Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Vytvořme novou mangu :)

Goto down 
+4
Dejv007
warrion
Thorr
Kříž
8 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorZpráva
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 EmptySun Jun 07, 2009 12:02 am

já Dlahovi fandím XD
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716
Registration date : 23. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 EmptySun Jun 07, 2009 12:18 am

zrádkyně Very Happy
Návrat nahoru Goto down
SilentAndY
Chika-team
SilentAndY

Poeet p?íspivku : 265
Registration date : 04. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 EmptySun Jun 07, 2009 12:21 am

Taky se připoju k warr, která fandí Dlahovi... Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
http://www.asian-music.cz
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 EmptySun Jun 07, 2009 2:28 am

Urazil jsem se a už nečekejte žádné děje plné sexu, nechutností a .... Very Happy
Návrat nahoru Goto down
lestrix
Chika-team
lestrix

Poeet p?íspivku : 309
Registration date : 20. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 EmptySun Jun 07, 2009 2:40 am

Thorr napsal:
Urazil jsem a už žádné nové děje plné sexu nečekejte Very Happy

Neboj Thorre, na literatuře je právě krásné to, že nikdy není nic ztraceno definitivně.

takže pokračování:

pedobear chytil rapla...
A v tom se divoký sen rozplynul. Muž s katanou se zhnuseně oklepal a procedil mezi zuby: " Na co to, kurva, zase myslím. Za chvíli budu stejný prase jako Dlaha! To teda ne, osudová chvíle se blíží a já tady... fujtajkxl!". a pokusil se v roztěkaných myšlenkách najít ty, které patřily JEJÍM božským tvarům...

Romantici rulezzz Smile
A teď je to na tobě Thorre!
Návrat nahoru Goto down
lestrix
Chika-team
lestrix

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 EmptySun Jun 07, 2009 2:42 am

Kříž napsal:
A jestli tohle bude hentai román, tak už vím jak bude vypadat úvodní strana... Všimněte si hlavně těch precizních detailů na obličeji Very Happy

Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 Vodnobrzek.th

Myslíš, že by tam měla vystupovat skutečně warr?
Nevím nevím. B...bylo by to ještě vůbec hentai?
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 EmptySun Jun 07, 2009 3:09 am

... a vtom to přišlo, znovu uzřel její luzné partie. Celý rozechvělý se k ní přiblížil. Přitom jej něžně polaskaly po tváři její překrásné rozevláté kadeře. Už už ji chtěl sevřít v náručí, jeho zbytnělý...beep... se prudce napřímil, když vtom zakopl a narazil si již jednou poraněný oud....

spolupracovali: Thorr a lestrix Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Kříž

Kříž

Poeet p?íspivku : 34
Registration date : 03. 03. 09

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 EmptySun Jun 07, 2009 11:45 am

ale zmíěný muž vytasil katanu, a začal ji srtkat do pochvy (Tu pochvu si přeberte jak chcete Smile )

teď jsem zvědat jestli mě někdo pochopí, ale doufám že jsem dával na Biologii pozor a napsal to správně Very Happy
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 EmptySun Jun 07, 2009 12:29 pm

lestrix napsal:
Kříž napsal:
A jestli tohle bude hentai román, tak už vím jak bude vypadat úvodní strana... Všimněte si hlavně těch precizních detailů na obličeji Very Happy

Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 Vodnobrzek.th

Myslíš, že by tam měla vystupovat skutečně warr?
Nevím nevím. B...bylo by to ještě vůbec hentai?

Ty blbečku! Ne, spíš jak říká naše (bývalá) češtinářka: TY DEBILE!!! Very Happy

(omg, co já v týhle skupině vlastně dělám...?)
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

Poeet p?íspivku : 848
Registration date : 15. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 EmptySun Jun 07, 2009 12:41 pm

Protože jsi tu kvůli mně a vidina mého šťastného výrazu tě žene kupředu?
Návrat nahoru Goto down
http://www.chika-translations.tym.cz
lestrix
Chika-team
lestrix

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 EmptySun Jun 07, 2009 2:12 pm

warrion napsal:

no já myslím, že dejv to vystihl sice lapidárně, nicméně naprosto přesně. A co by si Chika počala bez své královny korektorů a velekněžky boha Perverse...

Koneckonců všechno vlastně dopadlo dobře. Thorr byl odražen /zde od-uražen/ a krvavě pomstěn (možná až příliš krvavě-btw Thorre, já hned říkal, že plán B by za těchto okolností způsobil naprostou pohromu - já teda bych případný wařřin šlaktraf /klepnutí pepkou/ určitě přes srdce nepřenesl), manga byla v podstatě zachráněna (ještě pravda nevíme, s čím dorazí Dlaha), warr v ní tímto získala hlavní ženskou roli (vzhledem k dosavadnímu vývoji si troufám trdit, že si to faaakt užije Twisted Evil ) , z Kříže se vyloupl geniální karikaturista s užasným citem pro detail (já třeba nehával ani chvíli, hned jsem měl jasno), dejv-sama znovu připomněl svým ovečkám, co jest výhradním a skutečným cílem jejich snažení a já se díky perverznímu pletichaření tadyhle s Thorrem začal pozvolna vyhrabávat z několikatýdenní deprese.
A to se přeci počítá, no ne?
Arigato, amigos....eeee, tomodachi, samozřejmě Razz

a stran mangy samozřejmě:

...leč vzhledem k celkovému rozrušení ji tam i přes opakované pokusy nebyl sto zasunout. Nakonec to vzdal. Odložil pochvu, jediným mocným švihem proťal své kimono v mnístě rozkroku a do vzniklého otvoru ledabyle zasunul katanu. Jaké neblahé následky to bude mít pro jeho již tak těžce zkoušený oud, o tom si povíme v příští kapitole.
příště v Chika Hentai Pseudomanga: BOLESTNÉ CHVÍLE
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 EmptySun Jun 07, 2009 2:27 pm

lestrix napsal:
warrion napsal:

no já myslím, že dejv to vystihl sice lapidárně, nicméně naprosto přesně. A co by si Chika počala bez své královny korektorů a velekněžky boha Perverse...

Koneckonců všechno vlastně dopadlo dobře. Thorr byl krvavě pomstěn (možná až příliš krvavě-btw Thorre, já hned říkal, že plán B by za těchto okolností způsobil naprostou pohromu - já teda bych případný wařřin šlaktraf /klepnutí pepkou/ určitě přes srdce nepřenesl), manga byla v podstatě zachráněna (ještě pravda nevíme, s čím dorazí Dlaha), warr v ní tímto získala hlavní ženskou roli (vzhledem k dosavadnímu vývoji si troufám trdit, že si to faaakt užije Twisted Evil ) , z Kříže se vyloupl geniální karikaturista s užasným citem pro detail (já třeba nehával ani chvíli, hned jsem měl jasno), dejv-sama znovu připomněl svým ovečkám, co jest výhradním a skutečným cílem jejich snažení a já se díky perverznímu pletichaření tadyhle s Thorrem začal pozvolna vyhrabávat z několikatýdenní deprese.
A to se přeci počítá, no ne?
Arigato, amigos....eeee, tomodachi, samozřejmě Razz

jsem nevěděla, že si Dejv říká mezi ostatními bohy Pervers...tongue

lestrixi... znáš to o důtce a důtce s výstrahou?! Přístě ti budou brýle zabaveny natrvalo! (tohle je reakce především na to, že jsi "měl hned jasno"...)

a vůbec, Darlinga na vás, pitomci! Opět jsem si ověřila, že mé rozhodnutí věnovat svou úctu a nehynoucí obdiv pouze Dejvovi bylo správné... doufám, že mi vydrží, vstup do jeho pokojíčku mám koneckonců zakázaný Very Happy

(...plán B? XD)
Návrat nahoru Goto down
lestrix
Chika-team
lestrix

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 EmptySun Jun 07, 2009 2:35 pm

warrion napsal:

lestrixi... znáš to o důtce a důtce s výstrahou?! Přístě ti budou brýle zabaveny natrvalo! (tohle je reakce především na to, že jsi "měl hned jasno"...)

(...plán B? XD)

Bojim, bojim.... Shocked

Plán B? Muhehehehehe, chechechecheche, hahahaha (a obdobné pokusy o ďábelsky-ouchylný smích). To si raději ani nepřej vědět. To jen pro případ, že bys byla zase zlobivá holčička, máme ho s Thorrem v záloze... Basketball (chudák Thorr, tímto jsem jej vydal všanc nelidským mukám výslechu, já bídný tvor)
btw. kdo je Darling? Mám matná tušení, že nějaký plaz, ale ještě větší mezery...
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 EmptySun Jun 07, 2009 3:08 pm

lestrix napsal:

Bojim, bojim.... Shocked

Plán B? Muhehehehehe, chechechecheche, hahahaha (a obdobné pokusy o ďábelsky-ouchylný smích). To si raději ani nepřej vědět. To jen pro případ, že bys byla zase zlobivá holčička, máme ho s Thorrem v záloze... Basketball (chudák Thorr, tímto jsem jej vydal všanc nelidským mukám výslechu, já bídný tvor)
btw. kdo je Darling? Mám matná tušení, že nějaký plaz, ale ještě větší mezery...

Já. Nejsem. Zlobivá. Holčička. Ještě jednou v souvislosti s mou osobou použiješ jakoukoliv zdrobnělinu a sejdeš krutou a bolestivou smrtí.

Tak si to nechte Razz Ono je stejně jen málo věcí, co na mě opravdu fungují, a většina jich je známá pouze jediné osobě...a ne, Dejv to není.

Darling... hm... vyřešila bych to odkazem, ale daná webovka před pár dny podlehla trojskému koni a obnovení bude chvíli trvat. Řekněme, že Darling doprovází postavu z jedné povídky (ta postava se jmenuje Warrion (s velkým W!) a údajně je založená na mně, ale já nechodím kolem, nemávám katanou a nehodlám pomstít svou vyvražděnou rodinu XD Násilnické sklony máme ovšem stejné XD) a je to ještě větší parchant než moje alter ego, což v praxi znamená, že bych se mu radši klidila z cesty XD
Návrat nahoru Goto down
Dlaha
Chika-team
Dlaha

Poeet p?íspivku : 297
Registration date : 01. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 EmptySun Jun 07, 2009 5:31 pm

lestrix napsal:
... manga byla v podstatě zachráněna (ještě pravda nevíme, s čím dorazí Dlaha)

Dlaha se distancuje, není vám pomoci Very Happy
Návrat nahoru Goto down
SilentAndY
Chika-team
SilentAndY

Poeet p?íspivku : 265
Registration date : 04. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 EmptySun Jun 07, 2009 6:33 pm

warrion napsal:

Tuhle otázku si někdy taky říkám... Very Happy
Návrat nahoru Goto down
http://www.asian-music.cz
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 EmptySun Jun 07, 2009 7:28 pm

Proč tu jste? Přeci je tu legrace a nikde není tolik srandy, jako u nás na fóru..
----------

hmm... když nad tím tak uvažuji, chci změnu, už mě nebaví hentai manga... zase jsem narazil na něco, co se mi nelíbilo... Crying or Very sad
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 EmptySun Jun 07, 2009 9:58 pm

Thorr napsal:

hmm... když nad tím tak uvažuji, chci změnu, už mě nebaví hentai manga... zase jsem narazil na něco, co se mi nelíbilo... Crying or Very sad

copak, zase nějaký dívence přebývaly orgány? XD
Návrat nahoru Goto down
lestrix
Chika-team
lestrix

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 EmptySun Jun 07, 2009 10:30 pm

Thorr napsal:

Thorre, Thorre, komu není rady, tomu není pomoci. Ještěže seš takovej hodnej na upřimnej....
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 EmptyMon Jun 08, 2009 1:57 am

dejte pokoj Exclamation Crying or Very sad
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

Poeet p?íspivku : 688

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 EmptyMon Jun 08, 2009 5:10 pm

Je to TAK! Ravens is BACK! Basketball 2 ze 3 zkoušek úspěšně složeny Wink
Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 484cc4215cae81cbd2ed258c3dbbfadc0b899894

Thorr napsal:

Mám pro tebe něco, co ti zvedne tu tvou "upřímnou" náladu cheers
Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
lestrix
Chika-team
lestrix

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 EmptyMon Jun 08, 2009 5:14 pm

DLAHŮV PEDOBEAR! affraid affraid affraid

Jinak gratuluju ke zkouškám...
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 EmptyMon Jun 08, 2009 5:38 pm

Ravens napsal:

super, tak mazej překládat Inukami, ať se náhodou nenudím XD
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 EmptyMon Jun 08, 2009 6:08 pm

Ravens napsal:
Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 484cc4215cae81cbd2ed258c3dbbfadc0b899894

Thorr napsal:

Mám pro tebe něco, co ti zvedne tu tvou "upřímnou" náladu cheers
Spoiler:

Mrcho, šmejde, mizero, nenávidím tě. Zase se ztrať ty ... ty... Very Happy
Yaoi na tebe
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 EmptyMon Jun 08, 2009 7:13 pm

Thorr napsal:
Yaoi na tebe

dödám! Zdarma až do domu!! Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

Vytvořme novou mangu :)
Strana 2 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Chika-fórum :: Ostatní :: Off-topic-
Přejdi na: