| Chika třída na ADvíku | |
|
+12Shinoki lestrix warrion Calime Rozuiki Ravens TommyCZ Thorr Kříž WillCorn SilentAndY Dejv007 16 posters |
|
Jste pro Chika třídu? | Ano, samozřejmě! | | 62% | [ 13 ] | Na ADvíku budu, ale chci spát jinde | | 19% | [ 4 ] | Na ADvíku vůbec nebudu | | 19% | [ 4 ] |
| Celkem hlasů : 21 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Dejv007 Admin
Poeet p?íspivku : 848 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Chika třída na ADvíku Tue Jun 30, 2009 10:18 am | |
| Zdravím všechny ospalé a spánkuchtivé Chikaře. Jak jistě víte, při určitém počtu zájemců je možné nechat zajistit na ADvíku třídu na spaní jen pro nás. Upozorňuji, že nebudou probíhat žádné kontroly nebo něco takového. Jde jen o to, abych měl dost jmen lidí, co na ADvíku budou. Kde budou nakonec spát, to je jejich věc. Problém samozřejmě nastane ve chvíli, kdy budu ve třídě já sám... Proto vás prosím, abyste si tam nechali alespoň věci, ať to vypadá, že tam někdo je. xD Pokud by zájem byl, avšak lidi nikoliv, mohu sáhnout po krajním... ano, po velmi krajním řešení. Nechal bych k nám přiškvařit i tu cca patnáctičlennou skupinu lolitek z Břeclavi, se kterými jste mě mohli zahlédnout na AF. Věřte, že není o co stát. Téhle možnosti bych se rád vyhnul. Všechno mě bolí, jen si na ně vzpomenu. | |
|
| |
SilentAndY Chika-team
Poeet p?íspivku : 265 Age : 37 Location : www.na3.cz Registration date : 04. 10. 08
| Předmět: Re: Chika třída na ADvíku Tue Jun 30, 2009 10:22 am | |
| | |
|
| |
WillCorn Chika-team
Poeet p?íspivku : 10 Registration date : 15. 09. 08
| Předmět: Re: Chika třída na ADvíku Tue Jun 30, 2009 10:35 am | |
| neviem co vobec dojdem, je to pomerne nakladne premna | |
|
| |
Kříž
Poeet p?íspivku : 34 Age : 30 Location : Břeclav Registration date : 03. 03. 09
| Předmět: Re: Chika třída na ADvíku Tue Jun 30, 2009 2:38 pm | |
| dejve, tobě se nestýská po té žabě? To AndY: Pokud máš rád sadomasistycké hrátky, tak máš nové kamarádky. | |
|
| |
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Chika třída na ADvíku Tue Jun 30, 2009 3:01 pm | |
| Spím u lestrixe Klídek, kočky a klidný záchod. To nevyměním. ALe možná bych tam nechal věci | |
|
| |
TommyCZ Chika-team
Poeet p?íspivku : 234 Age : 31 Registration date : 27. 07. 08
| Předmět: Re: Chika třída na ADvíku Tue Jun 30, 2009 5:12 pm | |
| U lestrixe? Blázne, na Advíku se musí i spát! Jinak pro Chika třídu klidně jsem, ale sám nevim, kde budu spát. Takže nemůžu zaručit, že bych tam přebýval . Btw. Jen ty lolitky přiveď, chci tě vidět s tou slavnou žábou | |
|
| |
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Chika třída na ADvíku Tue Jun 30, 2009 6:31 pm | |
| Ne, ne a ne. My s lesťou musíme mít svůj klid | |
|
| |
TommyCZ Chika-team
Poeet p?íspivku : 234 Age : 31 Registration date : 27. 07. 08
| Předmět: Re: Chika třída na ADvíku Tue Jun 30, 2009 7:01 pm | |
| | |
|
| |
Ravens Chika-team
Poeet p?íspivku : 688 Age : 33 Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Chika třída na ADvíku Tue Jun 30, 2009 7:23 pm | |
| Thorr je vůbec poslední dobou nějaký divný a pořád se to stupňuje.... hentai s shemale, dorama, spánek s lestrixem... náhlý déšť, kroupy, blesky.... co se to hergot děje?
Naposledy upravil Ravens dne Tue Jun 30, 2009 11:35 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Rozuiki
Poeet p?íspivku : 7 Age : 32 Location : home Registration date : 03. 12. 08
| Předmět: Re: Chika třída na ADvíku Tue Jun 30, 2009 9:15 pm | |
| No já nevím, jak to s tou třídou mám udělat, jelikož se mnou jede ještě kamarádka-a ta teda z Chiky není...Jedem tam obě poprvé, takže hodláme nejspíš všude chodit a být pospolu a to platí samozřejmě i o "bydlení". Jedině snad kdyby se dala udělat nějaká výjimka a do Chika noclehárny by se přibrala nechikařka... Mimochodem-chtěla jsem se zeptat, co je vlastně na ADvík všecko třeba. Mám např. posílat nějakou registraci či tak něco? Vím akorát kdy a kde to je a že mám volňásek, ale jinak jsem dost neinformovaná a tyhle věci jsem na stránkách jaksi nenašla, takže prosím o nějakou osvětu. Dejv: Čím víc lidí, tím líp. A myslím, že vše potřebné ti vysvětlí marsali. Jinak co si vzít s sebou určitě, tak hromadu spodního prádla, hromadu věcí na převlečení, spacák, nějakej polštářek, jestli jsi diabetik, tak inzulin a nějaký penízky. Počítej s tím, že ve třídách bude tak 800 stupňů celsia, takže ještě igeliťák na zpocené věci. Registrace pro lidi s volňásky vyřídím já. Pokud by se stalo něco neočekávaného (snad ne xD ), tak vám zařídím včasnou registraci a o všem se dozvíte. | |
|
| |
Calime
Poeet p?íspivku : 134 Age : 35 Location : Slaný Registration date : 30. 06. 09
| Předmět: Re: Chika třída na ADvíku Tue Jun 30, 2009 9:17 pm | |
| Jdu do toho s váma, chlapci (Jestli mě teda počítáte mezi sebe ) Jo a nejspíš já + 1 | |
|
| |
Thorr Chika-team
| Předmět: Re: Chika třída na ADvíku Wed Jul 01, 2009 7:38 am | |
| - TommyCZ napsal:
- Plánujete YAOI večery?
BAKA | |
|
| |
Thorr Chika-team
| Předmět: Re: Chika třída na ADvíku Wed Jul 01, 2009 7:44 am | |
| | |
|
| |
warrion Chika-team
Poeet p?íspivku : 705 Age : 34 Registration date : 09. 03. 08
| Předmět: Re: Chika třída na ADvíku Wed Jul 01, 2009 11:09 am | |
| | |
|
| |
SilentAndY Chika-team
Poeet p?íspivku : 265 Age : 37 Location : www.na3.cz Registration date : 04. 10. 08
| Předmět: Re: Chika třída na ADvíku Wed Jul 01, 2009 11:16 am | |
| Ale věci si u nás můžeš nechávat... | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Chika třída na ADvíku Wed Jul 01, 2009 12:51 pm | |
| Však já neříkám, že budu spát v Chika místnosti, ale chci tam mít věci a nechat tam Thorra hlídat. Spát budu tam, kde usnu... Takže bude záležet na tom, kdo mě kam zase zatáhne. | |
|
| |
lestrix Chika-team
Poeet p?íspivku : 309 Age : 47 Registration date : 20. 08. 08
| Předmět: Re: Chika třída na ADvíku Wed Jul 01, 2009 1:07 pm | |
| - TommyCZ napsal:
- Plánujete YAOI večery?
