Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Chika třída na ADvíku

Goto down 
+12
Shinoki
lestrix
warrion
Calime
Rozuiki
Ravens
TommyCZ
Thorr
Kříž
WillCorn
SilentAndY
Dejv007
16 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next

Jste pro Chika třídu?
Ano, samozřejmě!
Chika třída na ADvíku Vote_lcap62%Chika třída na ADvíku Vote_rcap
 62% [ 13 ]
Na ADvíku budu, ale chci spát jinde
Chika třída na ADvíku Vote_lcap19%Chika třída na ADvíku Vote_rcap
 19% [ 4 ]
Na ADvíku vůbec nebudu
Chika třída na ADvíku Vote_lcap19%Chika třída na ADvíku Vote_rcap
 19% [ 4 ]
Celkem hlasů : 21

AutorZpráva
Dejv007
Admin
Dejv007

Poeet p?íspivku : 848
Registration date : 15. 02. 08

Chika třída na ADvíku Empty
PříspěvekPředmět: Chika třída na ADvíku   Chika třída na ADvíku EmptyTue Jun 30, 2009 10:18 am

Zdravím všechny ospalé a spánkuchtivé Chikaře.
Jak jistě víte, při určitém počtu zájemců je možné nechat zajistit na ADvíku třídu na spaní jen pro nás.
Upozorňuji, že nebudou probíhat žádné kontroly nebo něco takového. Jde jen o to, abych měl dost jmen lidí, co na ADvíku budou.
Kde budou nakonec spát, to je jejich věc. Problém samozřejmě nastane ve chvíli, kdy budu ve třídě já sám... Very Happy
Proto vás prosím, abyste si tam nechali alespoň věci, ať to vypadá, že tam někdo je. xD

Pokud by zájem byl, avšak lidi nikoliv, mohu sáhnout po krajním... ano, po velmi krajním řešení. Nechal bych k nám přiškvařit i tu cca patnáctičlennou skupinu lolitek z Břeclavi, se kterými jste mě mohli zahlédnout na AF. Věřte, že není o co stát. Very Happy Téhle možnosti bych se rád vyhnul. Všechno mě bolí, jen si na ně vzpomenu.
Návrat nahoru Goto down
http://www.chika-translations.tym.cz
SilentAndY
Chika-team
SilentAndY

Poeet p?íspivku : 265
Registration date : 04. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika třída na ADvíku   Chika třída na ADvíku EmptyTue Jun 30, 2009 10:22 am

Neboj, sám tam nebudeš... Twisted Evil

Jinak ty lolitky jsem neviděl... Very Happy

Dejv: Většina z nich má k lolitkám daleko, ale zní to zajímavě... Very Happy

AndY: Teď nevim jestli chci nebo nechci vědět jak vypadají... silent
Návrat nahoru Goto down
http://www.asian-music.cz
WillCorn
Chika-team
WillCorn

Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 15. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika třída na ADvíku   Chika třída na ADvíku EmptyTue Jun 30, 2009 10:35 am

neviem co vobec dojdem, je to pomerne nakladne premna Smile
Návrat nahoru Goto down
Kříž

Kříž

Poeet p?íspivku : 34
Registration date : 03. 03. 09

PříspěvekPředmět: Re: Chika třída na ADvíku   Chika třída na ADvíku EmptyTue Jun 30, 2009 2:38 pm

dejve, tobě se nestýská po té žabě? Smile

To AndY: Pokud máš rád sadomasistycké hrátky, tak máš nové kamarádky. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716
Registration date : 23. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika třída na ADvíku   Chika třída na ADvíku EmptyTue Jun 30, 2009 3:01 pm

Spím u lestrixe Razz Klídek, kočky a klidný záchod. To nevyměním. ALe možná bych tam nechal věci Very Happy
Návrat nahoru Goto down
TommyCZ
Chika-team
TommyCZ

Poeet p?íspivku : 234
Registration date : 27. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika třída na ADvíku   Chika třída na ADvíku EmptyTue Jun 30, 2009 5:12 pm

U lestrixe? Blázne, na Advíku se musí i spát! Jinak pro Chika třídu klidně jsem, ale sám nevim, kde budu spát. Takže nemůžu zaručit, že bych tam přebýval Very Happy .

