| Chika na ADvíku - alternativní ubytování | |
|
+9Thorr Shinoki adolf01 marsali TommyCZ warrion Calime mashiro Dejv007 13 posters |
|
Stanování na ADvíku? | To se mi líbí, jsem pro! | | 29% | [ 4 ] | Zbláznil ses? Stanovat teda nebudu. | | 29% | [ 4 ] | Záleželo by na počasí... | | 7% | [ 1 ] | Nemám stan | | 29% | [ 4 ] | Jsem pro a beru stan! | | 6% | [ 1 ] |
| Celkem hlasů : 14 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Dejv007 Admin
Poeet p?íspivku : 848 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Chika na ADvíku - alternativní ubytování Sun Jul 26, 2009 5:10 pm | |
| Takže, jak jsem už říkal, s Chika místností to vypadá více než špatně. Není místo. Prý. Spíš myslím, že nás tam prostě nechtějí. Každopádně, může se spát v tělocvičně, na chodbách, v již zabraných třídách a vlastně kdekoliv. Mě zaujala možnost stanování na hřišti. Takový malý Chika-kemp by taky nebyl k zahození. Co vy na to? Nově by tu byla možnost spát ve stanu se mnou. | |
|
| |
mashiro Chika-team
Poeet p?íspivku : 189 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování Sun Jul 26, 2009 5:29 pm | |
| Hahahá Dejve ty zjevně zapomínáš na svého satelitního Chikaře. Ale s Lidmi jako je mash se počítat musíš. Já mashiro s egem které mne přerůstá do všech směrů ( taky jsem n a něm posledních pár měsíců usilovně pracoval a krmil) Hlásím že si hodlám zabrat místo v dejvově stanu a podrobit si minimálně 1/3 plochy daného přístřešku. A to jsem ještě tak skromný že vám dávám všanc předsíňku. Samozřejmě se nebráním zdílet lože i s jinými lidmy krom Dejva, ale musím nahlásit že nejsem, krásný, pohledný, bohatý, mladý a že můj smysl pro humor je velmi nepříjemný a jsem zlý a vůbec nemám dobré srdéčko. Navíc v nocí občas chrápu a celodenně smrdím (ačkoli pokud bude hezky tak se budu možná i mýt). Ale těm jež mají dostatek odhodlání a odvahy lehnout si mezi mne a mého Pána Dejva, dávám tu šanci ale nemyslete si že se v noci nerozvaluju a netulím protože bych vás zklamal. Hafk. | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování Sun Jul 26, 2009 5:32 pm | |
| - mashiro napsal:
- ...nejsem krásný, pohledný, bohatý, mladý a že můj smysl pro humor je velmi nepříjemný a jsem zlý a vůbec nemám dobré srdéčko. Navíc v nocí občas chrápu a celodenně smrdím...
Hafk. Zapomněl jsi na chronické lhaní. | |
|
| |
mashiro Chika-team
| Předmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování Sun Jul 26, 2009 5:34 pm | |
| Ne s lhaním už problémy, nemám teď mám bohužel problém přestat říkat pravdu. A Protože jsem zlý vyberu si vždycky tu ošklivou pravdu. Léčba holt někdy nezabere tak jak by měla teď místo hezkých lží říkám ošklivou pravdu... a teď co je lepší? | |
|
| |
Calime
Poeet p?íspivku : 134 Age : 35 Location : Slaný Registration date : 30. 06. 09
| Předmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování Sun Jul 26, 2009 5:37 pm | |
| Yosh, takže Dejvův stan už je koukám zabranej. Já se tam totiž hodlám nakýblovat taky a mám dokonce svolení xD
mashiro: Neboj, já si s tebou poradím ;o)
edit: Geez, jsem bez spacáku... | |
|
| |
mashiro Chika-team
| Předmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování Sun Jul 26, 2009 7:16 pm | |
| Oo jaká to odvážná bytůstka, nevím jestli mne má těšit, že je někdo natolik lehkomyslný a vrhne se mezi mě a Dejva. Nebo, že je někdo takový hrdina a chce se mnou byť i na pár dní zdílet hnízdiště... ( je vidět, že nevíš co se všechno děje když uklízím) Každopádně mne Dejv informoval v tom směru že jsi skladná osoba, jejíž váha sečtena s tou naší nepřekračuje povolenou nosnost stanu a jejíž výška ( ačoli je nevýhodou, protože nejsi z dosahu do kterého "voní" moje nohy) umožňuje uskladnění batohů v tvém záhlaví. nemám žádný důvod bránit Dejvovi aby si do svého stanu zval další lidi protože já se nebojím že by postupně neopustili azyl stanu a vydali se hledat něco příjemějšího k noclehu ( třeba bažinu, hnízdo narutardů, krokodýlí doupě, mars...) Takže výtej pod jednou střechou edit: hahá já spacák mám a beru si jako obvykle i deku, když nebude zima nebo nebudu spát, klidně se o ten svůj MOcný +4stupňový spacák podělím, nebo ti ho zapůjčím ( neber, to jako akt dobré vůle je to totiž zákeřná past, do které lovím důvěřivce ) ... hmm to omezuje množství pochutin co si můžu vzít sebou... asi si budu přecejen muset dokupovat na místě... | |
