Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Chika sraz :-D

Goto down 
+10
Jitcpipna
Koulák
Dejv007
warrion
SilentAndY
marsali
Thorr
Calime
Dlaha
adolf01
14 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorZpráva
Dlaha
Chika-team
Dlaha

Poeet p?íspivku : 297
Registration date : 01. 12. 08

Chika sraz :-D - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 4 EmptyTue Aug 11, 2009 11:46 am

Jo no, začíná přituhovat Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716
Registration date : 23. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 4 EmptyTue Aug 11, 2009 11:48 am

Koulák napsal:

Zdá se, že sis asi uříznul pořádný kus ostudy XD. Bondage je nuda? Kua, ty nemáš šajn, co je dobrá prdel XD. No dobře, beru to, že každý má rád něco jiného, ale říct o jedné z nejrozšířenější sexuální úchylce, že je to nuda... lol!
Všem tedy ukládám na srdce, berte, co máte. Nemohu vzít dost na to, abych uspokojil poptávku (provazy), prostě toho tolik nemám a ani to nemám většinou ještě tak dělený na délky provazu, takže bych si to i možná na místě ještě dodělal, protože se hodí mít ty provazy třeba připravený akorád na diamant.
(mimochodem - jak to ubytování je? Budem mít každý svůj pokoj, nebo se ubytujeme třeba po dvojcích?)
afro (Když po dvojicích, můžeš si, warrion, chodit spát každý den svázaná, jak chceš, ale opravdu pšt, nemusíš se bát, jen to jen mezi náma XD.)

Mně se líbí tentacles Razz Proti je BONDAGE nuda Exclamation
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

Poeet p?íspivku : 848
Registration date : 15. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 4 EmptyTue Aug 11, 2009 11:52 am

A dostáváme se k rozdílu mezi hentaiema pohledem na skutečně svázané lidi... Very Happy
Návrat nahoru Goto down
http://www.chika-translations.tym.cz
Calime

Calime

Poeet p?íspivku : 134
Registration date : 30. 06. 09

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 4 EmptyTue Aug 11, 2009 4:13 pm

Dejv: Jo! Konečně mě někdo pochopil xD Souhlasím s tebou ve všech bodech =D
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 4 EmptyTue Aug 11, 2009 6:00 pm

Thorre, tentacles se nedá vyzkoušet v praxi XD
Návrat nahoru Goto down
Dlaha
Chika-team
Dlaha

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 4 EmptyTue Aug 11, 2009 6:24 pm

Thorr dostane pod stromeček chobotnici.
Návrat nahoru Goto down
Koulák

Koulák

Poeet p?íspivku : 127
Registration date : 08. 08. 09

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 4 EmptyTue Aug 11, 2009 8:01 pm

Dejve, já napsal, že tebe svazovat nechci, ani jiného hošana XD, je mi z toho blbě. XD
Co se vám nezdá? Jako že začalo přituhovat? To v okamžiku, kdy jsem se dostal na tohle forum XD...
Warr už spolunocležnáka má, no neva... tak se zase spolehnu na sebe, když já se mám tak rád, že to bez sebe někdy málem nemohu vydržet, natožpak se sebou XD.
Drbací koutek je jinak dobrý! Já jsem pro, ale určitě počítejte s tímto - já vás vlastně většinu neznám, takže se mi musíte představit. Já bych se asi měl taky, ale mám pocit, že Dejv už o mne stačil nakecat takový lži, že mezitím se staly pravdou, takže co víc psát Very Happy.
Zrovna jsem se vrátil z práce, gome, tenhle týden sem nějak moc v pracovních dobách, nemám den volnej, tak se tu asi objevim jen jednou denně nebo dvakrát.
afro
Návrat nahoru Goto down
http://www.dcoc.cz
Calime

Calime

Poeet p?íspivku : 134
Registration date : 30. 06. 09

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 4 EmptyTue Aug 11, 2009 8:07 pm

Mně si náhodou tak strašnej nepřišel, ale začínám měnit názor, asi ses jen bál projevit xD
Návrat nahoru Goto down
Dlaha
Chika-team
Dlaha

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 4 EmptyTue Aug 11, 2009 8:16 pm

Odkazuješ na dobu, kdy žádnej Koulák na forum nechodil? Jo, to nebylo tak zlý Very Happy

Ale já o tobě taky nic tak zlýho neslyšel, Dejv mi akorát poslal jednu fotku a smál se mi, že nevím, kdo na ní je...
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 4 EmptyTue Aug 11, 2009 8:29 pm

Mno, já Kouláka znám. Lolicon a perv, bacha na něj, opíjí nezletilý a vůbec XD
Návrat nahoru Goto down
Koulák

Koulák

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 4 EmptyTue Aug 11, 2009 9:19 pm

Notak warr má pravdu - lolicon, perverzák, ale že bych opíjel nezletilý? Nevím o tom, že by se nějaká nezletilá opila proto, že bych chtěl, nebo se jednalo o můj úmysl XD. Vím o Nami, která se napila a pak dělala, jako že se opila, no ale Nami je prostě taková, tehdy se cejtila děsně úžasná, když si cucla piva a napila Tyqily, co má 20% XD. Jestli je tohle na můj vrub, že jsem špatný, tak kua, jak vypadám, kdybych byl ještě horší affraid ?
Calime má strach, že jsem se neprojevil. Ne, opravdu se neboj, projevil, jen jste si toho nevšimli XD. Jinak já jsem možná perverzák a lolipedo nebo jinak, ale vždy platí, že jsem poctivej a hodnej, nevím o tom, že bych někdy proved fakt něco, co by někdo nechtěl XD.
Tak máme kecání a bondage. Supr dvě témata, tim se můžem zabavit, kdo nabídne něco dalšího? Ne, že bych neuměl něco vymyslet, ale znáte to, je dobrý mít nápady a zálohu XD.
afro
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 4 EmptyTue Aug 11, 2009 10:21 pm

joooo, myslím Nami Very Happy ...hm, bylo tenkrát vůbec osmnáct mně...?

Ale ne, Koulák je hodnej úchylák, děckám před školou by určitě rozdával bonbóny...

Jiná zábava? No, furt nebylo to chika-transvestitions... a taky máme s Hranolkou připravenou madži hru (ne, teď se mi to fakt nechce vysvětlovat, ale slibuju, že je to nevinné a neškodné. Opravdu!)
Návrat nahoru Goto down
Koulák

Koulák

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 4 EmptyTue Aug 11, 2009 10:36 pm

To první mne zaujalo jen z pohledu názvu XD, pak jsem to přečetl, už jsem se soustředil XD, co to mysíšte? Trans... Jako jestli myslíte to, co si já myslim, tak to už má za sebou a nepočítejte, že si to zopakuju, protože jsem mnohem chlupatější a navíc i zarostej, na sraz možná pojedu s takovym porostem, že mne ani warr nepozná XD.
To druhý bys ale mohla rozvést XD.
afro
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 4 EmptyWed Aug 12, 2009 9:30 am

to první znamená převlíct každýho za opačný pohlaví, to druhý ti nepovím :p
Návrat nahoru Goto down
Koulák

Koulák

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 4 EmptyWed Aug 12, 2009 10:28 am

To je špatný, to druhý mne zajímá.
bounce
Tak to první jsem si myslel správně. Ale do toho nejdu, sice je divný, že bych odmít něco něco tak zajímavého, ale jelikož už to mám za sebou a tehdy i úspěšně, myslím, že slávy na vrcholu se dosáhlo a nemám potřebu to repraktikovat XD.
Ovšem to druhé by nevadilo napovědět, jak se pak máme na co těšit, když se to tak tají XD. Ke všemu vidět ten Dejvův xicht bude už tak dost zápor, co kdybych ho viděl ještě nalíčenýho... Asi bych to neunesl... affraid
Tak ostatní, neflákat se, nemohu tu kecat jen s warr, tu znám, já potřebuju znát vaše názory, vaše typy komunikace, vaše vyjadřovací schopnosti s dovedností reagovat na témata XD. Tenhle topic je pro mnei též poznávacím Very Happy.
afro
Návrat nahoru Goto down
lestrix
Chika-team
lestrix

Poeet p?íspivku : 309
Registration date : 20. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 4 EmptyWed Aug 12, 2009 11:29 am

warrion napsal:
a taky máme s Hranolkou připravenou madži hru

Co to je? Já znám akorát krvavý povstání Madži-Madžiů, ale to asi nebude vono, což?
Návrat nahoru Goto down
Dlaha
Chika-team
Dlaha

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 4 EmptyWed Aug 12, 2009 11:43 am

možná že bude, tady je řeč o warr Laughing
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 4 EmptyWed Aug 12, 2009 12:13 pm

Hurá, musím ségře sebrat silonky! Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Koulák

Koulák

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 4 EmptyWed Aug 12, 2009 12:21 pm

VUML povolen?
afro
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 4 EmptyWed Aug 12, 2009 12:53 pm

Samozřejmě.
Návrat nahoru Goto down
Koulák

Koulák

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 4 EmptyWed Aug 12, 2009 1:13 pm

Supr, tak se nebojim, mám výbavu XD. Jen mne taky napadlo, jak to bude s alkoholem? Ne, že bych se neobešel, ale raději si zjistím, jak jste na tom a jestli se s nějakým počítá v menší míře nebo ne. XD
afro
Návrat nahoru Goto down
Dlaha
Chika-team
Dlaha

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 4 EmptyWed Aug 12, 2009 1:19 pm

no já si něco malého hodlám přibalit Smile
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 4 EmptyWed Aug 12, 2009 1:28 pm

Nekoupíme bečku? Když už mám ty narozeniny. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

Poeet p?íspivku : 688
Registration date : 23. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 4 EmptyWed Aug 12, 2009 1:42 pm

Minimálně 2 bečky jsou už doufám součástí chatky bounce a taky si něco přibalím, někde se mi tu válí 0,7 absinth Basketball
Návrat nahoru Goto down
Koulák

Koulák

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 4 EmptyWed Aug 12, 2009 2:15 pm

Můj vlastní slang pojem "bečka" nezná, takže se jen spoléhám na svou domýšlivost, ale přece jen, kdybyste mi to upřesnili...
Takže alkohol je vítán, prima XD. Já preferuji pivo, ale to vést ve větší míře, jr problémovější XD. Jestli je ale poblíž nějaká eeeeeeeeee sámoška nebo tak, tak bych to koupil až na místě, ale nevim. Každopádně předem řikám, že špunty a jiné víno u mne nevyhraje, protože víno nemusim. Jinak řečeno, jestli má někdo narozeniny, já připiju skoro čimkoli, ovšem s vínem a podobnym nepočítat XD.
takže hra na další večerní volno je vymyšlena... flaška XD. No, to by bylo asi až moc drsný, já nemám takovou kliku, takže by to padalo jen na mne Shocked .
A povinně všichni psát, kdo jede, kdo si bere cosplay XD - já jo.
afro
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 4 Empty

Návrat nahoru Goto down

Chika sraz :-D
Strana 4 z 7Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Chika ve Wowu