Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Higurashi no naku koro ni

Goto down 
+8
Maudlindevil
CJ
kozec
Temarii
warrion
Bellatrix.Amaya.Tao
mashiro
Dejv007
12 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Dejv007
Admin
Dejv007

Poeet p?íspivku : 848
Registration date : 15. 02. 08

Higurashi no naku koro ni Empty
PříspěvekPředmět: Higurashi no naku koro ni   Higurashi no naku koro ni EmptyFri Feb 15, 2008 9:28 pm

Všechny dotazy ohledně našeho překladu anime Higurashi no naku koro ni piště prosím zde.
Návrat nahoru Goto down
http://www.chika-translations.tym.cz
mashiro
Chika-team
mashiro

Poeet p?íspivku : 189

PříspěvekPředmět: Re: Higurashi no naku koro ni   Higurashi no naku koro ni EmptyFri Feb 15, 2008 10:00 pm

Zdravím.

Chtěl sem se jen zeptat. Je pravda že se korektoři po shlédnutí tohoto seriálu bojí v noci na záchod??
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Higurashi no naku koro ni   Higurashi no naku koro ni EmptyFri Feb 15, 2008 10:05 pm

mashiro napsal:
Zdravím.

Chtěl sem se jen zeptat. Je pravda že se korektoři po shlédnutí tohoto seriálu bojí v noci na záchod??

Ano, můžu potvrdit. lol!
Návrat nahoru Goto down
Bellatrix.Amaya.Tao

Bellatrix.Amaya.Tao

Poeet p?íspivku : 6
Registration date : 12. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Higurashi no naku koro ni   Higurashi no naku koro ni EmptyWed Mar 12, 2008 12:12 am

mashiro napsal:
Zdravím.

a nejen korektoři... Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Higurashi no naku koro ni   Higurashi no naku koro ni EmptyWed Mar 12, 2008 7:12 am

To je... naprosto normální. ^^
Návrat nahoru Goto down
Bellatrix.Amaya.Tao

Bellatrix.Amaya.Tao

PříspěvekPředmět: :)   Higurashi no naku koro ni EmptyWed Mar 12, 2008 2:58 pm

Ač se v noci vůbec v posteli bojím otočit, rozhodně se už strašně těším na další přeložené díly Smile Jinak, přeji hodně úspěchů s překládáním Smile
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Higurashi no naku koro ni   Higurashi no naku koro ni EmptyWed Mar 12, 2008 6:18 pm

Mě by spíš zajímalo, kam se vypařil CJ. Už se mi nějaký ten týden neozval. Asi utekl. Sleep
Návrat nahoru Goto down
Bellatrix.Amaya.Tao

Bellatrix.Amaya.Tao

PříspěvekPředmět: Re: Higurashi no naku koro ni   Higurashi no naku koro ni EmptyWed Mar 12, 2008 8:23 pm

Tak mu vzkaž, že jestli přestane překládat , má mě na svědomí! lol!
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Higurashi no naku koro ni   Higurashi no naku koro ni EmptyFri Mar 14, 2008 7:42 pm

heh, to bych se na Higurashi asi měla podívat... Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Bellatrix.Amaya.Tao

Bellatrix.Amaya.Tao

PříspěvekPředmět: Re: Higurashi no naku koro ni   Higurashi no naku koro ni EmptyFri Apr 04, 2008 9:33 pm

warrion napsal:
heh, to bych se na Higurashi asi měla podívat... Very Happy

No to bych řekla! Laughing lol!
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

PříspěvekPředmět: Re: Higurashi no naku koro ni   Higurashi no naku koro ni EmptySat Apr 05, 2008 1:16 am

ok, tak až zkouknu těch asi 20 anime, co mám a ještě jsem je neviděla Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Bellatrix.Amaya.Tao

Bellatrix.Amaya.Tao

PříspěvekPředmět: Re: Higurashi no naku koro ni   Higurashi no naku koro ni EmptyFri Apr 11, 2008 9:27 pm

warrion napsal:
ok, tak až zkouknu těch asi 20 anime, co mám a ještě jsem je neviděla Very Happy

všechno ostatní počká! Laughing What a Face
Návrat nahoru Goto down
Temarii

Temarii

Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 11. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Higurashi no naku koro ni   Higurashi no naku koro ni EmptySat Apr 12, 2008 4:19 pm

No nechci nic říkat ale našla jsem k tomuhle anime překlad na http://translatedbykozec.ic.cz/finished.php jsou tam 2 řady a jeden movie tak se na to když tak koukněte jestli je to pravda Wink
Návrat nahoru Goto down
kozec

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 14. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Higurashi no naku koro ni   Higurashi no naku koro ni EmptyMon Apr 14, 2008 11:36 am

Temarii napsal:
No nechci nic říkat ale našla jsem k tomuhle anime překlad na http://translatedbykozec.ic.cz/finished.php jsou tam 2 řady a jeden movie tak se na to když tak koukněte jestli je to pravda Wink
Nieje, to sa ti len a len zdalo Razz
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

PříspěvekPředmět: Re: Higurashi no naku koro ni   Higurashi no naku koro ni EmptyTue Apr 15, 2008 1:49 pm

Bellatrix.Amaya.Tao napsal:
warrion napsal:

Ne, Kyou Kara Maou je priorita Very Happy A taky Code Geass R2 Wink
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Higurashi no naku koro ni   Higurashi no naku koro ni EmptyTue Apr 15, 2008 3:42 pm

Temarii napsal:

Jo, to budou překlady kozce. Moc pěkný titulky, mimochodem. Pochopitelně ale Slovenský, pokud se ti ale nechce čekat na naše, je to vhodná alternativa. Wink
(mimochodem, CJ je na světě! lol! Už máme titulky do 13. dílu a prý dělá na dalších)
Návrat nahoru Goto down
Temarii

Temarii

Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 11. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Higurashi no naku koro ni   Higurashi no naku koro ni EmptyFri Apr 18, 2008 3:49 pm

No to si radši počkám na vaše Wink páč je to divný ale slovensky skoro vůbec nerozumím Very Happy njn to su celá já Wink
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Higurashi no naku koro ni   Higurashi no naku koro ni EmptyFri Apr 18, 2008 3:53 pm

Jo, to já taky. Spoustu anime jsem přestal sledovat, protože měli jen slovenský titulky... Shocked
Moc tomu nerozumím, nic proti nim nemám, ale prostě jim nerozumím... Sad
Návrat nahoru Goto down
CJ
Chika-team

Registration date : 23. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Higurashi no naku koro ni   Higurashi no naku koro ni EmptyWed Apr 23, 2008 9:28 pm

tak já jsem se taky kouknul na cikády nejdřív s titulkama od kozec, důvod proč sem začal překládat nebyl ten že nemám rád slovenštinu ale že mám hardsub jiný, než ze kterého překládal kozec a v dost věcech se to rozchází takže tyhle dělám jako takovou druhou alternativu Cool
Návrat nahoru Goto down
Bellatrix.Amaya.Tao

Bellatrix.Amaya.Tao

PříspěvekPředmět: Re: Higurashi no naku koro ni   Higurashi no naku koro ni EmptyTue May 13, 2008 6:33 pm

warrion napsal:
Bellatrix.Amaya.Tao napsal:
warrion napsal:

Ne, Kyou Kara Maou je priorita Very Happy A taky Code Geass R2 Wink
no tak dobrá, dobrá.. ale pak hned higurashi! Very Happy Very Happy What a Face
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

PříspěvekPředmět: Re: Higurashi no naku koro ni   Higurashi no naku koro ni EmptyTue May 13, 2008 11:41 pm

Poslušně hlásím, že jsem z Higurashi viděla půlku. Zbytek ještě ne, bo mi *někdo* neřekl, že to co stahuju má finský titulky... a finsky fakt neumím.
Higurashi je super. Všichni jsou super a nejvíc super je Irie-sensei Very Happy (proč? má brejle a prima hlas XD To mi často ke štěstí úplně stačí XD)
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Higurashi no naku koro ni   Higurashi no naku koro ni EmptyWed May 14, 2008 6:55 am

No hele, hele, ten *někdo* nepředpokládal, že jsi tak zaujatá na AJ titulky. Shocked
Jo jo, Irie je fajn, má tam dost sklon k umírání... Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Maudlindevil
Chika-team

Registration date : 17. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: Higurashi no naku koro ni   Higurashi no naku koro ni EmptySat May 17, 2008 1:38 pm

pro me je no. 1 rika-chan Razz a hned v zavesu hanyuuu
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

PříspěvekPředmět: Re: Higurashi no naku koro ni   Higurashi no naku koro ni EmptySat May 31, 2008 5:56 pm

mno, tak už jsem to viděla celý. Už dávno, ale až teď mě napadlo, že bych to měl nahlásit. Pěkné XD
Návrat nahoru Goto down
Dawnen

Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 11. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Higurashi no naku koro ni   Higurashi no naku koro ni EmptyMon Aug 11, 2008 3:47 pm

Taky jsem si myslel, ze slovenstine nerozumim ale po zhlednuti higurashi se slovenskyma titulkama sem v tom takovy rozdil nevidel az na jine sklonovani, gramatiku a 50% slov s jinym vyznamem takze skoro vetsina Very Happy jinak moje oblibena byla taky rika hlavne kdyz rikala " dobre ranko vsem" Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Higurashi no naku koro ni   Higurashi no naku koro ni Empty

Návrat nahoru Goto down

Higurashi no naku koro ni
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Chika-fórum :: Překlady :: Dotazy k překladům-
Přejdi na: