Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Na akych Anime ste vyrastali?

Goto down 
+16
Shinoki
Dragon52
rukkja
Dejv007
warrion
bafíček13
marsali
Thorr
Ange
dousanko
TommyCZ
SilentAndY
lestrix
SSKALDA
Ravens
Gurthfin
20 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Gurthfin

Gurthfin

Poeet p?íspivku : 56
Registration date : 03. 09. 08

Na akych Anime ste vyrastali? Empty
PříspěvekPředmět: Na akych Anime ste vyrastali?   Na akych Anime ste vyrastali? EmptySat Sep 13, 2008 2:45 pm

Ja som vyrastal na Anime co behali na nemeckych staniciach - ORF 1 alebo ATV+. Moje prve Anime bolo asi Sailor Moon. Vzdy o pol druhej po zazvoneni zvonceka v skole priami sprint domov, aby som to stihol. Potom, ked k nam "dorazila" ATV+ zacal sa zlaty vek. Najprv to bol Dr. Slump HQ s One Piece, potom sa pridal DragonBall a Gundam Wing a neskor Medabots, Digimon Frontier a Beyblade. Tak to boli moje zaciatky... malo to aj jeden uzasny efekt - naucil som sa dokonale pocuvat nemcinu, takze mi potom v skole nerobila problemy.
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

Poeet p?íspivku : 688
Registration date : 23. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Na akych Anime ste vyrastali?   Na akych Anime ste vyrastali? EmptySat Sep 13, 2008 6:25 pm

Hahá, to já jako malej vyrůstal na Příbězích malé pandy (pamatuju si jen jak velká pandí máma pokaždý vyprávěla jiný příběh... prostě mazec ne? Very Happy) bounce ale to jsem byl ještě malej Ravensáček a dávali to na Premiéře Very Happy a když vynechám pokemanii tak jsem začal o pár let později s Elfen Lied bounce pak už to semnou šlo z kopce lol! lol! Basketball
Návrat nahoru Goto down
SSKALDA

Poeet p?íspivku : 22
Registration date : 15. 06. 08

PříspěvekPředmět: Re: Na akych Anime ste vyrastali?   Na akych Anime ste vyrastali? EmptySun Sep 14, 2008 12:33 am

tak to bylo asi dragonball na fox kids
pak klasicky pokemon bayblade atp:-)
Návrat nahoru Goto down
lestrix
Chika-team
lestrix

Poeet p?íspivku : 309
Registration date : 20. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Na akych Anime ste vyrastali?   Na akych Anime ste vyrastali? EmptyTue Sep 16, 2008 5:25 pm

[quote="Ravens"] a když vynechám pokemanii tak jsem začal o pár let později s Elfen Lied [quote]
Hele, není náhodou Elfen Lied mládeži nepřístupný? Exclamation
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

PříspěvekPředmět: Re: Na akych Anime ste vyrastali?   Na akych Anime ste vyrastali? EmptyTue Sep 16, 2008 5:43 pm

Možná jo..., a pak jsem si pustil hentai lol!
Návrat nahoru Goto down
SilentAndY
Chika-team
SilentAndY

Poeet p?íspivku : 265
Registration date : 04. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Na akych Anime ste vyrastali?   Na akych Anime ste vyrastali? EmptySat Oct 04, 2008 6:03 pm

Moje začátky byly na Elfen Lied, Cowboy Bebop a GitS, pak to osemnou šlo taky hodně skopce... Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
http://www.asian-music.cz
TommyCZ
Chika-team
TommyCZ

Poeet p?íspivku : 234
Registration date : 27. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Na akych Anime ste vyrastali?   Na akych Anime ste vyrastali? EmptySat Oct 04, 2008 11:30 pm

Já na nich pořád vyrůstám lol!
Návrat nahoru Goto down
dousanko

dousanko

Poeet p?íspivku : 18
Registration date : 27. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Na akych Anime ste vyrastali?   Na akych Anime ste vyrastali? EmptySun Oct 05, 2008 1:17 pm

1 anime ktore som vydel hmmmmmmmm.......... pri tom mnozsttve anime co som skukol si to ani nepamatujem What a Face
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

PříspěvekPředmět: Re: Na akych Anime ste vyrastali?   Na akych Anime ste vyrastali? EmptySun Oct 05, 2008 3:14 pm

ňákej frajer hem.... Surprised
Návrat nahoru Goto down
dousanko

dousanko

PříspěvekPředmět: Re: Na akych Anime ste vyrastali?   Na akych Anime ste vyrastali? EmptySun Oct 05, 2008 8:58 pm

ani ne mal som moc volneho casu a nudil som sa Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Ange

Ange

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 06. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Na akych Anime ste vyrastali?   Na akych Anime ste vyrastali? EmptyMon Oct 13, 2008 2:34 pm

Moje prvni anime Inuyasha na A+ to sem si nenechala ujít ani jeden díl ^^ Možná proto mám tendenci se začít smát, když někoho slyším říkat sedni xD Pak sem už jen stahovala a stahovala... No to dělam furt Cool
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

PříspěvekPředmět: Re: Na akych Anime ste vyrastali?   Na akych Anime ste vyrastali? EmptyMon Oct 13, 2008 5:40 pm

poje první anime... Elfen Lied - kde začala má pouť za echci anime Very Happy pak to bylo Green Green xP
a pak už... jsem slušný a vychovaný bounce
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716

PříspěvekPředmět: Re: Na akych Anime ste vyrastali?   Na akych Anime ste vyrastali? EmptyMon Oct 13, 2008 6:05 pm

Ravens napsal:
jsem slušný a vychovaný bounce
Bacha, vtip měsíce Very Happy Very Happy Very Happy . Moje začátky jsou na Nově Pokémoni, Jetix=král šamanů, ANimax=Inuyasha a poté stahování, stahování a zase stahování.
Velice mám rád Ecchi komedie, shoujo-ai, magic, Mecha, fantasy a taky nesmím zapomenout na Hentai Very Happy
Návrat nahoru Goto down
marsali
Chika-team
marsali

Poeet p?íspivku : 154
Registration date : 13. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Na akych Anime ste vyrastali?   Na akych Anime ste vyrastali? EmptyMon Oct 13, 2008 7:29 pm

Snad první anime, který jsem viděla bylo Ninja Scrool (tak nějak) byl to film a vzhledem k tomu, že mi bylo snad 9 jsem se na něho nedodívala... Pak na HBO Princezna Mononoke a Cowboy Bebob (netušim jak se píšou názvy čehokoliv...) a samozřejmě šamani na jetixu Smile
Návrat nahoru Goto down
bafíček13
Chika-team
bafíček13

Poeet p?íspivku : 44
Registration date : 07. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Na akych Anime ste vyrastali?   Na akych Anime ste vyrastali? EmptyMon Oct 13, 2008 10:45 pm

Samozřejmě, že tím, co bylo v Tv, tak bylo to první, Pokémony jsem sice nesledovala, ale Krále Šamanů a Inuyashu znám dosti... je celkem zvláštní, že první anime, na které jsem se koukala na internetu, bylo už hodněkrát zmiňované Elfen Lied, opravdu jako pro začátek stvořené Very Happy . Přiznám se, že ani nevím, co následovalo, ale můžu pyšně říci, že v počítači patří velká část paměti právě mé lásce sunny
Návrat nahoru Goto down
dousanko

dousanko

PříspěvekPředmět: Fate/stay night   Na akych Anime ste vyrastali? EmptyMon Oct 13, 2008 11:22 pm

Elfen Lied predpokladam ze s tym zacinal skoro kazdy fakt dobre anime ale jak si spominam tak medzi mojimi prvimi bolo i Fate/stay night tes jedno s tych najpopularnejsich
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Na akych Anime ste vyrastali?   Na akych Anime ste vyrastali? EmptyTue Oct 14, 2008 6:06 pm

pomineme-li Pokémony, moje první anime bylo Papa to Kiss in the Dark a Boku wa Imouto ni Koi wo Suru, ale dostalo mě až to třetí - Trigun. A pak přišlo Yami no Matsuei a bylo to jasný Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

Poeet p?íspivku : 848
Registration date : 15. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Na akych Anime ste vyrastali?   Na akych Anime ste vyrastali? EmptyTue Oct 14, 2008 9:09 pm

Oooooooooo.... One Piece! Na na na ná, na na náá na na ná.... Oooooooo... One Piece! Very Happy
Jo, to byly časy... A pak Ranma, Dragon Ball, Power stone, Nadia, Monster Rancher... ^_^
Návrat nahoru Goto down
http://www.chika-translations.tym.cz
Ravens
Chika-team
Ravens

PříspěvekPředmět: Re: Na akych Anime ste vyrastali?   Na akych Anime ste vyrastali? EmptyTue Oct 14, 2008 10:45 pm

To jsem jedinej vyrostl na ecchi+breats? Very Happy
btw Ranma je rlz!! cheers cheers
Návrat nahoru Goto down
TommyCZ
Chika-team
TommyCZ

Poeet p?íspivku : 234
Registration date : 27. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Na akych Anime ste vyrastali?   Na akych Anime ste vyrastali? EmptyTue Oct 14, 2008 10:47 pm

Je to vidět, že jsi na tom vyrůstal
Návrat nahoru Goto down
dousanko

dousanko

PříspěvekPředmět: Re: Na akych Anime ste vyrastali?   Na akych Anime ste vyrastali? EmptyWed Oct 15, 2008 12:20 am

kurna ja vam tak zavidim ze vite po anglicky Crying or Very sad
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Na akych Anime ste vyrastali?   Na akych Anime ste vyrastali? EmptyWed Oct 15, 2008 7:11 am

Zas tak super to není... :-D
Návrat nahoru Goto down
dousanko

dousanko

PříspěvekPředmět: Re: Na akych Anime ste vyrastali?   Na akych Anime ste vyrastali? EmptyWed Oct 15, 2008 10:51 am

not o vis ja som obmedzeny v kukani ja mozem skuknut len to co ma titulky Crying or Very sad
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Na akych Anime ste vyrastali?   Na akych Anime ste vyrastali? EmptyWed Oct 15, 2008 3:38 pm

Já anglicky tak nějak umím a stejně bych se na anglický titulky nedíval... Very Happy
Návrat nahoru Goto down
SilentAndY
Chika-team
SilentAndY

Poeet p?íspivku : 265
Registration date : 04. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Na akych Anime ste vyrastali?   Na akych Anime ste vyrastali? EmptyWed Oct 15, 2008 4:17 pm

Já po AJ sice nějak ještě slušně umím, ale dívám se na to s AJ titulkama. Co mám taky dělat, když na to na co se chci koukat zrovna nejsou CZ title a nebo je malo... Crying or Very sad
Návrat nahoru Goto down
http://www.asian-music.cz
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Na akych Anime ste vyrastali?   Na akych Anime ste vyrastali? Empty

Návrat nahoru Goto down

Na akych Anime ste vyrastali?
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Najsexi postavicka z Anime
» otazka k anime Zero no Tsukaima
» Opening/Ending k anime-dll

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Chika-fórum :: Ostatní :: Off-topic-
Přejdi na: