Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Kodomo no Jikan

Goto down 
+11
Bloodlines
Ravens
martin-cs
Dawnen
Thorr
TommyCZ
sovel
warrion
Likan
mashiro
Dejv007
15 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorZpráva
sovel

Poeet p?íspivku : 11
Registration date : 22. 07. 08

Kodomo no Jikan - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 2 EmptyTue Jul 29, 2008 6:39 pm

tak už i 10 super už jen dva :-) zrovna stahuju tu 9, 10 ještě není uveřejněná.....ale kdo si počká ten se dočká:-)) jinak mohl bych poprosit o nějaké info k 2 řadě, kdy bude vycházet a pod, s mojí prach bídnou aj sem projel nějaké diskuzní forum a bylo tam něco o 11.7.2008 děkuji
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

Poeet p?íspivku : 848
Registration date : 15. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 2 EmptyTue Jul 29, 2008 7:52 pm

Všechno jsou jen dohady, Kodomo no Jikan 2 ještě není oficiálně, pokud vím. Možná se to bude jmenovat jinak.
A k desátému dílu... Už je přeložen, jak asi víte. Ale jelikož mi začínají překladatelské prázdniny, a mashiro bude pochopitelně následovat svého vůdce, tak si musíte na všechny překlady trochu počkat. Cool
Návrat nahoru Goto down
http://www.chika-translations.tym.cz
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716
Registration date : 23. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 2 EmptyWed Jul 30, 2008 12:22 am

Dejv007 napsal:
Všechno jsou jen dohady, Kodomo no Jikan 2 ještě není oficiálně, pokud vím. Možná se to bude jmenovat jinak.
A k desátému dílu... Už je přeložen, jak asi víte. Ale jelikož mi začínají překladatelské prázdniny, a mashiro bude pochopitelně následovat svého vůdce, tak si musíte na všechny překlady trochu počkat. Cool

Tak jsi mě předešel Dejvusi Very Happy
Jináč pokud jde o vycházející anime, tak je stránka www.anidb.net - tam je snad všechno co potřebuješ znát, od skupin až po kolik dílu no prostě vše. Idea
Návrat nahoru Goto down
sovel

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 2 EmptyWed Jul 30, 2008 8:57 pm

jj jasně chápu díky, já jen že sem na jiném foru našel toto což je celkem zajímavé
kód:
http://www.zshare.net/video/15707124cd1a0f2e/
což má být teaser na druhou serku.......a jak sem psal má aj je prach bídná tudíž zahraniční servery jen v nouzi :-)
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 2 EmptyWed Jul 30, 2008 11:31 pm

sovel napsal:
jj jasně chápu díky, já jen že sem na jiném foru našel toto což je celkem zajímavé
kód:
http://www.zshare.net/video/15707124cd1a0f2e/
což má být teaser na druhou serku.......a jak sem psal má aj je prach bídná tudíž zahraniční servery jen v nouzi :-)

Jasně nic se neděje proto tu jsme.
Návrat nahoru Goto down
Dawnen

Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 11. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 2 EmptyMon Aug 11, 2008 3:34 pm

Parada uz jen 2 dily nemuzu se dockat:) diky za vasi praci urcite nejsem sam kdo si toho ceni:) jinak pokud nevite i kdyz asi urcite jo:D jeste je jeden takovej special Rin no Gakkyuu Nisshi Tokubetsu-hen ale jsou to jen sestrihy z ostatnich dilu tak kdyby to chtel nekdo do sbirky jako ja:D
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 2 EmptyMon Aug 11, 2008 9:19 pm

Haló? Mashi, máš prej makat. Very Happy
Jo, jinak jedenáctka už je, dvanáctka (prej) zítra. A speciál si proberte s mashem. elephant
Návrat nahoru Goto down
Dawnen

Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 11. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 2 EmptyTue Aug 12, 2008 11:59 pm

Super uz se tesim na 12 dil, sem zvedavej jak to dopadne a poustet si to napred se mi nechce Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 2 EmptyWed Aug 13, 2008 12:27 am

No, snad bude do soboty. Very Happy
Že, m-a-s-h-i?
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 2 EmptyWed Aug 13, 2008 1:18 pm

mashiro, dělej, já to potřebuju nejpozději v pátek odpoledne, ideálně už ve čtvrtek. Od soboty jsem pryč
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

Poeet p?íspivku : 189

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 2 EmptyWed Aug 13, 2008 2:31 pm

hahá Very Happy dekimašta!
Odoroikitá? Very Happy
je to docela překvapení že jsem to stihl co? Very Happy každopádně jsem rád že to mám za sebou a můžu se podívat zpátky na tu udělanou práci a říct si: " Páni kolik anime sem mohl stihnout skouknout, místo toho že bych dělal tohle Very Happy alien
Návrat nahoru Goto down
Likan

Poeet p?íspivku : 33
Registration date : 15. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 2 EmptySun Aug 17, 2008 11:06 pm

Cauky mam tak trochu primitivni dotaz od kteryho fansubu je Kodomo no Jikan bez cenzury???

Je to ten lilo-pop-sub?
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 2 EmptyMon Aug 18, 2008 12:06 am

Jo, je.
Návrat nahoru Goto down
sovel

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 2 EmptyMon Aug 18, 2008 7:11 pm

Super super super, moc moc moc díky za kodomo, bylo to pro mě dnes milé překvapení se sem juknout a vidět, že title jsou už komplet. Skvělá práce!!!!

teď už čekat na druhou sérku....
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 2 EmptyMon Aug 18, 2008 7:50 pm

Já bych se moc neradoval, mashiro je den ode dne línější. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 2 EmptyWed Dec 03, 2008 2:37 am

Podívejme se, co tu mám:

Jukněte se
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 2 EmptyWed Dec 03, 2008 7:12 am

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6091 Takže za tři měsíce, dámy a pánové. Smile
Milovníkům tohohle druhu by se mohl ještě líbit nový "Today in class 5", pokračování téměř neznámého avšak Kodomu se náramně podobajícímu anime. Ano, mám na to zálusk. Ale to až někdy jindy. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
TommyCZ
Chika-team
TommyCZ

Poeet p?íspivku : 234
Registration date : 27. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 2 EmptyWed Dec 03, 2008 7:07 pm

Dobrá zpráva Very Happy
Návrat nahoru Goto down
martin-cs

martin-cs

Poeet p?íspivku : 90
Registration date : 21. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 2 EmptyWed Dec 03, 2008 10:35 pm

toto anime me moc nevzalo skouknul semho celi ale ze by s velkou chuti ani nahoudou !!
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 2 EmptyWed Dec 03, 2008 11:14 pm

Však my jsme si už zvykli, že do naších řad zrovna moc nezapadáš... Very Happy
Návrat nahoru Goto down
martin-cs

martin-cs

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 2 EmptyWed Dec 03, 2008 11:18 pm

njn Very Happy me to prislo trochu zvrhli ve 3 tride holka se zamiluje do ucitele a chce s nim mit sex jako to mi trochu pripadalo zvrhli me nevadi ecchi jake treba green green a nebo ichigo 100% atd. ale tuto ne ne ne
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 2 EmptyWed Dec 03, 2008 11:20 pm

náhodou, Kodomo je nejlepší XD
Návrat nahoru Goto down
martin-cs

martin-cs

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 2 EmptyWed Dec 03, 2008 11:41 pm

no no no vim o nrikam ze je to hrozny lae neni to nejoblibenejsi Exclamation
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 2 EmptyThu Dec 04, 2008 7:22 am

martin-cs napsal:
njn Very Happy me to prislo trochu zvrhli ve 3 tride holka se zamiluje do ucitele a chce s nim mit sex jako to mi trochu pripadalo zvrhli me nevadi ecchi jake treba green green a nebo ichigo 100% atd. ale tuto ne ne ne

Vůbec jsi to nepochopil... ^_^ Vždyť tam ale vůbec nejde o sex a já nevím co.
Ale co, já nepochopil věcí... Třeba jak někdo může žrát Naruta. O.o
Osobně jsem viděl zatím naprosto všechny díly (mangu jsem četl nějak do poloviny toho, co zatím vyšlo). Nejvíc se mi na tom líbí to, že můžu jíst a tak podobně, protože o nic nepřijdu - vše "důležité" bude v následující dvaceti dílech znovu a znovu připomínáno.
No, nikdy jsem se holt tak nenudil, jako u cca 200 epizod Naruta. A Shippuuden jde už taky do sr****, jak tam pozoruju. Very Happy
Proč já se na to vlastně dívám...? Cítím se špatně, když na conech shazuju Akatsuki ze schodů a nadávám jim do narutardů, vždyť se na to taky dívám! Ou, jdu se shodit ze schodů. No
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 2 EmptyThu Dec 04, 2008 12:28 pm

Dejv007 napsal:
martin-cs napsal:

Vůbec jsi to nepochopil... ^_^ Vždyť tam ale vůbec nejde o sex a já nevím co.
Ale co, já nepochopil věcí... Třeba jak někdo může žrát Naruta. O.o
Osobně jsem viděl zatím naprosto všechny díly (mangu jsem četl nějak do poloviny toho, co zatím vyšlo). Nejvíc se mi na tom líbí to, že můžu jíst a tak podobně, protože o nic nepřijdu - vše "důležité" bude v následující dvaceti dílech znovu a znovu připomínáno.
No, nikdy jsem se holt tak nenudil, jako u cca 200 epizod Naruta. A Shippuuden jde už taky do sr****, jak tam pozoruju. Very Happy
Proč já se na to vlastně dívám...? Cítím se špatně, když na conech shazuju Akatsuki ze schodů a nadávám jim do narutardů, vždyť se na to taky dívám! Ou, jdu se shodit ze schodů. No
Toho si nevšímej, pořád nemůže sehnat svoji lolitku Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kodomo no Jikan   Kodomo no Jikan - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

Kodomo no Jikan
Strana 2 z 4Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Chika-fórum :: Překlady :: Dotazy k překladům-
Přejdi na: