Fórum překladové skupiny Chika-translations. |
|
| Chika sraz :-D | |
|
+10Jitcpipna Koulák Dejv007 warrion SilentAndY marsali Thorr Calime Dlaha adolf01 14 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Dlaha Chika-team
Poeet p?íspivku : 297 Age : 36 Location : Olomouc Registration date : 01. 12. 08
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Wed Aug 12, 2009 3:20 pm | |
| Koulák nezná pojem "bečka"? Teď sis to u mě rozházel chlape Ale jestli je v plánu koupit nějakej soudek, tak rozhodně jdu do toho... já nabil takovýho dojmu, že se tam bude abstinovat, po tý poznámce o projímadle od naší milé warrion | |
| | | Koulák
Poeet p?íspivku : 127 Age : 38 Location : Děčín Registration date : 08. 08. 09
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Wed Aug 12, 2009 4:00 pm | |
| Ona psala o projímadle? To jsem teda přehlíd XD. Mimochodem "nabýt" je tvrdý XD. Supr, když už jsi v tom, že jsi "bečka" označil za pojem, při jehož neznalosti jsem klesl, co kdybys napsal, co tim mylsíš XD. Jako na slangy prostě neni monopol, nezná je každej a jsou rozdílné. XD Třeba to já znám pod jinym názvem, ale tim, že mi to nepovíš, to moc nezlepšíš . Soudek je podle mne ale přehnané množství jak ze zátěži množstevní spotřeby, tak i finanční. Dost dobře si vystačím s pár pivama (20 na ty tři dny), protože nejedem na soukromou chatu a dělat bordel někde takhle, to je podle mne příliš špatná pověst pro otaky XD. Bonus taky nevěřím, že všichni by sdíleli potřebu pít alkohol v množství, jakém bychom ho možná pili my, takže by se pro ně pocity radost a legrace vytrácely v shodném množství v závislosti na alkoholu námi vypitém. XD (Dlaho, koukl jsem jinak na "me prave ja" a aspoň vim, že na tebe se mohu těšit, podle obrázku bych řekl, že si my dva sednem a bude dobrá prdel XD. (Pro neznalce je prdel synonymem pro legraci) Hranolka též, nevím, zda s ní bude taková legrace, ale každopádně vypadá dost šíleně na to, abych ji vzal do rodiny )
Naposledy upravil Koulák dne Thu Aug 13, 2009 7:53 am, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Dlaha Chika-team
Poeet p?íspivku : 297 Age : 36 Location : Olomouc Registration date : 01. 12. 08
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Wed Aug 12, 2009 4:14 pm | |
| Bečka je soudek A tak já nevím, jestli je nás teď 11, co určitě pojedou (jakože nakonec nás bude ještě asi víc), kdyby se koupila jedna 50l bečka, to je 100piv, jestli tam budeme 4 dny, poslední se budeme pakovat, tak by jsme pili 3 dny, to je asi 33 piv na den a kdyby z těch 11ti lidí pilo řekněme 6 lidí, tak má každej 5,5 piva na den... na tom se dá zakládat Na druhou stranu kdyby každej pobral svoje, tak je to rozhodně míň starostí. A k "mému pravému já", tak to mě těší, jo, prdel bude | |
| | | Koulák
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Wed Aug 12, 2009 5:08 pm | |
| Jestli koupíš sud, to musíš přivíst, chladit, narazit... Jak to chceš všechno dělat na takovym místě? XD navíc já mám rád alkohol v pivnim prostředí, ale na druhou stranu bych ten sraz vzal trochu všeobecně, nerad bych jen chlastal :D:D. Musí to ode mne, co mne znají, znít divně, ale ano, i já se musim hlídat XD. | |
| | | lestrix Chika-team
Poeet p?íspivku : 309 Age : 47 Registration date : 20. 08. 08
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Wed Aug 12, 2009 5:10 pm | |
| Stran bečky souhlasím s Koulákem, je to drahá a poměrně neskladná záležitost, nehledě k faktu, že zhruba po dni a půl kvalita načatého obsahu výrazně klesá. A lahváče se taky obecně lépe chladí, pokud tedy není k dispozici pivní krecht, jakože jsem se tam o něm nikde nedočet'. Takže bych se být vámi v otázce piva spoléhal na místní zdroje. Zkusím nenápadně vyzvědět, co tam lze splašit (u žida/v putyce). A propos, Kouláku, "pocity se vytrácely", když už jsme u toho. | |
| | | warrion Chika-team
Poeet p?íspivku : 705 Age : 34 Registration date : 09. 03. 08
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Wed Aug 12, 2009 5:59 pm | |
| Je to jenom můj názor, nebo Koulák zní, jako kdyby si myslel, že jsme tu všichni jen pro jeho zabavení? XD | |
| | | Dejv007 Admin
Poeet p?íspivku : 848 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Wed Aug 12, 2009 6:03 pm | |
| Koulák je hlavně největší hajzl, co kdy tenhle svět viděl. | |
| | | warrion Chika-team
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Wed Aug 12, 2009 6:17 pm | |
| | |
| | | Calime
Poeet p?íspivku : 134 Age : 35 Location : Slaný Registration date : 30. 06. 09
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Wed Aug 12, 2009 6:18 pm | |
| Nechci ti kazit iluze, ale on říká to samý o tobě, Dejve xD | |
| | | Dejv007 Admin
Poeet p?íspivku : 848 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Wed Aug 12, 2009 7:10 pm | |
| Víš, Calime, s Koulákem jsem před lety založil Chiku. Myslím, že vím, co si o mně myslí, stejně tak on ví, co si myslím já o něm. A shodneme se, že on je to největší, nejhnusnější a nejsmradlavější pedofilní zlo, co svět fansubu mohlo potkat. Navíc je línej, nespolehlivej, nenažranej a spousta dalších ošklivých vlastností, které ale říkat nebudu, protože mu to dělá dobře. | |
| | | Ravens Chika-team
Poeet p?íspivku : 688 Age : 33 Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Wed Aug 12, 2009 8:51 pm | |
| 5,5 piv na den mi nepříjde moc na to že tam z vás nikoho neznám a vůbec jsem nebyl ve společnosti tolika otaku... Takže zřejmě bude lepší se spoléhat na místní zdroje, a když tak koukám, většina zaleze do nějakého koutku, tak ještě +Ravnyho batoh ^^ | |
| | | warrion Chika-team
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Wed Aug 12, 2009 11:31 pm | |
| hm, tak jsem tu při poslední návštěvě přeskočila celou stránku příspěvků... dovolte mi vrátit se o něco zpátky: - Dlaha napsal:
- možná že bude, tady je řeč o warr
Řekla jsem nevinná, tak je to hra nevinná!!! - Ravens napsal:
- a taky si něco přibalím, někde se mi tu válí 0,7 absinth
Ravny, občas tě miluju!!! - Dlaha napsal:
- já nabil takovýho dojmu, že se tam bude abstinovat, po tý poznámce o projímadle od naší milé warrion
Já nepožaduju abstinenci, já jsem vám jen zakázala ožrat se jako dogy, protože to nesnáším XD - Koulák napsal:
- Hranolka též, nevím, zda s ní bude taková legrace, ale každopádně vypadá dost šíleně na to, abych ji vzal do rodiny
Jo, kdybys byl na posledním CAT srazu, tak jsi ji poznal... zeptej se Sii XD Počkat... do rodiny? Zapomněl jsi, že jsi úchylný soused?! | |
| | | Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Wed Aug 12, 2009 11:58 pm | |
| - lestrix napsal:
- Stran bečky souhlasím s Koulákem, je to drahá a poměrně neskladná záležitost, nehledě k faktu, že zhruba po dni a půl kvalita načatého obsahu výrazně klesá. A lahváče se taky obecně lépe chladí, pokud tedy není k dispozici pivní krecht, jakože jsem se tam o něm nikde nedočet'.
Takže bych se být vámi v otázce piva spoléhal na místní zdroje. Zkusím nenápadně vyzvědět, co tam lze splašit (u žida/v putyce). A propos, Kouláku, "pocity se vytrácely", když už jsme u toho. To už trápíš i jiné. No fajn. Budu mít aspoň klid | |
| | | Koulák
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Thu Aug 13, 2009 7:54 am | |
| - lestrix napsal:
- Stran bečky souhlasím s Koulákem, je to drahá a poměrně neskladná záležitost, nehledě k faktu, že zhruba po dni a půl kvalita načatého obsahu výrazně klesá. A lahváče se taky obecně lépe chladí, pokud tedy není k dispozici pivní krecht, jakože jsem se tam o něm nikde nedočet'.
Takže bych se být vámi v otázce piva spoléhal na místní zdroje. Zkusím nenápadně vyzvědět, co tam lze splašit (u žida/v putyce). A propos, Kouláku, "pocity se vytrácely", když už jsme u toho. Máš rech, překlep sem to a psal moc rychle, jindy si dám pozor - už je to opravené XD. | |
| | | Koulák
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Thu Aug 13, 2009 8:03 am | |
| - Dejv007 napsal:
- Víš, Cali
A shodneme se, že on je to největší, nejhnusnější a nejsmradlavější pedofilní zlo, co svět fansubu mohlo potkat. Navíc je línej, nespolehlivej, nenažranej a spousta dalších ošklivých vlastností, které ale říkat nebudu, protože mu to dělá dobře. Já línej? Línej! Dejve, předem ti oznamuji, že tohle ti neodpustim Já jsem línej asi tak jako eeee... Notak prostě jinak, jsem nelínej XD. To, že mám jiné aktivity, neznamená, že jsem línej XD. Každopádně, když jsi nedávno chtěl dva díly Slayers, tak jsem ti je udělal, i když jsem měl odstávku. Doprdele, proč já se mám rozčilovat, když jsi takovej hajzl?! Pokud vás zajímá pravda, tak vám to povím. Koulák je možná největší hajzl, ale i když jsem na žebříčku hajzlů a obdobně nejvýš, tak hned nade mnou je moje sestra, pak je tam učitelka češtiny ze základy a dlouho velmi dlouhá mezera, až pak je tam on, jeho výsost král Ultimátní hajzl, Dejv nula-nula-sedmý. - citace :
- Je to jenom můj názor, nebo Koulák zní, jako kdyby si myslel, že jsme tu všichni jen pro jeho zabavení? XD
Koulák si na to bere specielně dovolenou, musí ji mít na všechny dny, kdy se jede, natožpak, kdyby se jelo jiný týden, tak bych nemusel použít ani jeden, tak si zajišťuji jen zábavu, pohodu a jistotu, že se mi tam bude líbit XD. Ještě nějaký dotaz na to, proč tu kolabuje systém veřejného zájmu a vstupuje do popředí silně soukromý můj? | |
| | | lestrix Chika-team
Poeet p?íspivku : 309 Age : 47 Registration date : 20. 08. 08
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Thu Aug 13, 2009 7:29 pm | |
| Jak vás tady tak poslouchám, vážně uvažuju o tom, se si připravím cosplay přísné učitelky a vy budete moje nezvedená třída!
Ps: ...a zvláště interesantní je představa Dejva s Koulákem ve slušivých dívčích uniformách co ústředních postav scénaře typu: zlobivé školačky - přistižení - sonáta pro rákosku. Detaily ponechám vaší fantazii. | |
| | | warrion Chika-team
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Thu Aug 13, 2009 8:05 pm | |
| - lestrix napsal:
- Jak vás tady tak poslouchám, vážně uvažuju o tom, se si připravím cosplay přísné učitelky a vy budete moje nezvedená třída!
Ps: ...a zvláště interesantní je představa Dejva s Koulákem ve slušivých dívčích uniformách co ústředních postav scénaře typu: zlobivé školačky - přistižení - sonáta pro rákosku. Detaily ponechám vaší fantazii. To se mi líbí! Hlásím se o roli třídního delikventa. Nebo podlého a arogantního třídního šprta, to by mi šlo taky XD | |
| | | Calime
Poeet p?íspivku : 134 Age : 35 Location : Slaný Registration date : 30. 06. 09
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Thu Aug 13, 2009 8:11 pm | |
| No tak tam bude veselo xD Jak to tak vidím, budu opět ta, co zdrhá ze školy, případně spí na lavici =D | |
| | | Dlaha Chika-team
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Thu Aug 13, 2009 8:22 pm | |
| Jak to tak vidím, tak budu ten rebel, co nenosí do školy uniformu a má na hlavě dready... ale doufám, že mě lestrix nebude mlátit | |
| | | Ravens Chika-team
Poeet p?íspivku : 688 Age : 33 Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Thu Aug 13, 2009 10:37 pm | |
| Tak já beru objednávky na pantie shoty | |
| | | Koulák
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Fri Aug 14, 2009 8:05 am | |
| ¨Jak to poslouchám já, tak moje osobnost se dostaví v úloze pedofila za plotem, co bude lákat mladé školačky. Osobně se necítím na tak hrozném postu, že bych se vrátil do školy XD. PS - ten, kdo napsal, že já bych vypadal ... v ..., ten si to u mne vybere! Rovnou říkám, že zde se opravdu už odvažuje každý hrát si se zdravím, pokud by mne přirovnal nebo popsal v nějaké podobné úloze. | |
| | | warrion Chika-team
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Fri Aug 14, 2009 12:36 pm | |
| Hele, Kouláku, tak zaprvé: lestrixe tu můžu šikanovat jenom já. A zadruhé: nezapomeň si pod tu školní uniformu vzít růžový tanga | |
| | | Koulák
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Fri Aug 14, 2009 12:49 pm | |
| I ty, Brutko. Já si šikanuju, kdo se mi zachce XD. Jestli se hlásíš na druhý post, jen si hraj... XD | |
| | | warrion Chika-team
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Fri Aug 14, 2009 1:44 pm | |
| Druhý post, jo? Moc si fandíš A myslím si, že na lestrixe stejně nemáš, i kdyby ses mu pokoušel provést Dejvvíco XD | |
| | | Koulák
| Předmět: Re: Chika sraz :-D Fri Aug 14, 2009 2:08 pm | |
| Já neviem, on budí takový milý dojem, že je jako hodnej a možná gaučák XD. Proti tomu já jsem přece hajzl . Měli byste vědět, že nebezpečný sou ty malí skřeti, jako u psů XD. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Chika sraz :-D | |
| |
| | | | Chika sraz :-D | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|