Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Kodomo no Jikan

Goto down 
+11
Bloodlines
Ravens
martin-cs
Dawnen
Thorr
TommyCZ
sovel
warrion
Likan
mashiro
Dejv007
15 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorZpráva
Ravens
Chika-team
Ravens

Poeet p?íspivku : 688
Registration date : 23. 07. 08

Kodomo no Jikan - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 3 EmptyThu Dec 04, 2008 2:26 pm

Hehe, to jsem se ale řádně zakuckal Very Happy Very Happy
btw Kodomo je prča... to se neporovnává s Green Green nebo Ichigo 100%, to je jako bys porovnával psa a slepici - každej je k něčemu dobrej, ale v guláši poznáš rozdíl Very Happy
Návrat nahoru Goto down
martin-cs

martin-cs

Poeet p?íspivku : 90
Registration date : 21. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 3 EmptyThu Dec 04, 2008 4:50 pm

jestli reknes ze kodomo njn ale ploste me to nebavilo ja nwm no ale green green urazet nebudes jinak ti dam tecku Very Happy:D:D:D
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

Poeet p?íspivku : 848
Registration date : 15. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 3 EmptyThu Dec 04, 2008 6:27 pm

Green Green je oproti Kodomu strašně sux, nestál ani polovinu toho, co Jikana a nevydělal ani čtvrtinu. ^_^
Návrat nahoru Goto down
http://www.chika-translations.tym.cz
martin-cs

martin-cs

Poeet p?íspivku : 90
Registration date : 21. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 3 EmptyThu Dec 04, 2008 6:41 pm

no prave ze to byl sux Exclamation Very Happy:D:D ale jo nebyl to spatnej dej ale ploste me n***** to s tima deckama Exclamation
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

Poeet p?íspivku : 688

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 3 EmptyThu Dec 04, 2008 7:23 pm

Mě se zamlouvá green i KnJ... mám rád large breats ale s loli je taky prča Basketball
Návrat nahoru Goto down
Bloodlines

Bloodlines

Poeet p?íspivku : 31
Registration date : 27. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 3 EmptyFri Dec 05, 2008 1:21 pm

Ja si nemuzu na Kodomo stezovat... Dost to pobavilo... cyclops
Návrat nahoru Goto down
Listy

Listy

Poeet p?íspivku : 43
Registration date : 20. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 3 EmptyFri Jan 09, 2009 8:58 pm

nemá někdo odkaz nebo místo kde se dá stáhnout necenzurovaná verze?
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 3 EmptyFri Jan 09, 2009 9:27 pm

http://loli-pop-subs.blogspot.com/ Třeba tady. :-)
Mimochodem, zřejmě vydáme vlastní necenzurované Kodomo. Ale určitě se ti nechce čekat. xD
Návrat nahoru Goto down
Listy

Listy

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 3 EmptyFri Jan 09, 2009 9:30 pm

to ne ale určitě se musím podívat i na tu vaši verzi už jsem vyděl cenzurovanou Smile ale určitý části tam opravdu chyběli:( arigató Smile
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 3 EmptySun Jan 11, 2009 3:49 pm

To by jsi se kouknout měl, ta blbá cenzura mě dost s****
Návrat nahoru Goto down
Listy

Listy

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 3 EmptySun Jan 11, 2009 9:12 pm

jj to snad každého
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 3 EmptySun Jan 11, 2009 9:31 pm

anebo si počkej na náš enkód, ten budu mít verzi necenzurovanou
Návrat nahoru Goto down
Likan

Poeet p?íspivku : 33
Registration date : 15. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 3 EmptyMon Feb 02, 2009 5:19 am

heh jeste 18dni do 2 serie uz se nemuzu dockat :-)
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 3 EmptyMon Feb 02, 2009 8:00 am

Co k tomuhle dodat? Všechny titulky budou až s novým webem, tak někdo průběžně nakopávejte Ryuua, já nemůžu. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
w4tEr

w4tEr

Poeet p?íspivku : 30
Registration date : 31. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 3 EmptySat Feb 14, 2009 10:19 pm

nevite kde bych mohl sehnat necenzurovany dili s cenzurou se na to neda divat !!
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 3 EmptySat Feb 14, 2009 11:52 pm

Návrat nahoru Goto down
w4tEr

w4tEr

Poeet p?íspivku : 30
Registration date : 31. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 3 EmptySun Feb 15, 2009 12:15 am

diki moc
Návrat nahoru Goto down
Likan

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 3 EmptyThu Feb 19, 2009 5:03 pm

JAJ Kodomo je venku :-)
Návrat nahoru Goto down
Likan

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 3 EmptyMon Feb 23, 2009 9:14 am

uz uz uz uz je nasdileny :-)
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 3 EmptyMon Feb 23, 2009 10:51 am

Bez urážky, ale počkám si na suby od pořádné skupiny. Wink
Návrat nahoru Goto down
Likan

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 3 EmptyMon Feb 23, 2009 8:26 pm

co myslis tim poradna skupina ? je pravda ze jsem stahl snad vsechny verze specialu na druhy kodomo a preklady jsou rozdilne skoro v kazde vete ale i tak musis od poslechu citit co tam patri a co ne a podle toho si zvolit kerej preklad je lepsi.
Co se tyce prvniho dilu od Jisatsu (tak po par minutach musim rict ze je dobrej ) minutach myslim max . 5min sledovani. dyl jsem na to nekoukal
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 3 EmptyMon Feb 23, 2009 9:53 pm

Tohle je věc, k jejíchž pochopení bys musel přeložit desítky dílů anime. Smile
Jsou skupiny a skupiny. Některé skupiny anime začnou a nedokončí... Vzpomeňme na první sérii Kodoma a skupinu Genjo.
Počkám, až titulky udělá nějaká pořádná skupina (to bude trvat tak tři, čtyři dny) a ne nějaká, která vznikla teď narychlo, aby přeložila ty tři díly Kodoma...
Navíc ti to možná nepřijde, ale i AJ překlady jsou někdy plné chyb. Třeba Daiakuji, ale to byl vážně extrém. A z toho překládat, to je vážně o nervy.
Návrat nahoru Goto down
Likan

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 3 EmptyMon Feb 23, 2009 11:44 pm

hmm to mas pravdu ze jsou skupiny a skupiny a urcite jako prekladatel stim mas skusenosti.

ale tvrzeni ze nove vznikle skupiny nebo jen skupiny vznikle za ucelem prelozeni jen jednoho anime nejsou dobre neboli nevhodne k dalsi sireni je cira blbost .Nepisu to zduvodu abych te jakymkoliv zpusobem vyprovokoval ,ale abych ti otevrel oci. Tvrzeni ze co je nove ci narychlo slozene je spatne je klamne tvrzeni, ktere bylo v minulosti hodnekrat vyvraceno a velice dobre funguje napr. ve strukture ekonomiky spousty firem.

Nebudu to dal rozepisovat ptz by se o tom dal napsat cely sloh.

Jen jsem tim chtel rici ,ze je spatne soudit skupiny jen protoze vznikly narychlo a primarne jen na jedno anime ci jeden dil.

Doufam ze si rozumime co jsem tim chtel rici.
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 3 EmptyTue Feb 24, 2009 12:58 am

Tak hele, nevím, jak to chodí u vás v ekonomice, ale žádná skupina, která teď začala fungovat, nepředčí v časování a překladu skupiny, podle kterých překládám už nějakej ten rok, znám jejich slang a hlavně mám jistotu, že neskoční druhým dílem, protože jejich korektor nemá zrovna čas. Tímto tuto zbytečnou konverzaci ukončuji, protože to datum vydání titulků stejně nijak neposune, a já si budu stát za svým. Zatím mám jen video od skupiny [Doutei], podle nich jsem přeložil i první speciální díl a můžu říct, že další podobný titulky bych taky nemusel zvládnout.
Návrat nahoru Goto down
Likan

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 3 EmptyTue Feb 24, 2009 1:27 am

hmm ,tak ted opravdu nevim co mam na to rici.
affraid
Jde jen videt ze jsi vubec nepochopil o cem mluvim.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 3 Empty

Návrat nahoru Goto down

Kodomo no Jikan
Strana 3 z 4Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Chika-fórum :: Překlady :: Dotazy k překladům-
Přejdi na: