Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Budoucnost Chiky

Goto down 
+15
Broz8
Slitherin
Necromancer
Dlaha
Niki
KeitaroUrashima
marsali
Dawnen
Likan
warrion
TommyCZ
Ravens
Dejv007
Thorr
mashiro
19 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorZpráva
Dejv007
Admin
Dejv007

Poeet p?íspivku : 848
Registration date : 15. 02. 08

Budoucnost Chiky - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky - Stránka 2 EmptySun Aug 10, 2008 11:53 pm

Likan napsal:
Heh co takovej Stravvberry Panic pry je to povedeny anime. Uz se na nej chystam tak mesic zatim mi ale nejak neprisel pod ruku a taky koukam ze by se vam hodili korektori. Docela bych i pomoh, kdyby bylo jak.:-)

No to je možná pravda, ale všichni doufáme, že je to hlavně kvůli těm prázdninám... ^_^
Návrat nahoru Goto down
http://www.chika-translations.tym.cz
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky - Stránka 2 EmptySun Aug 10, 2008 11:54 pm

Ravens napsal:
To jsem tak strašnej nebo nemáš ráda ten humor Very Happy

Vůbec nic si z warr nedělej, ona si prostě musí drbnout do nás chudáků překladatelů. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

Poeet p?íspivku : 688
Registration date : 23. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky - Stránka 2 EmptySun Aug 10, 2008 11:56 pm

*smrk* díky Dejví to jsem potřeboval Sad
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716

PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky - Stránka 2 EmptyMon Aug 11, 2008 7:49 am

ALe, Ale to jsem na chvíli pryč a už tu je anarchie. To se musím mučit v práci a teď toto.

Překladatelé a korektoři jestli nebudete sekat dobrotu, tak začnete drhnout podlahu kartáčkem na zuby a všichni Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy .

Tak a jdu hajat Sleep

Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky - Stránka 2 EmptyMon Aug 11, 2008 8:47 am

All Hail Geass! cheers
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

Poeet p?íspivku : 189

PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky - Stránka 2 EmptyMon Aug 11, 2008 10:10 am

No yuri... proč ne Very Happy to zní taky docela dobře ale od krváků se distancuju. Je fakt že mám ještě celkem 4 tytulky k přeložení ( jahaha 4 to je číslo 4 Very Happy jenom 4)
Každopádně v hlubinách netu se šušká že se možná Chika docela rozroste, takže nás bude na překlady hafa hafa moc... možná... No uvidíme, třeba nakonec nenajdu co bych překládal a dám se na korekce Very Happy ( neč dobře to byl špatnej vtip Very Happy )

Kukuřici sem neviděl, ale chystám se na to až budu jednou velkej afro

hahá ubohý smrtelníku Dietharde mě jen tak nevystrašíš mi máme doma všude koberece a ty se kartáčkem čistit nedaj Very Happy

All Hail Chika flower
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky - Stránka 2 EmptyMon Aug 11, 2008 12:30 pm

Dejve, drbu snad do tebe? (kromě případů typu " 'dobít' patnáctkrát v jedněch titulkách"?)

Ravensi, ty za to nemůžeš Very Happy

No nevím, Dietharde, na C.C. bych si moc nedovolovala Very Happy I když nová C.C. by určitě poslechla a šla tím kartáčkem drbat třeba celej dům Very Happy
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky - Stránka 2 EmptyMon Aug 11, 2008 11:09 pm

Po slchlédnutí Goldemn Boye bych tím kartáčkem zotpovědně vydrbal dámské toalety Very Happy pig
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky - Stránka 2 EmptyTue Aug 12, 2008 8:45 pm

To musím pochopit - už stahuju Golden Boye Twisted Evil pig
Návrat nahoru Goto down
Dawnen

Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 11. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky - Stránka 2 EmptyWed Aug 13, 2008 12:02 am

Chtel bych se zeptat, budete pokracovat v prekladu He is my master? nebo nato hodite bobek? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky - Stránka 2 EmptyWed Aug 13, 2008 12:07 am

Z toho co vím tak to Dejvík nejspíš dopřekládá do konce bounce
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky - Stránka 2 EmptyWed Aug 13, 2008 12:29 am

Řekněme to takhle... HiMM přeložen bude, ať už mnou, nebo někým jiným. ^_^
Buď to totiž udělám já a nebo jakási jiná překladová skupina, jejíž jméno mi uniká.
Ale vedli jsme o tom vášnivou debatu, kdo a jak to bude překládat.
Já chápu, že můj překlad nikdo překonat nemůže, ale jsem zaneprázdněný kluk. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky - Stránka 2 EmptyWed Aug 13, 2008 10:17 am

Vida to mi připomělo, jak je to vlastně s tím Lucky star?? Budem překládat to?? Je pravda že pro překlad to není jednodušší ale myslím že popularitu to má slušnou... ikdyž teď máme dost tahounů.
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky - Stránka 2 EmptyWed Aug 13, 2008 11:05 am

Hele ty tahoune, stejně by to zůstalo na mně a na tobě. A jestli od toho zase utečeš jak od Sumomo, tak víš co ti udělám? Ano, přesně tam. Tak tě chytnu... a... uh... tohle... hchmf... ta... zmáčknu... egr... bolest... a pak tohle... a potom... uh... a nakonec... a... bude tě to hrozně bolet.
Ale jestli chceš, můžeme to zkusit. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky - Stránka 2 EmptyWed Aug 13, 2008 2:29 pm

no rozhodně by to bylo tvrdé překládání... btw...
Tak tě chytnu... a... uh... tohle... hchmf... ta... zmáčknu... egr... bolest... a pak tohle... a potom... uh... a nakonec... a... bude tě to hrozně bolet.
to je jako z K2 a jejich ozvučení ššššeeevelíííí Very Happy

ale jinak já si myslím že by to mělo určitý kouzlo, otázk aje jestli to už všichni neviděli v angličtině Very Happy nebo jeslti to někdo nepřekládá. Rozhodně by t byl ale Majstrštyk Very Happy
Návrat nahoru Goto down
TommyCZ
Chika-team
TommyCZ

Poeet p?íspivku : 234
Registration date : 27. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky - Stránka 2 EmptyWed Aug 13, 2008 8:57 pm

Jááá to neviděl, ale někdy to určitě budu chtít shlídnout, takže můžeš začít! Very Happy
Návrat nahoru Goto down
marsali
Chika-team
marsali

Poeet p?íspivku : 154
Registration date : 13. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky - Stránka 2 EmptySat Aug 16, 2008 2:52 pm

já LuckyStar viděla anglicky, ale stejně jsem pro shonen-ai bounce
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky - Stránka 2 EmptySat Aug 16, 2008 4:02 pm

tak LuckyStar jsem ještě neviděl, takže bych byl pro, ale nejprve bych dokončil Bamboo Blade a i když EnS(Britské impérium) si vzalo za své Hi is my master(Oblast11). Neměla by Chika(Řád černých rytířů) o ní více bojovat? Jinak co vím, že Lucky Star nikdo nepřekládá. Exclamation

Toť vše

váš Diethard

------------------------------------------------------------------------------------------------
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky - Stránka 2 EmptySun Aug 17, 2008 10:37 am

Řeknu ti to takhle... Na ostatní skupiny naprosto dlabu. Very Happy nechal jsem jim to ze soucitu.
Pokud si někdo vezme další náš překlad do huby, tak nemá šanci.
Jako teď... Kdosi překládal (už asi čtvrt roku...) Interlude a my...? Haha. Už to máme.
Jinak gratz, marsali. bounce Pak se ti na to kouknu.
Teď jdu míchat maltu, haha.
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky - Stránka 2 EmptySun Aug 17, 2008 8:51 pm

Gratz? Mrkneš? Něco mi uniká? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
TommyCZ
Chika-team
TommyCZ

PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky - Stránka 2 EmptySun Aug 17, 2008 8:55 pm

Přidám se jako ten komu něco uniká lol!
Návrat nahoru Goto down
KeitaroUrashima

KeitaroUrashima

Poeet p?íspivku : 57
Registration date : 31. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky - Stránka 2 EmptyWed Dec 31, 2008 3:25 pm

co kdyby ste prelozili Kage Kara Mamoru flower
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky - Stránka 2 EmptyWed Dec 31, 2008 3:41 pm

Ne, je mi líto, ale v dohledné době nic neplánujeme, že si vezmeme pod naše křídla. Poslední,c o nyní překládáme, je anime KissXsis.

I když najednu stranu, kdo ví Very Happy
Návrat nahoru Goto down
KeitaroUrashima

KeitaroUrashima

Poeet p?íspivku : 57
Registration date : 31. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky - Stránka 2 EmptyWed Dec 31, 2008 3:43 pm

heh uz sem snazil ukecat asi 5 prekladatelskych skupin k tomuhle anime a vypadato tak ze si to nakonec prelozim sam lol!
Návrat nahoru Goto down
TommyCZ
Chika-team
TommyCZ

PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky - Stránka 2 EmptyThu Jan 01, 2009 4:21 am

KeitaroUrashima napsal:
heh uz sem snazil ukecat asi 5 prekladatelskych skupin k tomuhle anime a vypadato tak ze si to nakonec prelozim sam lol!

Dobrej nápad
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

Budoucnost Chiky
Strana 2 z 4Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Chika-fórum :: Překlady :: Dotazy k překladům-
Přejdi na: