| PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW | |
|
+12Kříž Gurthfin Bloodlines Dlaha lestrix Hranolka Skecupem TommyCZ marsali w4tEr Ravens warrion Thorr 16 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Bloodlines
Poeet p?íspivku : 31 Age : 35 Registration date : 27. 08. 08
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Sat Mar 21, 2009 10:28 pm | |
| Ja sem ted hral Spore, Call of duty 5, GTA 4, Tomb Raider: Underworld, Red alert 3 a Need for speed: Undercover... | |
|
| |
Gurthfin
Poeet p?íspivku : 56 Registration date : 03. 09. 08
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Sat Mar 28, 2009 2:20 am | |
| warrion, ako citam, si zenska kopia mojho ja... Baldur, Icewind, HoMaM, Ageo of Empires + Planescape Torment, Neverwinter Nights, Dungeon Siege, EtherLords, Final Fantasy.... Elder Scroll sem aj ja po dvoch hodinach vypol. Ale skus Fable The Lost Chapter, je to z pohladu tretej osoby, ale lahsie sa to ovlada ako Morrowind. Z ostatnych hier musim spomenut este Quake 3, Serious Sam, a posledne Tsukihime, Utawarerumono a Chaos;Head. | |
|
| |
warrion Chika-team
Poeet p?íspivku : 705 Age : 34 Registration date : 09. 03. 08
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Sat Mar 28, 2009 11:00 am | |
| - Gurthfin napsal:
- warrion, ako citam, si zenska kopia mojho ja... Baldur, Icewind, HoMaM, Ageo of Empires + Planescape Torment, Neverwinter Nights, Dungeon Siege, EtherLords, Final Fantasy.... Elder Scroll sem aj ja po dvoch hodinach vypol. Ale skus Fable The Lost Chapter, je to z pohladu tretej osoby, ale lahsie sa to ovlada ako Morrowind.
Z ostatnych hier musim spomenut este Quake 3, Serious Sam, a posledne Tsukihime, Utawarerumono a Chaos;Head. jůůů, někdo na stejný vlně! XD dík za tip, po matuře to zkusím | |
|
| |
Kříž
Poeet p?íspivku : 34 Age : 30 Location : Břeclav Registration date : 03. 03. 09
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Tue May 05, 2009 10:22 pm | |
| To jsem jediný, kdo je divný, a hraje dodnes jenom klasiky ??? Klasiky jako Prince of Persia 1,2 (Teda jako dodnes hraju i warrior within, the two thrones a prodigy) settlers 1,2 wolfnstein Tom a jerry prehistoric 2 Doom 1,2 Duke nuke 3D Warcraft I,II Agent mlíčnák Legend of Kyrandia 1,2,3 Simcity 1 .... Klasiky jsou jednoduchý(Jak graficky tak ovladatelně) a hlavně nostalgický | |
|
| |
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Wed May 06, 2009 12:06 am | |
| Noo... hrával jsem ze starších donedávna... Heroes III, Aliens vs predator II - ale stupidní sourozenci mi tyto zlatíčka poztráceli | |
|
| |
marsali Chika-team
Poeet p?íspivku : 154 Age : 31 Registration date : 13. 08. 08
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Wed May 06, 2009 12:42 am | |
| noo, tak třeba Prince of Persia hraju taky ^^ ten poslední mi teda moc nejde, ještě jsem ho nedodělala >.< | |
|
| |
Niki Chika-team
Poeet p?íspivku : 154 Location : Ústí nad Labem Registration date : 14. 04. 09
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Wed May 06, 2009 11:24 pm | |
| Chjooo, PC gamesy jsou dost slabé, na konzolovky a PSkárny nemaj, ale co už XD Solitaire, The Sims (svého času), Nox, Alien vs. Predator 2, UT, FlatOut 1, 2, FlallOut vše včetně 3, BurnOut Paradise, Mass Effect, Warcraft III, Gumboy, Audiosurf, Guitar Hero III, Diablo II, Aion, Carmagedon, ZOOTycoon a naaašlo by se toho více a více, většinou to jsou hry, u kterých jsem zkysla v jednom kuse i přes pět hodin | |
|
| |
mashiro Chika-team
Poeet p?íspivku : 189 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Tue May 19, 2009 7:34 pm | |
| | |
|
| |
bafíček13 Chika-team
Poeet p?íspivku : 44 Registration date : 07. 09. 08
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Tue May 19, 2009 8:34 pm | |
| Štěstí, že jsou tam ty počty soubojů omezené... nebo alespoň dneska mi to už nic nedovoluje... Člověk se do hry dostal tak snadno... . A to jsem na sebe byla tak pyšná, že tenhle styl her jsem nikdy nehrála . | |
|
| |
Dlaha Chika-team
Poeet p?íspivku : 297 Age : 36 Location : Olomouc Registration date : 01. 12. 08
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Tue May 19, 2009 9:37 pm | |
| Mě teď uchvátila tahle kravinka http://www.webgames.cz/the-arrow-of-time/3088-1/ Velký hry už moc nehraju, spíš se dívám na komediální seriály, ale když se chci odreagovat, tak buď tohle, nebo Solitaire ve Windows 7 (je tady moc pěknej ) A arrow of time jsem už dohrál 3x | |
|
| |
mashiro Chika-team
Poeet p?íspivku : 189 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Thu May 21, 2009 1:32 pm | |
| Jo tahra je zlo v binárním kódu ... mslím ta mybrute... Ta Arrow mi nejde, nemam to co to chce a pokud jde brute, tak jen hlásím že když si uděláš lidičky co budou utočit na tvou pvní postavu tak ji to expi:D | |
|
| |
Ravens Chika-team
Poeet p?íspivku : 688 Age : 33 Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Thu May 21, 2009 5:42 pm | |
| | |
|
| |
Niki Chika-team
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Tue May 26, 2009 1:20 am | |
| -.- to si děláte srandu, s tím mybrute... Asi před měsícem jsem to okno zavřela s tím, že mi to lezlo už na nervi XD To už je mnohem lepší Ikariam a Mafia wars | |
|
| |
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Tue May 26, 2009 5:09 pm | |
| Vy s těmi online hrami nedáte pokoj, že ano | |
|
| |
Niki Chika-team
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Tue May 26, 2009 8:29 pm | |
| Tak online je online Ale stejně nedám do pustit na solitaire a hledání min XDDD a PS hry... Fórum pro PS apod hry tu asi neni co? | |
|
| |
Kříž
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Thu May 28, 2009 10:26 pm | |
| hmm.poslední dobou se vracím ke starým střílečkám... Jako je vietcong nebo Call of duty...nechce někdo zkusit přes net | |
|
| |
Thorr Chika-team
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Fri May 29, 2009 12:43 am | |
| Možná někdy budeš mít tu čest a zastihneš mě pod přezdívkou, Thorrracek i když teď hraji po netu hlavně CoD5 | |
|
| |
Niki Chika-team
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Sun May 31, 2009 9:39 pm | |
| Tak mě tak napadá, kdo jste si už taky zapařil The Sims 3? To mě teď docela zase chňaplo Oproti předchozím dílům to má dost vychytávek a vsakuje to do sebe mnoho možností z datadisků Ale postavičky jsou spíš ošklivější než hezčí... Ale baví mě to... jen si mohli trochu víc pohrát s posunem času -.- | |
|
| |
Dlaha Chika-team
Poeet p?íspivku : 297 Age : 36 Location : Olomouc Registration date : 01. 12. 08
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Sun May 31, 2009 11:41 pm | |
| | |
|
| |
Kříž
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Mon Jun 01, 2009 10:57 am | |
| na the sims mě ani nebavilo se starat o ty rozmazlené simi, ale stavět ty vily apod. | |
|
| |
Niki Chika-team
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Wed Jun 03, 2009 12:08 am | |
| Mě taky vžy nejvíce bavilo budovat barák a nebo formovat podobu daného simíka, ale v tý trojce je to docela... sranda... Má to docela široké možnosti.. ale to stavění je stejnak nej... a tentokrát opravdu... Už můžete předměty atd stavět šikmo a ničemu to nepřekáží, čtverečky jsou děleny ješně na půlku, takže trochu více variací atd atd... Volitelnost šíře schodů a vůbec všechny mořné i nemožné krávoviny, zajímavá autíčka krajinky ^^ Musí se jim uznat pokrok XD | |
|
| |
killtroll Chika-team
Poeet p?íspivku : 53 Age : 33 Location : Final Fantasy World Registration date : 15. 04. 09
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Tue Jul 21, 2009 5:09 pm | |
| Všechny díly Final Fantasy... stovky a stovky hodin | |
|
| |
Niki Chika-team
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Wed Jul 22, 2009 1:29 pm | |
| FF podle mě stojí za to až na konzoli To je prostě matička těch her... ^^ | |
|
| |
killtroll Chika-team
Poeet p?íspivku : 53 Age : 33 Location : Final Fantasy World Registration date : 15. 04. 09
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Wed Jul 22, 2009 2:14 pm | |
| FF jsem hrál na hlavně na emulátorech, ty z PS1 na PSP, takže taky na konzoli, ikdyž přenosné ^_^ | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW | |
| |
|
| |
| PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW | |
|