Dejv007 Admin
Poeet p?íspivku : 848 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu Fri Jun 05, 2009 2:24 am | |
| No, snad tím "S" myslíme stejnou osobu... Jo, tak bohužel, napsala mi, snažil jsem se být milý, ale tohle prostě nešlo. Nikdy nám to neklapalo, ale asi proti mně něco má, protože nešla uklidnit. O.o Furt mlela strašný kraviny, jak jí nedokážu na rovinu říct, že ji nesnáším a já nevím co ještě... Ale snad ti pomůže aspoň to, že to na mně žádné jizvy nezanechalo. xD Už jsme se takhle pěkně nepohodli asi po třetí. A žíly mi to vážně netrhá. Takže don´t worry. ^__^ A i kdyby... Ty s tím přece nemáš nic společnýho. Mluvil jsem o jiné kamarádce... Nechápu, jak sis mohl tyhle dvě věci spojit. A to je stejně už vyřešený. -------------------- Obdivuji lidi, co si umí zabrečet a nestydí se za to! Mně se za to všichni smějí. | |
|
warrion Chika-team
Poeet p?íspivku : 705 Age : 34 Registration date : 09. 03. 08
| Předmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu Fri Jun 05, 2009 10:17 am | |
| - Dejv007 napsal:
- Hej, já se normálně začínám těšit, až budu zase moct někoho obskakovat, říkat mu "pane" (nebo paní, to je jedno), sem tam dostat výprask, uklízet a vařit bez nároku na odměnu, starat se o pohodlí a vařit čaje...
to beru XD | |
|
lestrix Chika-team
Poeet p?íspivku : 309 Age : 47 Registration date : 20. 08. 08
| Předmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu Sun Jun 07, 2009 2:55 pm | |
| - Dejv007 napsal:
- No, snad tím "S" myslíme stejnou osobu... Jo, tak bohužel, napsala mi, snažil jsem se být milý, ale tohle prostě nešlo.
Nikdy nám to neklapalo, ale asi proti mně něco má, protože nešla uklidnit. O.o Furt mlela strašný kraviny, jak jí nedokážu na rovinu říct, že ji nesnáším a já nevím co ještě... Ale snad ti pomůže aspoň to, že to na mně žádné jizvy nezanechalo. xD Už jsme se takhle pěkně nepohodli asi po třetí. A žíly mi to vážně netrhá. Takže don´t worry. ^__^ A i kdyby... Ty s tím přece nemáš nic společnýho. Mluvil jsem o jiné kamarádce... Nechápu, jak sis mohl tyhle dvě věci spojit. A to je stejně už vyřešený.
-------------------- Obdivuji lidi, co si umí zabrečet a nestydí se za to! Mně se za to všichni smějí. spojil, spojil, jenom mě to napadlo. A to, že chlapi nebreečí, je jeden velkej kec. Když se smějí, ať se smějí, sami dobře vědí, že jsou a budou chvíle, kdy to na ně taky přijde. Tohle taky miluju na anime, že tuhle vysoce lidskou stránku svým hrdinům nebere... | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu | |
| |
|