| Chika ve Wowu | |
|
+21BINGMAN mashiro Ryuu rukkja KeitaroUrashima Alucard warrion Dlaha Natsumi Shinoki Error Orfeus Phom Bloodlines martin-cs SilentAndY TommyCZ Ravens Thorr Gurthfin Dejv007 25 posters |
|
Šli byste do toho? | Jo, jasně! | | 48% | [ 12 ] | Uvidím, jak to bude s časem a náladou | | 8% | [ 2 ] | Rád/a bych, ale není čas... | | 8% | [ 2 ] | Ne, je to hovadina | | 32% | [ 8 ] | Wowa už hraji jinde a nechce se mi jet znovu | | 4% | [ 1 ] |
| Celkem hlasů : 25 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Dejv007 Admin
Poeet p?íspivku : 848 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Chika ve Wowu Sun Dec 21, 2008 12:07 pm | |
| Napadla mě taková věc, leč vím, že by to nakonec nevyšlo ani mně. O.o Ptám se hlavně Chika-týmu. Tak proč to píši sem a ne na soukromé fórum? Protože vím, že by nás nešla ani polovina. xD Věc se má takhle. Jistě znáte hru Wow (World of Warcraft). Každopádně trocha teorie... Wow je už poměrně stará hra, kterou ovšem denně hrají miliony lidí. Funguje jen s připojením na internet, single player nemá. Celá hra je v podstatě o tom, že sám, nebo s partou lidí procházíme rozlehlý svět Wowu (nejdříve lesíky a potůčky, později skalnaté hory, pralesy, zasněžené oblasti, později dokonce vesmír, bo co to je. xD ), zabíjíme "moby" (to jsou počítačem ovládané postavy, tzv. NPC, za jejich zabití jsou zkušenosti, peníze a věci), ve skupinách chodíme do dungeonů (místo, kde je na jednom místě hromada elitních NPC, mimo ně jeden nebo více "bossů", jsou z nich mnohem lepší věci, víc peněz a zkušeností, o to je to ale těžší) a bojujeme proti opačné frakci (frakce jsou dvě, Alliance (ti "hodní") a Horda (ti "zlí"), jsou to postavy jiných hráčů, tudíž konec srandy). Tím to samozřejmě nekončí. Jelikož i ve Wowu zapadá slunce, nic jsem nemiloval víc, než výpravu na nepřátelské území, někdo, kdo ovládal vaření nám rozdělal oheň, kolem něj jsme seděli a jednoduše klábosili (Wow je mimochodem i jakýsi druh chatu). A pak jsme pod rouškou noci napadli nepřátelskou osadu. xD Hra v podstatě nemá omezení v pohybu, plocha Wowu je tak veliká, že jsem ji za ty čtyři roky, co Wowa hraju, nikdy neprošel celou. K Wowu jsem se dostal skrz anime. Dá se říct, že to má s anime poměrně hodně společného. Vytvoříme si postavu, dáme jí vzhled, pojmenujeme ji (Moje první se jmenovala Sakura, tohle jméno používám nejčasteji, další byla Nadia, následovala Tessa, Karen... Když jsem hrával s mashirem (a nebesa ví, že to byla asi nejhezčí část mýho života xD ) jsme byli jakožto Sakura a Haruma obávanými vládci Alliance a náš bojový pokřik "Mooorning destroyer!" a "Pi piru piru piru pi pi ru pí!" vléval do srdcí hordy strach) a pak je už jen na nás, zda-li bude hodná, zlá, samotářská a podobně. Jednoduše anime, jehož průběh si sami tvoříme. Hra navíc podporuje "roleplaying". Jednoduše... Jeden si může vytvořit postavu Leloucha (co mě ale napadá, tak jediná postava ve Wowu, která dokáže ovládnou mysl nepřítele a poslat ho na jeho vlastní bojovníky, je Priest, což se k Lelouchovi moc nehodí xD ) a druhý například Karen a podle toho se i chovat. A proč to všechno říkám? Ve Wowu si každý může vytvořit guildu (v našem případě by se jmenovala Chika, samozřejmě xD ), v ní Guild master zvolí různé hodnosti a podobně. Každý může být jen v jedné guildě. Mají společnou banku a další věci. Ze zkušeností můžu říct, že za několik hodin ve Wowu poznáte člověka lépe než za dva dny ve skutečnosti. Samozřejmě musíte oželet to, že nevíte, jak vypadá. xD Dalo by se to nazvat skupinovou terapií. Wow ale není hra na pár hodin. Může se táhnout roky, než dostanete postavu na max. level, což je momentálně 80. Já, mashiro, Ravens a Natsumi jsme ve Wowu poměrně sběhlí. Natsumi navíc ještě aktivně hraje, já už bohužel tolik času nemám. A i kdyby se čas