Fórum překladové skupiny Chika-translations. |
|
| Chika sraz :-D | |
|
+10Jitcpipna Koulák Dejv007 warrion SilentAndY marsali Thorr Calime Dlaha adolf01 14 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Calime
Poeet p?íspivku : 134 Age : 35 Location : Slaný Registration date : 30. 06. 09
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Fri Aug 14, 2009 10:09 pm | |
| Niki: Mně moc uspávací nepřišel =D A jinak, taky se ho nebojím, ale ještě nevím, jestli po tom srazu nezačnu xD | |
| | | warrion Chika-team
Poeet p?íspivku : 705 Age : 34 Registration date : 09. 03. 08
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Fri Aug 14, 2009 10:14 pm | |
| a uvědomujete si, jak mu teď všichni masírujete ego, jo? | |
| | | Niki Chika-team
Poeet p?íspivku : 154 Location : Ústí nad Labem Registration date : 14. 04. 09
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Fri Aug 14, 2009 10:25 pm | |
| No, taky by mě těšilo, kdyby se o mě takhle někdo dohadoval na fóru... juhuu, ať zž pozitivně či negativně A nevím, kdo by se měl koho bát Já už nějakou praxi v bondage mám XD | |
| | | Koulák
Poeet p?íspivku : 127 Age : 38 Location : Děčín Registration date : 08. 08. 09
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Sat Aug 15, 2009 8:44 am | |
| - citace :
- Já jsem ti o tom říkala taky, brouku. Mám ti v historii najít, jak sis stěžoval, že nemůžeš?
Gome, to je pravda, já to ale řešil s Dejvem, když jsem se pak dozvěděl, že to pude, tak proto jsem zapomněl, že ty jsi ta, s kterou jsem to nějak řešil, protože jsem neměl přístup na forum. Právě je to spoj, udělal se v hlavě! VIm, já ti psal, protože Dejv psal všem, že... To je fuk, proč to vyprávět XD? (ovšem jako první je to od Dejva) - citace :
- Kouláku... k těm pokojům... co takhle přečíst si lestrixův příspěvek tady
Opakovaně uznávající svou chybu se Koulák omlouvá, nejde o to, že bych leností nechtěl (teda na stránky tý chaty to se leností dá nazvat,ale na foru), jen jsem na to zapomněl a když jsem měl dojem, že to tu neni, tak jsem to nehledal. Jelikož jsem tneto týden jen v práci (dvanáctky a většinou noční), tak opravdu prosím o shovívavost, protože jsem přetaženej a většinou reaguji, když se ráno dostanu domu XD. - citace :
- lol, začínám toužit jet na sraz kvůli všem kromě kouláka Very Happy
Niki... neboj, bude moc srandy, se mnou je vždycky XD. Slíbil sem, že překonám i sám sebe. - citace :
- On se nás bojí víc jak my jeho, věřte mi.
He, já žasnu, že někdo opět vydrží mít takovou kapacitu a přemýšlet i za mne XD. Ne, fakt se nebojim. Jestli má někdo pojem o domnění, že ano, plete se. - citace :
- Jsem tu jediná komu Koulák připadá v pohodě??? (Nebo to bude tou vodnicí?) Very Happy
Ještě si přidej, víc hulit... možná pak o mně prohlásí nějaká holka i to, že jsem hezkej . No každopádně to bys musela vypálit tak kýbl, ale když to dáš, koupim či šokoládu... Jo, je to slabý, ale po tom kýbli stejně do sebe víc nedsotaneš. - citace :
- lol, já se Kouláka nebojím, jen píše víc věcí než je potřeba a já pak u čtení fóra skoro usínám Very Happy Teď už se jen děsím toho, že má jako bonus uspavací hlas... Smile
Nemám uspávací hlas, je to naopak. Já stravim leženim v posteli alá spánek nejméně času z rodiny, takže určitě vás moje kecání uspávat nemůže, jsem ohleduplnej a v poho si něco pustim nebo poslouchám, takže nebojte XD. KDyž se budete cejtit unaveni, stačí říct "Kouláku, dávám si pohov." a je to OK. XD Každopádně koukám, že se tu rozepsalo víc licí. Ať je to tím, že reagují na mé zbytečné dotazy nebo na mne, ale reagují, jse mrád, že mám co číst, když přijdu po noční XD. | |
| | | Dlaha Chika-team
Poeet p?íspivku : 297 Age : 36 Location : Olomouc Registration date : 01. 12. 08
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Sat Aug 15, 2009 10:25 am | |
| Teď už žádný reagování nebude, protože než tohle všichni přečtou, tak budou už dávno spát s hlavou na klávesnici Já se právě vzbudil a už začínám zívat | |
| | | Koulák
Poeet p?íspivku : 127 Age : 38 Location : Děčín Registration date : 08. 08. 09
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Sat Aug 15, 2009 1:24 pm | |
| | |
| | | Niki Chika-team
Poeet p?íspivku : 154 Location : Ústí nad Labem Registration date : 14. 04. 09
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Sun Aug 16, 2009 3:00 am | |
| | |
| | | Natsumi Chika-team
Poeet p?íspivku : 31 Age : 34 Location : Praha Registration date : 09. 09. 08
| | | | Sponsored content
| Předmět: Re: Chika sraz :-D | |