Btw. Jen ty lolitky přiveď, chci tě vidět s tou slavnou žábou
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Chika třída na ADvíku   Chika třída na ADvíku EmptyTue Jun 30, 2009 6:31 pm

Ne, ne a ne. My s lesťou musíme mít svůj klid Very Happy
Návrat nahoru Goto down
TommyCZ
Chika-team
TommyCZ

Poeet p?íspivku : 234
Registration date : 27. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika třída na ADvíku   Chika třída na ADvíku EmptyTue Jun 30, 2009 7:01 pm

Plánujete YAOI večery?
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

Poeet p?íspivku : 688

PříspěvekPředmět: Re: Chika třída na ADvíku   Chika třída na ADvíku EmptyTue Jun 30, 2009 7:23 pm

Thorr je vůbec poslední dobou nějaký divný a pořád se to stupňuje.... hentai s shemale, dorama, spánek s lestrixem... náhlý déšť, kroupy, blesky.... co se to hergot děje? lol!

Naposledy upravil Ravens dne Tue Jun 30, 2009 11:35 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Rozuiki

Rozuiki

Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 03. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika třída na ADvíku   Chika třída na ADvíku EmptyTue Jun 30, 2009 9:15 pm

No já nevím, jak to s tou třídou mám udělat, jelikož se mnou jede ještě kamarádka-a ta teda z Chiky není...Jedem tam obě poprvé, takže hodláme nejspíš všude chodit a být pospolu a to platí samozřejmě i o "bydlení". Jedině snad kdyby se dala udělat nějaká výjimka a do Chika noclehárny by se přibrala nechikařka...

Mimochodem-chtěla jsem se zeptat, co je vlastně na ADvík všecko třeba. Mám např. posílat nějakou registraci či tak něco? Vím akorát kdy a kde to je a že mám volňásek, ale jinak jsem dost neinformovaná a tyhle věci jsem na stránkách jaksi nenašla, takže prosím o nějakou osvětu.

Dejv: Čím víc lidí, tím líp.
A myslím, že vše potřebné ti vysvětlí marsali. Jinak co si vzít s sebou určitě, tak hromadu spodního prádla, hromadu věcí na převlečení, spacák, nějakej polštářek, jestli jsi diabetik, tak inzulin a nějaký penízky. Počítej s tím, že ve třídách bude tak 800 stupňů celsia, takže ještě igeliťák na zpocené věci. Very Happy
Registrace pro lidi s volňásky vyřídím já. Pokud by se stalo něco neočekávaného (snad ne xD ), tak vám zařídím včasnou registraci a o všem se dozvíte.
Návrat nahoru Goto down
Calime

Calime

Poeet p?íspivku : 134
Registration date : 30. 06. 09

PříspěvekPředmět: Re: Chika třída na ADvíku   Chika třída na ADvíku EmptyTue Jun 30, 2009 9:17 pm

Jdu do toho s váma, chlapci Very Happy (Jestli mě teda počítáte mezi sebe scratch )
Jo a nejspíš já + 1 Smile
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Chika třída na ADvíku   Chika třída na ADvíku EmptyWed Jul 01, 2009 7:38 am

TommyCZ napsal:
Plánujete YAOI večery?

BAKA Sad
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Chika třída na ADvíku   Chika třída na ADvíku EmptyWed Jul 01, 2009 7:44 am

Ravens napsal:
Thorr je vůbec poslední dobou nějaký divný a pořád se to stupňuje.... hentai s shemale, dorama, spánek s lestrixem... náhlý déšť, kroupy, blesky.... co se to hergot děje? lol!

Co je prosím tě špatný na Dorama. Lepší něž ty české seriály o ničem a na ty americké nemám chuť. Stačí, že sosám SG1 a SGA.
A všichni, kteří kritizují, tak si to nejprve pusťte, pak mluvte Twisted Evil
A shemale hentai, to je prostě smůla Sad Sad Sad Sad Sad a hlavně lesty je dobrý hostitel.
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika třída na ADvíku   Chika třída na ADvíku EmptyWed Jul 01, 2009 11:09 am

já spím v shounen-ai! XD
Návrat nahoru Goto down
SilentAndY
Chika-team
SilentAndY

PříspěvekPředmět: Re: Chika třída na ADvíku   Chika třída na ADvíku EmptyWed Jul 01, 2009 11:16 am

Ale věci si u nás můžeš nechávat... Razz
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Chika třída na ADvíku   Chika třída na ADvíku EmptyWed Jul 01, 2009 12:51 pm

Však já neříkám, že budu spát v Chika místnosti, ale chci tam mít věci a nechat tam Thorra hlídat. Very Happy
Spát budu tam, kde usnu... Takže bude záležet na tom, kdo mě kam zase zatáhne.
Návrat nahoru Goto down
lestrix
Chika-team
lestrix

Poeet p?íspivku : 309
Registration date : 20. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika třída na ADvíku   Chika třída na ADvíku EmptyWed Jul 01, 2009 1:07 pm

TommyCZ napsal:
Plánujete YAOI večery?

Tak Yaoi večery skutečně neplánujeme, pro uvedení do problému koukni na můj příspěvek v rubrice Off topic, téma: Advík2009, 14.7. 14:11. V něm je postiženo vše podstatné Wink .

A propos, když ses tady objevil, potřeboval bych korektora na 24-dílný scifák klasického střihu. Je to seriózní sci-fi epos, hodně upovídaný, myšlenkově dost bohatý. Je tam větší množství filosoficky laděného textu, který by neměl vyznět frázovitě, spousta odborných výrazů a dost ehm... novotvarů. Dejv zatím nemá tucha, koho na to přidělit a mě jsi napadl právě ty. Tak co říkáš?
Návrat nahoru Goto down
SilentAndY
Chika-team
SilentAndY

PříspěvekPředmět: Re: Chika třída na ADvíku   Chika třída na ADvíku EmptyWed Jul 01, 2009 1:10 pm

Thorr a hlídat? Z zpovzdálí s lestrixem? xD

Abych tam nakonec nespal já a nedělal rovnou hlídače... xD (za to bych chtěl nějaký bonusy)
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Chika třída na ADvíku   Chika třída na ADvíku EmptyWed Jul 01, 2009 5:36 pm

Můžeš si tam odpočinout Laughing
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Chika třída na ADvíku   Chika třída na ADvíku EmptyWed Jul 01, 2009 5:40 pm

Dejv007 napsal:
Však já neříkám, že budu spát v Chika místnosti, ale chci tam mít věci a nechat tam Thorra hlídat. Very Happy
Spát budu tam, kde usnu... Takže bude záležet na tom, kdo mě kam zase zatáhne.
Proč mám hlídat, odmítám... chci se bavit.
Návrat nahoru Goto down
Shinoki

Shinoki

Poeet p?íspivku : 20
Registration date : 18. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika třída na ADvíku   Chika třída na ADvíku EmptyFri Jul 03, 2009 4:15 am

Já du do toho.....aspon bude sranda....jinak byhc to viděl já + Ryuu(když už bude zpátky z lázní a bude se mu chtít jet)nebo já + 1kámoška:-)(když nepojede do ciziny) a ta nejhorší(nebo nejlepší??????)já a já a jenom já:-)
Návrat nahoru Goto down
http://karlosanime.mysteria.cz/shinoki.php
Kříž

Kříž

Poeet p?íspivku : 34
Registration date : 03. 03. 09

PříspěvekPředmět: Re: Chika třída na ADvíku   Chika třída na ADvíku EmptyFri Jul 03, 2009 1:29 pm

Já do toho s prominutím jdu taky, protoože z těch Otaku, co jsou z Břeclavi, jdu asi jenom já.
Návrat nahoru Goto down
Shinoki

Shinoki

Poeet p?íspivku : 20
Registration date : 18. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika třída na ADvíku   Chika třída na ADvíku EmptyFri Jul 10, 2009 9:43 pm

Dejve zatím to vypada ze nesezenem dost lidi jelikoz na strankach Adviku psali ze je potreba minimalne 20 lidi:Dhold nejspis budes msuet pribrat "lolitky":Dale jelikoz zbyva jeste neco okolo tri tydnu tak se snad ejste nekdo najde a nebudes muset sahnout po krajnim reseni:D
Návrat nahoru Goto down
http://karlosanime.mysteria.cz/shinoki.php
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chika třída na ADvíku   Chika třída na ADvíku EmptyFri Jul 10, 2009 10:49 pm

já se tam kdyžtak přesunu a taky bych měla 4 lidi z Opavy (nj, rozmyslela jsem si to, místnost plná chiky bude asi zajímavější než shounen-ai ložnice...)
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Chika třída na ADvíku   Chika třída na ADvíku EmptySat Jul 11, 2009 10:23 am

To je dvacet lidí pro běžné lidi, ne pro nás. Very Happy Ale ano, taky to nějak růžově nevidím. Spousta z těch, co jsem myslel, že se mnou pojedou, tak jim do toho něco vlezlo...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Chika třída na ADvíku   Chika třída na ADvíku Empty

Návrat nahoru Goto down

Chika třída na ADvíku
Strana 1 z 3Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Chika ve Wowu
» Chika jubileum