Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Dorama

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Hranolka Skecupem
Chika-team
Hranolka Skecupem

Poeet p?íspivku : 98
Registration date : 24. 08. 08

Dorama - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dorama   Dorama - Stránka 2 EmptySat Oct 10, 2009 4:05 pm

Buzzer Beat
Rok výroby: 2009
Počet epizod: 11

Tak na úvod něco k názvu dorama. Pokud jsem to pochopila správně za buzzer beat v basketballu je označován koš, který dá hráč v posledních vteřinách hry. Pokud jsem to ale pochopila špatně a je tu někdo, kdo basket hraje a má chuť mi vynadat, nechť tak učiní.
Kamiya Naoki je hráč basketballu a jeho snem je vyhrát nějaký ten šampionát, však to znáte, být prostě nej. Jeho přítelkyně Natsuki je vedoucí roztleskávaček a i když jejich vztah vypadá na první pohled idylicky, ona ho považuje za malé děcko, jeho sliby a "snílkovství" ji opravdu štvou, byla by mnohem raději, kdyby stál nohama pevně na zemi. Tudíž v jejich vztahu něco postrádá a to něco se vydává hledat jinam (přesně řečeno - k jinému hráči basketu XD).
Shirakawa Riko je houslistka a jejím snem je hrát ve sboru, ovšem jak už to tak bývá nic není tak jednoduché, jak si to malujeme a pro každý sen je nutno bojovat...
Riko najde v autobusu mobil, který tam Naoki zapomene a předává ho Kawasakimu - kouči jejich týmu ARCS, který se do Riko zamiluje na první pohled.
Když se pak Naoki a Riko potkají na hřišti, kam přišel Naoki trénovat a kde Riko cvičila svou hru na housle, ani jeden z nich netuší jak jsou nitky propletené... Postupně se jejich přátelství vyvine v něco víc. Riko má brzy jasno, s Kawasakim se nikdy necítila tak dobře jako s Naokim. Naoki ale váhá, má zradit svého kouče, který Riko miluje a jemu důvěřuje?
Hodnocení, líbilo se a moc. Jen ten konec byl docela utahaný a hlavní dvojici mohli dát víc prostoru.
Opening

Návrat nahoru Goto down

Dorama
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Chika-fórum :: Ostatní :: Off-topic-
Přejdi na: