Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Chika sraz :-D

Goto down 
+10
Jitcpipna
Koulák
Dejv007
warrion
SilentAndY
marsali
Thorr
Calime
Dlaha
adolf01
14 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorZpráva
marsali
Chika-team
marsali

Poeet p?íspivku : 154
Registration date : 13. 08. 08

Chika sraz :-D - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 3 EmptySun Aug 09, 2009 11:56 pm

když budeš svázaná, vlezeš se tam 100% xD
Návrat nahoru Goto down
Calime

Calime

Poeet p?íspivku : 134
Registration date : 30. 06. 09

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 3 EmptySun Aug 09, 2009 11:59 pm

Právě kvůli tomu hledám exil v kufru xD
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716
Registration date : 23. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 3 EmptyMon Aug 10, 2009 12:40 am

Co, Co... Já se nějak dneska nechytám .... Ono se bude svazovat Question Very Happy Hlásím tam Ravnyho
Návrat nahoru Goto down
Calime

Calime

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 3 EmptyMon Aug 10, 2009 12:58 am

Už se přihlásil Dejv, ale ravny to může vzít za mě xD
Návrat nahoru Goto down
Koulák

Koulák

Poeet p?íspivku : 127
Registration date : 08. 08. 09

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 3 EmptyMon Aug 10, 2009 7:51 pm

ona se bude svazovat Calime? Dobře, bere na vědomí kdokoli, já i ten dálší. XD
Počítejte s tím, že je to teda odhlasováno, jak jsem četl. XD Další na řadě je warr, protože je to její vnitřní touha a světlo, které září XD.
Co se týče svázání Dejva, to se nejedná o něco, co bych potřeboval, protože mi to neberte za zlé, ale svazovat nějakýho kluka (i když Dejv... to je tak mezi...) to je fakt něco, čemu já odolám Very Happy. Ne, že bych to náhodou už neměl za sebou, už jsem jednoho svazoval, chudák, ten pak dostal nakládačku XD, ale to je už jedno...

Počítáme s Calime, warr a kterákoli jiná dívka se předem vítá XD. Je škoda, že nemůže Sia, určitě by taky přišla na to, že je to sranda XD.
Mimochodem, koukejte se připravit! Na co? Na můj osobní humor, který je prostě jiný, než znáte, takže se nebojte a neurazte se, když budu mít poznámky, které možná budou znít divně nebo rejpavě, prostě je to sranda Very Happy.
Tak kdo si bere cosplay? (Mimochodem - Calime ty můžeš být v cosplay a pod tim mít bondage, abys neřekla, že tě chci ochudit o nějakou část.) afro
Návrat nahoru Goto down
http://www.dcoc.cz
Calime

Calime

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 3 EmptyMon Aug 10, 2009 8:18 pm

No čím dál tím lepší. Vy mě tam fakt nechcete, co? O.o xD

Btw: To abych se pustila do toho Kadaje. Katana je dobrá věc xD

Naposledy upravil Calime dne Mon Aug 10, 2009 8:21 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Dlaha
Chika-team
Dlaha

Poeet p?íspivku : 297
Registration date : 01. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 3 EmptyMon Aug 10, 2009 8:20 pm

Opovaž se nejet, Calime Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Calime

Calime

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 3 EmptyMon Aug 10, 2009 8:22 pm

Jo, jo, já pojedu a vy mě svážete a bůh ví, co ještě, to víš že jo =P
Návrat nahoru Goto down
Dlaha
Chika-team
Dlaha

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 3 EmptyMon Aug 10, 2009 8:25 pm

To zní fakt škaredě, když to takhle podáš Very Happy

edit.: právě koukám, že už dvě strany a půl se bavíme jenom o tomhle, já se pomalu začínám cítit jak úchyl...
Návrat nahoru Goto down
Calime

Calime

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 3 EmptyMon Aug 10, 2009 8:35 pm

Taky to je od vás pěkně ošklivý =/ A tady jsou úchylní všichni, nic si z toho nedělej... =D
Ale ne všichni milují svazování!!! xD
Návrat nahoru Goto down
marsali
Chika-team
marsali

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 3 EmptyMon Aug 10, 2009 8:48 pm

ne calime, všichni milují svazování, jen někteří o tom ještě neví xD
Návrat nahoru Goto down
Calime

Calime

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 3 EmptyMon Aug 10, 2009 9:00 pm

Myslím, že se to ani dozvědět nechci xD
Návrat nahoru Goto down
Koulák

Koulák

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 3 EmptyMon Aug 10, 2009 9:07 pm

Otaku má rád bondage, otaku má rád svazování, otaku má rád holčičky... Very Happy
Koulák je pedofil, který má rád bondage - Koulák je otaku, Koulák je mega prase a úchyl XD. Všichni máme rádi Kouláka. afro afro
Návrat nahoru Goto down
Koulák

Koulák

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 3 EmptyMon Aug 10, 2009 9:11 pm

Když jsem u toho bondage, mám brát i nějaký jiný hračky? Já jen, že provazy jsou dobrý, ale takové folie na potraviny pro mumifikaci nebo lepicí pásky... to se taky hodí.
Roubíky moc nemám, zatim nahrazuju jen šátky atd. Takže bondage pyžamová párty je daná XD - jen počítejte s tim, že Koulák nenosí pyžamo, on je na adama, takže to nesmí jít v pyžamu affraid .
No ale jinak doporučuju si vzít s sebou flashku s vybranými songy, Koulák bere minibook (asi někdo taky veme podobně), tak si můžem pustit nějaké písničky XD.
Vymýšlejte. Je tu bondage pyžamová párty, co bude dál? Přece byste to nechtěli vzít jako nudu s odpočinkem XD.
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 3 EmptyMon Aug 10, 2009 10:34 pm

Koulák napsal:
Když jsem u toho bondage, mám brát i nějaký jiný hračky? Já jen, že provazy jsou dobrý, ale takové folie na potraviny pro mumifikaci nebo lepicí pásky... to se taky hodí.
Roubíky moc nemám, zatim nahrazuju jen šátky atd. Takže bondage pyžamová párty je daná XD

posluž si čímkoliv, já jsem povolná...

jo a ty nemáš smysl pro humor, ty si to jen namlouváš Wink
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

Poeet p?íspivku : 848
Registration date : 15. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 3 EmptyMon Aug 10, 2009 10:40 pm

Ano, mám rád svazování, ale ne svazování před více lidmi. Určitě mě chápete... Very Happy Prostě nesnáším, když mě někdo někde sváže a poblíž je deset dalších úchyláků, kterým se nedá věřit. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
http://www.chika-translations.tym.cz
warrion
Chika-team
warrion

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 3 EmptyMon Aug 10, 2009 11:02 pm

Dejv007 napsal:
Ano, mám rád svazování, ale ne svazování před více lidmi. Určitě mě chápete... Very Happy Prostě nesnáším, když mě někdo někde sváže a poblíž je deset dalších úchyláků, kterým se nedá věřit. Very Happy

mám tě bránit? :p
Návrat nahoru Goto down
Dlaha
Chika-team
Dlaha

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 3 EmptyMon Aug 10, 2009 11:43 pm

a já už si fakt myslel, že mě ničím nepřekvapíte Laughing

Tohle je už i na mě moc, dejte mi čas vstřebat tuhle diskuzi... začínám se bát, co se mnou ten víkend udělá, chika v celé své perverzní nahotě, to bude dílo lol!
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 3 EmptyMon Aug 10, 2009 11:54 pm

Svážeme Dlahu!
Návrat nahoru Goto down
marsali
Chika-team
marsali

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 3 EmptyMon Aug 10, 2009 11:59 pm

to je nápad! joo! *jak ráda bych se zapojila do hlasování xD*
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716
Registration date : 23. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 3 EmptyTue Aug 11, 2009 12:50 am

Calime napsal:
Taky to je od vás pěkně ošklivý =/ A tady jsou úchylní všichni, nic si z toho nedělej... =D
Ale ne všichni milují svazování!!! xD

Já jsem proti Exclamation BONDAGE je nuda Exclamation
Návrat nahoru Goto down
Koulák

Koulák

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 3 EmptyTue Aug 11, 2009 2:10 am

Já jsem proti Exclamation BONDAGE je nuda Exclamation[/quote]

Zdá se, že sis asi uříznul pořádný kus ostudy XD. Bondage je nuda? Kua, ty nemáš šajn, co je dobrá prdel XD. No dobře, beru to, že každý má rád něco jiného, ale říct o jedné z nejrozšířenější sexuální úchylce, že je to nuda... lol!
Všem tedy ukládám na srdce, berte, co máte. Nemohu vzít dost na to, abych uspokojil poptávku (provazy), prostě toho tolik nemám a ani to nemám většinou ještě tak dělený na délky provazu, takže bych si to i možná na místě ještě dodělal, protože se hodí mít ty provazy třeba připravený akorád na diamant.
(mimochodem - jak to ubytování je? Budem mít každý svůj pokoj, nebo se ubytujeme třeba po dvojcích?)
afro (Když po dvojicích, můžeš si, warrion, chodit spát každý den svázaná, jak chceš, ale opravdu pšt, nemusíš se bát, jen to jen mezi náma XD.)
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 3 EmptyTue Aug 11, 2009 9:29 am

Koulák napsal:
(Když po dvojicích, můžeš si, warrion, chodit spát každý den svázaná, jak chceš, ale opravdu pšt, nemusíš se bát, jen to jen mezi náma XD.)

já už spolunocležníka mám :p
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 3 EmptyTue Aug 11, 2009 10:11 am

Jsem jediný, komu se přestává líbit vývoj situace? Přidávám se na stranu Calime, někam si zalezeme a radši provedeme náš dlouho plánovaný drbací maraton, než se nechat svazovat Koulákem a spol. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
SilentAndY
Chika-team
SilentAndY

Poeet p?íspivku : 265
Registration date : 04. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 3 EmptyTue Aug 11, 2009 10:32 am

Já se nestačím divit a začínám se pomalu toho srazu bát... Very Happy
Návrat nahoru Goto down
http://www.asian-music.cz
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Chika sraz :-D   Chika sraz :-D - Stránka 3 Empty

Návrat nahoru Goto down

Chika sraz :-D
Strana 3 z 7Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Chika ve Wowu