Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Chika ve Wowu

Goto down 
+21
BINGMAN
mashiro
Ryuu
rukkja
KeitaroUrashima
Alucard
warrion
Dlaha
Natsumi
Shinoki
Error
Orfeus
Phom
Bloodlines
martin-cs
SilentAndY
TommyCZ
Ravens
Thorr
Gurthfin
Dejv007
25 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Šli byste do toho?
Jo, jasně!
Chika ve Wowu - Stránka 2 Vote_lcap48%Chika ve Wowu - Stránka 2 Vote_rcap
 48% [ 12 ]
Uvidím, jak to bude s časem a náladou
Chika ve Wowu - Stránka 2 Vote_lcap8%Chika ve Wowu - Stránka 2 Vote_rcap
 8% [ 2 ]
Rád/a bych, ale není čas...
Chika ve Wowu - Stránka 2 Vote_lcap8%Chika ve Wowu - Stránka 2 Vote_rcap
 8% [ 2 ]
Ne, je to hovadina
Chika ve Wowu - Stránka 2 Vote_lcap32%Chika ve Wowu - Stránka 2 Vote_rcap
 32% [ 8 ]
Wowa už hraji jinde a nechce se mi jet znovu
Chika ve Wowu - Stránka 2 Vote_lcap4%Chika ve Wowu - Stránka 2 Vote_rcap
 4% [ 1 ]
Celkem hlasů : 25

AutorZpráva
Shinoki

Shinoki

Poeet p?íspivku : 20
Registration date : 18. 08. 08

Chika ve Wowu - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 2 EmptyWed Dec 24, 2008 12:06 am

Jako ja jsem hral asi pred rokem mel jsem 70 roguna ale pak me to prestalo bavit ale ted bych se k tomu zas vratil takze az sezenu WoWko tak staci napsat server a rad se pridam
Návrat nahoru Goto down
http://karlosanime.mysteria.cz/shinoki.php
Natsumi
Chika-team
Natsumi

Poeet p?íspivku : 31
Registration date : 09. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 2 EmptyWed Dec 24, 2008 4:05 pm

Já bych do toho šla, ale jenom, kdyby se hrálo na mystiq.org. Mám s bratrem jeden počítač a ta představa, že bych pokáždé musela přepisovat realmlist (nebo jak se tomu nadává XD), popřípadě instalovat/odistalovávat pache tak mi asi hrábne, a to nepočítám to, že by mě bratr asi zabil, protože, jak mi neustále připomíná, WoW je jeho..

A také by záleželo na frakci.. Very Happy Za alíky nehraju... Twisted Evil Razz
Návrat nahoru Goto down
Gurthfin

Gurthfin

Poeet p?íspivku : 56
Registration date : 03. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 2 EmptyWed Dec 24, 2008 4:52 pm

horda nema ziadne sexi postavy okrem Blood elfiek. A tie zase nemozu byt Shamanky.. alli spaja vsetko v jednom... sexi drenaiky s sexi ocaskom a sexi uskami s imba buffed shaman crit(zatial najvyssiu sancu na crit som mal 55% bez Worldbreakeru, a to mam len 1xT4 a nejake veci z IoQD)
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

Poeet p?íspivku : 848
Registration date : 15. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 2 EmptyWed Dec 24, 2008 5:29 pm

Natsumi napsal:
Já bych do toho šla, ale jenom, kdyby se hrálo na mystiq.org. Mám s bratrem jeden počítač a ta představa, že bych pokáždé musela přepisovat realmlist (nebo jak se tomu nadává XD), popřípadě instalovat/odistalovávat pache tak mi asi hrábne, a to nepočítám to, že by mě bratr asi zabil, protože, jak mi neustále připomíná, WoW je jeho..

A také by záleželo na frakci.. Very Happy Za alíky nehraju... Twisted Evil Razz

Tak k Realmlistu... Já nikdy nepoužíval nic jinýho než realm list modificator, takže vůbec nevím, proč něco přepisovat. Smile
A to jsem hrával na čtyřech serverech najednou. Patche jsou samozřejmě všude stejný.
A hrát za Hordu? Brr, hrozná představa. Very Happy Když jsem dělal GM, tak jsem musel povinně Horďáckou postavu mít - blood elfka. Jinak je nemám vůbec rád. Horda jsou zvířata, která je třeba vyhubit. Tím se v Allianci řídíme. xD
Návrat nahoru Goto down
http://www.chika-translations.tym.cz
Dlaha
Chika-team
Dlaha

Poeet p?íspivku : 297
Registration date : 01. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 2 EmptyWed Dec 24, 2008 8:18 pm

Když jsem hrával WoWko tak jedině horda. Pokaždý to jistil nemrtvej mág...

Zkoušel jsem jednou Taureny, ale ti mě nijak neuchvátili No
Návrat nahoru Goto down
Gurthfin

Gurthfin

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 2 EmptyWed Dec 24, 2008 9:05 pm

ono sa to da oblbnut tak, ze si stiahnes verziu z torrentu. Ja napriklad wow neinstalujem, len si ho skopcim z kamosovho prenosneho HDD. Len je to otazka miesta... teraz mrkam ze wotlk ma 12GB pale chudak moj 30GB disk...

Bloodlines: vyspal si sa s Zanetou? V jednej moznosti s vysokym presvedcovanim to slo... teraz ale nevie, ci to nahodou neslo len ked si hral za zensku... Embarassed
Návrat nahoru Goto down
TommyCZ
Chika-team
TommyCZ

Poeet p?íspivku : 234
Registration date : 27. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 2 EmptyThu Dec 25, 2008 3:38 am

30GB disk... máš můj obdiv! cheers
Návrat nahoru Goto down
Gurthfin

Gurthfin

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 2 EmptyThu Dec 25, 2008 4:29 am

to ani nechci vediet co mam za masinu... by si sa cudoval, ze mi wow vobec ide afro lol!
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 2 EmptyThu Dec 25, 2008 2:04 pm

asi takhle: když začnu hrát, tak už nebudu mít čas absolutně na nic XD

a k těm Taurenům: na tuhle rasu znám jednu expertku, která je protěžuje všude (Orfee, správně, mluvím o Soki... XD)
Návrat nahoru Goto down
Orfeus
Chika-team
Orfeus

Poeet p?íspivku : 33
Registration date : 02. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 2 EmptyThu Dec 25, 2008 2:12 pm

Hned jak jsem to cetl, tak jsem si to myslel... Very Happy Ale mas pravdu....ta blba maturita na krku a jeste hrat....mno uvidime... bounce
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 2 EmptyThu Dec 25, 2008 11:03 pm

To je stejně na pytel. Polovina z vás by chtěla Hordu. Tam by mě nikdo nedostal... Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Gurthfin

Gurthfin

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 2 EmptyThu Dec 25, 2008 11:24 pm

ALL HAIL DEJV, Amen
Návrat nahoru Goto down
Natsumi
Chika-team
Natsumi

Registration date : 09. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 2 EmptyThu Dec 25, 2008 11:45 pm

Dejv007 napsal:
Polovina z vás by chtěla Hordu. Tam by mě nikdo nedostal... Very Happy

Taky bych nikdy nehrála za alíky... Mám svou hrdost... Very Happy
(I když kdysi jsem hrála za night elfku.... ale pššš! Very Happy)
Návrat nahoru Goto down
Bloodlines

Bloodlines

Registration date : 27. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 2 EmptyFri Dec 26, 2008 2:10 am

Gurthfin napsal:
Bloodlines: vyspal si sa s Zanetou? V jednej moznosti s vysokym presvedcovanim to slo... teraz ale nevie, ci to nahodou neslo len ked si hral za zensku... Embarassed

Jj ale povedlo se mi to jen s malkavianem... cyclops
Návrat nahoru Goto down
Error

Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 23. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 2 EmptySat Dec 27, 2008 9:56 pm

Dlaha napsal:
Když jsem hrával WoWko tak jedině horda. Pokaždý to jistil nemrtvej mág...

Zkoušel jsem jednou Taureny, ale ti mě nijak neuchvátili No

tauren je bomba.... Smile tauren warrior Arms/Fury a už to kosíš Smile)

jak tady kdosi říkal že by rád na wotlk tak tady wotlk bude ( http://wwwanthoria.mine.sk/index.php ) je to jeden z nej cz/sk serverů. latenci tam mívám 10-30 sem tam lagy... ale většinou jen když je tam přerváno Very Happy což bývá skoro každej den a bo když se gm hrabou v db Very Happy kdybyste tam hráli už od 23.12 tak ste mohli krásně naexpit páč od 23.12. - 26.12. byli zvedlý rate na 2x jinak je 1x sunny já už tam začal warra Smile
samozřejmě Alliance a human na wotlk budou mít humani bomba racialku (vrozený spell) který ruší fear, stun, frost novy, atd.
Návrat nahoru Goto down
Shinoki

Shinoki

Poeet p?íspivku : 20
Registration date : 18. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 2 EmptySun Dec 28, 2008 9:39 pm

Tak jakoze ja zacinal za Hordu Blood Elves ale pro Alikum taky nic nemam mel jsem Draenejkou Samanku a taky mi sedla ale na nekterejch serverech de ze spolu muzou bejt Alici a hordci ve stejny grupe.Ale jakoze ja pujde za jedinym vladcem DEjvem pokud bude chtit jit DEjv za hordu pujdu za hordu jestli bude chtit dejv za Aliky tak pujdu za Alika a pokud bude chtit DEjv vyvrazdit ve dvou Nejaky mesto pujdu i do toho aneb za Dejvem ve WowKU az na konec sveta
Návrat nahoru Goto down
http://karlosanime.mysteria.cz/shinoki.php
Alucard

Alucard

Registration date : 28. 12. 08

PříspěvekPředmět: Parta   Chika ve Wowu - Stránka 2 EmptySun Dec 28, 2008 11:25 pm

Hmm mam napad mam takovej PVP funnek V.C.N hardcore PVP mozna ho nekdo znate kdyz se domluvime muzeme tam jit parit a zalozit PVP anime guild Very Happy a rosekat nejaky lamky Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
KeitaroUrashima

KeitaroUrashima

Poeet p?íspivku : 57
Registration date : 31. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 2 EmptyThu Jan 01, 2009 4:30 pm

to je pekny ja hraju na jednom Funu od herniserver.cz lol! kdyztak napiste kde by se tedy hralo moc rad bych se pridal
Návrat nahoru Goto down
Error

Registration date : 23. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 2 EmptyMon Jan 05, 2009 4:44 pm

jak tady kdosi říkal že by rád na wotlk tak tady wotlk bude ( http://wwwanthoria.mine.sk/index.php ) je to jeden z nej cz/sk

tak bych chtěl dodat že na anthorii je už wotlk (ano jsou tam zatím bugy) ale maximal lvl je zatím ponechán na 70 a northrend není otevřen.
Návrat nahoru Goto down
rukkja

rukkja

Poeet p?íspivku : 14
Registration date : 14. 09. 08

PříspěvekPředmět: eq   Chika ve Wowu - Stránka 2 EmptyWed Jan 07, 2009 6:00 pm

http://mightandmagic.cz/splash.php

hraju na EQ.. se kouknete na info.. dost dobre udrzovanej server.. cca 1500lidi online.. funguji dungy, areny, bg.. JE TO CESKY !

btw DRAENEIKY powa !!!

http://ukazto.com/?id=7511754&klic=cTVzMq6p
Návrat nahoru Goto down
Ryuu
Chika-team
Ryuu

Poeet p?íspivku : 26
Registration date : 09. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 2 EmptyTue Feb 24, 2009 12:37 pm

Hehe já se taky přidám Very Happy . Stejně to hraju deno deně na EQ v projektu Might and Magic. Mám tam ehm: 70ky- druida, priesta, huntera, rogue, šaman, warlock. A nejraději hraju za druida Ryuu Very Happy . Fakt skiller, mám na něm taký eqip že si mně dá málo kdo Very Happy .
Návrat nahoru Goto down
Bloodlines

Bloodlines

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 2 EmptyWed Feb 25, 2009 11:04 pm

No ja ted hraju na AN. Na EQ sem byl asi 3 min a uz bych tam nehral...
Návrat nahoru Goto down
Ryuu
Chika-team
Ryuu

Poeet p?íspivku : 26
Registration date : 09. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 2 EmptyThu Feb 26, 2009 8:47 pm

Prečo, EQ je fajnovej server. Spousta lidí a návýšený raty. A hlavně a to je nejdůležitější, tam hraju já :-D.
Návrat nahoru Goto down
Bloodlines

Bloodlines

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 2 EmptyThu Feb 26, 2009 10:29 pm

Nemam rad kdyz muze komunikovat horda s ali takze tam sou samy nadavky a to ja nemam rad. Smile
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 2 EmptyThu Feb 26, 2009 11:50 pm

Nám to teď na serveru udělali taky... Nesnáším, když mě před svou smrtí moje objeti prosí o slitování.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Chika ve Wowu   Chika ve Wowu - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

Chika ve Wowu
Strana 2 z 5Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Chika-fórum :: Ostatní :: Off-topic-
Přejdi na: