Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Chika na ADvíku - alternativní ubytování

Goto down 
+9
Thorr
Shinoki
adolf01
marsali
TommyCZ
warrion
Calime
mashiro
Dejv007
13 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next

Stanování na ADvíku?
To se mi líbí, jsem pro!
Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 Vote_lcap29%Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 Vote_rcap
 29% [ 4 ]
Zbláznil ses? Stanovat teda nebudu.
Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 Vote_lcap29%Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 Vote_rcap
 29% [ 4 ]
Záleželo by na počasí...
Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 Vote_lcap7%Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 Vote_rcap
 7% [ 1 ]
Nemám stan
 29% [ 4 ]
Jsem pro a beru stan!
Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 Vote_lcap6%Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 Vote_rcap
 6% [ 1 ]
Celkem hlasů : 14

AutorZpráva
Dejv007
Admin
Dejv007

Poeet p?íspivku : 848
Registration date : 15. 02. 08

Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování   Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 EmptyMon Jul 27, 2009 11:24 am

Ona ví, že bych se pro ni postavil na hlavu a odšprtával se ušima, kdyby jí to udělalo radost, pes je zakopaný jinde.
Přesněji řečeno v jejím doprovodu, který by tam zřejmě musel spát s námi a to by jaksi nabouralo primární účel tohoto aktu. Very Happy

Edit: Každopádně je seznam zájemců o strávení noci se mnou ve stanu dlouhý jako moje paže, takže, pokud tam teda stanovat budu, se nebudu nudit. Very Happy (pochopitelně je Calime a mashiro na začátku seznamu Very Happy )
Návrat nahoru Goto down
http://www.chika-translations.tym.cz
mashiro
Chika-team
mashiro

Poeet p?íspivku : 189

PříspěvekPředmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování   Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 EmptyMon Jul 27, 2009 11:27 am

Já že jsem nízko v potravním řetězci?? Neblázni! Very Happy Já jsem uplně mimo tabulky Very Happy ... Nejdřív je totiž bůh, pak je Dejv,pak je Budha a jiné serepetičky podobného ražení a pak je mezera ve které plave " Mashiro uplně jiná bytost" a pak jsou všichni ostatní Very Happy POkud jde o moknutí jsem pro Very Happy tedy až na to že někde musím ubytovat společenský hábyt, ten bych nerad namočil Very Happy...

Pokud jde o Dejvův stan, tak možná je pro čtyři lidi, ale já jsem bez dvou za osmnáct a Dejv je rovnou za dvacet, a to už je moc, a když ještě připočítám dalších 49 kilo co tam bude sptá s náma Very Happy no tak to se tam budem hezky mačkat Very Happy
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování   Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 EmptyMon Jul 27, 2009 12:16 pm

ne, nejdřív je Dejv, pak je bůh, pak ostatní a ty jsi někde na konci, protože jsi jen s obtížemi i pouhá existence Very Happy tipla bych tě na loužičku protoplazmy... ale možná se posuneš výš, až (všimni si, až, ne když XD) se podělíš o pár svých legendárních palačinek Very Happy

jo a možná se vám do toho stanu nakýbluju taky a svoje místo v BL přepustím individuu, před kterým budu půl advíku zdrhat XD
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

PříspěvekPředmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování   Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 EmptyMon Jul 27, 2009 1:11 pm

No dobře Dejv je nad bohem Very Happy to by se dalo vstřebat, ale to že jsem protoplazma je omyl. Já jsem totiž počítačový vyrus napadající diskuzní fóra a chat roomy Very Happy což znamená že v moderní přetechnizované společnosti jsem mnohem víš než lidé Very Happy
Navíc má existence je nepopíratelný fakt, protože podle jakéhosi starce víme že Myslím, tedy jsem. Být je rovno existovat. A pokud já nemyslím, tak podle taoismu musí být někde moje doplnění abych byl uplný. A tím že jsem opak myslícího a doplňuji Myslící existenci jsem definován i já. Tudíž Když nemyslím jsem.

a moje palačinky? No ona ta legenda není zrovna slavná Very Happy Ale pokud přežijou cestu vlakem, tak... se rozdělím rád.
Návrat nahoru Goto down
Calime

Calime

Poeet p?íspivku : 134
Registration date : 30. 06. 09

PříspěvekPředmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování   Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 EmptyMon Jul 27, 2009 1:43 pm

Těch 49 kilo už má nabídky na přenocování jinde, takže jestli je budete mačkat tak, až to bude neúnosné, projistotu se odstěhují =P Viď, marsali? =)
I když ty palačinky znějí velmi lákavě ^_^
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

PříspěvekPředmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování   Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 EmptyMon Jul 27, 2009 1:59 pm

Na palačinky se zeptejte Dejva, poslední dvě várky co jedl byly podle něj, málo namazané marmeládou a nedodělané Very Happy Takže se k nim moc neupínejte.
Návrat nahoru Goto down
adolf01
Chika-team
adolf01

Poeet p?íspivku : 36
Registration date : 13. 04. 09

PříspěvekPředmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování   Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 EmptyMon Jul 27, 2009 4:06 pm

Ja chci taky palacinky :-D i nedodelany s malem marmelady NArutardi to nepoznaj... A kdyz tam dame prasek na psani tak budeme mit klid celej prvni den :-D
Návrat nahoru Goto down
adolf01
Chika-team
adolf01

Poeet p?íspivku : 36
Registration date : 13. 04. 09

PříspěvekPředmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování   Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 EmptyMon Jul 27, 2009 5:00 pm

BTW... Hleda se spolubydlící do stanu.....
Požadavky:
Otakyně se smyslem pro humor, a neutuchající chutí k ...ehm..... jak to říct..... Pití :-D Jo to je ono :-D

Veškeré Dotazy pište sem nebo na moje ICQ. :-D
Návrat nahoru Goto down
marsali
Chika-team
marsali

Poeet p?íspivku : 154
Registration date : 13. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování   Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 EmptyMon Jul 27, 2009 5:08 pm

jo, tvoje palačinky jsou úžasný... ale jestli bych se o ně mohla taky přihlásit tak raději první den, jo? Very Happy a jasně Calime, u nás je pro tebe vždycky místa dost xD akorát mě tak napadá... pomůže nám nekdo ten stan postavit? ^_^ pochopte, koukala jsem na něj a... asi to nezvládnu...
jo a dejve, diktátor je tvrdší než kdy dřív... jsem pro ji hned první den někde omráčit a zamčít třeba... do sklepa! nebo yuri (ehm, jak e to píše?) třídy, tam by hebla... stejně nevyjde ani jedno >_<
jo a ve stanu je teoreticky jedno místo místo volné (i s calime) a tommy, kde že spíš ty? ^^
Návrat nahoru Goto down
TommyCZ
Chika-team
TommyCZ

Poeet p?íspivku : 234
Registration date : 27. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování   Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 EmptyMon Jul 27, 2009 6:03 pm

V jedné třídě ve škole Smile
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování   Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 EmptyMon Jul 27, 2009 9:03 pm

Já vám to řeknu takhle: Původně bylo pár holek, se kterýma jsem v tom stanu chtěl být - o samotě. Jedna mě naštvala, druhá to vzdala a kvůli třetí by mi urazil hlavu jistý kamarád, protože je někdy až moc přítulná a já až moc... jak to říct... Každej mě ke všemu poslední dobou překecá. Very Happy
Jenže ve chvíli, kdy mi mashiro řekl, že tam se mnou nejen pojede, ale ještě se mnou bude i ve stanu, tak mi bylo naprosto jedno, kdo tam bude spát, hlavně že tam bude on. Very Happy
A když bude pěkně, tak klidně můžu spát i pod širákem - to se vás pak kolem mě může naskládat víc, když bude velký zájem. Very Happy

Ještě bych rád upřesnil pár věcí: To, že mě tam zřejmě (opět) bude partička Narutardek svazovat, strkat mi do zadku psí ohon, patlat na mě různá svinstva a ponižovat mě neznamená, že se jich snad bojím, nebo že vládnou ony mně, ne naopak.
A druhá věc: mashirovy palačinky můžete jíst teprve tehdy, až já nebudu moct. To je vše, děkuji. Very Happy

Naposledy upravil Dejv007 dne Mon Jul 27, 2009 9:08 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

PříspěvekPředmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování   Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 EmptyMon Jul 27, 2009 9:08 pm

Až mi ukápla slza...

Až mi to skoro drásá Ego že lidé chtějí Dejva kvůli Dejvovi a ne kvuli tomu že spím u něj ve stanu... Holt to je tak když člověk zanedbává spamování, to pak skončí jako pet na facebooku kterého si nikdo nechce koupit Very Happy jen Dejv Very Happy

Jinak díky náčelníku že jsi se mne takhle zastal, a aslibuji že ti nebudu překážet, kdyby ses náhodou chtěl nechat "přesvědčit" od nějaké samice lidského druhu.

ps.: POkud se k Dejvovi přiblíží zákeřné narutárdky. Tak je bez pardónu slupnu jako palačinky. Předkrm bude už po cestě na Advik Very Happy prý...

Naposledy upravil mashiro dne Mon Jul 27, 2009 9:10 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování   Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 EmptyMon Jul 27, 2009 9:10 pm

Děkuji, mashi, beru to na vědomí... Ovšem myslím, že to nebude ani potřeba. Very Happy
A pokud ano, tak tě přece nebudu vyhánět. xD
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

PříspěvekPředmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování   Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 EmptyMon Jul 27, 2009 9:11 pm

Nejsem si zcela jist jak to řpesně myslíš... ale dobře Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Shinoki

Shinoki

Poeet p?íspivku : 20
Registration date : 18. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování   Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 EmptyMon Jul 27, 2009 11:56 pm

Asi se přidám k "Chika kempu" takže když se najdou další dvě až tři Otakyně vezmu velkej stan kdyz ne hold vezmu malej aspon bude misto na jiny veci kontakt na me v profilu ale dejte vedet v cas pocet mist je omezen Wink
nebo pokud nejaky hodny Otaku pribere sve dalsi dve slycne kamaradky taky neodmitnu:D(ty dve kamaradky, ten otaku at si najde misto jinde ne sranda takova sketa nejsem:D)

Edit:Tak a mám plno

Naposledy upravil Shinoki dne Tue Jul 28, 2009 8:28 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
http://karlosanime.mysteria.cz/shinoki.php
warrion
Chika-team
warrion

PříspěvekPředmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování   Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 EmptyTue Jul 28, 2009 12:38 pm

vem ten velkej, nacpu ti tam svoje opavský kamarádky XD
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716
Registration date : 23. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování   Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 EmptyTue Jul 28, 2009 4:39 pm

Já slyšel, že mají být přívalové deště, silný vítr a posraný trávníky Very Happy
Návrat nahoru Goto down
TommyCZ
Chika-team
TommyCZ

Poeet p?íspivku : 234
Registration date : 27. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování   Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 EmptyTue Jul 28, 2009 5:46 pm

A nezapomeň na potulný, perverzní opilce
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování   Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 EmptyTue Jul 28, 2009 7:33 pm

Posraný trávník mi nevadí, protože TY to pěkně uklidíš. A přívalový deště a a vítr jsou mi ukradené. Přál bych vám vidět, v čem jsem už stanoval. Very Happy Bezpočet bouřek, jednou i v zimě. Myslel jsem, že umřu... Ale jsem tu. Very Happy
A opilci... Ti mi nevadí. Vezmu si s sebou nějaké náčiníčko. Smile
Návrat nahoru Goto down
Calime

Calime

PříspěvekPředmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování   Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 EmptyTue Jul 28, 2009 10:00 pm

Nechci vám kazit iluze o přívalových deštích a bouřkách, ale od čtvrtka má být v Praze něco kolem 30 °C... Takže tam spíš uschneme, než zmokneme xD
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

PříspěvekPředmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování   Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 EmptyTue Jul 28, 2009 10:25 pm

Calime napsal:
Nechci vám kazit iluze o přívalových deštích a bouřkách, ale od čtvrtka má být v Praze něco kolem 30 °C... Takže tam spíš uschneme, než zmokneme xD

Jako loni. Já se na to vykašlu... XD
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování   Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 EmptyTue Jul 28, 2009 10:26 pm

Ale ne, opravdu, kolem soboty má pršet. Razz
A vezmi si, že právě teplé počasí je ideální pro vznik bouřek... a tornád. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Jitcpipna

Jitcpipna

Poeet p?íspivku : 21

PříspěvekPředmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování   Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 EmptyTue Jul 28, 2009 10:29 pm

stan nepromokavej, takže no problemo, leda by mě to tornádo vzalo i s nim na okružni cestu po Praze Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Calime

Calime

PříspěvekPředmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování   Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 EmptyTue Jul 28, 2009 10:34 pm

Nestrašte, mě stačí, že už dopoledne chcípnu v tom černym kimonu, pak už mi bude všechno jedno =D

A hele, kladeňák xD Kudypak jedeš? A hlavně v kolik ^_^
Návrat nahoru Goto down
SilentAndY
Chika-team
SilentAndY

Poeet p?íspivku : 265
Registration date : 04. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování   Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 EmptyTue Jul 28, 2009 11:07 pm

Tak zítra ráno vyrážím a dorazím na místo činu nějak po obědě. Takže k večeru bych měl rozdělat náš Chika-kemp. Pak jen budu čekat na ostatní až se přidáte (nebo se pak budu muset stěhovat já za váma)... Very Happy
Návrat nahoru Goto down
http://www.asian-music.cz
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování   Chika na ADvíku - alternativní ubytování - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

Chika na ADvíku - alternativní ubytování
Strana 2 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Chika ve Wowu
» Chika jubileum
» New Chika header

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Chika-fórum :: Ostatní :: Off-topic-
Přejdi na: