Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Vytvořme novou mangu :)

Goto down 
+4
Dejv007
warrion
Thorr
Kříž
8 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorZpráva
Kříž

Kříž

Poeet p?íspivku : 34
Registration date : 03. 03. 09

Vytvořme novou mangu :) Empty
PříspěvekPředmět: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) EmptyWed Jun 03, 2009 11:03 pm

Za jedné nudné noci(Je divný že je to zrovná dneska Very Happy ) jsem už neměl nic na prácí (Jak je na nudné noci zvykem) a tak jsem vymýšlel co budu dělat... a tak mě napadlo toto... Každý sem napíšé pár řádků...(Je jedno kolik, záleží jen na vaší představivosti) o tom jakým směrem se bude příběh vyvíjet.. doufám že všichni pochopili, takže začínám

V jednom malém městěčku, jménem Tokyo žil byl jeden muž... a ten muž měl na zádech obrovskou Katanu.... a na něco čekal...

Moje představivost je u konce... Very Happy tak doufám, že se nudíte stejně jako já a něco sem napíšete...
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716
Registration date : 23. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) EmptyThu Jun 04, 2009 12:41 am

Bylo, nebylo. V galaxii zvaná, mléčná dráha. V jedné z mnoha slunečních soustav. Na planetce, která se jmenovala Země. Na jednom ze světadílů, jenž se jmenuje Evropa. Ve státě malém... a bezvýznamném, který se jmenuje Česká Republika, žila překladatelská skupina...
Jenž se stavá pozvolna molochem, jenž vděčí svému vůdci, bohu, patriarchovi a zakladateli...
Vůdce, který je znám všem...
Vůdce, který jej vede již od počátku ...
A který sezval ty nejpodivnější existence k ovládnutí našeho malého světa...
lol! Very Happy

-už nemůžu lol!
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) EmptyFri Jun 05, 2009 10:21 am

Thorre, tys neměl začít zova, tys měl pokračovat XD

(jo, klidně si pak tenhle post smázni XD)

Thorr: a proč? Není můj Idea
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

Poeet p?íspivku : 848
Registration date : 15. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) EmptyFri Jun 05, 2009 10:55 am

Hej, mně by se to líbilo, ale nevím, na koho navázat. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
http://www.chika-translations.tym.cz
lestrix
Chika-team
lestrix

Poeet p?íspivku : 309
Registration date : 20. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) EmptyFri Jun 05, 2009 12:12 pm

No přece na Kříže, ten to vymyslel a vymyslel príma věc a já se hnedle připojím, třeba takhle Twisted Evil :

...a tramvaj to rozhodně nebyla. A Godot taky ne. Čekal snad na Ni? snad. Opět ji zahlédl v mlžném oparu, jako by stála přímo před ním. Takovou, jako ji vídával ve svých nejodvážnějších snech. Nebezpečně ladné křivky, drobounké krůpěje, dodávající duhový nádech jejímu snědému tělu a hlavně... ten pronikavý živočišný pach. Prudká a nesmlouvavá ataka vášně zacloumala jeho tělem. Bezděky si olízl okoralé rty a připitoměle se zašklebil...
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) EmptyFri Jun 05, 2009 1:14 pm

No dobře, sice se to trochu rozjíždí jiným směrem, než jsem čekal, ale jdu to zkusit nějak navázat.

Bylo zřejmé, že i ona ho už z dálky vyhlížela. Bez jakýchkoliv známek emocí se mu vydala vstříc, třímaje ve své pravé ruce dlouhý, lesklý předmět, a v levé ruce cár papíru. Možná fotka. Když ji Wallter uviděl, jeho šklebící se tvář se změnila na tvář téměř kamennou. Na chvíli se otočil směrem ke slunci, jako by ho snad už neměl nikdy spařit. Znovu se pousmál. Otočil se zpět a podíval se na přicházející postavu, která od něj už nebyla dál než dvacet metrů. Dobře rozpoznával její obličej, který tak dlouho znal. Vždycky v něm uměl číst jako v otevřené knize. To, co měla na obličeji napsáno tentokrát, se mu ale vůbec nelíbilo. Rozhodně se k ní natočil celým tělem, levou ruku sevřel v pěst a pravou pomalu sáhnul za hlavu. Jeho zkušené ruce netrvalo ani půl vteřiny, než našla rukojeť jeho věrné katany. Pevně ji chytil a lehce povytáhl, jako by věděl, že ji bude potřebovat...
Návrat nahoru Goto down
Dlaha
Chika-team
Dlaha

Poeet p?íspivku : 297
Registration date : 01. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) EmptyFri Jun 05, 2009 4:01 pm

A skutečně ji potřeboval, z projíždějící tramvaje vyskočil pedobear vrhnuvší se na jeho společnici.

Ty jo, neměla to být manga? Tady vzníká román Laughing
Návrat nahoru Goto down
lestrix
Chika-team
lestrix

Poeet p?íspivku : 309
Registration date : 20. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) EmptyFri Jun 05, 2009 4:52 pm

Dlaha napsal:
A skutečně ji potřeboval, z projíždějící tramvaje vyskočil pedobear vrhnuvší se na jeho společnici.

Ty jo, neměla to být manga? Tady vzníká román Laughing

Ty jo, Dlaho, cos to zase hulil? A je to takzvaná psaná manga a basta!
Návrat nahoru Goto down
SilentAndY
Chika-team
SilentAndY

Poeet p?íspivku : 265
Registration date : 04. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) EmptyFri Jun 05, 2009 7:21 pm

Hele Dlaho, nejenže se už pár dnů dusim z kašlání, ale po tom tvojem postu jsem to už fakt málem nerozdejchal... Very Happy

...avšak Wallter s rychlostí blesku tasil svou katanu a Pedobearovi utnul jeho "zbraň" bez mrknutí oka... Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
http://www.asian-music.cz
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) EmptyFri Jun 05, 2009 7:35 pm

Andy, já ti zase opravil ve tvém příspěvku chyby, měl jsi jich tam pět. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) EmptyFri Jun 05, 2009 8:56 pm

... a onen ubožák vykřikne bolestí, zlostí... ne, proč jeho.... má chlouba. Zakrátko si pomyslí: "Jestlipak berou v dívčím internátě, když mi ho ten surovec ufikl...

Very Happy lol!

PS:: Uděláme z toho hentai mangu, uchylní jsme na to dost Idea Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Kříž

Kříž

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) EmptyFri Jun 05, 2009 10:25 pm

a tak se pedobear vydává do dívčího internátu, kde pobývala jeho jediná láska... Ale rozhodl se, že kromě jí vobjede dalších 500 nadržených holek (Jak to tak v hentai bývá Smile ) ale uvědomil si, že jistý muž z katanou mu uřízl jeho chloubu... Co bude dělat?´ (Od muže s katanou až k pedobearovi... myslím, že dobrý začátek Very Happy

jo a Dejve... zapoměl si napsat do svého pstu, že kolem vál vítr s nápadným zvukem "Ševelí, ševelí" Very Happy

EDIT: A jestli z toho teda bude henati, tak chci i obrázky Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) EmptyFri Jun 05, 2009 11:21 pm

Hele, jak ty víš o "ševelí, ševelí"? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) EmptySat Jun 06, 2009 12:02 am

... a tak si vzpomněl, že když o něho přišel. Má od sestry robertka, který ji odebral, poněvadž nemohl najít svůj kartáček... zašel ke svémiu příteli, kutilovy, jehož jméno bylo Sylvester a tento chlapík mu jej přidělal, kde přebýval jeho dobrý kamarád, jehož jméno bylo známo jako pan Honěnej... Very Happy
Vstoupil do prvních dveří a tam Magda nastavená. On k ní přiskočil, strhl šaty a začal si jemně hrát s jejíma lopatkama, poněvadž tato dívčina byla plošší než letová paluba....Very Happy
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) EmptySat Jun 06, 2009 12:19 am

(chlapi... a já že jsem úchyl...)

tak abych se taky zapojila XD

...ale brzy zjistil, že dráždit zmíněné lopatky nebude to pravé ořechové, a tak se uchýlil k použití svého speciálního triku...
Návrat nahoru Goto down
SilentAndY
Chika-team
SilentAndY

Poeet p?íspivku : 265
Registration date : 04. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) EmptySat Jun 06, 2009 1:04 am

Tak od tohoto už dávám raději ruce pryč... Very Happy

Dejv007 napsal:
Andy, já ti zase opravil ve tvém příspěvku chyby, měl jsi jich tam pět. Very Happy

Zjišťuju, že začínám psát jako prase... Embarassed
Návrat nahoru Goto down
http://www.asian-music.cz
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) EmptySat Jun 06, 2009 1:25 am

.... použil své jazykové tornádo, jenž onu dívčinu slastně uspokojil... Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Dlaha
Chika-team
Dlaha

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) EmptySat Jun 06, 2009 1:35 am

... ale poté procitl. Čím to bylo, že jde vše tak hladce? Snad je to samotnou podstatou pedobeara, nebo možná hentai vítr? Ne, méďa si uvědomil co se stalo, byla to jen představa, krátký sen, chcete-li. Ležel tady na ulici v tratolišti své vlastní krve, která ještě stále tryskala z jeho rozkroku. A nad ním se sklání kašpar s katanou v jedné ruce, useknutým údem v druhé a vedle něj jakási kurva. Pedobear chytl rapla...

tak mě napadlo, že vás zkusím na chvíli odvrátit od sexu s nezletilými, ať z toho mám něco i já, nevklávám v to přílišné naděje, však uvidíme Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Kříž

Kříž

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) EmptySat Jun 06, 2009 11:23 am

Dejv007 napsal:
Hele, jak ty víš o "ševelí, ševelí"? Very Happy

Dejve, přede mnou nic neutajíš Smile
Asi před rokem, jsem byl s jistý Pietem, Michalem a Dejvem v Brně... Nejdřív jsme šli do čajky, ale pak jsme dostali hlad a začali jsme hledat nějákou restauraci. Našli jsme jich asi 10 ale všechny byly plné, až jsme se dostali do restaurace, kde místo ceny snad byly letopočty, či co. Very Happy Tak jsme si dali jenom Colu, za kterou každý vysolil sand kilo... Už vzpomínáš? Smile
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) EmptySat Jun 06, 2009 11:41 am

Jestli mluvíš o té pizzerii s 4mb wifinou, tak to bylo ani ne před půl rokem. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Kříž

Kříž

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) EmptySat Jun 06, 2009 11:44 am

Dejv007 napsal:
Jestli mluvíš o té pizzerii s 4mb wifinou, tak to bylo ani ne před půl rokem. Very Happy

njn puntičkáři Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Kříž

Kříž

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) EmptySat Jun 06, 2009 11:47 am

A jestli tohle bude hentai román, tak už vím jak bude vypadat úvodní strana... Všimněte si hlavně těch precizních detailů na obličeji Very Happy

Vytvořme novou mangu :) Vodnobrzek.th
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) EmptySat Jun 06, 2009 1:10 pm

Dlaho, ty vole jeden Very Happy Takhle to zazdít. Měl jsem připravený další děj, ale teď nevím, jak na to navážu. Kopnou tě do rozkroku Very Happy Very Happy Very Happy lol!
Návrat nahoru Goto down
Dlaha
Chika-team
Dlaha

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) EmptySat Jun 06, 2009 2:31 pm

Thorr: Mission accomplished Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) EmptySat Jun 06, 2009 6:58 pm

pako Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Vytvořme novou mangu :)   Vytvořme novou mangu :) Empty

Návrat nahoru Goto down

Vytvořme novou mangu :)
Strana 1 z 3Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Chika-fórum :: Ostatní :: Off-topic-
Přejdi na: