Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Chika sraz :-D

Goto down 
+10
Jitcpipna
Koulák
Dejv007
warrion
SilentAndY
marsali
Thorr
Calime
Dlaha
adolf01
14 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
AutorZpráva
Calime

Calime

Poeet p?íspivku : 134
Registration date : 30. 06. 09

Chika sraz :-D - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 7 EmptyFri Aug 14, 2009 10:09 pm

Niki: Mně moc uspávací nepřišel =D A jinak, taky se ho nebojím, ale ještě nevím, jestli po tom srazu nezačnu xD
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 7 EmptyFri Aug 14, 2009 10:14 pm

a uvědomujete si, jak mu teď všichni masírujete ego, jo? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Niki
Chika-team
Niki

Poeet p?íspivku : 154
Registration date : 14. 04. 09

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 7 EmptyFri Aug 14, 2009 10:25 pm

No, taky by mě těšilo, kdyby se o mě takhle někdo dohadoval na fóru... juhuu, ať zž pozitivně či negativně Very Happy

A nevím, kdo by se měl koho bát Very Happy Já už nějakou praxi v bondage mám XD
Návrat nahoru Goto down
http://nikikalat.deviantart.com/
Koulák

Koulák

Poeet p?íspivku : 127
Registration date : 08. 08. 09

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 7 EmptySat Aug 15, 2009 8:44 am

citace :
Já jsem ti o tom říkala taky, brouku. Mám ti v historii najít, jak sis stěžoval, že nemůžeš?
Gome, to je pravda, já to ale řešil s Dejvem, když jsem se pak dozvěděl, že to pude, tak proto jsem zapomněl, že ty jsi ta, s kterou jsem to nějak řešil, protože jsem neměl přístup na forum. Právě je to spoj, udělal se v hlavě! VIm, já ti psal, protože Dejv psal všem, že... To je fuk, proč to vyprávět XD? (ovšem jako první je to od Dejva)

citace :
Kouláku... k těm pokojům... co takhle přečíst si lestrixův příspěvek tady
Opakovaně uznávající svou chybu se Koulák omlouvá, nejde o to, že bych leností nechtěl (teda na stránky tý chaty to se leností dá nazvat,ale na foru), jen jsem na to zapomněl a když jsem měl dojem, že to tu neni, tak jsem to nehledal. Jelikož jsem tneto týden jen v práci (dvanáctky a většinou noční), tak opravdu prosím o shovívavost, protože jsem přetaženej a většinou reaguji, když se ráno dostanu domu XD.

citace :
lol, začínám toužit jet na sraz kvůli všem kromě kouláka Very Happy
Niki... neboj, bude moc srandy, se mnou je vždycky XD. Slíbil sem, že překonám i sám sebe.

citace :
On se nás bojí víc jak my jeho, věřte mi.
He, já žasnu, že někdo opět vydrží mít takovou kapacitu a přemýšlet i za mne XD. Ne, fakt se nebojim. Jestli má někdo pojem o domnění, že ano, plete se. Very Happy

citace :
Jsem tu jediná komu Koulák připadá v pohodě??? (Nebo to bude tou vodnicí?) Very Happy
Ještě si přidej, víc hulit... možná pak o mně prohlásí nějaká holka i to, že jsem hezkej lol! . No každopádně to bys musela vypálit tak kýbl, ale když to dáš, koupim či šokoládu... Jo, je to slabý, ale po tom kýbli stejně do sebe víc nedsotaneš. lol!

citace :
lol, já se Kouláka nebojím, jen píše víc věcí než je potřeba a já pak u čtení fóra skoro usínám Very Happy Teď už se jen děsím toho, že má jako bonus uspavací hlas... Smile
Nemám uspávací hlas, je to naopak. Já stravim leženim v posteli alá spánek nejméně času z rodiny, takže určitě vás moje kecání uspávat nemůže, jsem ohleduplnej a v poho si něco pustim nebo poslouchám, takže nebojte XD. KDyž se budete cejtit unaveni, stačí říct "Kouláku, dávám si pohov." a je to OK. XD

Každopádně koukám, že se tu rozepsalo víc licí. Ať je to tím, že reagují na mé zbytečné dotazy nebo na mne, ale reagují, jse mrád, že mám co číst, když přijdu po noční XD.
Návrat nahoru Goto down
http://www.dcoc.cz
Dlaha
Chika-team
Dlaha

Poeet p?íspivku : 297
Registration date : 01. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 7 EmptySat Aug 15, 2009 10:25 am

Teď už žádný reagování nebude, protože než tohle všichni přečtou, tak budou už dávno spát s hlavou na klávesnici Very Happy

Já se právě vzbudil a už začínám zívat Smile
Návrat nahoru Goto down
Koulák

Koulák

Poeet p?íspivku : 127
Registration date : 08. 08. 09

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 7 EmptySat Aug 15, 2009 1:24 pm

Niki napsal:
No, taky by mě těšilo, kdyby se o mě takhle někdo dohadoval na fóru... juhuu, ať zž pozitivně či negativně Very Happy

A nevím, kdo by se měl koho bát Very Happy Já už nějakou praxi v bondage mám XD

Tomodachi?Razz
afro
Návrat nahoru Goto down
http://www.dcoc.cz
Niki
Chika-team
Niki

Poeet p?íspivku : 154
Registration date : 14. 04. 09

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 7 EmptySun Aug 16, 2009 3:00 am

Dlaha napsal:
Teď už žádný reagování nebude, protože než tohle všichni přečtou, tak budou už dávno spát s hlavou na klávesnici Very Happy

Já se právě vzbudil a už začínám zívat Smile

To je přesně to, o čem jsem tu psala... Že je únavné číst tolika textu Very Happy

Koulák: Možná? Razz
Návrat nahoru Goto down
http://nikikalat.deviantart.com/
Natsumi
Chika-team
Natsumi

Poeet p?íspivku : 31
Registration date : 09. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 7 EmptyMon Aug 17, 2009 9:05 pm

Dejv007 napsal:
To nevím, ale určitě ta vodnice může za to, že jako korektorka zapomínáš na čárky, že? Very Happy

Určitě. Kdo jiný. Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 7 Empty

Návrat nahoru Goto down

Chika sraz :-D
Strana 7 z 7Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 Similar topics
-
» Chika ve Wowu
» Chika jubileum