| Různá anime nejen z Chika projektu | |
|
+6Bloodlines Ravens mashiro warrion Thorr SSKALDA 10 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
SSKALDA
Poeet p?íspivku : 22 Registration date : 15. 06. 08
| Předmět: Různá anime nejen z Chika projektu Mon Jul 28, 2008 12:19 am | |
| Jaká jsou vaše nejoblíbenější anime Můžete psát i pocity z anime které jste videli Doporučte jakákoliv díla | |
|
| |
SSKALDA
| Předmět: Hmm Mon Jul 28, 2008 12:46 am | |
| Tak tedy anime která považuju za nejvic neco jako KnJ nebo ZnT je somzrejmost:-)
ef - a tale of memories - docela dobry neni pro citlivky jako ja :-) na konci jsem brecel jak zelva Kiba - zajimavé konec sice nebyl podle meho gusta ale jinak mrte:-) Amaenaide yo!! - super na zasmání Shaman King - docela dobra bojovka Jyushin Enbu Hero Tales - myslim ze jsou v ang jen 4 dily ale vypada to zajimave Amatsuki - chudak uveznen ve virtualnim svete ne jako v hack//sign je to normalni svet s duchama atp... proste stary jap.-) proste si o tom prectete:D ale libi se mi to Kaze no Stigma - dobry Koihime Musou - videl jsem 2 dily ale libi se mi to Kekkaishi - uz nwm co k tomu rikat proste dobry Busou Renkin - skvely | |
|
| |
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu Mon Jul 28, 2008 11:53 am | |
| Takže moje nej.. Full metal Panic(Mecha) - nejlepší anime co jsem viděl má u mě hodnocení 10/10 - nej.. je když Kaname trestá Sousuke, když udělá nějakou blboost a těch je Inuyasha po tomto anime jsem již plně propadl anime a protože mám rád nadpřirozeno, tak taktéž se je mnou ohodnocen 9/10 - nej je když Kagome zakříčí "OSUWARI" a Inuyasha se pěkně zaplácnš do země Fate/Stay - Night má ode mě hodnocení 10/10 - skvělá grafika, pěkný děj a dobré boje. PS.: Jsou zde zastoupeny cool krásky a to Saber a Rin Tósaková | |
|
| |
warrion Chika-team
Poeet p?íspivku : 705 Age : 34 Registration date : 09. 03. 08
| Předmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu Mon Jul 28, 2008 12:29 pm | |
| ok... já se pokusím vynechat všechny shonen-ai a yaoi, to by se tu asi nesetkalo s pochopením... takže: Code Geass je samozřejmost. pak moje láska největší - Yami no Matsuei (ty náznaky shonen-ai si jen představujete... ) dál Zombie-Loan, prima nápad a místy jsem se i fakt zasmála Get Backers - bishíci, bishinky, nadpřirozené schopnosti a spousta boje... Slayers - to je kultovní, o tom snad ani nemusím nic psát XD Princess Tutu - hlavně andersenovská pohádka, ale občas je tam zvrat, za který by se nestydělo ani CG a místy (hlavně na začátku) mi to přišlo podobně šílený jako třeba Sumomomo Suzumiya Haruhi no Yuutsu - je třeba něco dodávat k božské Haruhi? Ouran High School Host Club - u tohohle anime jsem se nasmála snad nejvíc ze všech... a málem bych zapomněla na Pet Shop of Horrors - mix tajemna, brutality a sladkostí... | |
|
| |
SSKALDA
| Předmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu Mon Jul 28, 2008 12:34 pm | |
| | |
|
| |
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu Mon Jul 28, 2008 12:41 pm | |
| - warrion napsal:
- ok... já se pokusím vynechat všechny shonen-ai a yaoi, to by se tu asi nesetkalo s pochopením...
takže: Code Geass je samozřejmost. Slayers - to je kultovní, o tom snad ani nemusím nic psát XD ... Proboha vidíš Warr úplně jsem zapoměl na Code Geass, který má u mě 9-10/10 a jak já zavidím tomu Lelouchovi to očko. Slayers, Slayers Next a Slayers Try to má u mě hodnocení 8-9/10, fantasy, draci to je mé Slayers Revolutions je podle mě spíše parodií, tak zatím žádné hodnocení!! Z novějších anime: Se mi zalíbil Vampire Knight - zajímavej děj, kresba a vtipné scény. A protože jsem stejnej prasák jako je Dejv , tak Love Love? je na ecchi také skvělé. Hodnocení je 7/10 - vlastně díky této sérii jsem se začal zajímat o Hentai Dark Shell - jde o hentai se zajímavým příběhem, kresbou
Naposledy upravil Thorr dne Mon Jul 28, 2008 12:53 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
SSKALDA
| Předmět: Code Mon Jul 28, 2008 12:51 pm | |
| ja CG nemuzu nedokoukal jsem ani 1. serii .-) jak umrela ta princezna jeste kdyz kdyz si na to vzpomenu mam divnej pocit:D jeste par dilu a asi bych si skocil | |
|
| |
warrion Chika-team
| Předmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu Mon Jul 28, 2008 3:29 pm | |
| - Thorr napsal:
Z novějších anime: Se mi zalíbil Vampire Knight - zajímavej děj, kresba a vtipné scény.
jo, Vampire Knight je dobrý, už aby byla druhá řada | |
|
| |
mashiro Chika-team
Poeet p?íspivku : 189 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu Mon Jul 28, 2008 3:42 pm | |
| hh Vážne mám jmenovat všechny anime co se mi líbili a ještě k nim psát komentář?? nejen že to já budu muset psát ale taky vy byste to měli číst navíc u spousty anime si nepamatuju název takže to bude oto obsáhlejší popis ... Máte šanci zůžit výběr třeba na top ten to by n¨pak nezabralo víc než pár A4 textu | |
|
| |
SSKALDA
| Předmět: aAnime Mon Jul 28, 2008 3:46 pm | |
| to ja jsem videl za 3 mesice co sleduju anime assin 35 hotovych serii a dalsich 5 jeste jede:D a to jsou vsechny anime meho gusta takze ted nemam na co divat | |
|
| |
warrion Chika-team
| Předmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu Mon Jul 28, 2008 6:01 pm | |
| vždycky je na co se dívat... já si taky myslela, že už jsem viděla všechny yaoi, a předevčírem jsem objevila asi dvě další, o kterých jsem do tý doby netušila | |
|
| |
mashiro Chika-team
| Předmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu Mon Jul 28, 2008 6:23 pm | |
| Přesně Nikdo nikdy neviděl všechno A i kdybys viděl všechno v žánru co se ti líbí tak můžeš experimentovat s jinejma žánrama a kdo ví třeba se ti zalíbí... Už sem někdo házel Lucky star a great teacher onizuka? Kdby nic tak tohle stojí za to | |
|
| |
SSKALDA
| Předmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu Mon Jul 28, 2008 7:42 pm | |
| - mashiro napsal:
- Přesně Nikdo nikdy neviděl všechno A i kdybys viděl všechno v žánru co se ti líbí tak můžeš experimentovat s jinejma žánrama a kdo ví třeba se ti zalíbí...
Když jsme u toho neznáte nějaký anime typu Busou renkin nebo Fate stay night Prostě něco typu normalní školák, normální den, nenormální událost, začíná příběh:D(nadpřirozené síly by neměli chybět.-) nebo aspon bojová umění) Nebo prostě něco Hrdina zmlácenej že by ho nezachranil ani buh se zvedne a zmlati vsechny zaporaky ptz chce ochranit sobe drahou osobu:-) | |
|
| |
mashiro Chika-team
| Předmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu Mon Jul 28, 2008 8:05 pm | |
| hmmm co yu yu hakusho je to strašne olschool fajtó ale na popis to sedí nebo History strongest disciple Kenichi... to je taky taková pohodička.... | |
|
| |
warrion Chika-team
| Předmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu Mon Jul 28, 2008 10:10 pm | |
| normální školák, nenormální událost... na to by možná sedla Suzumiya Haruhi (napřirozena až moc ) | |
|
| |
SSKALDA
| Předmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu Mon Jul 28, 2008 11:15 pm | |
| | |
|
| |
Thorr Chika-team
| Předmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu Mon Jul 28, 2008 11:46 pm | |
| Přihazuji toto: I My Me! Strawberry Eggs - když se chlap vydává za ženskou.(učitelku) --------- Můžeš zkusit i Karin - pěkná upírská komedie | |
|
| |
Ravens Chika-team
Poeet p?íspivku : 688 Age : 33 Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu Mon Jul 28, 2008 11:53 pm | |
| To sedí tak na Bleache, jinak docela dobré co by se vlezlo do tvých požadavků je Demonbane, Tsubasa Chronicle, Claymore, Grenadier, Tenjou Tenge, Soul Eater, Shakugan no Shana... jinak pokud se ti líbil Amaenaide yo!! tak zkus určitě Inukami!, ZnT, Kage kara Mamoru, Love Hina, Sumomo Momomo, Ranma 1/2, Karin nebo třeba GTO a možná i Mai-HiME, FLCL atd. atd. Jsem trošku zapátral v pamětech | |
|
| |
SSKALDA
| Předmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu Tue Jul 29, 2008 11:43 am | |
| dik vetsinu jsem videl ale to ostatni vypada dobre:-) prvni pudu na Mai-HiME a Karin:D | |
|
| |
Thorr Chika-team
| Předmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu Tue Jul 29, 2008 12:15 pm | |
| - SSKALDA napsal:
- dik
vetsinu jsem videl ale to ostatni vypada dobre:-) prvni pudu na Mai-HiME a Karin:D Děláš dobře | |
|
| |
SSKALDA
| Předmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu Tue Jul 29, 2008 2:46 pm | |
| nemáte náhodou nějaký odkazy na Karin lepší direct nebo mega rychlej torrent:-) zkoušel jsem http://www.anime-eden.com ale tam to jede 15 | |
|
| |
mashiro Chika-team
| Předmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu Tue Jul 29, 2008 4:45 pm | |
| haruhi???, Prosímtě kdo je tam normální?? | |
|
| |
Thorr Chika-team
| |
| |
SSKALDA
| Předmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu Wed Jul 30, 2008 10:53 am | |
| mam 4mb/s pripojeni:-) uz jsem si nasel pres rapidshare.de sice strasna kvalita a musim pul hodiny cekat ale co | |
|
| |
SSKALDA
| Předmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu Wed Jul 30, 2008 4:55 pm | |
| AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Karin nic nelpsiho jsem dosud nevidel davam 100/10 aaaa skoda ze ma jen tak malo dilu beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu | |
| |
|
| |
| Různá anime nejen z Chika projektu | |
|