Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu

Goto down 
+3
Dlaha
Hranolka Skecupem
Dejv007
7 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Dejv007
Admin
Dejv007

Poeet p?íspivku : 848
Registration date : 15. 02. 08

Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu Empty
PříspěvekPředmět: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu   Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu EmptyMon Jun 01, 2009 3:50 pm

Ano, je to tak. Dnes jsem mohl být opět spatřen. Very Happy A to u příležitosti přijímacích zkoušek na japanistiku.
Den to byl zajímavý, proto jsem si řekl, že by nebylo od věci to sepsat.

Takže, kde začít?

Oborové testy, co jsem dneska psal, jsou taková... novinka, co mě dost naštvala, abych to řekl slušně.
Zkrátka jsem se pět dní před přijímačkami dozvěděl, že potřebuji umět i hiraganu, katakanu, něco z historie a současnosti Japonska, všeobecné znalosti a tak dále. Tato skutečnost dokonce odradila i samotnou warrion, která vůbec nepřijela! Oborovky se jí kryly s jinými přijímačkami...
Takže přijela "jen" Hranolka. Very Happy

Měli jsme mít sraz v devět hodin u schodů (později vysvětlím). Když jsem ale jel do Brna a viděl tu zácpu, bylo mi jasné, že to tak jednoduché nebude. A opravdu, nebylo. Plán se měnil tak rychle, že jsem to ani nestíhal registrovat. V 9:15 mi bylo jasné, že tu Hranolka do devíti nebude.
Plán se změnil na "nastoupíš k nám do auta a pojedeme tam". Čas ale plynul a tak jsem byl nucen vyrazit po svých.
Nevím, čím to bylo způsobeno, ale našel jsem to napoprvé a ani jsem moc nebloudil. A jaké to bylo překvapení, že jsme se s Hranolkou okamžitě poznali! Hned na uvítanou zaznělo "Říkal jsi, že budeš mít bílou mikinu, o tom nápisu jsi nemluvil." xD

A tak jsme se společně vydali na strastiplnou cestu obřím komplexem Stavební univerzity FAST. ^_^
Vyšlapali jsem cca 50 469 schodů a prošli asi padesát kilometrů chodeb, než jsme se teda snížili k tomu, že se někoho zeptáme. A?
Ten milý pán nás poslal zase zpátky. Takže znovu schody, chodby... A ejhle, my kolem té odbočky chodili. Very Happy
U ní jsem poznal i Hranolčina taťuldu, hned na první pohled neuvěřitelně sympatický pán.
Po menším čekání u třídy nás vyhnali zase o kus dál, kde jsme teda už takříkajíc zakempili.

Posluchárna pro cca sto lidí, bylo nás tam asi dvacet. Sedli jsme si s Hranolkou do poslední řady přesně doprostřed. Deset metrů všemi směry od nás nikdo nebyl. Kdo by to řekl, že nás rozsadí? Very Happy Jako ve školce, když jsme po Danušce házel pastelky...
Po sérii zapeklitých otázek ze mě spadla většina napětí, takže jsme se mohli vydat do džungle města Brna.
Hranolce se nechtěla kupovat jízdenka a na černo se jí taky nechtělo, tak jsme holt šli. Very Happy
Byli jsme na pizze (platil jsem pětikilem, slečna za oknem mi vrátila dvě papírové stokoruny, čtyři dvacetikoruny a zbytek v desetikorunách... Jistě vám došlo, kam tím mířím. Very Happy Z pětikila bylo desetikilo... ) a sotva jsme ji dojedli (btw - co do toho dávají, že je to tak ostrý?), už jsem stál frontu v MCdonaldu na něco, čím to spláchneme. Těch 60 stupňů, co tam bylo, odradilo i Hranolku a tak šla čekat ven.
Nepovedlo se jí po mně vystřelit obal od slámky k shaku, tak se mě aspoň pokusila hodit pod jedoucí tramvaj.
Na poslední chvíli se v ní ale projevilo svědomí a tak jsem jen málem přišel o ruku. Navíc, kdyby takto nabyla vůdcovského postavení v Chice, tak byste ji prý lynčovali, nebo co... Very Happy
Ještě jsem zapomněl, že jsme po cestě potkali skupinu cca pětiletých lolitek, co na sobě měly cosplay dopravních policistů. Bylo jich tak patnáct... Samozřejmě jsme se nevyhnul poznámkám, takže jsem (opět) sklidil nařčení z pedofilie. Těším se, až jednou pochopíte, že to není pravda... Very Happy I já mám metr a tohle je přeci jen moc. No, to je fuk... Pokračuji.