Tak Yaoi večery skutečně neplánujeme, pro uvedení do problému koukni na můj příspěvek v rubrice Off topic, téma: Advík2009, 14.7. 14:11. V něm je postiženo vše podstatné . A propos, když ses tady objevil, potřeboval bych korektora na 24-dílný scifák klasického střihu. Je to seriózní sci-fi epos, hodně upovídaný, myšlenkově dost bohatý. Je tam větší množství filosoficky laděného textu, který by neměl vyznět frázovitě, spousta odborných výrazů a dost ehm... novotvarů. Dejv zatím nemá tucha, koho na to přidělit a mě jsi napadl právě ty. Tak co říkáš? | |
|
| |
SilentAndY Chika-team
| Předmět: Re: Chika třída na ADvíku Wed Jul 01, 2009 1:10 pm | |
| Thorr a hlídat? Z zpovzdálí s lestrixem? xD
Abych tam nakonec nespal já a nedělal rovnou hlídače... xD (za to bych chtěl nějaký bonusy) | |
|
| |
Thorr Chika-team
| Předmět: Re: Chika třída na ADvíku Wed Jul 01, 2009 5:36 pm | |
| Můžeš si tam odpočinout | |
|
| |
Thorr Chika-team
| Předmět: Re: Chika třída na ADvíku Wed Jul 01, 2009 5:40 pm | |
| - Dejv007 napsal:
- Však já neříkám, že budu spát v Chika místnosti, ale chci tam mít věci a nechat tam Thorra hlídat.
Spát budu tam, kde usnu... Takže bude záležet na tom, kdo mě kam zase zatáhne. Proč mám hlídat, odmítám... chci se bavit. | |
|
| |
Shinoki
Poeet p?íspivku : 20 Age : 33 Location : Mělník Registration date : 18. 08. 08
| Předmět: Re: Chika třída na ADvíku Fri Jul 03, 2009 4:15 am | |
| Já du do toho.....aspon bude sranda....jinak byhc to viděl já + Ryuu(když už bude zpátky z lázní a bude se mu chtít jet)nebo já + 1kámoška:-)(když nepojede do ciziny) a ta nejhorší(nebo nejlepší??????)já a já a jenom já:-) | |
|
| |
Kříž
Poeet p?íspivku : 34 Age : 30 Location : Břeclav Registration date : 03. 03. 09
| Předmět: Re: Chika třída na ADvíku Fri Jul 03, 2009 1:29 pm | |
| Já do toho s prominutím jdu taky, protoože z těch Otaku, co jsou z Břeclavi, jdu asi jenom já. | |
|
| |
Shinoki
Poeet p?íspivku : 20 Age : 33 Location : Mělník Registration date : 18. 08. 08
| Předmět: Re: Chika třída na ADvíku Fri Jul 10, 2009 9:43 pm | |
| Dejve zatím to vypada ze nesezenem dost lidi jelikoz na strankach Adviku psali ze je potreba minimalne 20 lidi:Dhold nejspis budes msuet pribrat "lolitky":Dale jelikoz zbyva jeste neco okolo tri tydnu tak se snad ejste nekdo najde a nebudes muset sahnout po krajnim reseni:D | |
|
| |
warrion Chika-team
Poeet p?íspivku : 705 Age : 34 Registration date : 09. 03. 08
| Předmět: Re: Chika třída na ADvíku Fri Jul 10, 2009 10:49 pm | |
| já se tam kdyžtak přesunu a taky bych měla 4 lidi z Opavy (nj, rozmyslela jsem si to, místnost plná chiky bude asi zajímavější než shounen-ai ložnice...) | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Chika třída na ADvíku Sat Jul 11, 2009 10:23 am | |
| To je dvacet lidí pro běžné lidi, ne pro nás. Ale ano, taky to nějak růžově nevidím. Spousta z těch, co jsem myslel, že se mnou pojedou, tak jim do toho něco vlezlo... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Chika třída na ADvíku | |
| |
|
| |
| Chika třída na ADvíku | |
|