Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Svatojánská noc

Goto down 
+6
Niki
Thorr
Dlaha
warrion
mashiro
marsali
10 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
marsali
Chika-team
marsali

Poeet p?íspivku : 154
Registration date : 13. 08. 08

Svatojánská noc Empty
PříspěvekPředmět: Svatojánská noc   Svatojánská noc EmptyThu Apr 30, 2009 5:35 pm

Tak co? Dneska jsou čarodky, co plánujete? Kam jdete? Jak vůbec slaví čarodku otaku? ^_^
Návrat nahoru Goto down
marsali
Chika-team
marsali

Svatojánská noc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svatojánská noc   Svatojánská noc EmptyThu Apr 30, 2009 5:36 pm

Tak já jsem třeba doma ^_^ měla jsem jít na jednu větší akci, ale vázlo to v domluvě, tak jsem doma a prší mi >.< takže ani oheň nebude. No je to hold pech a možná je to odplata za tu domluvu Evil or Very Mad
Návrat nahoru Goto down
mashiro
Chika-team
mashiro

Poeet p?íspivku : 189
Registration date : 15. 02. 08

Svatojánská noc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svatojánská noc   Svatojánská noc EmptyThu Apr 30, 2009 5:47 pm

mashiro pracuje. mashiromiluje práci. avaži čaje, hlasi ceny, sedi a nic neděla, pak si hosti obědnaji a mashiro udela caj, mashiro se nudi, mashir vypíná mozek, pakmashiro serfuje po internetu a nezmuze se na kloufnou vetu. mashiro je ztoho smutný.
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

Svatojánská noc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svatojánská noc   Svatojánská noc EmptyThu Apr 30, 2009 10:26 pm

a warrion se přesvědčuje, že je v pořádku se ještě neučit, když maturuje až za dva týdny... a důvěrně se seznamuje s lahví portského, co si dneska koupila. Nutno říct, že červené víno je velmi... přátelské XD
Návrat nahoru Goto down
Dlaha
Chika-team
Dlaha

Poeet p?íspivku : 297
Registration date : 01. 12. 08

Svatojánská noc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svatojánská noc   Svatojánská noc EmptyThu Apr 30, 2009 11:49 pm

Dlaha se právě vrátil domů. Hehe, není nad to odjet ráno do školy a vrátit se teď Smile Ne že bych se celou dobu učil, to vůbec ne, většinu času jsem se bavil venku s kámošema, ale tahat celou dobu notebook na zádech není dvakrát rajcovní... holt čtvrtky jsou těžký Very Happy
A čarodějky jsem tak nějak ignoroval, jsem holt rebel vzdorující proti zažitým zvyklostem... navíc jsem o tom ani nevěděl Very Happy

warrion: Až za 2 týdny? To máš ještě týden do svaťáku, nestresuj Very Happy
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Svatojánská noc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svatojánská noc   Svatojánská noc EmptyFri May 01, 2009 12:25 am

když já o svaťáku dělám ještě taky přijímačky Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716
Registration date : 23. 07. 08

Svatojánská noc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svatojánská noc   Svatojánská noc EmptyFri May 01, 2009 9:55 am

Svaťák.... hmm.... co já dělal na svaťáku, už si nevzpomenu Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Niki
Chika-team
Niki

Registration date : 14. 04. 09

Svatojánská noc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svatojánská noc   Svatojánská noc EmptyFri May 01, 2009 1:37 pm

My slavili v přátelská skvadře na zahradě (já dělám maso Razz ) a pak jsme skákali přes oheň a blbli s gym. míčem ^^
Takhleto u nás vypadá, když se sejde více jak pět otaku Very Happy
Návrat nahoru Goto down
http://nikikalat.deviantart.com/
Thorr
Chika-team
Thorr

Svatojánská noc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svatojánská noc   Svatojánská noc EmptyFri May 01, 2009 2:31 pm

to máš dobrý. V Trutnově jsem jediný, kdo se dívá na anime
Návrat nahoru Goto down
Niki
Chika-team
Niki

Registration date : 14. 04. 09

Svatojánská noc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svatojánská noc   Svatojánská noc EmptyFri May 01, 2009 6:34 pm

Tak to si otaku musíš vycvičit Smile Stačí jim to nějak něžně procpat a odhadnout dobře, které anime koho chytí... Pak už to jde ruku v ruce a dotyčný novootaku si začnepěstovat náklonost i k dalším žánrům anime ^^
Návrat nahoru Goto down
http://nikikalat.deviantart.com/
Ravens
Chika-team
Ravens

Poeet p?íspivku : 688

Svatojánská noc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svatojánská noc   Svatojánská noc EmptyFri May 01, 2009 7:04 pm

Musím se přiznat, že jsem včera školu zaspal, přesto jsem tam po hovoru kterej jsem obdržel od pár známejch, rozhodl do daného města přijet (do školy dojíždím busem Razz ), kde už na mě čekala 12 let stará, Irská whiskey JAMESON a spousta jejích přátel... většina z nás nevěděla že se slaví nějaké pálení, ale narazili jsme na městskou akci kde byl obrovskej ohen, buřty a bečky pivečka + celkem pěkná zpěvačka (ale blbá, 3x nás poslala z podia pryc xD )... byla zábava do 7mi rána a já se teď konečně probudil a cítím se konečně po 12ti kilometrove ceste domu krapet prospanej cheers
ALL HAIL ČARODEJNICE!! cheers cheers
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Svatojánská noc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svatojánská noc   Svatojánská noc EmptyFri May 01, 2009 9:55 pm

A tebe neupálili,... hmm Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

Svatojánská noc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svatojánská noc   Svatojánská noc EmptyFri May 01, 2009 10:36 pm

Thorr napsal:

Málem jo, při ohňostroji jsme přepadli přes zábradlí... Mad Na památku jsem si odnesl modřinu přes pravou lopatku No
Návrat nahoru Goto down
Morčátko
Chika-team

Poeet p?íspivku : 8
Registration date : 16. 04. 09

Svatojánská noc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svatojánská noc   Svatojánská noc EmptyFri May 01, 2009 11:14 pm

Niki napsal:
Tak to si otaku musíš vycvičit Smile Stačí jim to nějak něžně procpat a odhadnout dobře, které anime koho chytí... Pak už to jde ruku v ruce a dotyčný novootaku si začnepěstovat náklonost i k dalším žánrům anime ^^

Nu ano.... Já jsem jedno takové cvičené novootačí morčátko Smile Ale chvilku vám to trvalo... asi tak... 4 nebo 5 srazů? O moc dýl ne Very Happy rabbit
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Svatojánská noc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svatojánská noc   Svatojánská noc EmptySat May 02, 2009 12:01 am

Ravens napsal:
Thorr napsal:

Málem jo, při ohňostroji jsme přepadli přes zábradlí... Mad Na památku jsem si odnesl modřinu přes pravou lopatku No

bože, tobě ta zlomená ruka/noha, či co?! Very Happy Nestačilo lol! Pako Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

Svatojánská noc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svatojánská noc   Svatojánská noc EmptySat May 02, 2009 12:46 am

Thorr napsal:
Ravens napsal:
Thorr napsal:

bože, tobě ta zlomená ruka/noha, či co?! Very Happy Nestačilo lol! Pako Very Happy Very Happy Very Happy

Nj Very Happy Když se kalí tak žádná bolest není cheers ...horší jsou ty rána/odpoledne pale lol!
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Svatojánská noc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svatojánská noc   Svatojánská noc EmptySat May 02, 2009 9:07 am

pojišťovna tě miluje, co?! nemáš náhodou už přidělenou chůvu? Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Dlaha
Chika-team
Dlaha

Svatojánská noc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svatojánská noc   Svatojánská noc EmptySat May 02, 2009 10:08 am

Ravens napsal:
Nj Very Happy Když se kalí tak žádná bolest není cheers ...horší jsou ty rána/odpoledne pale lol!

Nemůžu než souhlasit Laughing Taky jsem si jednou podvrt kotník, při svý opilosti jsem si toho ani nevšiml... dělat s tím autoškolu bylo horší Very Happy
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Svatojánská noc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svatojánská noc   Svatojánská noc EmptySat May 02, 2009 10:39 am

já už jenom čekám, kdy si Ravny urazí hlavu Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Svatojánská noc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svatojánská noc   Svatojánská noc EmptySat May 02, 2009 2:02 pm

V jeho případě bych se ani nedivil, je to nešika Very Happy
Návrat nahoru Goto down
marsali
Chika-team
marsali

Svatojánská noc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svatojánská noc   Svatojánská noc EmptySat May 02, 2009 3:07 pm

a co myslíte, řekl by nám to ještě? xD
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

Svatojánská noc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svatojánská noc   Svatojánská noc EmptySat May 02, 2009 7:07 pm

To by už ale nebyla sranda Rolling Eyes
Jsem nešikovný jen ve výškách a autoškole, ze které sem "musel" odstoupit Suspect
Návrat nahoru Goto down
Dlaha
Chika-team
Dlaha

Svatojánská noc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svatojánská noc   Svatojánská noc EmptySat May 02, 2009 7:55 pm

Ravens napsal:
Jsem nešikovný jen ve výškách a autoškole, ze které sem "musel" odstoupit Suspect

Musel odstoupit? To už jim nezbyly žádný pojízdný auta či co? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Svatojánská noc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svatojánská noc   Svatojánská noc EmptySat May 02, 2009 8:13 pm

Dlaha napsal:
Ravens napsal:

Musel odstoupit? To už jim nezbyly žádný pojízdný auta či co? Very Happy

lol! lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

Svatojánská noc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svatojánská noc   Svatojánská noc EmptySat May 02, 2009 9:05 pm

No, to ten učitel byl takovej prudič a pořad mě za jízdy stresoval a nadával... (zkrátka si na mě zasedl z důvodu, že jsem v hodinach spal?) Takže se mi jednou na jízdách při parkování přihodilo to, že jsem se chtěl otočit na zadní okno, abych viděl kam couvám... A jak jsem se tak otáčel, můl loket skončil na jeho nose No
Taková blbá nehoda, přitom jsem se držel abych ten řidičák dostal - měli jsme ho zadarmo jako součást oboru Mad Takže teď ho dělám znova u někoho jiného, kde jsem nanejvýš spokojen a platím něco přes 3ku Rolling Eyes
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Svatojánská noc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svatojánská noc   Svatojánská noc Empty

Návrat nahoru Goto down

Svatojánská noc
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Chika-fórum :: Ostatní :: Off-topic-
Přejdi na: