lemur=? Sia=? Hranolka=? CJ=? Adorn=? Lemur=? Maudlindevil=? --------------------------
Naposledy upravil Thorr dne Mon Aug 04, 2008 4:17 pm, celkově upraveno 2 krát | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Otaku akce a Chika | |
| |
|
| |
| Otaku akce a Chika | |
|