| Vytvořme novou mangu :) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
warrion Chika-team
Poeet p?íspivku : 705 Age : 34 Registration date : 09. 03. 08
| Předmět: Re: Vytvořme novou mangu :) Sun Jun 07, 2009 12:02 am | |
| | |
|
| |
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Vytvořme novou mangu :) Sun Jun 07, 2009 12:18 am | |
| zrádkyně | |
|
| |
SilentAndY Chika-team
Poeet p?íspivku : 265 Age : 37 Location : www.na3.cz Registration date : 04. 10. 08
| Předmět: Re: Vytvořme novou mangu :) Sun Jun 07, 2009 12:21 am | |
| Taky se připoju k warr, která fandí Dlahovi... | |
|
| |
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Vytvořme novou mangu :) Sun Jun 07, 2009 2:28 am | |
| Urazil jsem se a už nečekejte žádné děje plné sexu, nechutností a .... | |
|
| |
lestrix Chika-team
Poeet p?íspivku : 309 Age : 47 Registration date : 20. 08. 08
| Předmět: Re: Vytvořme novou mangu :) Sun Jun 07, 2009 2:40 am | |
| - Thorr napsal:
- Urazil jsem a už žádné nové děje plné sexu nečekejte
Neboj Thorre, na literatuře je právě krásné to, že nikdy není nic ztraceno definitivně. takže pokračování: pedobear chytil rapla... A v tom se divoký sen rozplynul. Muž s katanou se zhnuseně oklepal a procedil mezi zuby: " Na co to, kurva, zase myslím. Za chvíli budu stejný prase jako Dlaha! To teda ne, osudová chvíle se blíží a já tady... fujtajkxl!". a pokusil se v roztěkaných myšlenkách najít ty, které patřily JEJÍM božským tvarům... Romantici rulezzz A teď je to na tobě Thorre! | |
|
| |
lestrix Chika-team
| Předmět: Re: Vytvořme novou mangu :) Sun Jun 07, 2009 2:42 am | |
| - Kříž napsal:
- A jestli tohle bude hentai román, tak už vím jak bude vypadat úvodní strana... Všimněte si hlavně těch precizních detailů na obličeji
Myslíš, že by tam měla vystupovat skutečně warr? Nevím nevím. B...bylo by to ještě vůbec hentai? | |
|
| |
Thorr Chika-team
| Předmět: Re: Vytvořme novou mangu :) Sun Jun 07, 2009 3:09 am | |
| ... a vtom to přišlo, znovu uzřel její luzné partie. Celý rozechvělý se k ní přiblížil. Přitom jej něžně polaskaly po tváři její překrásné rozevláté kadeře. Už už ji chtěl sevřít v náručí, jeho zbytnělý...beep... se prudce napřímil, když vtom zakopl a narazil si již jednou poraněný oud.... spolupracovali: Thorr a lestrix | |
|
| |
Kříž
Poeet p?íspivku : 34 Age : 30 Location : Břeclav Registration date : 03. 03. 09
| Předmět: Re: Vytvořme novou mangu :) Sun Jun 07, 2009 11:45 am | |
| ale zmíěný muž vytasil katanu, a začal ji srtkat do pochvy (Tu pochvu si přeberte jak chcete ) teď jsem zvědat jestli mě někdo pochopí, ale doufám že jsem dával na Biologii pozor a napsal to správně | |
|
| |
warrion Chika-team
| |
| |
Dejv007 Admin
Poeet p?íspivku : 848 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Re: Vytvořme novou mangu :) Sun Jun 07, 2009 12:41 pm | |
| Protože jsi tu kvůli mně a vidina mého šťastného výrazu tě žene kupředu? | |
|
| |
lestrix Chika-team
| Předmět: Re: Vytvořme novou mangu :) Sun Jun 07, 2009 2:12 pm | |
| - warrion napsal:
(omg, co já v týhle skupině vlastně dělám...?) no já myslím, že dejv to vystihl sice lapidárně, nicméně naprosto přesně. A co by si Chika počala bez své královny korektorů a velekněžky boha Perverse... Koneckonců všechno vlastně dopadlo dobře. Thorr byl odražen /zde od-uražen/ a krvavě pomstěn (možná až příliš krvavě-btw Thorre, já hned říkal, že plán B by za těchto okolností způsobil naprostou pohromu - já teda bych případný wařřin šlaktraf /klepnutí pepkou/ určitě přes srdce nepřenesl), manga byla v podstatě zachráněna (ještě pravda nevíme, s čím dorazí Dlaha), warr v ní tímto získala hlavní ženskou roli (vzhledem k dosavadnímu vývoji si troufám trdit, že si to faaakt užije ) , z Kříže se vyloupl geniální karikaturista s užasným citem pro detail (já třeba nehával ani chvíli, hned jsem měl jasno), dejv-sama znovu připomněl svým ovečkám, co jest výhradním a skutečným cílem jejich snažení a já se díky perverznímu pletichaření tadyhle s Thorrem začal pozvolna vyhrabávat z několikatýdenní deprese. A to se přeci počítá, no ne? Arigato, amigos....eeee, tomodachi, samozřejmě a stran mangy samozřejmě: ...leč vzhledem k celkovému rozrušení ji tam i přes opakované pokusy nebyl sto zasunout. Nakonec to vzdal. Odložil pochvu, jediným mocným švihem proťal své kimono v mnístě rozkroku a do vzniklého otvoru ledabyle zasunul katanu. Jaké neblahé následky to bude mít pro jeho již tak těžce zkoušený oud, o tom si povíme v příští kapitole. příště v Chika Hentai Pseudomanga: BOLESTNÉ CHVÍLE | |
|
| |
warrion Chika-team
| Předmět: Re: Vytvořme novou mangu :) Sun Jun 07, 2009 2:27 pm | |
| - lestrix napsal:
- warrion napsal:
(omg, co já v týhle skupině vlastně dělám...?) no já myslím, že dejv to vystihl sice lapidárně, nicméně naprosto přesně. A co by si Chika počala bez své královny korektorů a velekněžky boha Perverse...
Koneckonců všechno vlastně dopadlo dobře. Thorr byl krvavě pomstěn (možná až příliš krvavě-btw Thorre, já hned říkal, že plán B by za těchto okolností způsobil naprostou pohromu - já teda bych případný wařřin šlaktraf /klepnutí pepkou/ určitě přes srdce nepřenesl), manga byla v podstatě zachráněna (ještě pravda nevíme, s čím dorazí Dlaha), warr v ní tímto získala hlavní ženskou roli (vzhledem k dosavadnímu vývoji si troufám trdit, že si to faaakt užije ) , z Kříže se vyloupl geniální karikaturista s užasným citem pro detail (já třeba nehával ani chvíli, hned jsem měl jasno), dejv-sama znovu připomněl svým ovečkám, co jest výhradním a skutečným cílem jejich snažení a já se díky perverznímu pletichaření tadyhle s Thorrem začal pozvolna vyhrabávat z několikatýdenní deprese. A to se přeci počítá, no ne? Arigato, amigos....eeee, tomodachi, samozřejmě jsem nevěděla, že si Dejv říká mezi ostatními bohy Pervers... lestrixi... znáš to o důtce a důtce s výstrahou?! Přístě ti budou brýle zabaveny natrvalo! (tohle je reakce především na to, že jsi "měl hned jasno"...) a vůbec, Darlinga na vás, pitomci! Opět jsem si ověřila, že mé rozhodnutí věnovat svou úctu a nehynoucí obdiv pouze Dejvovi bylo správné... doufám, že mi vydrží, vstup do jeho pokojíčku mám koneckonců zakázaný (...plán B? XD) | |
|
| |
lestrix Chika-team
| Předmět: Re: Vytvořme novou mangu :) Sun Jun 07, 2009 2:35 pm | |
| - warrion napsal:
lestrixi... znáš to o důtce a důtce s výstrahou?! Přístě ti budou brýle zabaveny natrvalo! (tohle je reakce především na to, že jsi "měl hned jasno"...)
(...plán B? XD) Bojim, bojim.... Plán B? Muhehehehehe, chechechecheche, hahahaha (a obdobné pokusy o ďábelsky-ouchylný smích). To si raději ani nepřej vědět. To jen pro případ, že bys byla zase zlobivá holčička, máme ho s Thorrem v záloze... (chudák Thorr, tímto jsem jej vydal všanc nelidským mukám výslechu, já bídný tvor) btw. kdo je Darling? Mám matná tušení, že nějaký plaz, ale ještě větší mezery... | |
|
| |
warrion Chika-team
| Předmět: Re: Vytvořme novou mangu :) Sun Jun 07, 2009 3:08 pm | |
| - lestrix napsal:
Bojim, bojim....
Plán B? Muhehehehehe, chechechecheche, hahahaha (a obdobné pokusy o ďábelsky-ouchylný smích). To si raději ani nepřej vědět. To jen pro případ, že bys byla zase zlobivá holčička, máme ho s Thorrem v záloze... (chudák Thorr, tímto jsem jej vydal všanc nelidským mukám výslechu, já bídný tvor) btw. kdo je Darling? Mám matná tušení, že nějaký plaz, ale ještě větší mezery... Já. Nejsem. Zlobivá. Holčička. Ještě jednou v souvislosti s mou osobou použiješ jakoukoliv zdrobnělinu a sejdeš krutou a bolestivou smrtí. Tak si to nechte Ono je stejně jen málo věcí, co na mě opravdu fungují, a většina jich je známá pouze jediné osobě...a ne, Dejv to není. Darling... hm... vyřešila bych to odkazem, ale daná webovka před pár dny podlehla trojskému koni a obnovení bude chvíli trvat. Řekněme, že Darling doprovází postavu z jedné povídky (ta postava se jmenuje Warrion (s velkým W!) a údajně je založená na mně, ale já nechodím kolem, nemávám katanou a nehodlám pomstít svou vyvražděnou rodinu XD Násilnické sklony máme ovšem stejné XD) a je to ještě větší parchant než moje alter ego, což v praxi znamená, že bych se mu radši klidila z cesty XD | |
|
| |
Dlaha Chika-team
Poeet p?íspivku : 297 Age : 36 Location : Olomouc Registration date : 01. 12. 08
| Předmět: Re: Vytvořme novou mangu :) Sun Jun 07, 2009 5:31 pm | |
| - lestrix napsal:
- ... manga byla v podstatě zachráněna (ještě pravda nevíme, s čím dorazí Dlaha)
Dlaha se distancuje, není vám pomoci | |
|
| |
SilentAndY Chika-team
Poeet p?íspivku : 265 Age : 37 Location : www.na3.cz Registration date : 04. 10. 08
| Předmět: Re: Vytvořme novou mangu :) Sun Jun 07, 2009 6:33 pm | |
| - warrion napsal:
(omg, co já v týhle skupině vlastně dělám...?) Tuhle otázku si někdy taky říkám... | |
|
| |
Thorr Chika-team
| Předmět: Re: Vytvořme novou mangu :) Sun Jun 07, 2009 7:28 pm | |
| Proč tu jste? Přeci je tu legrace a nikde není tolik srandy, jako u nás na fóru.. ---------- hmm... když nad tím tak uvažuji, chci změnu, už mě nebaví hentai manga... zase jsem narazil na něco, co se mi nelíbilo... | |
|
| |
warrion Chika-team
| Předmět: Re: Vytvořme novou mangu :) Sun Jun 07, 2009 9:58 pm | |
| - Thorr napsal:
hmm... když nad tím tak uvažuji, chci změnu, už mě nebaví hentai manga... zase jsem narazil na něco, co se mi nelíbilo... copak, zase nějaký dívence přebývaly orgány? XD | |
|
| |
lestrix Chika-team
| Předmět: Re: Vytvořme novou mangu :) Sun Jun 07, 2009 10:30 pm | |
| - Thorr napsal:
hmm... když nad tím tak uvažuji, chci změnu, už mě nebaví hentai manga... zase jsem narazil na něco, co se mi nelíbilo... Thorre, Thorre, komu není rady, tomu není pomoci. Ještěže seš takovej hodnej na upřimnej.... | |
|
| |
Thorr Chika-team
| |
| |
Ravens Chika-team
Poeet p?íspivku : 688 Age : 33 Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Vytvořme novou mangu :) Mon Jun 08, 2009 5:10 pm | |
| | |
|
| |
lestrix Chika-team
| |
| |
warrion Chika-team
| |
| |
Thorr Chika-team
| Předmět: Re: Vytvořme novou mangu :) Mon Jun 08, 2009 6:08 pm | |
| | |
|
| |
warrion Chika-team
| Předmět: Re: Vytvořme novou mangu :) Mon Jun 08, 2009 7:13 pm | |
| - Thorr napsal:
- Yaoi na tebe
dödám! Zdarma až do domu!! | |
|
| |