| Chika ve Wowu | |
|
+21BINGMAN mashiro Ryuu rukkja KeitaroUrashima Alucard warrion Dlaha Natsumi Shinoki Error Orfeus Phom Bloodlines martin-cs SilentAndY TommyCZ Ravens Thorr Gurthfin Dejv007 25 posters |
|
Šli byste do toho? | Jo, jasně! | | 48% | [ 12 ] | Uvidím, jak to bude s časem a náladou | | 8% | [ 2 ] | Rád/a bych, ale není čas... | | 8% | [ 2 ] | Ne, je to hovadina | | 32% | [ 8 ] | Wowa už hraji jinde a nechce se mi jet znovu | | 4% | [ 1 ] |
| Celkem hlasů : 25 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Dlaha Chika-team
Poeet p?íspivku : 297 Age : 36 Location : Olomouc Registration date : 01. 12. 08
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Mon Apr 20, 2009 12:12 am | |
| | |
|
| |
Niki Chika-team
Poeet p?íspivku : 154 Location : Ústí nad Labem Registration date : 14. 04. 09
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Mon Apr 20, 2009 3:24 am | |
| Nooo, dle mého máš pak ze 70 lvl mnohem hřejivější pocit ^^ A tak co, já stejně nejradši PvP a nebo grupa akce Třeba vyvražďování ali vesniček ^^ či projíždění ali vesničky na mountu jako low lvl, to byl asi můj nejlepší kousek Ale ta aukce je opravdu vtipná... Jak si má belf vydělat, když mu za suroviny nic nekápne? Zlatý začátky wowcape... Tam za blbý zlato dávali 5OO zlatek ^^ | |
|
| |
Shinoki
Poeet p?íspivku : 20 Age : 33 Location : Mělník Registration date : 18. 08. 08
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Thu May 28, 2009 1:12 am | |
| | |
|
| |
Dejv007 Admin
Poeet p?íspivku : 848 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Thu May 28, 2009 7:23 am | |
| Oh, ano, deset dní do maturity. Vybral sis skvěle. Hledej Aruru nebo Ururu, nebo Lumieru a Dooner. Další jména z hlavy nevím. xD | |
|
| |
Shinoki
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Thu May 28, 2009 11:39 am | |
| - Dejv007 napsal:
- Oh, ano, deset dní do maturity. Vybral sis skvěle.
Hledej Aruru nebo Ururu, nebo Lumieru a Dooner. Další jména z hlavy nevím. xD Ururu a Aruru uz mam ve FL zbytek dodam odpoledne....doufam ze se meetnem protoze bych rad patril k CnoT | |
|
| |
Kříž
Poeet p?íspivku : 34 Age : 30 Location : Břeclav Registration date : 03. 03. 09
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Thu May 28, 2009 1:20 pm | |
| dejve jenom se chci zeptat... jakej máš nick a za koho hraješ??a za koho mash? páč nechci mít stejný povolaní jako senpaiové | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Thu May 28, 2009 2:01 pm | |
| Na to nehleď... Já mám hunterku Aruru, priestku Nerthys, rogunu Lumieru a čtvrtá mi vypadala... xD Mashiro má druidku Ururu, paladinku Dooner, ale má i priestku, warločku a nedivil bych se, kdyby i shamana. xD Takumi má zase warločku, paladinku, shamanku a možná i další. | |
|
| |
Kříž
Poeet p?íspivku : 34 Age : 30 Location : Břeclav Registration date : 03. 03. 09
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Thu May 28, 2009 4:30 pm | |
| - Dejv007 napsal:
- Na to nehleď... Já mám hunterku Aruru, priestku Nerthys, rogunu Lumieru a čtvrtá mi vypadala... xD
Mashiro má druidku Ururu, paladinku Dooner, ale má i priestku, warločku a nedivil bych se, kdyby i shamana. xD Takumi má zase warločku, paladinku, shamanku a možná i další. jak to tak vidím tak půjdu za starýho dobrýho dwarf huntera vlastně myslím, že nic jinýho než huntera jsem neměl(Měl jsem v podstatě všechno ale jenom do 5.lvl"na zkoušku" a to se nepočíta ) Edit: ale všiml jsem si, že nikdo nemá wára... že bych zkusil??? prý se za něj pěkně expí | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Thu May 28, 2009 5:45 pm | |
| Jdi si třeba za plechovku, ano... xD | |
|
| |
Shinoki
| Předmět: Re: Chika ve Wowu Sun May 31, 2009 10:32 pm | |
| Co se takhle domluvit a prihalsit se ve stejnou dobu? | |