Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Různá anime nejen z Chika projektu

Goto down 
+6
Bloodlines
Ravens
mashiro
warrion
Thorr
SSKALDA
10 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorZpráva
SSKALDA

Poeet p?íspivku : 22
Registration date : 15. 06. 08

Různá anime nejen z Chika projektu Empty
PříspěvekPředmět: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu EmptyMon Jul 28, 2008 12:19 am

Jaká jsou vaše nejoblíbenější anime
Můžete psát i pocity z anime které jste videli
Doporučte jakákoliv díla Exclamation
Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
SSKALDA

PříspěvekPředmět: Hmm   Různá anime nejen z Chika projektu EmptyMon Jul 28, 2008 12:46 am

Tak tedy anime která považuju za nejvic
neco jako KnJ nebo ZnT je somzrejmost:-)

ef - a tale of memories - docela dobry neni pro citlivky jako ja :-) na konci jsem brecel jak zelva
Kiba - zajimavé konec sice nebyl podle meho gusta ale jinak mrte:-)
Amaenaide yo!! - super na zasmání
Shaman King - docela dobra bojovka
Jyushin Enbu Hero Tales - myslim ze jsou v ang jen 4 dily ale vypada to zajimave
Amatsuki - chudak uveznen ve virtualnim svete ne jako v hack//sign je to normalni svet s duchama atp... proste stary jap.-) proste si o tom prectete:D ale libi se mi to
Kaze no Stigma - dobry
Koihime Musou - videl jsem 2 dily ale libi se mi to
Kekkaishi - uz nwm co k tomu rikat proste dobry
Busou Renkin - skvely
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716
Registration date : 23. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu EmptyMon Jul 28, 2008 11:53 am

Takže moje nej..
Full metal Panic(Mecha) - nejlepší anime co jsem viděl má u mě hodnocení 10/10 - nej.. je když Kaname trestá Sousuke, když udělá nějakou blboost a těch je Very Happy Very Happy

Inuyasha po tomto anime jsem již plně propadl anime Exclamation a protože mám rád nadpřirozeno, tak taktéž se je mnou ohodnocen 9/10 - nej je když Kagome zakříčí "OSUWARI" a Inuyasha se pěkně zaplácnš do země Very Happy

Fate/Stay - Night má ode mě hodnocení 10/10 - skvělá grafika, pěkný děj a dobré boje.
PS.: Jsou zde zastoupeny cool krásky a to Saber a Rin Tósaková Very Happy
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu EmptyMon Jul 28, 2008 12:29 pm

ok... já se pokusím vynechat všechny shonen-ai a yaoi, to by se tu asi nesetkalo s pochopením... Very Happy
takže: Code Geass je samozřejmost.
pak moje láska největší - Yami no Matsuei (ty náznaky shonen-ai si jen představujete... Very Happy )
dál Zombie-Loan, prima nápad a místy jsem se i fakt zasmála
Get Backers - bishíci, bishinky, nadpřirozené schopnosti a spousta boje...
Slayers - to je kultovní, o tom snad ani nemusím nic psát XD
Princess Tutu - hlavně andersenovská pohádka, ale občas je tam zvrat, za který by se nestydělo ani CG a místy (hlavně na začátku) mi to přišlo podobně šílený jako třeba Sumomomo
Suzumiya Haruhi no Yuutsu - je třeba něco dodávat k božské Haruhi?
Ouran High School Host Club - u tohohle anime jsem se nasmála snad nejvíc ze všech...
a málem bych zapomněla na Pet Shop of Horrors - mix tajemna, brutality a sladkostí...
Návrat nahoru Goto down
SSKALDA

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu EmptyMon Jul 28, 2008 12:34 pm

Thorr napsal:
Takže moje nej..
Full metal Panic(Mecha) - nejlepší anime co jsem viděl má u mě hodnocení 10/10 - nej.. je když Kaname trestá Sousuke, když udělá nějakou blboost a těch je Very Happy Very Happy

Inuyasha po tomto anime jsem již plně propadl anime Exclamation a protože mám rád nadpřirozeno, tak taktéž se je mnou ohodnocen 9/10 - nej je když Kagome zakříčí "OSUWARI" a Inuyasha se pěkně zaplácnš do země Very Happy

Fate/Stay - Night má ode mě hodnocení 10/10 - skvělá grafika, pěkný děj a dobré boje.
PS.: Jsou zde zastoupeny cool krásky a to Saber a Rin Tósaková Very Happy

jzs jak jsem mohl zapomenout Fate/Stay - Night a Full metal Panic:D u obojeho 10 jako ty:-) na Inuyashu se teprve chystam:-)
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu EmptyMon Jul 28, 2008 12:41 pm

warrion napsal:
ok... já se pokusím vynechat všechny shonen-ai a yaoi, to by se tu asi nesetkalo s pochopením... Very Happy
takže: Code Geass je samozřejmost.
Slayers - to je kultovní, o tom snad ani nemusím nic psát XD
...

Proboha vidíš Warr úplně jsem zapoměl lol! na Code Geass, který má u mě 9-10/10
a jak já zavidím tomu Lelouchovi to očko.
Slayers, Slayers Next a Slayers Try to má u mě hodnocení 8-9/10, fantasy, draci to je mé
Slayers Revolutions je podle mě spíše parodií, tak zatím žádné hodnocení!! Exclamation
Z novějších anime:
Se mi zalíbil Vampire Knight - zajímavej děj, kresba a vtipné scény.

A protože jsem stejnej prasák jako je Dejv , tak Love Love? je na ecchi
také skvělé. Very Happy Hodnocení je 7/10 - vlastně díky této sérii jsem se začal zajímat o Hentai

Dark Shell - jde o hentai se zajímavým příběhem, kresbou Razz

Naposledy upravil Thorr dne Mon Jul 28, 2008 12:53 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
SSKALDA

PříspěvekPředmět: Code   Různá anime nejen z Chika projektu EmptyMon Jul 28, 2008 12:51 pm

ja CG nemuzu Very Happy nedokoukal jsem ani 1. serii .-) jak umrela ta princezna jeste kdyz kdyz si na to vzpomenu mam divnej pocit:D
jeste par dilu a asi bych si skocil Sad Sad
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu EmptyMon Jul 28, 2008 3:29 pm

Thorr napsal:

Z novějších anime:
Se mi zalíbil Vampire Knight - zajímavej děj, kresba a vtipné scény.

jo, Vampire Knight je dobrý, už aby byla druhá řada
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

Poeet p?íspivku : 189
Registration date : 15. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu EmptyMon Jul 28, 2008 3:42 pm

hh Vážne mám jmenovat všechny anime co se mi líbili a ještě k nim psát komentář?? Very Happy
nejen že to já budu muset psát ale taky vy byste to měli číst Very Happy navíc u spousty anime si nepamatuju název takže to bude oto obsáhlejší popis Very Happy...

Máte šanci zůžit výběr třeba na top ten Very Happy to by n¨pak nezabralo víc než pár A4 textu Very Happy
Návrat nahoru Goto down
SSKALDA

PříspěvekPředmět: aAnime   Různá anime nejen z Chika projektu EmptyMon Jul 28, 2008 3:46 pm

to ja jsem videl za 3 mesice co sleduju anime assin 35 hotovych serii a dalsich 5 jeste jede:D
a to jsou vsechny anime meho gusta takze ted nemam na co divat
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu EmptyMon Jul 28, 2008 6:01 pm

vždycky je na co se dívat... já si taky myslela, že už jsem viděla všechny yaoi, a předevčírem jsem objevila asi dvě další, o kterých jsem do tý doby netušila Very Happy
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu EmptyMon Jul 28, 2008 6:23 pm

Přesně Very Happy Nikdo nikdy neviděl všechno Very Happy A i kdybys viděl všechno v žánru co se ti líbí tak můžeš experimentovat s jinejma žánrama a kdo ví třeba se ti zalíbí...

Už sem někdo házel Lucky star a great teacher onizuka? Kdby nic tak tohle stojí za to Very Happy
Návrat nahoru Goto down
SSKALDA

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu EmptyMon Jul 28, 2008 7:42 pm

mashiro napsal:
Přesně Very Happy Nikdo nikdy neviděl všechno Very Happy A i kdybys viděl všechno v žánru co se ti líbí tak můžeš experimentovat s jinejma žánrama a kdo ví třeba se ti zalíbí...

Když jsme u toho neznáte nějaký anime typu Busou renkin nebo Fate stay night
Prostě něco typu normalní školák, normální den, nenormální událost, začíná příběh:D(nadpřirozené síly by neměli chybět.-) nebo aspon bojová umění)

Nebo prostě něco
Hrdina zmlácenej že by ho nezachranil ani buh se zvedne a zmlati vsechny zaporaky ptz chce ochranit sobe drahou osobu:-)
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu EmptyMon Jul 28, 2008 8:05 pm

hmmm co yu yu hakusho je to strašne olschool fajtó ale na popis to sedí Very Happy
nebo History strongest disciple Kenichi... to je taky taková pohodička....
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu EmptyMon Jul 28, 2008 10:10 pm

normální školák, nenormální událost... na to by možná sedla Suzumiya Haruhi Very Happy (napřirozena až moc Very Happy)
Návrat nahoru Goto down
SSKALDA

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu EmptyMon Jul 28, 2008 11:15 pm

jo Kenichi jsem viděl:-)
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu EmptyMon Jul 28, 2008 11:46 pm

Přihazuji toto:
I My Me! Strawberry Eggs - když se chlap vydává za ženskou.(učitelku) Laughing

---------

Můžeš zkusit i Karin - pěkná upírská komedie
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

Poeet p?íspivku : 688

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu EmptyMon Jul 28, 2008 11:53 pm

To sedí tak na Bleache, jinak docela dobré co by se vlezlo do tvých požadavků je Demonbane, Tsubasa Chronicle, Claymore, Grenadier, Tenjou Tenge, Soul Eater, Shakugan no Shana... jinak pokud se ti líbil Amaenaide yo!! tak zkus určitě Inukami!, ZnT, Kage kara Mamoru, Love Hina, Sumomo Momomo, Ranma 1/2, Karin nebo třeba GTO a možná i Mai-HiME, FLCL atd. atd. Very Happy

Sleep Jsem trošku zapátral v pamětech affraid
Návrat nahoru Goto down
SSKALDA

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu EmptyTue Jul 29, 2008 11:43 am

dik
vetsinu jsem videl ale to ostatni vypada dobre:-)
prvni pudu na Mai-HiME a Karin:D
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu EmptyTue Jul 29, 2008 12:15 pm

SSKALDA napsal:
dik
vetsinu jsem videl ale to ostatni vypada dobre:-)
prvni pudu na Mai-HiME a Karin:D

Děláš dobře Very Happy
Návrat nahoru Goto down
SSKALDA

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu EmptyTue Jul 29, 2008 2:46 pm

nemáte náhodou nějaký odkazy na Karin lepší direct nebo mega rychlej torrent:-)
zkoušel jsem http://www.anime-eden.com ale tam to jede 15 Very Happy
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu EmptyTue Jul 29, 2008 4:45 pm

haruhi???, Prosímtě kdo je tam normální?? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu EmptyWed Jul 30, 2008 12:32 am

SSKALDA napsal:
nemáte náhodou nějaký odkazy na Karin lepší direct nebo mega rychlej torrent:-)
zkoušel jsem http://www.anime-eden.com ale tam to jede 15 Very Happy

Toti málokdo poradí" Mega rychlé stahování" Záleží na tvém internetovém připojení, mě Karin jela od 20kb/s - 2000kb/s Arrow
Návrat nahoru Goto down
SSKALDA

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu EmptyWed Jul 30, 2008 10:53 am

mam 4mb/s pripojeni:-)
uz jsem si nasel pres rapidshare.de sice strasna kvalita a musim pul hodiny cekat ale co Very Happy
Návrat nahoru Goto down
SSKALDA

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu EmptyWed Jul 30, 2008 4:55 pm

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Karin nic nelpsiho jsem dosud nevidel davam 100/10 Very Happy
aaaa skoda ze ma jen tak malo dilu beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Různá anime nejen z Chika projektu   Různá anime nejen z Chika projektu Empty

Návrat nahoru Goto down

Různá anime nejen z Chika projektu
Strana 1 z 3Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» otazka k anime Zero no Tsukaima
» Opening/Ending k anime-dll
» Na akych Anime ste vyrastali?

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Chika-fórum :: Ostatní :: Off-topic-
Přejdi na: