| Praha/pěšky/Chika | |
|
+4SilentAndY Dejv007 Ravens jamin7 8 posters |
Autor | Zpráva |
---|
jamin7
Poeet p?íspivku : 3 Registration date : 03. 02. 09
| Předmět: Praha/pěšky/Chika Mon Feb 16, 2009 12:56 am | |
| Toto je oficiální prohlášení (aby se z toho nevyvlíkly) 2 členové Chika-translations (Mashiro a Dejv007) přislíbyli účast na letním pochoďáku z Brna do Prahy. jestli jste tam našli pravopisné chyby... tak mi je to upřímně jedno ... | |
|
| |
Ravens Chika-team
Poeet p?íspivku : 688 Age : 33 Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Praha/pěšky/Chika Mon Feb 16, 2009 1:44 am | |
| hehe, mě nepozvete? | |
|
| |
Dejv007 Admin
Poeet p?íspivku : 848 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Re: Praha/pěšky/Chika Mon Feb 16, 2009 7:06 am | |
| Tak to bacha, šéfe. Já hlasoval pro jízdu na kole, Piet se ovšem bál o svoje pozadí. Pokud jde o možnost pochodu, tak se zase bojím já o své nohy. Je zapotřebí důkladné prostudování našich dovedností, abych se vyvaroval dalším důtkám. Druhá by mě už asi zabila. | |
|
| |
SilentAndY Chika-team
Poeet p?íspivku : 265 Age : 37 Location : www.na3.cz Registration date : 04. 10. 08
| Předmět: Re: Praha/pěšky/Chika Mon Feb 16, 2009 1:21 pm | |
| hora hora hora.... O co se přesně jedná?!? Jaké jsou pravidla či jak to bude probíhat?!? | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Praha/pěšky/Chika Mon Feb 16, 2009 6:00 pm | |
| Pokusím se to vysvětlit. To jsem si tak jednou šel s kamarády do čajovny, pokecat o životě a podobných nesmyslech. Po pár hodinách dorazil nečekaně Piet (toho neznáte, ale je to v podstatě Chikař, jen ne titulem... Co se týče úchylnosti, strčil by celou Chiku do kapsy a ještě by mu tam kus zůstal volný) a chvilku po něm i kluk, kterého jsem měl teprve poznat. Ano, jistě vám to už dochází. Byl to Jamin, kamarád mashira a Pieta, já se měl jeho kamarádem teprve stát. Byl velmi potěšen, když zjistil, že jsem TEN Dejv. Jak se konverzace ubírala dál a dál, zjistil jsem, že toho máme hodně společného. Po nějakém čase, když se zábava po pár vypitých lahvičkách saké rozproudila, jsem jen tiše naslouchal "tajnému" rozhovoru všech výše uvedených otaků (jmenovitě mashiro, Jamin a Piet) a dozvěděl jsem se o soutěži, kterou má Jamin na ADvíku moderovat, a hromady dalších věcí, o kterých nesmím mluvit, nebo mě jistě nemine další, v pořadí už druhá důtka. Po odchodu z čajovny a následném putování do MCdonaldu, kde Piet mimochodem nedostal svůj cheesburger bez okurky, na který ale i tak musel čekat patnáct minut, jsem se dozvěděl o plánovaném pochodu na ADvík. Nápad je to pěkný, byla by sranda, ale platí vše, co jsem uvedl výše, plus to, co jsem uvedl při cestě nočním Brnem. Tedy to, že znám své možnosti a pětidenní pochod je opravdu silná káva na to, že bych se měl ještě po svých pohybovat na samotném ADvíku. Proto jsem nabídl cestu na kole, za to jsem dostal okamžitě první důtku (za tři důtky mě zavřou za trest do jedné místnosti s Dejvem a ten si musí sundat kšiltovku, jak to udělají, to mi zatím neprozradili) a Piet okamžitě prohlásil, že on na kole nepojede. To je celý příběh. | |
|
| |
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Praha/pěšky/Chika Mon Feb 16, 2009 6:16 pm | |
| | |
|
| |
SilentAndY Chika-team
Poeet p?íspivku : 265 Age : 37 Location : www.na3.cz Registration date : 04. 10. 08
| Předmět: Re: Praha/pěšky/Chika Mon Feb 16, 2009 6:49 pm | |
| 5ti denní chůze, to nezní špatně... Na kole už jsem taky dlouho neseděl, ale pěšky si čas od času dost hodně nachodím. Ale Brno ---> Praha je hodně velkej kus... | |
|
| |
warrion Chika-team
Poeet p?íspivku : 705 Age : 34 Registration date : 09. 03. 08
| Předmět: Re: Praha/pěšky/Chika Mon Feb 16, 2009 6:53 pm | |
| že bych vám šla naproti? | |
|
| |
TommyCZ Chika-team
Poeet p?íspivku : 234 Age : 31 Registration date : 27. 07. 08
| Předmět: Re: Praha/pěšky/Chika Mon Feb 16, 2009 11:10 pm | |
| Praha? Pěšky? Ne, děkuji... Chika?! To beru! Sejdeme se na Adviku(bude-li to možné) | |
|
| |
jamin7
| Předmět: Re: Praha/pěšky/Chika Wed Feb 18, 2009 6:18 pm | |
| Takže hlavně aby věděl náš úžasný Dejv. Počítal sem s jeho pochybovačnou povahou i jeho trudomyslnými proslovy na téma (mi na to nemáme a nebo pojedeme to na kole).Můžeme jen doufat (Mashiro a Já ), že se v něm probudí chlap a dá si to snáma v opačném případě bude prohlášen za babu a tajně mu zabavíme všecky jeho úchylárny, dále by ste se asi všici divili ale na Dejvovo místo se mi přihlásili 2 náhradníci. Nechme tedy Dejva se vyjádřit .
Piet se zatím vyjadřuje k cestě pozitivně ale opravdová jistota je pouze Mashiro. | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Praha/pěšky/Chika Wed Feb 18, 2009 6:58 pm | |
| V tom případě ber všemi deseti ty náhradníky. Já znám své možnosti. Stanovil jsem své podmínky, na ty nebyl brán potaz, proto se distancuji, abych nekazil zábavu i vám. ^_^ Já bych se při pětidenní cestě rozhodně nebavil a když se nebavím, není se mnou k vydržení. A ty, Jamine, by sis měl alespoň zhruba přečíst kodex samurajů, než budeš nějakou tu samurajskou hru moderovat. Slabost a rozvážnost jsou dvě rozdílné věci. | |
|
| |
mashiro Chika-team
Poeet p?íspivku : 189 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Re: Praha/pěšky/Chika Wed Feb 18, 2009 7:32 pm | |
| No Já osobně si myslím, že Správný Otakusamuraj Má právo zvážit své možnosti. Nejde totiž o to že půjde, ale o to že pokud nebude držet krok s ostatnímy bude ponechám temným lesům českomoravské vrchoviny na pospas. Je to velice smutné, ale protože výsledek je to jediné co rozhoduje, tak se na padlé prostě nebere ohled. Navíc je lépe pokud zvolí jednodušší cestu a později podpoří pochodem zdecimované jednotky , tedy Velitele Jamina a Vlajkonoše mashira. Jinak kdyby nám chtěl někdo jít na proti tak předpokládáme že někdy měsíc před akcí se tu asi objeví harmonogram výpravy takže budete mít šanci přijít z Prahy naproti poslední den cesty. Nebo se zůčastnit třebas jen krátké etapy. ( Čím vás zároveň budeme moci použít jako zásobovací oddíly, a můžete nás pozvat v nějaké hospodě na kofolu aby se nám lépe šlo ) Pokud jde o náhradníky, je míst spoustu, ale výpravy by se celkově nemělo učastnit více než 4 lidi. Proč tak malý počet, to je jednoduché. protože při větším počtu je ryziko zpomalení kvůli slabším členům... a vědší skupina se hůř řídí. Navíc čím víc lidí tím víc proviantu je třeba. Jinak momentální členové výpravy vypadají asi takto. Velitel Jednotky a zdravotník: Jamin Vlajkonoš a stopař: mashiro Zásobovač a průzkumník: Piet Zbylí nerozhodnutý satelitní člen, jež nahradí "Dejva který zná své meze a nemusí si dokazovat svoji nadřazenost klukovinama": neobsazeno V rámci této Akce rovněž upozorňujeme že příjmeme další čtyřčlené týmy které můžou jít také, ovšem nepřebereme za ně žádnou zodpovědnost a nebudeme yse s nimi dělat o zásoby, naopak budeme požadovat jejich zásoby a budeme si z nich dělat legraci, protože to je zábava důstojníků v Akci FESTTRIP LIVE 09 | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Praha/pěšky/Chika Wed Feb 18, 2009 10:40 pm | |
| Ah, mashi, ukápla mi slza. Krásná řeč, jako vždy. Opravdu, nic si dokazovat nemusím, vím, jak jsem na tom fyzicky (sakra dobře!), ale tohle mi přijde jako nesmysl. Nemůžu teď, v této hektické dobře, prostě jen tak týden... chodit. Dále bych jen rád upozornil, že z Chiky tedy jde jen mashiro, čímž narážím na to, že již není zapotřebí sdělovat veškeré informace tady na fóru. Možnost jet do Prahy na kole mě ovšem nadchla natolik, že pouvažuji o akci "Chika na kolech". Dáme vám náskok pár dní a pak bychom se jakožto doplňovací a stíhací jednotka vydali ve vašich stopách, shodíme vám padákem zásoby a budeme pokračovat dál s holými zadky jakožto výsměchem. Na rozdíl od vás ovšem nebudeme mít limity, pojede nás tolik, kolik bude chtít (takže já a Micky , pokud ovšem někdo z Chiky projeví zájem (kdyby nás bylo kolem deseti, byla by to paráda xD ), budeme rádi) a cestou ještě nabereme lidi z okolních vesnic. Proč? Protože jsem Dejv. Čím víc lidí můžu kočírovat, tím se cítím pohodlněji. Omezování je na nic, v jednotě je síla. | |
|
| |
SilentAndY Chika-team
| Předmět: Re: Praha/pěšky/Chika Wed Feb 18, 2009 10:48 pm | |
| | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Praha/pěšky/Chika Wed Feb 18, 2009 11:19 pm | |
| Ne, šel bys naproti. | |
|
| |
Ravens Chika-team
| Předmět: Re: Praha/pěšky/Chika Thu Feb 19, 2009 2:11 am | |
| - Spoiler:
hulili by jste? | |
|
| |
TommyCZ Chika-team
Poeet p?íspivku : 234 Age : 31 Registration date : 27. 07. 08
| Předmět: Re: Praha/pěšky/Chika Thu Feb 19, 2009 3:19 am | |
| No... myslim, že takhle by chlapci k nám do Prahy asi nedošli | |
|
| |
Ravens Chika-team
| Předmět: Re: Praha/pěšky/Chika Thu Feb 19, 2009 3:48 am | |
| Kdepak, pak bych šel taky a do prahy dojdem jedna báseň | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Praha/pěšky/Chika Thu Feb 19, 2009 8:35 am | |
| Když nepočítám jednu smutnou událost s "infikovanými koláčky", co Dejv dostal v praxi, tak jsou moje zkušenosti s drogami naprosto nulové. Proto s něčím takovým raději nepočítej. | |
|
| |
Ravens Chika-team
| Předmět: Re: Praha/pěšky/Chika Thu Feb 19, 2009 3:28 pm | |
| Jelikož bych šel i já tak ti tvé nedostatky osvětlím xD | |
|
| |
jamin7
| Předmět: Re: Praha/pěšky/Chika Thu Feb 19, 2009 10:35 pm | |
| Dejv mi teď nemůže odpustit, že sem ho nazval slabochem.... No každopádně i když pojedete na kolech tak nás nedoženete a když jo tak vás zlikviduji...(polonahej, sčelenku a lukem)... | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Praha/pěšky/Chika Thu Feb 19, 2009 10:42 pm | |
| Jediný, co z toho vyplyne bude, že vám nedáme zásoby. Jinak naše cesta proběhne normálně. My jsem Chika... Nikam nespěcháme. xD | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Praha/pěšky/Chika | |
| |
|
| |
| Praha/pěšky/Chika | |
|