|
| |
Calime
| Předmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování Sun Jul 26, 2009 7:22 pm | |
| Cože? Uskladnění batohů u mě? Aby vám náhodou neskončily na hlavě =P Předem upozorňuji, že jsem docela zákeřná osoba, i když na to nevypadám =) A s tou skladností... Dejv mě nikdy neviděl a hlavně neví, jak moc se roztahuju, když spím xD
A s tím spacákem... nevím, jak to mám přesně chápat, takže nad tím radši nebudu přemýšlet... =D | |
|
| |
mashiro Chika-team
| Předmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování Sun Jul 26, 2009 7:33 pm | |
| No Dejvem jsem byl upozorněn na forum Chika seznamka kde jsi uvedla výšku a váhu. A protože na dejva i na mě ti minimálně 10 čísel chybí je jasné kam hodíme batůžek nebo dva , ačkoli to ponecháme řešení až uvidíme dejvův stan , já si naštestí beru tašku se kterou se nějak zařídím... //A pokud jde o váhu kterou jsi uvedla, tak v poměru k váze jsi jako stvořená k disciplíně Vrh ze stanu... ( ne to už jsou ošklivé vtipy, beru zpět, ačkoli ponechávám napsáno pardón ) // Jinak jsem si pročetl celý článek co jsi o sobě napsala, tak že i za předpokladu že polovina jsou lži ( protože je až neuvěřitelné jak o sobě lidé lžou když můžou ... například já lžu i když nemůžu ) tak mám na tebe informace které v případě potřeby můžu použít, pokud tvá zákeřnost přesáhne meze Jinak mne osobně Dejv spát viděl, a ´viděli mne spát i jiní a já taky viděl spát pár lidí... ale to nic neznamená a vlastně to sem nebylo ani potřeba psát... ale co už tzase jsem se jednou rozepsal na fóru ( a protože jsem v psací ráži, asi si taky napíšu odstaveček nebo tři do seznamky :d kchu kchu kchu ) /edit: Btw... ten spacák si můžeš přebrat tak, že pokud žádný neseženeš, budu gentleman a půjčím ti svůj a sám budu jako obvykler spát jen v pyžamu pod dekou. ale pokud bude zima tak budu spát při promítání ačkoli je to nečestné a nesportovní ale co už. | |
|
| |
Calime
| Předmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování Sun Jul 26, 2009 7:57 pm | |
| Tak to jsem vážně zvědavá, co na mě vytáhneš, kdyžtak na tebe budu taky používat Dejvovu přezdívku xD Nevím, který kecy myslíš, já toho o sobě nakecam... S tím spánkem jsem to myslela tak, že dokážu sama zabrat celou manželskou postel a nikdo nemá šanci se vedle mě normálně vyspat, stan nebude problém =D A když to nepomůže, počkej, jak se mě lekneš ráno... | |
|
| |
mashiro Chika-team
| Předmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování Sun Jul 26, 2009 8:03 pm | |
| Co na tebe vytáhnu? Třeba koprovku s houbama... Ano tak budu umím být zákeřný No, tak to znamená že nejhůř na tom bude se spaním Dejv, protože já se roztahuju taky dost. Naštěstí já své spoluspáče moc neruším, jen si na ně odkládám ruce, nohy, vlasy občas Leknout se? Cha Dámo já mám proti vchodu do pokoje zrcadlo já se nemůžu ničeho leknout protože první co ráno vidím jsem já a za mnou můj rozespalý pokoj.... To jednoho naučí se nelekat... ( ačkoli když se na mne bafne tak dostávám infarkt) No jo chudák Dejv to bude mít asi těžké... A ty se nebojíš spát s Dejvem a se mnou... Dvěma uplně cizími individui ( schválně neříkám muži nebo chlapci, protože dejv je bytost asexuální -až na vyjímky- a já jsme bytost uplně jiná ) ? | |
|
| |
Calime
| Předmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování Sun Jul 26, 2009 8:12 pm | |
| Bát se vás dvou? Pche, vás zpacifikuju tak rychle, že se budete divit xD Btw: Dejv se dobrovolně přihlásil o místo uprostřed, takže to opravdu všechno odnese on ^_^ Fuj! Zrcadlo? To už jsem dlouho neviděla =D A zase jsi na sebe něco vykecal ty xD | |
|
| |
mashiro Chika-team
| Předmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování Sun Jul 26, 2009 8:27 pm | |
| Dejv uprostřed?... no dobře, jak říkám je to chudák A zpacifikovat to nejde, můj drobný odpor v mezích zákona se nedá usměrnit... Ono to sice vědšinou není vidět, ale pod maskou klidného a vyrovnaného mladého muže, je cosi co se nedá popsat slovy, leda citoslovci odporu a Dejv je při posobním kontaktu živel takže když se předem vychloubáš jak nás zkrotíš, tak těmusím varovat, že nás silně podcěnuješ. A co jsem na sebe vykecal? | |
|
| |
Calime
| Předmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování Sun Jul 26, 2009 8:35 pm | |
| Já se nechlubím, já vás jen upozorňuju na to, co se vám může stát ;o) A kdo říkal něco o osobním kontaktu? =D A vykecal jsi na sebe, že seš lekavej xD | |
|
| |
mashiro Chika-team
| Předmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování Sun Jul 26, 2009 8:43 pm | |
| Ne jen mám slabé srdéčko a nečisté svědomí to je jiná věc. No myslím když s někým jednáš né přes internet, ale přímo v humanoidním příslišenství Dejv je jako osoba skvělý a nespotaný živel A Výhružky na mne neplatí hhá To mipřipomíná že jsem našel jeden svůj starší přízpěvek, a strašně jsem se zasmál Což není nic dobrého pro osazenstvo stanu, protože to bylo cosi co jsem pojmenoval Yaoi fanservis... Než mi došlo kdy se to stalo málem jsem poprskal jogurt tvarohem co jsem zrovna jedl... a Protože jsem se tak pobavil, tak musím napsat další takové dílko, ale nejdřív k němu musím sehnat podněty... | |
|
| |
Calime
| Předmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování Sun Jul 26, 2009 8:46 pm | |
| Tak to vůbec nezkoušej, nebo ti udělám tu radost a dobrovolně se odstěhuju k narutardům xD | |
|
| |
mashiro Chika-team
| Předmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování Sun Jul 26, 2009 8:52 pm | |
| Jahahá a je to už vím co přesně stačí udělat abych si v noci zajistil prostor na spaní ne že bych byl ochoten to dělat z jiných důvodů než z těch že jsem omylem slíbil pomoct na akci... a navíc Dejv je moje modla po něm se nemůžu plazit ... ale kdybys jo moc kopala už vím jak na to kchu kchu kchu | |
|
| |
Calime
| Předmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování Sun Jul 26, 2009 8:59 pm | |
| Zase tak snadno se mě nezbavíš, vydržím hodně xD | |
|
| |
mashiro Chika-team
| Předmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování Sun Jul 26, 2009 9:00 pm | |
| Bezva Už se těším. | |
|
| |
warrion Chika-team
Poeet p?íspivku : 705 Age : 34 Registration date : 09. 03. 08
| Předmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování Sun Jul 26, 2009 9:14 pm | |
| hele, mashi, na plazení po Dejvovi jsi moc nízko v potravním řetězci Takže je dobře, že na to ani nemyslíš ^^ btw, já mám zrcadlo naprosti POSTELI. To je ráno teprv pohled | |
|
| |
TommyCZ Chika-team
Poeet p?íspivku : 234 Age : 31 Registration date : 27. 07. 08
| Předmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování Sun Jul 26, 2009 11:19 pm | |
| Já tedy stanovat nebudu, mám s tím neblahé zkušenosti . Naštěstí mám alternativní ubytování uvnitř, ale Chika třídy je mi líto | |
|
| |
Calime
| Předmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování Mon Jul 27, 2009 12:22 am | |
| Pche, zrádci! To my klidně zmoknem xD | |
|
| |
marsali Chika-team
Poeet p?íspivku : 154 Age : 31 Registration date : 13. 08. 08
| Předmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování Mon Jul 27, 2009 12:36 am | |
| já mám sice stan, ale asi nebude nepromokavej... kdo si mě vezme k sobě až bude pršet? O.o | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování Mon Jul 27, 2009 1:01 am | |
| No ty jsi jediná, kdo za mnou nemůže. ^__^ Jinak mám stan pro čtyři lidi v hlavním "sále" a další dva v předsíňce, která už ale nemá dno. Stan je testovaný i na více lidí, to ale doufám na ADvíku nezažijeme. Jo a do mýho spacáku se taky vejdou dva lidi... Jeden z nich ovšem musím být já. | |
|
| |
TommyCZ Chika-team
Poeet p?íspivku : 234 Age : 31 Registration date : 27. 07. 08
| Předmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování Mon Jul 27, 2009 1:44 am | |
| To Marsali: Beru s sebou velkou nafukovací postel a jedno místo mám volné ... dobře se o tebe postarám, žádné postranní úmysly | |
|
| |
Calime
| Předmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování Mon Jul 27, 2009 1:45 am | |
| Teda, Dejve, chudinku marsali bys nechal venku v dešti? Že se nestydíš xD | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Chika na ADvíku - alternativní ubytování | |
| |
|
| |
| Chika na ADvíku - alternativní ubytování | |
|