našel, mashiro mi nasadil laťku tak vysoko, že mě to samotného prostě nebaví. Mimochodem... Mashiro by do toho prý taky šel. Tak co řicit závěrem... Mně by se to opravdu líbilo. ^_^ A nešlo by o to, kdo bude první na 80. lvl, ale o to, jak by jsme se na ten 80. lvl dostali. Nikam by se nehnalo a přemýšlel jsem nad tím, že by se hrálo jen v určitý dny, aby jsme si navzájem moc levelově neutíkali. Tak, to je vše... Šup, šup, někdo mě shoďte, ať to máme za sebou. (další věci a informace až později, pokud se začne rýsovat možnost "ano" xD ) | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Sun Dec 21, 2008 12:32 pm | |
| | |
|
| |
Gurthfin
Poeet p?íspivku : 56 Registration date : 03. 09. 08
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Sun Dec 21, 2008 1:11 pm | |
| Ja wow zatim hraju na serveru Mystiq.cz... mam tam sexi shamanku Suzumiyu s dvomi copankami na 70lvl. Chodim tam s zbranou Stormherald http://www.wowhead.com/?item=28442 ktera je na "Pipiru piri piru pipiru pii!!" jak delana... Pouzivam hlasku "Daitai Teki tenkose ka, Shourju wa atashi no tame ni aru!" - Slayers a "I'm hard as Steel, Get out of my Way!!" - OP Black Lagoon. | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Sun Dec 21, 2008 1:17 pm | |
| No, mně teď právě smažou postavu na Dark Demonu, kde hraju dva roky... Kvůli přechodu na WotLK. Takže mě naštvali. Už mi smazali hunterku na 70 a teď i Druidku... O.o nešel bys do toho s náma? | |
|
| |
Gurthfin
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Sun Dec 21, 2008 1:44 pm | |
| co je to za server, ake ma raty? | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Sun Dec 21, 2008 1:47 pm | |
| Nevím, mně osobně se ten server moc nelíbí. Ale je dost stabilní, minimum bugů. Experience rate má jen 1x. Takže to bude pomalá hra. Ale jak jsem psal... O rychlost nejde. | |
|
| |
Gurthfin
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Sun Dec 21, 2008 1:56 pm | |
| blitzlike raty mne vyhovuju... mystiq na nich slape, takze sem zvyknuty po 3x wipe. Kedy by sa tak zacalo? | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Sun Dec 21, 2008 2:22 pm | |
| Až si to kromě mě a tebe přečte i někdo jinej. | |
|
| |
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Sun Dec 21, 2008 2:37 pm | |
| Dejvi, přečetl jsem si to, ale musím tě zklamat, hry typu Online mě nezajímají, jsou pro mě moooooc nudné a zdlouhavé. Kamarád se mě pokouší už rok přemluvit k hraní Lineage2, ale bez úspěchu. To já raději hry typu Call of Duty 4,5; Crysis, Supreme commander, Titan Quest, C and C:Tiberium wars 3,..... | |
|
| |
Ravens Chika-team
Poeet p?íspivku : 688 Age : 33 Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Sun Dec 21, 2008 6:29 pm | |
| Já bych do toho možná i šel | |
|
| |
TommyCZ Chika-team
Poeet p?íspivku : 234 Age : 31 Registration date : 27. 07. 08
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Sun Dec 21, 2008 11:36 pm | |
| Dobrý nápad... ale hraju Lineage 2 a hrát i WoW bych časově nestíhal | |
|
| |
SilentAndY Chika-team
Poeet p?íspivku : 265 Age : 37 Location : www.na3.cz Registration date : 04. 10. 08
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Mon Dec 22, 2008 11:37 am | |
| Nápad to není špatný, doma mám už přes dva roky Guild wars a hrál jsem ho přes rok hodně aktivně aj jako člen české guildy Řád bílého lva, ale nakonec jsem toho zatím nechal, tehdy to byl dost velký žrout času. Teď co jsem doma tak mám omezený net ať už rycvhlostně a nebo obsahem stahovaných dat, takže jsem rád, když si za ten měsíc stáhnu anime atd co potřebuju, MMORPG bych na tom určitě neutáhnul, škoda, zkusil bych to... | |
|
| |
martin-cs
Poeet p?íspivku : 90 Registration date : 21. 11. 08
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Mon Dec 22, 2008 11:55 am | |
| hmm moc zloudhavy a nudny a slozity atd. ta kto ja radsi strylecky pres net jako streba counter strike source | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Mon Dec 22, 2008 12:07 pm | |
| Vy jste noobové. xD Prej "málo akční". Zkuste si někdy zajít battleground. A nikdo neříká, že byste museli hrozně hrát, že byste se museli vzdát ostatních her. Pár hodin týdně nikoho nezabije. Aaale, to je jedno, jen jsem to tak navrhli, byla by sranda. Dali bychom si naše nicky, abychom se poznali... xD | |
|
| |
Ravens Chika-team
Poeet p?íspivku : 688 Age : 33 Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Mon Dec 22, 2008 6:28 pm | |
| Tak kdy? Kde? Ktery klient | |
|
| |
Gurthfin
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Mon Dec 22, 2008 8:20 pm | |
| jo este za co by ste hrali... ja jdu ucrite Drenai shamanku (nick asi Shinigami, Gurthfin je muzsky nick a za Deviho Jonesa nemienim hrat ) | |
|
| |
Bloodlines
Poeet p?íspivku : 31 Age : 35 Registration date : 27. 08. 08
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Mon Dec 22, 2008 10:40 pm | |
| Caw nechcete jit na Icewow je to dobrej a stabilni server... Mam tam 64 wara. | |
|
| |
Gurthfin
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Mon Dec 22, 2008 10:50 pm | |
| ja mam na mystiqu 70 Shamanku a zatial najlespiu guildu s ako som kedy hral. Hra tam aj moj sused a este jeden kamos z dediny... tu ide skor o ten WotlK. Urcite ho chce aj Dejv vyskusat... A to sem este nespomenul, ze moja shamanka je zabugovana a mam na nej Mining, BS, JWC, Enchanting a Engeniring... PS: Bloodlines z Vampire: The Masquerade? | |
|
| |
Phom
Poeet p?íspivku : 1 Location : ...???...???... Registration date : 21. 12. 08
| Předmět: re : chika ve wow Tue Dec 23, 2008 12:09 am | |
| Dobrý nápad já bych do toho teda šel !!! kromtoho celý den sedím u compu (Dívám se na Anime nebo hraju WoW) zatim teda hraju na MystiQ.org | |
|
| |
Orfeus Chika-team
Poeet p?íspivku : 33 Age : 34 Registration date : 02. 12. 08
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Tue Dec 23, 2008 2:46 am | |
| Zdravíčko, Wow jsem hrál asi půl roku, ale přestal mě bavit, pač toho kámoši nechali a takováhle hra pro jednoho není....taktéž jsem hrál na mystiku ale je to dávno...momentálně hraju warhamera online(mimochodem taky parba jak svin), ale klidně se k vám pripojim...pokud se na to po pul roce nevykaslete, tak není zadny problem.... btw:mystik muzu doporucit, je to totiž jeden z nej. serveru v CR. | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Tue Dec 23, 2008 11:56 am | |
| J8 osobně bych začal někde, kde nikdo z nás nehrál a nikoho nezná. | |
|
| |
Error
Poeet p?íspivku : 3 Age : 30 Registration date : 23. 12. 08
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Tue Dec 23, 2008 12:41 pm | |
| No kdybyste začali hrát tak na mystiq bych moc nespolíhal.... SIce to už je dlouho ale kdysi to tam lagoval a byl tam aji wipe doporučil bych vám spíš anthorii RC3 kdyby někdo chtěl tady je odkaz ( http://wwwanthoria.mine.sk/index.php ) a taky tam hraju já... začal jsem totiž nedávno (přešla tam naše celá guilda z Darkdemonu) a kdybyste tam šli bylo by to celkem fajn... a už jen proto že se znám s Dejvem je to blizzlike všechno rate 1x je to takový zdlouhavý, ale zase si to užijete | |
|
| |
Gurthfin
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Tue Dec 23, 2008 1:39 pm | |
| radsi bych bral uz to WotlK ako 3.0.3 | |
|
| |
Bloodlines
Poeet p?íspivku : 31 Age : 35 Registration date : 27. 08. 08
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Tue Dec 23, 2008 4:51 pm | |
| - Gurthfin napsal:
- PS: Bloodlines z Vampire: The Masquerade?
Jj z Vampire: The Masqurade... | |
|
| |
martin-cs
Poeet p?íspivku : 90 Registration date : 21. 11. 08
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Chika ve Wowu | |
| |
|
| |