Eh... Ono to je vlastně skoro celé. Very Happy
Viděli jsme ještě holuby, co si zrovna předávali ptačí chřipku, a taky Cimrmana a jeho nerezové pánve.
Když jsme došli zpět ke škole, hledali jsme parkoviště, co jsme znali jen z vyprávění starších.
Stáli jsme sice někde úplně jinde, ale i tak mi Hranolka ukázala jejich auto, které jsem ale neviděl. Very Happy
Ale je stříbrné... Oh, málem bych zapomněl. Jsem prý stromofil. jocolor Jelikož jsem tuto úchylku ještě nikde nezaznamenal, můžu se prohlásit za objevitele nové úchylky. ^_^
Nechal jsem stromek stromkem ( Very Happy ) a vydali jsme se naproti mávající postavě na druhé straně chodníku.
To bylo zároveň naše sbohem. Ne, nikdo nezemřel, ale už jsme se jen rozloučili a každý jsme se vydali vlastní cestou.
Takže já do Podolí a Hranolka s taťkem do Prahy. "Cázli jedou domů", nebo jak to tvůj taťka říkal... Very Happy
A ať mi tvůj taťka příště nevyká, Hranolko... Cítím se pak hrozně starej. Jako by nestačilo, že mě zdraví malé děti. xD

Tak tolik k přijímačkám...

Nyní ještě uvedu malý slovníček užitečných brněnských pojmů. Very Happy
Až se budu zase někdy s někým scházet, určitě to přijde v hod.
Takže...

"Pod hodinama" znamená, že se sejdeme pod hodinama. Very Happy Je třeba se zeptat, které hodiny myslím, protože tu máme dvoje... Na Čáře a na Hlavasu. xD

"Pod schodama" je to stejné, tedy určení místa. "Schody" se nacházejí asi 200 m od Hlavního nádraží, hned za zastávkou 31 a 32. ^_^

"Pizza z Čáry" je tradiční pokrm Brňáků. Very Happy Ale nikdy jim nedávejte moc velký peníze, dostanete pět kilo drobných...
Jo a z jedné pizzy se nenajíte, ale ze dvou vám bude blbě. Very Happy
Edit: omlouvám se mashirovi... Ano, i "nudle z Hlavasu" jsou tradiční jídlo Brňáků.

No, to je snad všechno... xD

Tak to byl můj den, kdy jsem poznal senpaiku vás všech, Hranolku. Doufám, že to pro ni nebyl moc šok a že jsem se kromě toho otevírání dveří choval alespoň částečně jako gentleman. Very Happy

Btw - ty přijímačky nikdy nedám! xD Tak jen abyste si nemysleli, že si nějak dělám naděje. Very Happy
Btw 2 - dále jsem byl upozorněn na to, že se nevyhnu návštěvě Hranolky a warrion u mě doma. Věděl jsem o tom dlouho, ale stále jsem doufal, že jde o jakýsi žert. Very Happy Ok, už se nesměju. Zato nakupuju zásoby. xD
Návrat nahoru Goto down
http://www.chika-translations.tym.cz
Hranolka Skecupem
Chika-team
Hranolka Skecupem

Poeet p?íspivku : 98
Registration date : 24. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu   Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu EmptyMon Jun 01, 2009 6:14 pm

Tak co k tomu dodat? Úžasně sepsáno XD Já se takhle rozepisovat nebudu... i tohla krátká zpráva mi dává zabrat Very Happy.
Hai, přijela jsem pozdě. Kdo by tušil, že si Brňáci zajistí na pondělní dopoledne tak solidní zácpu Very Happy
Jinak - z Dejva jsem byla víc nervózní než ze samotnejch přijímaček, ale není se čeho bát XD A jestli jsem měla šok? Vůbec ne ^__^ A v duchu jsem si ze seznamu: ovládnout svět, koupit nový brejle, atd. odškrtla položku vidět Dejva naživo XD.
Dokonce jsme neměli problém se poznat. Dejv mě půl hodiny vyhlížel u těch schodů, ale marně, tak to měl zřejmě "ve voku". Nebo už byl zoufalej a bral každou možnost Laughing
To bloudění bylo prima (říkala jsem si proč ta holka tak bedlivě studuje plánek školy), člověk se vždycky pobaví. Zvlášť ten první pán, co jsme se ho ptali, vypadal, že nerozumí česky... naštěstí se nám dostalo odpovědi (v češtině XD) a bloudili jsme jiným směrem, pak nás navedla jakási slečna.
Na test byla jen půlhodina, což nás překvapilo, ale už takhle jsem tam pak (po natipování odpovědí ^^) neměla co na práci asi 15minut.
A po testu hurá na dlabanec - ano, ochutnala jsem tradiční brněnské jídlo, onu legendu XD a šejk a bylo to moc fajn.
A otósanovi stížnosti vyřídím, tak až se uvidíte příště....XD
A warr už si bal věci, pojedem obsadit Dejvův pokojíček Laughing

Dejv: Ale jdi ty, do pokojíčku vás nepustím. Very Happy To už by bylo přece jen trochu moc. xD
Bude vám muset stačit obývák. Jen pořád přemýšlím, kde vás uložím ke spánku... Možností bude víc, snad si vyberete.
Btw - ne, ani jedna z možností není u mě v pokojíčku, nebojte. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Dlaha
Chika-team
Dlaha

Poeet p?íspivku : 297
Registration date : 01. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu   Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu EmptyMon Jun 01, 2009 8:21 pm

Nechce se vám sepsat nějaké shrnutí pro mě? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Hranolka Skecupem
Chika-team
Hranolka Skecupem

PříspěvekPředmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu   Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu EmptyMon Jun 01, 2009 9:07 pm

Dlaha: Shrnutí? Setkání, bloudění, test, jídlo, the end XD

Dejve, to je fuk, i podlaha stačí Very Happy
Btw: co v tom pokojíčku ukrýváš XD?
Návrat nahoru Goto down
lestrix
Chika-team
lestrix

Poeet p?íspivku : 309
Registration date : 20. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu   Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu EmptyMon Jun 01, 2009 9:42 pm

Hranolka Skecupem napsal:

Btw: co v tom pokojíčku ukrýváš XD?

Tuším, že tam má mashira... nebo alespoň to, co z něj zbylo (už se tu dlouho neukázal)
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu   Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu EmptyMon Jun 01, 2009 10:00 pm

Kdepak, můj pokoj je ale prostě posvátné místo, kam mohou jen velmi, velmi zasvěcení.
Statistiky mluví jasně. Mimo naši rodinu jsem tu měl dohromady tři lidi mé věkové kategorie (počítám od 16 - 20 xD ).
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716
Registration date : 23. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu   Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu EmptyTue Jun 02, 2009 12:48 am

hmm
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu   Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu EmptyTue Jun 02, 2009 1:46 pm

hááááááái, jen co se přestěhuju, budu zase balit a razím do Brna Very Happy a pokud vím, mám zamluvenej gauč, pamatuju si, že jsem tím naštvala mashira XD

(Hranolko, uspořádáme tajnou noční invazi do pokojíčku, jasný? XD)

A ty dnešní přijímačky byly masakr... jsem zvědavá, jestli někoho z nás někam vezmou XD
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu   Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu EmptyTue Jun 02, 2009 2:36 pm

Tak aspoň vím, že se musím na noc zamykat. Very Happy
Na gauči vás nemůžu nechat... Jsou vlastně dvě možnosti.
Můžu vám dole v obýváku roztáhnout gauč a můžete tam spát obě. xD
Pokud ale chcete zažít to nepředstavitelné vzrušení, že vás ode mě dělí jen jedna stěna, tak můžete spát jedna u ségry a druhá v takovým malým pokojíčku, co mám vedle pokoje.
Pak jsou tu speciální možnosti: rozděláme stan na dvoře/zahradě, nebo zakempíme všichni tři u našich v ložnici. Very Happy
Jistě mi ale dáte za pravdu, že původní dvě varianty jsou nejlepší. ^_^
Žádná z variant ale nepodporuje váš plán vniknutí ke mně do pokoje. Jednak je to tam fakt malý a druhak mi postel ještě solidně drží v celku a byl bych rád, kdyby to tak ještě nějaký čas zůstalo. xD

Btw - ježišmarja, co budeme jíst?! Very Happy
Btw 2 - budu muset zalívat kytky a zahradu, krmit zvěř (pes, kočka, králík a vy dvě Very Happy ) a dělat hromadu dalších věcí... Takže ne že tu budete dělat bordel, když se nebudu dívat. xD
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

PříspěvekPředmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu   Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu EmptyTue Jun 02, 2009 10:20 pm

jo všichni tři v ložnici, jo? XD
já chci gauč! XD

jíst? co třeba palačinky? ^^
nee, my jsme učinění andělé, žejo, Hranolko? lol!
Návrat nahoru Goto down
Hranolka Skecupem
Chika-team
Hranolka Skecupem

PříspěvekPředmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu   Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu EmptyWed Jun 03, 2009 5:11 pm

Jo ty včerejší přijímačky byly vtipný XD...zajímalo by mě kolik jsem toho uhodla ^^ ...
A ten kluk před náma, přes jehož obří hlavu jsem neviděla na toho milýho profesora, byl taky vtipnej, měl tendence muchlat můj odpovědní arch bo jak to nazývaj Very Happy

Andělé? Samozřejmě XD

No, tak všechny možnosti maj něco do sebe. I ten stan Laughing Můžeme večer uspořádat hanabi a něco podpálit ^^ ?
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu   Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu EmptyWed Jun 03, 2009 5:58 pm

Já upálím asi vás... Very Happy
Budete mi tu aspoň vařit a uklízet? xD
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

PříspěvekPředmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu   Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu EmptyWed Jun 03, 2009 8:21 pm

Dejv007 napsal:
Já upálím asi vás... Very Happy
Budete mi tu aspoň vařit a uklízet? xD

upalujou se čarodějnice, brouku XD
vařit a uklízet? Co myslíš? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu   Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu EmptyWed Jun 03, 2009 8:28 pm

warrion napsal:

vařit a uklízet? Co myslíš? Very Happy

Budu muset já, že? >__<
Návrat nahoru Goto down
marsali
Chika-team
marsali

Poeet p?íspivku : 154
Registration date : 13. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu   Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu EmptyThu Jun 04, 2009 12:43 am

bingo! xD
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu   Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu EmptyThu Jun 04, 2009 12:46 am

Vy jste ale zlý Very Happy Chudák dejv.... lol!
Návrat nahoru Goto down
marsali
Chika-team
marsali

Poeet p?íspivku : 154
Registration date : 13. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu   Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu EmptyThu Jun 04, 2009 12:47 am

ne, nejsme zlý, jsme upřímný xD
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu   Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu EmptyThu Jun 04, 2009 10:01 am

Thorre, neboj, já nejsem ničí otrok. A když jo, tak druhá strana nechce. >_<
Aby se milé dámy nedivily, co je čeká. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu   Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu EmptyThu Jun 04, 2009 11:34 am

joo... takže ty řetězy, popruhy a bičíky už ti dorazily, ano? Very Happy Snad se jim program bude líbit Very Happy lol!
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu   Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu EmptyThu Jun 04, 2009 12:54 pm

Thorre, myslím, že stačilo... Very Happy
Pak na tebe budou holky svádět, že si tu radši nechám mashira.
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu   Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu EmptyThu Jun 04, 2009 2:28 pm

aha, tak ty jsi jim program neřekl, tak to pardon Laughing
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu   Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu EmptyThu Jun 04, 2009 7:51 pm

Hej, já se normálně začínám těšit, až budu zase moct někoho obskakovat, říkat mu "pane" (nebo paní, to je jedno), sem tam dostat výprask, uklízet a vařit bez nároku na odměnu, starat se o pohodlí a vařit čaje... Very Happy
Marsali to takhle nechce a jedinou kamarádku, co jsem takhle mohl obskakovat, teď nechci tak půl roku vidět...
Banzáááj! xD
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu   Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu EmptyThu Jun 04, 2009 10:25 pm

hmmm.... Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Dlaha
Chika-team
Dlaha

Poeet p?íspivku : 297
Registration date : 01. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu   Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu EmptyFri Jun 05, 2009 12:31 am

Dejv oblečen jako maidka? Sice na to moc nejsem, ale nevím, co bych za tenhle pohled dal Very Happy
Návrat nahoru Goto down
lestrix
Chika-team
lestrix

Poeet p?íspivku : 309
Registration date : 20. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu   Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu EmptyFri Jun 05, 2009 1:12 am

Dejv007 napsal:
jedinou kamarádku, co jsem takhle mohl obskakovat, teď nechci tak půl roku vidět...

Není to ona inkriminovaná "S" ?
To by mě mrzelo, pokud se to vyhrotilo až takto...

Ještě teď si lížu rány z konečného dokoukání Terra e ( to zas bylo promočených kapesníků...)
...kunčofti neplatěj...
...žena mě se..
a i tak nějak celkově to stojí za ho...

totok by byl poslední hřebík...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu   Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu Empty

Návrat nahoru Goto down

Chika na přijímačkách aneb Dejv vylízá z brlohu
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Chika ve Wowu
» Chika jubileum

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Chika-fórum :: Ostatní :: Off-topic-
Přejdi na: