Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Chika ve Wowu

Goto down 
+21
BINGMAN
mashiro
Ryuu
rukkja
KeitaroUrashima
Alucard
warrion
Dlaha
Natsumi
Shinoki
Error
Orfeus
Phom
Bloodlines
martin-cs
SilentAndY
TommyCZ
Ravens
Thorr
Gurthfin
Dejv007
25 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Šli byste do toho?
Jo, jasně!
Chika ve Wowu - Stránka 3 Vote_lcap48%Chika ve Wowu - Stránka 3 Vote_rcap
 48% [ 12 ]
Uvidím, jak to bude s časem a náladou
Chika ve Wowu - Stránka 3 Vote_lcap8%Chika ve Wowu - Stránka 3 Vote_rcap
 8% [ 2 ]
Rád/a bych, ale není čas...
Chika ve Wowu - Stránka 3 Vote_lcap8%Chika ve Wowu - Stránka 3 Vote_rcap
 8% [ 2 ]
Ne, je to hovadina
Chika ve Wowu - Stránka 3 Vote_lcap32%Chika ve Wowu - Stránka 3 Vote_rcap
 32% [ 8 ]
Wowa už hraji jinde a nechce se mi jet znovu
Chika ve Wowu - Stránka 3 Vote_lcap4%Chika ve Wowu - Stránka 3 Vote_rcap
 4% [ 1 ]
Celkem hlasů : 25

AutorZpráva
Bloodlines

Bloodlines

Poeet p?íspivku : 31
Registration date : 27. 08. 08

Chika ve Wowu - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 3 EmptyFri Feb 27, 2009 4:13 am

Nebo kdyz te killnou a pisou ze si lama. xD
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

Poeet p?íspivku : 848
Registration date : 15. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 3 EmptyFri Feb 27, 2009 12:20 pm

Tak to se mi moc nestává... Very Happy Když už mě někdo porazí, a to je málo kdy, tak ze mě mají takový respekt, že raději hned stáhnou ocas mezi nohy a zdrhnou. jocolor
Návrat nahoru Goto down
http://www.chika-translations.tym.cz
mashiro
Chika-team
mashiro

Poeet p?íspivku : 189

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 3 EmptySat Feb 28, 2009 12:06 pm

To můžu jen potvrdit. Dejv ve velice mocný, obzvlášť když má poboku své věrné ružové kuře nebo roztomilou kočičku.
A navic, pokud Dejva někdo dáí tak se vědšinou odněkud z okolí přiřítí Medědokočkoelfko druidka a těch posledních pár životů mu smahne nějakým instantem.
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 3 EmptySat Feb 28, 2009 1:00 pm

Ano, mashiro á la Ururu, bez tebe bych byl samozřejmě nic. Very Happy
Btw - zanedlouho se k nám zejm připojí ještě Takumi se svým Shamanem.
Vzhledem k celkovému počtu online hráčů bude naše skupina natolik mocná, že dobudeme celý Ogrimmar! lol!
Návrat nahoru Goto down
Ryuu
Chika-team
Ryuu

Poeet p?íspivku : 26
Registration date : 09. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 3 EmptySat Feb 28, 2009 7:41 pm

Fůůůůůůj alíci hnusný xD. A proč však je to super, když škemrají o život a ty je kilneš. A ještě lepší je kdž ti potom napíšou že si lama to pak maj takový reskill, že se raději vždy odlogují :-D.
Návrat nahoru Goto down
Dlaha
Chika-team
Dlaha

Poeet p?íspivku : 297
Registration date : 01. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 3 EmptySat Feb 28, 2009 7:48 pm

Ryuu napsal:
Fůůůůůůj alíci hnusný xD. A proč však je to super, když škemrají o život a ty je kilneš. A ještě lepší je kdž ti potom napíšou že si lama to pak maj takový reskill, že se raději vždy odlogují :-D.

Za HORDU!!

Ale doufám, že nezabíjíš menší lvly, to by jsme nebyli kamarádi Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Natsumi
Chika-team
Natsumi

Registration date : 09. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 3 EmptySat Feb 28, 2009 8:40 pm

Konečně správná diskuze..

HORDA, HORDA, HORDA.. Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

Poeet p?íspivku : 688
Registration date : 23. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 3 EmptySat Feb 28, 2009 9:48 pm

nevím co na tom WoWku vidíte... Suspect
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 3 EmptySat Feb 28, 2009 10:16 pm

Ravens napsal:

A to říká ten, co za dva dny naexpil 40 lvl. Very Happy

Nižší lvl nezabíjím. Ale můj pet ano. Very Happy Jsem 50 lvl... Dejme tomu, že se kolem mě pohybuje lvl 40. To nestojí za námahu. Ale takovej lvl 10 - 15, to je panečku sranda. Pustím peta a pak kdo z koho. Ale je pravda, že horda má nohy rychlejší než meče, proto většinou utečou. A když ne, vrátí se s kamarádem na 80 lvl. Tak bojuje horda. Very Happy

Ale je pravda, že si s mashirem většinou vyhlídneme postavy tak kolem lvl 55 a výš, poté je stopujeme a někde v ústraní napadneme.
Většinou to odnese mashiro a pet a já ho dorazím. Ale účel to plní. Very Happy A pokud to náhodou nedávám, hodím Feign Death a věřte nebo ne, 8 z 10 horďáků na to skočí. Tou dobou už jen vítězně zvolá "Kek", v tom se ressne mashiro a pokud ihned zase nezemře, sváže horďákama kořenama a v tu chvíli je s ním ámen. Tato taktika je pochopitelně licencovaná na jméno Claymore team, což je imaginární Guilda pro všechny bělovlasé Elfky.
Návrat nahoru Goto down
Natsumi
Chika-team
Natsumi

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 3 EmptySun Mar 01, 2009 9:52 pm

Dejv007 napsal:
Ravens napsal:

40 lvl za dva dny!!!!! Smekám Ravny.. Smile
Návrat nahoru Goto down
Dlaha
Chika-team
Dlaha

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 3 EmptySun Mar 01, 2009 10:35 pm

Natsumi napsal:
Dejv007 napsal:
Ravens napsal:

Třeba hrál na instant 40 serveru, to by šlo ne? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Natsumi
Chika-team
Natsumi

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 3 EmptyMon Mar 02, 2009 11:15 pm

Dlaha napsal:
Natsumi napsal:
Dejv007 napsal:
Ravens napsal:

Třeba hrál na instant 40 serveru, to by šlo ne? Very Happy

lol!
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 3 EmptyTue Mar 03, 2009 12:28 am

Dláha na to kápl... machr jeden ;P ... cyclops
Což nemění na faktu že je to o ničem lol! (pro mě)

Naposledy upravil Ravens dne Tue Mar 03, 2009 1:40 am, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 3 EmptyTue Mar 03, 2009 12:39 am

hmm Sleep
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 3 EmptyTue Mar 03, 2009 8:31 am

Ach jo, Ravny, Ravny, Ravny... To je jako bych běhal po Brně a posmíval se dětem, že se dívají na Pokemony.
Tohle bych samozřejmě udělat nemohl, protože někde hluboko uvnitř mě je malý, vystrašený Dejvík, který se sám každý víkend po dobu tří let budil, aby se na zmiňované Pokemony podíval. xD
Návrat nahoru Goto down
BINGMAN

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 01. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 3 EmptyTue Mar 03, 2009 10:44 pm

Super...konečně by se mi splnil sen... WoW spojit s Anime Smile
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 3 EmptyTue Mar 03, 2009 10:50 pm

No kurňa, hodina se mnou a mashirem v Un´Goru, to je jak sen. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 3 EmptySun Mar 29, 2009 8:14 pm

Takže, na serveru http://kalgul.eu/ už vesele běží guilda Chika no Tsukaima (název vznikl spojením mnoha ideí a nápadů Very Happy ) s mashirem a mnou v čele. Nikoho nikam nelákáme, s mashem vše zvládáme levou zadní, ale kdyby někdo chtěl jít za námi, aby se podíval, jak otakové hrají Wow, může se k nám přidat.

Máme guild banku se čtyřmi sloty a narvanou věcmi v ceně několika tisíc goldů, bohužel jen od lvl 68 nahoru. xD
No a dneska jsme začali hrát s dvěmi novými postavami. Takže vedle sester Aruru a Ururu potkáte nově i Eclair a Lumieru.
Obě kombinace pro vás budou samozřejmě vražedné, pokud budete hrát za Hordu. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Takumi
Chika-team
Takumi

Poeet p?íspivku : 17
Registration date : 08. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 3 EmptyThu Apr 02, 2009 3:38 pm

Nebuďte zlý a taky se přidejte Very Happy

12 lidí by do toho šlo a nikde nikdo Sad
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 3 EmptyFri Apr 03, 2009 12:57 am

Já to minulý týden smazal z kompa...
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 3 EmptyFri Apr 03, 2009 7:31 am

To já minulý týden smazal čtrnácti gigovou složku Wow2 pro hraní na ofiku. Very Happy
To se nedalo, wow žere místo jak kráva. Tak teď už mám jen čtrnácti gigovou pro hraní na neoficích. xD
Návrat nahoru Goto down
Soki

Soki

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 09. 04. 09

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 3 EmptyThu Apr 09, 2009 12:28 pm

Ehm, nechci tady nějak rejpat, ale když jsem si přečetl úvodní příspěvěk tak se musim na něco zeptat... Proč jste zvolili zrovna WoW? Very Happy já už sice mmo hry tolik nehraju, ale když jsem si chtěl nějakou zahrát, tak jakožto já průměrnej otaku, jsem začal hledat nějaký mmorpg, ale první co jsem vždycky hnedka zavrhnul bylo právě WoW a to kvůli tomu že to s anime nemá vůbec nic společnýho (koukám na grafické zpracování) tak jsem se vždycky poohlížel třeba po Lineage 2 nebo Ragnaroku...
Tak proč zrovna WoW? Question
Návrat nahoru Goto down
Dlaha
Chika-team
Dlaha

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 3 EmptyThu Apr 09, 2009 9:18 pm

Soki napsal:
...

Podle mě je WoW asi nejpřátelštější. Všechno je tam takový pěkný a hezky se to hraje, nevznikají tam žádný zmatky a hned od začátku víš co dělat. Navíc komunita je fakt obrovská.

Zkoušel jsem Lineage i Ragnarok, ale nebylo to ono, oproti WoW. V Lineage mi ten svět přišel sice hrozně velkej a nezajímavej. Ani jsem tam skoro s nikým nepokecal, nebylo tam moc co dělat, jenom expit, souboje vypadaly sice fajne, ale omrzely mě.
Ragnarok má zase hodně barvitý svět, ale po pár levelech jsem zjistil, že vlastně vůbec nevím co mám dělat, kam mám jít, questy byly takový podivný... Navíc mi to přišlo hrozně přeplácaný a nevěděl jsem kde mám najít lidi, který jsem potřeboval. Jako trenéry, obchodníky... Kdyby nebylo stránek o ragnaroku, tak tam nevydržím ani tak dlouho, jak jsem vydržel

Prostě wow jsem ze všech mmorpg hrál nejdýl a periodicky se k němu vracím, protože je to fakt úžasný Smile A já navíc nejsem ten nejzapálenější otaku, takže nepotřebuju všude japonský motivy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 3 EmptyThu Apr 09, 2009 10:15 pm

Přesně to samé, co si ty myslíš o L2 a RO jsem si myslel já o WoWku... a taky stále myslím, protože jsem tam nepotkal žádného "kecu-schopného" člověka...

RO u mě ze všech MMORPG v komunitě boduje nejvíc, ale jak jsi říkal je težší na pochopení. Je hratelně daleko propracovanější než L2 nebo WoW, ztrácí jedině na grafice, která je podle mě geniální Very Happy - to sice říkám ale je fakt že jsem to víc než půl roku nehrál a to platí i pro ostatní MMORPGéčka... Razz
Myslím že tvůj problém u RO (neplatí pro shit servery jako je CzechRO xD ) i L2 by vyřešilo jen to, že by jsis zašel do hlavního města Very Happy (u RO je to většinou "Prontera" a u L2 "Giran")
Návrat nahoru Goto down
Dlaha
Chika-team
Dlaha

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 3 EmptyFri Apr 10, 2009 10:50 am

Ravens napsal:
Myslím že tvůj problém u RO (neplatí pro shit servery jako je CzechRO xD ) i L2 by vyřešilo jen to, že by jsis zašel do hlavního města Very Happy (u RO je to většinou "Prontera" a u L2 "Giran")

Možná to bude tím CzechRO. Takže tenhle server nebrat jo? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 3 Empty

Návrat nahoru Goto down

Chika ve Wowu
Strana 3 z 5Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Chika-fórum :: Ostatní :: Off-topic-
Přejdi na: