Ty jo, tohohle topicu jsem si vůbec nevšiml. O.o
No, tak co já jsem dělal... Nic moc. Poprvé za posledních X let jsem nebyl na Pernštejně, kde se tradičně čarodějnice pálí ve velkém (jak mnozí víte, dřív jsem tam bydlel - někteří z vás tam už i za mnou byli ^_^ ), ale zůstal jsem pěkně doma. Den začal nudně, pokračoval nudně, ale nakonec jsem strávil zbytek dne a čtyři hodiny z prvního máje s mou láskou z... dětství? (bylo mi 16, možná i 17 xD ).
Vzpomínání u fotek ve mně vyvolalo nostalgické pocity, byl jsem tehdy tak mladý... a krásný.
Spal jsem solidní čtyři hodiny, jestli se to vůbec dalo spánkem nazývat.
Druhý den kolem osmé hodiny ranní, ano, prvního máje, mě vyburcovalo ICQ k odjezdu na Hlavní nádraží v Brně.
Tam jsem si důkladně prohlédl těžkooděnce, kteří zpacifikovali přijíždějící nácky a extremisty dřív, než stihli mashirovi rozmlátit čajovnu.
No a samotný první máj jsem tedy strávil s naší drahou marsali v Tišnova, odkud jsme se pěší tůrou dostali až na jejich Větrnou hůrku.
Viděl jsem most, ze kterého s oblibou skáčou sebevrazi a někdy v šedesátých letech se tam stala jedna z největších železničních katastrof u nás, marsalinu bezzubou kočku, která je ovšem živější než naše kotě, mazlivého psa, hyperaktivní želvy a křečka v takovým tom vycházkovým kole, které měl i křeček z Kamikaze Kaitou Jeane.
Krásná společnost, zmrzlina, zdi poseté fleky od komárů (všude okolo byla tedy marsalina krev) a nakonec grilovačka. Co si může kluk přát víc?
Ale dost vzpomínání, měl bych se jít taky učit. >_<
Btw - mě stála autoškola rovných deset tyček + 1500 jízdy, nebo kolik že to bylo.
Pěkně se mnou vymetli... Ale řidičák mám, jsem prý rozený jezdec.
Chtěl bych instruktora vidět, jak by se vedle mě cítil bez těch jeho šlapadel, co měl u nohou.