| Chika ve Wowu | |
|
+21BINGMAN mashiro Ryuu rukkja KeitaroUrashima Alucard warrion Dlaha Natsumi Shinoki Error Orfeus Phom Bloodlines martin-cs SilentAndY TommyCZ Ravens Thorr Gurthfin Dejv007 25 posters |
|
Šli byste do toho? | Jo, jasně! | | 48% | [ 12 ] | Uvidím, jak to bude s časem a náladou | | 8% | [ 2 ] | Rád/a bych, ale není čas... | | 8% | [ 2 ] | Ne, je to hovadina | | 32% | [ 8 ] | Wowa už hraji jinde a nechce se mi jet znovu | | 4% | [ 1 ] |
| Celkem hlasů : 25 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Bloodlines
Poeet p?íspivku : 31 Age : 35 Registration date : 27. 08. 08
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Fri Feb 27, 2009 4:13 am | |
| Nebo kdyz te killnou a pisou ze si lama. xD | |
|
| |
Dejv007 Admin
Poeet p?íspivku : 848 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Fri Feb 27, 2009 12:20 pm | |
| Tak to se mi moc nestává... Když už mě někdo porazí, a to je málo kdy, tak ze mě mají takový respekt, že raději hned stáhnou ocas mezi nohy a zdrhnou. | |
|
| |
mashiro Chika-team
Poeet p?íspivku : 189 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Sat Feb 28, 2009 12:06 pm | |
| To můžu jen potvrdit. Dejv ve velice mocný, obzvlášť když má poboku své věrné ružové kuře nebo roztomilou kočičku. A navic, pokud Dejva někdo dáí tak se vědšinou odněkud z okolí přiřítí Medědokočkoelfko druidka a těch posledních pár životů mu smahne nějakým instantem. | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Sat Feb 28, 2009 1:00 pm | |
| Ano, mashiro á la Ururu, bez tebe bych byl samozřejmě nic. Btw - zanedlouho se k nám zejm připojí ještě Takumi se svým Shamanem. Vzhledem k celkovému počtu online hráčů bude naše skupina natolik mocná, že dobudeme celý Ogrimmar! | |
|
| |
Ryuu Chika-team
Poeet p?íspivku : 26 Age : 33 Registration date : 09. 12. 08
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Sat Feb 28, 2009 7:41 pm | |
| Fůůůůůůj alíci hnusný xD. A proč však je to super, když škemrají o život a ty je kilneš. A ještě lepší je kdž ti potom napíšou že si lama to pak maj takový reskill, že se raději vždy odlogují :-D. | |
|
| |
Dlaha Chika-team
Poeet p?íspivku : 297 Age : 36 Location : Olomouc Registration date : 01. 12. 08
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Sat Feb 28, 2009 7:48 pm | |
| - Ryuu napsal:
- Fůůůůůůj alíci hnusný xD. A proč však je to super, když škemrají o život a ty je kilneš. A ještě lepší je kdž ti potom napíšou že si lama to pak maj takový reskill, že se raději vždy odlogují :-D.
Za HORDU!! Ale doufám, že nezabíjíš menší lvly, to by jsme nebyli kamarádi | |
|
| |
Natsumi Chika-team
Poeet p?íspivku : 31 Age : 34 Location : Praha Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Sat Feb 28, 2009 8:40 pm | |
| Konečně správná diskuze.. HORDA, HORDA, HORDA.. | |
|
| |
Ravens Chika-team
Poeet p?íspivku : 688 Age : 33 Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Sat Feb 28, 2009 9:48 pm | |
| nevím co na tom WoWku vidíte... | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Sat Feb 28, 2009 10:16 pm | |
| - Ravens napsal:
- nevím co na tom WoWku vidíte...
A to říká ten, co za dva dny naexpil 40 lvl. Nižší lvl nezabíjím. Ale můj pet ano. Jsem 50 lvl... Dejme tomu, že se kolem mě pohybuje lvl 40. To nestojí za námahu. Ale takovej lvl 10 - 15, to je panečku sranda. Pustím peta a pak kdo z koho. Ale je pravda, že horda má nohy rychlejší než meče, proto většinou utečou. A když ne, vrátí se s kamarádem na 80 lvl. Tak bojuje horda. Ale je pravda, že si s mashirem většinou vyhlídneme postavy tak kolem lvl 55 a výš, poté je stopujeme a někde v ústraní napadneme. Většinou to odnese mashiro a pet a já ho dorazím. Ale účel to plní. A pokud to náhodou nedávám, hodím Feign Death a věřte nebo ne, 8 z 10 horďáků na to skočí. Tou dobou už jen vítězně zvolá "Kek", v tom se ressne mashiro a pokud ihned zase nezemře, sváže horďákama kořenama a v tu chvíli je s ním ámen. Tato taktika je pochopitelně licencovaná na jméno Claymore team, což je imaginární Guilda pro všechny bělovlasé Elfky. | |
|
| |
Natsumi Chika-team
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Sun Mar 01, 2009 9:52 pm | |
| | |
|
| |
Dlaha Chika-team
Poeet p?íspivku : 297 Age : 36 Location : Olomouc Registration date : 01. 12. 08
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Sun Mar 01, 2009 10:35 pm | |
| | |
|
| |
Natsumi Chika-team
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Mon Mar 02, 2009 11:15 pm | |
| | |
|
| |
Ravens Chika-team
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Tue Mar 03, 2009 12:28 am | |
| Dláha na to kápl... machr jeden ;P ... Což nemění na faktu že je to o ničem (pro mě)
Naposledy upravil Ravens dne Tue Mar 03, 2009 1:40 am, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Tue Mar 03, 2009 12:39 am | |
| hmm | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Tue Mar 03, 2009 8:31 am | |
| Ach jo, Ravny, Ravny, Ravny... To je jako bych běhal po Brně a posmíval se dětem, že se dívají na Pokemony. Tohle bych samozřejmě udělat nemohl, protože někde hluboko uvnitř mě je malý, vystrašený Dejvík, který se sám každý víkend po dobu tří let budil, aby se na zmiňované Pokemony podíval. xD | |
|
| |
BINGMAN
Poeet p?íspivku : 1 Registration date : 01. 11. 08
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Tue Mar 03, 2009 10:44 pm | |
| Super...konečně by se mi splnil sen... WoW spojit s Anime | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Tue Mar 03, 2009 10:50 pm | |
| No kurňa, hodina se mnou a mashirem v Un´Goru, to je jak sen. | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Sun Mar 29, 2009 8:14 pm | |
| Takže, na serveru http://kalgul.eu/ už vesele běží guilda Chika no Tsukaima (název vznikl spojením mnoha ideí a nápadů ) s mashirem a mnou v čele. Nikoho nikam nelákáme, s mashem vše zvládáme levou zadní, ale kdyby někdo chtěl jít za námi, aby se podíval, jak otakové hrají Wow, může se k nám přidat. Máme guild banku se čtyřmi sloty a narvanou věcmi v ceně několika tisíc goldů, bohužel jen od lvl 68 nahoru. xD No a dneska jsme začali hrát s dvěmi novými postavami. Takže vedle sester Aruru a Ururu potkáte nově i Eclair a Lumieru. Obě kombinace pro vás budou samozřejmě vražedné, pokud budete hrát za Hordu. | |
|
| |
Takumi Chika-team
Poeet p?íspivku : 17 Age : 35 Location : Ostrov nad Ohří Registration date : 08. 07. 08
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Thu Apr 02, 2009 3:38 pm | |
| Nebuďte zlý a taky se přidejte 12 lidí by do toho šlo a nikde nikdo | |
|
| |
Ravens Chika-team
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Fri Apr 03, 2009 12:57 am | |
| Já to minulý týden smazal z kompa... | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Fri Apr 03, 2009 7:31 am | |
| To já minulý týden smazal čtrnácti gigovou složku Wow2 pro hraní na ofiku. To se nedalo, wow žere místo jak kráva. Tak teď už mám jen čtrnácti gigovou pro hraní na neoficích. xD | |
|
| |
Soki
Poeet p?íspivku : 2 Age : 34 Location : Varnsdorf Registration date : 09. 04. 09
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Thu Apr 09, 2009 12:28 pm | |
| Ehm, nechci tady nějak rejpat, ale když jsem si přečetl úvodní příspěvěk tak se musim na něco zeptat... Proč jste zvolili zrovna WoW? já už sice mmo hry tolik nehraju, ale když jsem si chtěl nějakou zahrát, tak jakožto já průměrnej otaku, jsem začal hledat nějaký mmorpg, ale první co jsem vždycky hnedka zavrhnul bylo právě WoW a to kvůli tomu že to s anime nemá vůbec nic společnýho (koukám na grafické zpracování) tak jsem se vždycky poohlížel třeba po Lineage 2 nebo Ragnaroku... Tak proč zrovna WoW? | |
|
| |
Dlaha Chika-team
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Thu Apr 09, 2009 9:18 pm | |
| - Soki napsal:
- ...
Podle mě je WoW asi nejpřátelštější. Všechno je tam takový pěkný a hezky se to hraje, nevznikají tam žádný zmatky a hned od začátku víš co dělat. Navíc komunita je fakt obrovská. Zkoušel jsem Lineage i Ragnarok, ale nebylo to ono, oproti WoW. V Lineage mi ten svět přišel sice hrozně velkej a nezajímavej. Ani jsem tam skoro s nikým nepokecal, nebylo tam moc co dělat, jenom expit, souboje vypadaly sice fajne, ale omrzely mě. Ragnarok má zase hodně barvitý svět, ale po pár levelech jsem zjistil, že vlastně vůbec nevím co mám dělat, kam mám jít, questy byly takový podivný... Navíc mi to přišlo hrozně přeplácaný a nevěděl jsem kde mám najít lidi, který jsem potřeboval. Jako trenéry, obchodníky... Kdyby nebylo stránek o ragnaroku, tak tam nevydržím ani tak dlouho, jak jsem vydržel Prostě wow jsem ze všech mmorpg hrál nejdýl a periodicky se k němu vracím, protože je to fakt úžasný A já navíc nejsem ten nejzapálenější otaku, takže nepotřebuju všude japonský motivy | |
|
| |
Ravens Chika-team
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Thu Apr 09, 2009 10:15 pm | |
| Přesně to samé, co si ty myslíš o L2 a RO jsem si myslel já o WoWku... a taky stále myslím, protože jsem tam nepotkal žádného "kecu-schopného" člověka... RO u mě ze všech MMORPG v komunitě boduje nejvíc, ale jak jsi říkal je težší na pochopení. Je hratelně daleko propracovanější než L2 nebo WoW, ztrácí jedině na grafice, která je podle mě geniální - to sice říkám ale je fakt že jsem to víc než půl roku nehrál a to platí i pro ostatní MMORPGéčka... Myslím že tvůj problém u RO (neplatí pro shit servery jako je CzechRO xD ) i L2 by vyřešilo jen to, že by jsis zašel do hlavního města (u RO je to většinou "Prontera" a u L2 "Giran") | |
|
| |
Dlaha Chika-team
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Chika ve Wowu | |
| |
|
| |
| Chika ve Wowu | |
|