Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Dorama

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Hranolka Skecupem
Chika-team
Hranolka Skecupem

Poeet p?íspivku : 98
Registration date : 24. 08. 08

Dorama Empty
PříspěvekPředmět: Dorama   Dorama EmptySun Jun 28, 2009 1:14 pm

Viděla jsem shoutbox a nemohla jsem si pomoct... Tak tu máte tenhle topic Laughing

Takže předlohou je často manga, ale mnohdy si z ní tvůrci ponechají jen jména hlavních postav, místo školáků nasadí pracují lid, apod. Jak se jim to hodí XD
Délka jednoho dílu je cca hodina, ale někdy jsou i 25 min díly(Here is Greenwood, Tokyo Ghost trip...) nebo jsou naopak delší než hodina.
Napíšu sem něco o dorama, co jsem viděla. Budu přidávat postupně, jsem líná to sepisovat všechno najednou. Třeba vás něco zaujme (nebo taky ne)Very Happy
Stránky, kde se můžete podívat na dorama online : www.mysoju.com , www.dramacrazy.net , www.crunchyroll.com

Hana Yori Dango/Boys Before Flowers
Rok výroby:2005
Počet epizod: 9
Moje vůbec první dorama, co jsem viděla, mám k němu citový vztah XD Je to převážně romantika, sem tam vtipná vsuvka a scéna, však to znáte.
Hl.hrdinkou je Makino Tsukushi, která pochází z chudé rodiny. Rodiče i mladší bratr se ovšem uskromňují, jak můžou, aby měli peníze na prestižní školu, kam Tsukushi poslali. Že by se jí ale ve škole líbilo, se říct nedá. Celou školu má pod palcem tzv. F4 (Flower 4), partička čtyř snobských kluků, jejichž papínci podmázli školní vedení a oni si teď mohou dělat na škole prakticky, co se jim zlíbí. Tsukushi jejich chování dohání k šílenství a co jí štve ještě víc, je nečinné přihlížení ostatních, když zrovna někoho šikanují. Vzbouří se proti nim, což ovšem neměla dělat...
Ehm...a kde je ta romantika? Samozřejmě, vůdce F4 se do Tsukushi zamiluje. A počáteční antipatie mizí... I když to trvá(koneckonců je tam další bishík, Hanazawa Rui (Oguri Shun). ^^

Dorama 4A473CDAEBC9EDC762600000 jap.verze Dorama Boys-before-flowers1kor. verze
Hana Yori Dango má i druhou sérii (2007) čítající 11 dílů a také film. Viděla jsem z HYD všechno a můžu říct, že i když měla druhá série dobré chvilky, převažovaly ty, kdy jsem měla chuť trhat si vlasy. A film? Za moc nestál.
Existuje ještě korejská verze Boys Before Flowers (2009, 25 dílů). Jsou to vlastně obě série najednou Smile Můžu doporučit, i když hlavní hrdinka mi tady byla méně sympatická než v jap. verzi. (Zato všichni F4 tady měli něco do sebe :-))

Kimi wa petto
Rok výroby: 2003
Počet epizod: 10
Kariéristická, na první (ale jen na první) pohled chladná Iwaya Sumire se vrací po nevydařeném dni domů z práce a co nenajde před domem. Krabici od banánů Very Happy Otevře jí a k jejímu překvapení je v ní kluk, který je od hlavy až k patě od krve. Její rozhodování, zda má zavolat policii nebo záchranku přeruší déšť ^^ Nakonec krabici odtáhne domů, kluka ošetří a druhý den odejde klidně do práce, a když se vrací domů, čeká, že už tam dotyčný nebude. Nejen, že tam pořád je, ale je také odhodlaný tam zůstat. Sumire nakonec stanoví podmínku, že může zůstat, pokud jí bude dělat mazlíčka. On souhlasí...
A? Pokud vás to nalákalo, tak se podívejte XD. Další moje oblíbené dorama..

Dorama 4A473D87271B7B2408CF0000 Dorama 4A4741EE2C8C58FD398D0000

Gokusen
Rok výroby: 2002-2003
Počet epizod: 12
Yakuzácká dcerka se stane učitelkou a dostane na starosti tu nejhorší třídu na škole (To je překvapení, co?). Postupně si získává jejich důvěru a všechny napraví... Ehm. Komedie s výchovnými prvky XD
Viděla jsem jen první sérii a ke sledování dalších dvou mě moc nenalákala..

Great teacher Onizuka
Rok výroby: 1998
Zas někdo, jehož velkým snem je dát se na učitelskou dráhu (to nechápu). Nu co, nebudu vás napínat. Po počátečních nezdarech se mu to také podaří. A může se začít srovnávat do latě neposlušné a nedůvěřivé žáky... Onizuka na to má velmi zajímavé metody Very Happy Líbilo se mi to víc než Gokusen..

Dorama GTO

Uta no onii-san
Rok výroby: 2009
Počet epizod: 8
Yano Kenta přijde v jednom dni o všechno – o svou kapelu, přítelkyni i o práci. K tomu mu doma neustále podsouvají, že je NEET-kun - to je někdo, kdo nechce pracovat a žije na úkor ostatních...(nebo něco v tom smyslu).
Vydává se tedy na lov další práce, až se mu po mnoho odmítnutích dostane kladné odpovědi. Neraduje se ovšem dlouho. Hříčkou osudu se stane jedním z účinkujících v pořadu pro děti Minna de utao (něco jako naše Zpívánky ^^), s čímž nepočítal.
Není s prácí vůbec spokojený a neustále má tiky dát výpověď. Jak to dopadne, se podívejte sami. Tohle je seriál pro dobrou náladu a jediné, co mi na něm vadí je, že byl tak krátký. Pravda, asi jsem zaujatá, jelikož hlavní postavu tady hraje můj oblíbený člen Arashi:D A ty kostýmy, do kterých je cpou nemají chybu XD

Dorama 4A4CCFF4CB90566BBAAD0000 Dorama 4A4CD019B587652E569A0000

Yamada Taro Monogatari
Rok výroby: 2007
Počet epizod: 10
Jednou z hlavních postav je Ikegami Takako, dívka z chudší rodiny, jejímž životním snem je provdat se za někoho bohatého a žít si jako v bavlnce. Proto, když se dostane do speciální třídy, kterou navštěvují i dva bishouneni, může se radostí, víte co.Yamada Taro se zdá jako ideální možnost - je pěkný, chytrý a bohatý. Chyba. Taro je chudý jako kostelní myš, má 6 mladších sourozenců a je hlavní živitel rodiny. Takako ho často potkává na různých brigádách, ale než jí dojde jak se věci doopravdy mají, chvíli to trvá XD. Když to ale zjistí, je už stejně pozdě. (Jo, láska XD).

[/size]
Dorama 4A4CD589BEB2E4BE74890000 Dorama 4A4CD59AF5B38FFA07940000

The 1st Shop of Coffee Prince

Počet epizod: 17
Hlavní hrdinka se díky svému vzhledu dostává občas do nepříjemných situací - vypadá totiž jako kluk. Proč? Vzdala se svého dívčího vzhledu a soustředí se na spoustu nejrůznějších prací, kterými živí rodinu. Seznámí se s Han Kyulem, kterého jeho máti a babi nutí, aby se už konečně usadil (a přestal rozhazovat rodinný majetek Very Happy ). Protože se Han Kyulovi domluvená rande brzy znechutí, najme Go Eun Chan, aby mu hrála milence. Tím se úspěšně zbaví všech zájemkyň Laughing
Poté dostane na starosti oživit starou zašlou kavárnu, aby dokázal, že umí taky vážně makatXD. V kavárně mají pracovat jen muži a Han Kyul zaměstná i Go Eun Chan, kterou považuje za kluka. Go Eun Chan potřebuje peníze a práci bere ^^

Han Kyul postupně zjišťuje, že je do Eun Chan zamilovaný a neví si se svými city rady, nakonec je přijímá a smiřuje se s tím, že je gay...
Dorama 4A4CD89AC8366B61016C0200

Love revolution
Rok výroby: 2001

Podle názvu asi všichni poznali (alespoň doufám), že se jedná o romantiku. Pravda, názvy mohou být zavádějící, ale v tomhle případě opravdu ne. Hlavní hrdince, jejíž jméno mi vypadlo, je 30 let, nemá chlapa a zoufale touží se opravdu zamilovat. Na scénu vzápětí vstupuje okouzlující Suga-san (opravdu má charizma Very Happy) a hl. hrdince obrátí život vzhůru nohama. Ovšem řekla bych, že ona jemu taky. Samozřejmě, že je do ní zamilovaný ještě někdo, řeší se tam vztahy ostatních postav...Velké plus je, že děj zezačátku opravdu rychle odsýpá (což je romantických seriálu dost neobvyklé), hl. hrdinům fandíte a budete po zásluze odměněni . Pravda ke konci se děj začně zpomalovat, ale to odpustím za ten konec ^^
Místo obrázku opening, líbí se mi te song XD
[

Naposledy upravil Hranolka Skecupem dne Wed Sep 02, 2009 11:19 pm, celkově upraveno 6 krát
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

Dorama Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dorama   Dorama EmptySun Jun 28, 2009 1:28 pm

Hanazakari no Kimitachi e
Počet epizod: 12 + speciál

Dorama podle stejnojmenné mangy.
Hlavní hrdinkou je Ashiya Mizuki, dívka japonského původu žijící v USA. Ta až nezdravě obdivuje svůj idol – Sana Izumiho, středoškoláka, který se profesionálně věnuje skoku do výšky – a když se dozví, že Sano se skokem skončil, rozhodne se za ním vydat a přesvědčit ho, aby zase skákat začal. Celé to má jen dva malé háčky: Mizuki musí přestoupit na školu do Japonska – a ta škola je chlapecká. Což ale Mizuki jako problém nepřipadá, a tak si prostě ostříhá vlasy, začne se chovat jako kluk a doufá, že na její skutečné pohlaví nikdo nepřijde dřív, než dosáhne svého cíle…

Dorama Hanazakari

Kurosagi
Rok výroby: 2006
Počet epizod: 11

I tady je předlohou manga. Hlavním hrdinou je tentokrát mladík jménem Kurosaki (křestní si buď nepamatuju, nebo není nikde zmíněné), který má poněkud zvláštní povolání – živí se jako kurosagi, tedy podvodník, který ale okrádá jenom jiné podvodníky a vrací peníze jejich obětem. Jeho životní cíl je pomstít se muži, který podvedl jeho otce (ten se pak pokusil zabít celou svoji rodinu). Kurosakimu se v jeho akcích snaží zabránit jeho sousedka a budoucí státní žalobkyně Yoshikawa. Tihle dva se navzájem srdečně nesnášejí, ale jak už to tak bývá, Yoshikawa docela rychle (a se zděšením) zjistí, že ho vlastně spíš miluje…
Má i film se stejným hereckým obsazením, který jsem ale ještě neviděla.

Dorama Kurosagi046xi6yq9lnvm6

Vampire Host
Rok výroby:2004

Na rozdíl od dvou předchozích si tohle dorama vzalo ze své manga předlohy jen jména a povolání hlavních postav. Nepochybuju o tom, že jestli tohle Kaori Yuki (autorka originálu, mojí oblíbené mangy Bloodhound) viděla, musela ronit krvavé slzy…
Název je všeříkající. Hlavní hrdina Suou je upír pracující v host klubu. Nekrmí se svými zákaznicemi, ale krví z krevní banky, a jeho životním cílem je mít co největší příjmy a stát se klubovým hostem č. 1. Poměrně poklidný život pro něj skončí ve chvíli, kdy do klubu vrazí teenagerka Rion, která hledá svou ztracenou spolužačku. Jedinou stopou pro ni je zpráva v hlasovce naznačující, že kamarádku unesl upír, a Suouova vizitka…
Obecně je dorama hlavně detektivní (kromě zmizelé spolužačky Rion a Suou řeší i další záhady) a když člověk nemyslí na předlohu, docela i ujde. Jen scény Suouovy „přeměny“ jsou vždycky šílené dlouhé XD

Dorama Top_002

Naposledy upravil warrion dne Fri Jul 03, 2009 7:59 pm, celkově upraveno 7 krát
Návrat nahoru Goto down
bafíček13
Chika-team
bafíček13

Poeet p?íspivku : 44
Registration date : 07. 09. 08

Dorama Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dorama   Dorama EmptySun Jun 28, 2009 1:58 pm

Vidím, že jsem v tomhle byla alespoň na stejné vlně... Hana Yori Dango je moje nejoblíbenější i do teď, Kimi wa Petto bylo bezkonkurenční hlavně díky Matsumotovi a pak Gokusen... tam bojuji s třetí řadou, protože jí mám sice stáhlou, ale už mě to nějak omrzelo...

A můžu jen souhlasit, že film u HYD za moc nestál... na to, jak jsem se na něj těšila, mi přišlo, že byl spíše jak od amerických producentů... a do celkové nálady, která tohle dorama provázela, se moc nehodil...
Návrat nahoru Goto down
Hranolka Skecupem
Chika-team
Hranolka Skecupem

Dorama Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dorama   Dorama EmptySun Jun 28, 2009 2:51 pm

warr: doufám, že už smolíš Very Happy
bafíček: MatsuJun byl jako petto úžasný XD Kdo by ho nechtěl?
HYD film mi přišel směšný, celou dobu se honí za jakousi korunkou nebo co to bylo...
Já mám takhle sosnutý Honey and Clover a zatím jsem viděla asi dva díly a nějak se nemůžu odhodlat to dokoukat...
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716
Registration date : 23. 07. 08

Dorama Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dorama   Dorama EmptySun Jun 28, 2009 4:06 pm

Tady se rozhořel plamínek... lol!
Návrat nahoru Goto down
bafíček13
Chika-team
bafíček13

Poeet p?íspivku : 44
Registration date : 07. 09. 08

Dorama Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dorama   Dorama EmptyTue Jun 30, 2009 7:51 am

A už zase dohořel, ojojoj.
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Dorama Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dorama   Dorama EmptyWed Jul 01, 2009 11:11 am

smolit budu večer, až si doma konečně zapojím počítač XD v práci to dost dobře nejde XD
Návrat nahoru Goto down
Hranolka Skecupem
Chika-team
Hranolka Skecupem

Dorama Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dorama   Dorama EmptyThu Jul 02, 2009 7:13 pm

Tak jsem přidala 3 dorama a málem jsem se z toho zbláznila XD Úprava bohužel asi lepší nebude, pořád mi to v tom příspěvku hází nějaký neplechy... tak to ignorujte Laughing
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Dorama Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dorama   Dorama EmptyThu Jul 02, 2009 9:51 pm

tak jsem přidala ty tři, co jsem slíbila (to čtvrtý musím teprv dokoukat ^^ (a to jsem myslela, že při čekání na ty poslední titulky umřu...))
Návrat nahoru Goto down
SilentAndY
Chika-team
SilentAndY

Poeet p?íspivku : 265
Registration date : 04. 10. 08

Dorama Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dorama   Dorama EmptyFri Jul 03, 2009 11:34 am

warrion napsal:
Hanazakari no Kimitachi e
Počet epizod: 12 + speciál

Dorama podle stejnojmenné mangy.
Hlavní hrdinkou je Ashiya Mizuki, dívka japonského původu žijící v USA. Ta až nezdravě obdivuje svůj idol – Sana Izumiho, středoškoláka, který se profesionálně věnuje skoku do výšky – a když se dozví, že Sano se skokem skončil, rozhodne se za ním vydat a přesvědčit ho, aby zase skákat začal. Celé to má jen dva malé háčky: Mizuki musí přestoupit na školu do Japonska – a ta škola je chlapecká. Což ale Mizuki jako problém nepřipadá, a tak si prostě ostříhá vlasy, začne se chovat jako kluk a doufá, že na její skutečné pohlaví nikdo nepřijde dřív, než dosáhne svého cíle…

Dorama Hanazakari

Nemá v tomhle dorama náhodou OP singl Chu-lip od Ai Otsuky? Myslím, že kdyý jsem jednou skákal na ddr na tu tu její písničku, tak jsem tam z toho viděl záběry...
Návrat nahoru Goto down
http://www.asian-music.cz
Hranolka Skecupem
Chika-team
Hranolka Skecupem

Dorama Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dorama   Dorama EmptyFri Jul 03, 2009 1:38 pm

SilentAndY: Má to ending od Ai Otsuky, ale jinej song - Peach, OP song je od Orange Range (Ikenai Taiyou) XD
Návrat nahoru Goto down
SilentAndY
Chika-team
SilentAndY

Dorama Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dorama   Dorama EmptyFri Jul 03, 2009 2:05 pm

Tak z toho klipu na pozadí pří skákání na DDR jsem nepoznal jestli je to OP nebo ED a nebyl jsem si jisty jestli je to ta nebo tahle. Ale Jak jsi řekla Peach tak už to bylo jasný...
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Dorama Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dorama   Dorama EmptyFri Jul 03, 2009 10:08 pm

http://mayuan.webgarden.cz/

tady jsou ke stažení nějaké ty dorama
Návrat nahoru Goto down
SilentAndY
Chika-team
SilentAndY

Dorama Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dorama   Dorama EmptyFri Jul 03, 2009 10:28 pm

Tady máte taky něco... Cool

JDorama na GetFansub.com Wiki
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Dorama Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dorama   Dorama EmptyThu Aug 13, 2009 10:48 pm

viděla jsem spoustu nových dorama, asi to zase sepíšu... XD
(ale Antique a Atashinchi nechám Hranolce...)
Návrat nahoru Goto down
Hranolka Skecupem
Chika-team
Hranolka Skecupem

Dorama Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dorama   Dorama EmptySat Aug 22, 2009 11:56 am

Nemusíš, jen piš XD Můžu napsat o Love revolution, na to se asi koukat nebudeš, tak se toho zhostím ^_^
Jinak, ta stránka, na kterou jsi mi posílala odkaz, už teď jede nějak pomalu... nebo to je jen u mě? Hlásilo mi to dneska dokonce 39 hodin sosání XD
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Dorama Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dorama   Dorama EmptySat Aug 22, 2009 12:07 pm

ok, tak já to nějak sesmolím XD
Mně jede pořád docela slušně, akorát má občas ten download tendence k záhadnýmu přerušení, něco jako když stahuješ z anime-edenu...
Návrat nahoru Goto down
Hranolka Skecupem
Chika-team
Hranolka Skecupem

Dorama Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dorama   Dorama EmptySat Aug 22, 2009 12:41 pm

Njn, to mě na edenu taky štve XD nahlásí to, že vypršel limit či co...
Návrat nahoru Goto down
Hranolka Skecupem
Chika-team
Hranolka Skecupem

Dorama Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dorama   Dorama EmptyWed Sep 02, 2009 11:27 pm

Přidáno dorama Love revolution...
Mno, nevim, jestli je zrovna nejšťastnější pořád upravovat jeden příspěvek XD...

Asi ne, dneska už mi to nechce nic přidat, zřejmě moc dlouhý? Laughing

Dvě nedávno dokoukaná dorama Smile

Engine
Rok výroby: 2005
Počet dílů: 11
Kanzaki Jiro (Kimura Takuya) se odmalička touží stát závodníkem F1, ale jeho otec je zásadně proti. Jiro si stejně jde za svým snem a stane se závodníkem. Vyhraje závod v Japonsku a odjíždí do zahraničí. Tam už se mu tolik nedaří, udělá menší kiks a je vyhozen z týmu. Vrací se zpátky do Japonska a zjišťuje, že otech jejich domov proměnil v sirotčinec (no, ne tak úplně, některé děti rodiče mají, ale byly buď opuštěny nebo mají jejich rodiče finanční potíže, apod...) jménem Kaze no Oka Home. Jelikož nemá kam jít, zůstává. Ovšem, aby mohl zůstat, musí také zaujmout místo v "rodině"-tak z něj udělají řidiče jedné rachotiny a vozí děti do školy...
I když prohlašuje, že děti nesnáší, postupně se s každým poznává víc a svým osobitým způsobem dětem pomáhá, proměňuje je i a ony jeho. Zároveň se neustále snaží začít zase závodit a přemlouvá a prosí kde se dá (hlavně u svého bývalého kouče). Nakonec dostává místo mechanika a...
Místy je to opravdu dojemné, hlavně ke konci jsem si pobrečela, ale mě dojme kde co Very Happy

]Dorama 4AC8E4967570F2C214680000

Mr. Brain
Rok výroby: 2009
Počet epizod: 8
Detektivní dorama! Doporučuji s čistým svědomím.
Hlavní roli zde má Kimura Takuya alias Tsukumo Ryuusuke. Hned na začátku nám na něj sletí stěna. Člověk by řekl, že bude po něm, ale není (arigató, kami-sama)! Podstoupí operaci mozku a už není stejný jako dřív. Je praštěný, chci říct neuvěřitelně chytrý XD. Nastupuje do IPS (Institute of Police Science), kde se má zabývat neurologií (nebo tak nějak). IPS vyvíjí spoustu zajímavých věciček a pomáhá policii s vyšetřováním, když jsou povoláni. Tsukumo ovšem rád řeší záhady, a tak se často se svou asistentkou propašují na místo činu, i když by tam neměli co pohledávat. Jenže hlavní policejní dvojka by bez něj byla odepsaná. Mladší ze dvojice, poněkud lekavý a ňoumovitý vyšetřovatel (hraje ho Mizushima Hiro) jako první začne k Tsukumovi chodit pro radu, což zezačátku nemůže jeho nadřízený vystát. Ale to se časem poddá...
Napínavé, vtipné, Kimura Takuya... Very Happy Mimo jiné se zde objevuje epizodně docela dost známých tváří (Koyuki, Gackt, Nakama Yukie - Gokusen, Kamikawa Takaya - doktor z Hana Kimi, apod).

Dorama 4AC8E3B18DBE11966C3F0100

Naposledy upravil Hranolka Skecupem dne Sun Oct 04, 2009 9:11 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Dorama Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dorama   Dorama EmptySun Sep 06, 2009 4:58 pm

ha, Mr. Brain mi něco říká, myslím, že to mám i v seznamu XD
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Dorama Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dorama   Dorama EmptyTue Sep 29, 2009 9:53 pm

Holky, tahle webovka by vás mohla, měla zajímat. Najdete tam JDrama, JMovie, anime, KDrama... a já nevím, co ještě.

http://www.euphoriic.net/
Návrat nahoru Goto down
Hranolka Skecupem
Chika-team
Hranolka Skecupem

Dorama Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dorama   Dorama EmptySun Oct 04, 2009 9:06 pm

Arigató ^^
Demo, nic mi nechce fungovat XD Teda zkoušela jsem jen dorama a všude to píše, že nemám přístup bo tak něco. Vám to jde?
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Dorama Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dorama   Dorama EmptyMon Oct 05, 2009 4:04 am

Hranolka Skecupem napsal:
Arigató ^^
Demo, nic mi nechce fungovat XD Teda zkoušela jsem jen dorama a všude to píše, že nemám přístup bo tak něco. Vám to jde?

Divný, mně to jde. Zkoušel jsem to namátkově a jde mi to.
Noo... Buďto jsi už dosáhla limitu pro stahování na MU, nebo u svého poskytovatele. A hlavně musíš přímo přes tu stránku, co jsem dával jako odkaz. Poněvadž když jsem to zkoušel přímo přes MU, tak mi to taky hlásilo.
Taky jestli máš O2, tak jsem někde zaslechl, že dává bany, či co!
Zkus se na MU zaregistrovat... snad ti to pomůže. Ale jestli máš poskytovatele O2, bombarduj je! Oni si dají říct. Když pohrozíš, že odejdeš ke konkurenci. U mne to bylo stejné. Stahování bylo hrozné a tak jsem si zašel na poskytovatele, že jsem nespokojen a že přejdu jinam. Přemlouvali mne a když jsem dorazil domů, tak jak mi to najednou šlo.

---
jej, to jsem se rozkecal lol!
Návrat nahoru Goto down
Hranolka Skecupem
Chika-team
Hranolka Skecupem

Dorama Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dorama   Dorama EmptyTue Oct 06, 2009 11:40 pm

Mno, takhle XD Mně sosání z megauplodu vůbec nechodí, dokonce jsem se tam zaregistrovala, ale ani to nepomohlo. Warr mi radila stáhnout si tu jejich toolbar, ale k tomu mám prostě odpor Dorama Icon_biggrin odhodlávala jsem se xkrát, ale nechce se mi do toho. Takže i kdyby ty odkazy na megaupload chodily, stejně bych asi moc nepořídila, ledaže bych někoho zaúkolovala... Dorama Icon_biggrin Z tý stránky mě to ale na megaupload ani nepřehodí...
A limit už díky bohu nemáme, kdysi jsme měli 30Giga na měsíc a byla to fakt hrůza XD
O2? To máme a většinou fajnXD akorát jsme reklamovali router, tak jsme si přivezli prozatímní a ani ten nechtěl chodit, teď už jakž takž jde, občas to ale vypadne. Nefunguje nám ale digitální tv, to už je ale fuk. A že by 02 dávali bany? Za co omg? Za věrnost Dorama Icon_lol ?
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Dorama Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dorama   Dorama EmptyWed Oct 07, 2009 2:37 am

Za věrnost ne, ale za stahování, to asi ano. Ale narážím i na jiné se stejným problémem. A pokud si budete stěžovat všichni, tak si dají říct.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Dorama Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dorama   Dorama Empty

Návrat nahoru Goto down

Dorama
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Chika-fórum :: Ostatní :: Off-topic-
Přejdi na: