| Higurashi no naku koro ni | |
|
+8Maudlindevil CJ kozec Temarii warrion Bellatrix.Amaya.Tao mashiro Dejv007 12 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Hranolka Skecupem Chika-team
Poeet p?íspivku : 98 Age : 34 Registration date : 24. 08. 08
| Předmět: Re: Higurashi no naku koro ni Sat Aug 30, 2008 11:42 pm | |
| Ne, Kyou Kara Maou je priorita A taky Code Geass R2 Tak KKM jsem vydržela asi do 30. dílu XD ale nejsem si jistá... Ne, že bych tam neměla oblíbený postavy, ale hlavní hrdina je mi silně nesympatickej... Je to až moc velkej správňák, že to není zdravý. | |
|
| |
rukkja
Poeet p?íspivku : 14 Registration date : 14. 09. 08
| Předmět: Re: Higurashi no naku koro ni Sun Oct 12, 2008 1:08 am | |
| tak jsem zacal koukat na toto anime a musim rict, ze na zacatku jsem absolutne nechapal co se deje.. dej se zacina odkryvat ke konci prvni serie a anime zacina konecne dostavat nejaky ten smysl.. ikdyz musim rict, ze ufo teorie mi prijde dosti smesna .. jinak skoda, ze tady titulky stoji.. videl jsem odsud prvnich 13dilu, pak jsem koukal na slovensky, protoze to proste neslo vydrzet a musel jsem vedet o co tam jde | |
|
| |
Dejv007 Admin
Poeet p?íspivku : 848 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Re: Higurashi no naku koro ni Sun Oct 12, 2008 9:50 am | |
| Jo, až budu mít čas, tak se na to vrhnu. ^_^ | |
|
| |
Clea
Poeet p?íspivku : 4 Age : 30 Registration date : 15. 10. 08
| Předmět: Re: Higurashi no naku koro ni Mon Nov 03, 2008 9:35 pm | |
| ahoj všici, nevíte někdo kde bych mohla sehnat videa k Higurashi no naku koro ni? Chci si k tomu přiložit titulky, ale nemůžu najít žádná videa ke stáhnutí. Jinak sem chtěla říct, že Higurashi no naku koro ni je úžasný seriál.Na mě to působí hlavně psychicky ale jinak je to super | |
|
| |
Dejv007 Admin
Poeet p?íspivku : 848 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Re: Higurashi no naku koro ni Mon Nov 03, 2008 10:07 pm | |
| No, naše titulky jsou časované na videa od [Ushi], ale momentálně se objevilo nové a lepší vide od skupiny [Exiled-Destiny], ze kterých zřejmě Hirugarshi dodělám. A ty se dají stáhnout na [Exiled-Destiny] IRC (jak na to ti poradí Tommy ve svým IRC toppicu ) nebo na torrentech - www.isohunt.com. Nebo jestli znáš napůla, tak mu řekni, ať tě pustí k němu na ftp, protože mi je tam všechny nahrává. | |
|
| |
Clea
Poeet p?íspivku : 4 Age : 30 Registration date : 15. 10. 08
| Předmět: Re: Higurashi no naku koro ni Tue Nov 04, 2008 7:48 pm | |
| Aha... tak děkuju moc. Je jen škoda že napůla neznám , takže budu zřejmě využívat ten způsob který jsi mi sem napsal. A ještě jednou děkuju | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Higurashi no naku koro ni | |
| |
|
| |
| Higurashi no naku koro ni | |
|