Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Různá anime nejen z Chika projektu

Goto down 
+6
Bloodlines
Ravens
mashiro
warrion
Thorr
SSKALDA
10 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorZpráva
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716
Registration date : 23. 07. 08

Různá anime nejen z Chika projektu - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu - Stránka 3 EmptySun Aug 31, 2008 8:17 pm

Ravens napsal:
Někde ale nevím kde jsem slyšel že to už někdo dělá Very Happy

Zodpovím to trochu přesněji Ravy.
Ano už na tom pracují Noir-reves, plánují jako enkód. Snad se teda brzo dočkáme 1dílu:!:
No a za Chiku musím říct, že v plánu překlad nemáme. Páč 1. Ještě se pracuje na webu 2. Máme dost našich projektů 3. Ještě se musí udělat reorganizace 4. a i tak už máme nějaké námi utajené projekty, o kterých se mezi Chikáci jedná.
Návrat nahoru Goto down
Gurthfin

Gurthfin

Poeet p?íspivku : 56
Registration date : 03. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu - Stránka 3 EmptySat Sep 13, 2008 3:19 am

Tak, hanbim sa a zaroven sem smutny.... nikto tu nespomenul kultove veci ako Ghost in the Shell alebo Princezna Mononoke. Za to by sem sa nechal aj popravit. Z dalsieho vyberu musim ospevovat Suzumiyu Haruhi, Great Teacher Onizuka, Rurouni Kenshin, Please Teacher, Kigeki, Kakurenbo, One Piece, Kino no Tabi, ZnT a hodne dalsich.

Inak spominala sa tu Karin... to sem prekladal. Nejake pripomienky k prekladu by sa mi hodili.
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

Poeet p?íspivku : 848
Registration date : 15. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu - Stránka 3 EmptySat Sep 13, 2008 9:24 am

Problém je v tom, že tyhle anime nějak nespadají do našeho oboru. Very Happy
Jinak... O ZnT debatovat nemusíme, to je náš překlad, takže není co dodat... Mononoke je naprostá klasika.
One Piece je zase anime, na kterém jsem já osobně vyrůstal. GTO pokládám za jedno z anime, které se už nedělají - parádní komedie, originální, osvěžující. A Haruhi... No jako anime bych to řadil někam k průměru, avšak Haruhi sama je naprosto dokonalá postava. Smile (mimochodem mám zálusk na druhou sérii) A dál... Hehe. Anime jako Kakurenbo, Keshin, Please Teacher,... Mám je, ale neviděl jsem. ^_^
Návrat nahoru Goto down
http://www.chika-translations.tym.cz
Ravens
Chika-team
Ravens

Poeet p?íspivku : 688

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu - Stránka 3 EmptySat Sep 13, 2008 1:53 pm

hehe, watashi mo... ale neviděl jsem z toho jen Kenshina a Kakurenbo Suspect
Návrat nahoru Goto down
Gurthfin

Gurthfin

Poeet p?íspivku : 56
Registration date : 03. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu - Stránka 3 EmptySat Sep 13, 2008 2:35 pm

Dejve, urcite si pozri aspon Kakurenbo: Hide and Seek //vynikajuca atmosfera a je to len jedno OVA, tak ako aj Kigeki (Comedy) // ma to len 10 minut. Kenshin je dlhy cez 90 dielov ale spolu s OVA je to nadherny pribeh. A Please Teacher - jedno z mala anime v ktorom sa vybocuje zo stereotypneho "vyznania si lasky" alebo prveho bozku. V tomto anime sa vztah azpon rozvija a skor tam ide o ujasnenie si citov ako o ich vyznanie. + je to vyborna komedia.

PS na One Piece sem aj ja vyrustal, ATV+ -nemecka stanica a ja kazde rano o 6:00 pred telkou. Len skoda ze som nevidel viac ako 120 dielov.
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu - Stránka 3 EmptySat Sep 13, 2008 2:56 pm

Kakurenbo mám, stejně tak všechno ostatní od tohohle tvůrce.
Onegai Teache / Onegai Twins to samé, ale nějak se na to nechystám. xD
A k One Piece... Jo, to ani nevím, kolik jsem toho viděl. Ale pár stovek to bylo.
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu - Stránka 3 EmptySat Sep 13, 2008 4:39 pm

Onegai Teacher/Twins určitě skoukni je to prča bounce
Návrat nahoru Goto down
SSKALDA

Poeet p?íspivku : 22
Registration date : 15. 06. 08

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu - Stránka 3 EmptySat Sep 13, 2008 10:54 pm

ja jsem toho v posledni dobe videl hodne ale nejvic me zaujalo asi
NITABOH - to se neda vyjadrit slovy proste pribeh a ta hudba to proste nejde z toho jsem naprosto v sedmim nebi:D
xxxHolic
Mushishi
Gundam 00
Hikaru no Go
Hitman Reborn
Love Hina
Midori no Hibi
D.C da capo,Clannad a jeste nekolik toho stylu
Juushin enbu(mno spatny to neni)
Eureka

pak jsem videl par sladaren to jsem nedokoukal ptz konec je jasny uz v pulce:-)

Onegai teacher/twins jsou mrrrrrrrrte anime

Jo a Ravens z jakyho anime mas ten avatar?
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu - Stránka 3 EmptySat Sep 13, 2008 11:51 pm

MUHEHEHAHAHA líbí? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
SSKALDA

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu - Stránka 3 EmptySun Sep 14, 2008 12:19 am

NEMUHUHEHUJ A rekni co to je:D
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu - Stránka 3 EmptySun Sep 14, 2008 12:24 am

No mně to připomíná Sekirei... Very Happy
(do týdne ho mimochodem začneme vydávat xD )
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu - Stránka 3 EmptySun Sep 14, 2008 12:34 am

veeedle... Ta ikonka patří: rabbit rabbit rabbit
Gift: Eternal Rainbow
Různá anime nejen z Chika projektu - Stránka 3 11063
tsss amatéři lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu - Stránka 3 EmptySun Sep 14, 2008 9:01 am

Je to tak, jak vždycky říkám... Tohle jsou prostě jen další tuctový anime, který by nikdy neexistovaly bez lidí, jako je tady Ravny. Všechny tady ty harémovky jsou naprosto stejný, jen s trochu pozměněnýma postavama a příběhem. Já se jen divím, že z toho Ravensovi ještě nehráblo... teda aspoň o tom nevím. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
SSKALDA

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu - Stránka 3 EmptySun Sep 14, 2008 10:44 am

ja se divam v posledni dobe hodne na haremovky:-)
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu - Stránka 3 EmptySun Sep 14, 2008 1:52 pm

není pravda Evil or Very Mad .. to je jako by jsi řekl že všichni lidi jsou vzhledově stejný bounce
koukni na takovej Sekirei a koukni na Soul Link Basketball a porovnej to s Giftem tongue
Návrat nahoru Goto down
TommyCZ
Chika-team
TommyCZ

Poeet p?íspivku : 234
Registration date : 27. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu - Stránka 3 EmptySun Sep 14, 2008 5:23 pm

Přesně tak, Ravi lol!
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu - Stránka 3 Empty

Návrat nahoru Goto down

Různá anime nejen z Chika projektu
Strana 3 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» otazka k anime Zero no Tsukaima
» Opening/Ending k anime-dll
» Na akych Anime ste vyrastali?

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Chika-fórum :: Ostatní :: Off-topic-
Přejdi na: