Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Budoucnost Chiky

Goto down 
+15
Broz8
Slitherin
Necromancer
Dlaha
Niki
KeitaroUrashima
marsali
Dawnen
Likan
warrion
TommyCZ
Ravens
Dejv007
Thorr
mashiro
19 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4  Next
AutorZpráva
mashiro
Chika-team
mashiro

Poeet p?íspivku : 189
Registration date : 15. 02. 08

Budoucnost Chiky Empty
PříspěvekPředmět: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky EmptyThu Aug 07, 2008 10:19 am

Tak je to tady. Možnost částečně ovlivnit směr kterým se Chika bude ubírat.

Chtěli byste aby Chika přeložila nějaké anime? myslíte si že bez určtého titulu Chika nemůže prohlašovat že jde o vyšší formu fansubu? Nebo jen chcete potrápit překladatele tím že jim dáte k překladu nějakou šílensost.

Vyjádřete se.
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

Budoucnost Chiky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky EmptyThu Aug 07, 2008 10:22 am

Jahá mám Šílený nápad. Co přeložit nějaký shonen-ai?
Přecejen můžem říct že tohle ještě Chika nemá. Navíc nevím jak to přesně bylo ale kdosi si stěžoval že nepřekládáme nic pro holky...
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716
Registration date : 23. 07. 08

Budoucnost Chiky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky EmptyThu Aug 07, 2008 3:51 pm

si cvok Mad , když ty, já a Dejv jsem ecchi maniaci. Z toho bych měl teda pěknej infarkt:D
I když najednu stranu, pokud ten překlad budeš dělat ty není problém. URČITĚ S TÍM MÁŠ HODNĚ ZKUŠENOSTÍ Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing .
Radost by měla určitě naše Karen-chan.
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

Poeet p?íspivku : 848

Budoucnost Chiky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky EmptyThu Aug 07, 2008 4:04 pm

Hááá, dostal jsem kopřivku.
Je mi to v podstatě jedno, když to nebudu překládat já. Very Happy
I když...
Návrat nahoru Goto down
http://www.chika-translations.tym.cz
Ravens
Chika-team
Ravens

Poeet p?íspivku : 688

Budoucnost Chiky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky EmptyThu Aug 07, 2008 7:01 pm

pale po KnJ skočit na Shonen-ai to může fakt jen mashiro Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

Budoucnost Chiky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky EmptyThu Aug 07, 2008 8:24 pm

lol! Co k tomuhle dodat?
Návrat nahoru Goto down
TommyCZ
Chika-team
TommyCZ

Poeet p?íspivku : 234
Registration date : 27. 07. 08

Budoucnost Chiky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky EmptyFri Aug 08, 2008 1:58 am

H-h-hééé... ha ha ááááá á aa a...rofl lol!

A teď vážně : Tož mě je to jedno, ale na korekci mi to neposílejte... ještě by mě při práci zastihl bratr/otec/mama a už by ze mě byl gej cheers
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

Budoucnost Chiky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky EmptyFri Aug 08, 2008 3:24 am

Haha. Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

Budoucnost Chiky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky EmptyFri Aug 08, 2008 8:28 pm

heh... když to říkáš takhle jak je na tom potom náš Shonen-ai překladatel? elephant
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

Budoucnost Chiky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky EmptyFri Aug 08, 2008 10:02 pm

tak neříkám že to budu překládat já Very Happy ( ikdyž já se toho nebojím Very Happy každá zkušenost dobrá Very Happy ... když tam nebude moc kukuřice)

Rozhodně domy by to bylo jedno u nás si už stejně všeci myslí že sem Gej Very Happy a Dejvovy rozhovory přez ICQ s mojí ségrou tomu jen dopomohly... ( btw, Dejve moje segra tě touží poznat hahahaha) king

Každopádně je to jen návrh, můžete o tom přemýšlet nebo sem hodit třeba další návrh drunken
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

Budoucnost Chiky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky EmptyFri Aug 08, 2008 10:57 pm

Jo, tak tvou onee-samu pozdravuj. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

Budoucnost Chiky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky EmptySat Aug 09, 2008 4:31 pm

¨to není oné sama... ani né san, ani né chan to je BAKEMONO!!!
Návrat nahoru Goto down
TommyCZ
Chika-team
TommyCZ

Budoucnost Chiky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky EmptySat Aug 09, 2008 8:40 pm

A co třeba Yuri? rendeer
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Budoucnost Chiky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky EmptySat Aug 09, 2008 8:50 pm

Souhlas, pěkná dívčí láska, jo jo jo. To je nápad a né ten tvůj mashi. Brrr...Shonen-ai
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

Budoucnost Chiky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky EmptySat Aug 09, 2008 11:04 pm

Koharu Biyoriiiiiiiiiiii pig
Návrat nahoru Goto down
TommyCZ
Chika-team
TommyCZ

Budoucnost Chiky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky EmptySun Aug 10, 2008 3:38 am

Výborně, navrhněte pár kousků a udělá se hlasování... já žádnej neznám tak to nechám na vás Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Budoucnost Chiky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky EmptySun Aug 10, 2008 2:19 pm

A co něco pořádně krvavého, něco jako Devilman
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

Budoucnost Chiky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky EmptySun Aug 10, 2008 3:21 pm

jéé, tohohle topicu jsem si všimla až teď... navrhuju Monochrome Factor. Je to docela akční, fantasy, zábavný... a ano, mírně shonen-ai Very Happy Já bych to i přeložila, až doděláme Kodomo a CG2, bo pak mi stejně nezbudou žádný projekty na korekce... ale musel by mi někdo nějak obstarat titulky, na to jsem totiž tupá Smile (a taky bych měla megadlouhý dodací lhůty, protože maturita. Na druhou stranu, nepochybuju o tom, že korekcí by se nadšeně ujala Sia...)

jo a mashi, kukuřice tam není... Very Happy (neříkej mi, žes koukal na Boku no Sexual Harrasment? nebo jsi jen slyšel ty miliony narážek na kukuřici? Very Happy)
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

Budoucnost Chiky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky EmptySun Aug 10, 2008 7:04 pm

Warr, ty nebudeš mít co na korekci? Haha. Myslíš si, že je nás už osm překladatelů jen tak pro nic za nic?
Za tvými zády se dějí hrozně věci. Very Happy Dále... Nezapomeň na Inukami. Máme překlady do desátého dílu, korekce do pětky. ^_^ Jestli překládat chceš, nic proti nemám. Titulky pochopitelně obstarám.
Jinak... Na Boku no Sexualu jsme nebyli (byli jsme na hentai F3, to mashovi myslím stačilo) ale pana kukuřicu mu můžu pustit doma.
Návrat nahoru Goto down
Likan

Poeet p?íspivku : 33
Registration date : 15. 07. 08

Budoucnost Chiky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky EmptySun Aug 10, 2008 9:58 pm

Heh co takovej Stravvberry Panic pry je to povedeny anime. Uz se na nej chystam tak mesic zatim mi ale nejak neprisel pod ruku a taky koukam ze by se vam hodili korektori. Docela bych i pomoh, kdyby bylo jak.:-)
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Budoucnost Chiky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky EmptySun Aug 10, 2008 10:09 pm

Inukami programově ignoruju, to sis nevšim? a pokud vím, k těm osmi překladatelům máme taky asi šest korektorů Very Happy
Návrat nahoru Goto down
TommyCZ
Chika-team
TommyCZ

Budoucnost Chiky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky EmptySun Aug 10, 2008 10:18 pm

Je to tady, překladatelé to zase svádějí na korektory lol!

[Blbý ale je, že mají překladatelé pravdu Very Happy ] ... i když já do toho nemám co kecat, ani nevim jaká ta situace doopravdy je. Spíš bych se měl vrhnout do svejch věcí místo spamování fóra, že flower
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

Budoucnost Chiky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky EmptySun Aug 10, 2008 10:31 pm

"Inukami programově ignoruju" ....*fňuk* mám to brát osobně? No Shocked Sad
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Budoucnost Chiky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky EmptySun Aug 10, 2008 11:31 pm

no, to záleží na tobě Very Happy úplně stejně jsem po dvou dílech hodlala ignorovat Slayers, z jistých důvodů... ale nemusím, bo do Slayers se nadšeně pustil Koulák... díkybohům
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

Budoucnost Chiky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky EmptySun Aug 10, 2008 11:42 pm

To jsem tak strašnej nebo nemáš ráda ten humor Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Budoucnost Chiky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Budoucnost Chiky   Budoucnost Chiky Empty

Návrat nahoru Goto down

Budoucnost Chiky
Strana 1 z 4Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Chika-fórum :: Překlady :: Dotazy k překladům-
Přejdi na: