| PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW | |
|
+12Kříž Gurthfin Bloodlines Dlaha lestrix Hranolka Skecupem TommyCZ marsali w4tEr Ravens warrion Thorr 16 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Sat Feb 07, 2009 10:25 pm | |
| hehe, už dlouho jsem nic nezaložil. | |
|
| |
warrion Chika-team
Poeet p?íspivku : 705 Age : 34 Registration date : 09. 03. 08
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Sat Feb 07, 2009 11:50 pm | |
| starý perly XD Heroes of Might and Magic III, Age of Empires II, Baldur's Gate I a II, Icewind Dale I a II... a tak | |
|
| |
Ravens Chika-team
Poeet p?íspivku : 688 Age : 33 Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Sun Feb 08, 2009 12:09 am | |
| hmmm pár jo ale už to bude nějaký ten čas :-) Devil May Cry 3 a 4, TUROK, Lineage 2, Ragnarok, Metin 2, KotOR 1 a 2, Brave Soul, True Love, Maple Colors, SHUFFLE!, Cabal... | |
|
| |
w4tEr
Poeet p?íspivku : 30 Age : 33 Registration date : 31. 12. 08
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Sun Feb 08, 2009 12:20 am | |
| To ja vyrustal jen u hry counter strike u ni sem dokazal prosedet i 7 hodin vkuse | |
|
| |
Ravens Chika-team
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Sun Feb 08, 2009 12:52 am | |
| Tolik? Já si zahraju něco tak na 2hodky a musím jít něco dělat | |
|
| |
warrion Chika-team
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Sun Feb 08, 2009 1:22 am | |
| jenom? na moje dvanáctihodinový a delší zátahy nemáš (to bylo: "dodělám ještě tenhle quest... kurňa, ještě vlastně musím semhle... tak to už tu kapitolu dohraju...") | |
|
| |
marsali Chika-team
Poeet p?íspivku : 154 Age : 31 Registration date : 13. 08. 08
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Sun Feb 08, 2009 2:06 am | |
| To já hry moc nehraju, ale když jsem byla malá, hodně jsem hrála CS, tam bylo taky nějakejch těch 5 hodin, ted ale nechápu, co mě tak bavilo Potom Tomb Raider, u toho jsem seděla celý dny a noci, potom mě to přestalo bavit, když jsem to jeden den nainstalovala a druhej dohrála... dál Prince of Persia, Need for speed, Grand thef auto ale to už je všechno hrozně dlouho... Teď snad jenom DDR, na tom teda vydržím taky dost, rekord mám jenom 8 hodin, ale toho určitě zvládnu víc | |
|
| |
w4tEr
Poeet p?íspivku : 30 Age : 33 Registration date : 31. 12. 08
| |
| |
TommyCZ Chika-team
Poeet p?íspivku : 234 Age : 31 Registration date : 27. 07. 08
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Sun Feb 08, 2009 8:56 pm | |
| Lineage 2... prosezeny měsíce(ne v kuse xD) | |
|
| |
Ravens Chika-team
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Sun Feb 08, 2009 10:06 pm | |
| Kde hraješ | |
|
| |
TommyCZ Chika-team
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Sun Feb 08, 2009 11:35 pm | |
| Nejdřív jsem hrál na Gameparku(C4)... poté přešel na Interlude na Czechgamers a před nedávnem jsem začal hrát na Umbrelle(Gracia part II) | |
|
| |
Ravens Chika-team
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Mon Feb 09, 2009 12:18 am | |
| Nj tam jsem chvíli byl... ty hero tam to je banda ocasů | |
|
| |
TommyCZ Chika-team
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Mon Feb 09, 2009 12:41 am | |
| Na každym serveru, na kterym jsem hrál byly hera hrozná banda ... samá hádka v hero chatu. Btw. kde hraješ ty? P.S. Chudák Thorr napsal "žádný WoW" a vzápětí se tu rozebírá Lineage | |
|
| |
Ravens Chika-team
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Mon Feb 09, 2009 12:54 am | |
| No hraval jsem na VGOSU, a v poslední době 100ka medium Gracia P2, ale už ani to moc ne... btw jaký máš nick na Umbrelle? | |
|
| |
TommyCZ Chika-team
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Mon Feb 09, 2009 1:34 am | |
| Mám tam glada "Kitte" a založil jsem si včera spoilinku "Neko", protože nemám matroš a prachy . Hraju tam teprv pár dní, takže na tom ještě nejsem moc dobře(ale už jsem si vyquestil recept na Tallum heavy tělo xD). Jestli tam máš nějakej dobrej equip, moc by jsi mě potěšil Chika dárkem , nebo se přidej Jinak mě highrate moc nebaví... ta Umbrella se celkem ještě dá, ale i tak je to pro mě už docela high[low rate tě hold chytne na delší dobu] | |
|
| |
Ravens Chika-team
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Mon Feb 09, 2009 1:50 am | |
| Sry ale nic tam nemám , udělal jsem si tam první přestup na HW a pak už jsem nedával ty blbé keci v hero chatu, tak jsem taky začal s kecama dokud nepřestaly psát No a nějak se do toho dostal i GM, který semnou souhlasil, ale pak jsem dostal mute na 30min a nějak mě přešla chuť tam pokračovat btw ta 100ka gracia se mi zdá o něco lepší a raty jsou nižší: XP : 15x SP : 20x Adena : 25x Drop : 20x Spoil : 23x Party XP : 2x Party SP : 2x 1 přestup děláš, druhý můžeš koupit (15m) a 3tí děláš
Naposledy upravil Ravens dne Mon Feb 09, 2009 6:19 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Mon Feb 09, 2009 7:53 am | |
| kruci, já se těch onlinovek nezbavím Kámoš mě na lineage pokouší dostat už dlouho.... | |
|
| |
Hranolka Skecupem Chika-team
Poeet p?íspivku : 98 Age : 34 Registration date : 24. 08. 08
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Mon Feb 09, 2009 12:26 pm | |
| To já jsem hrála hry Harry Potter, wingardium leviosa a tak to mě bavilo A u prvních dílů skvělá grafika... XD Skončila jsem u 4. dílu, ten mi nějak nešel A jinak Oblivion, ten je úžasnej - skvělá grafika, spouta zajímavejch potvor, krásnejch zbraní, hromady a hromady úkolů, cech zlodějů a vrahů atd , ale v životě to nedohraju | |
|
| |
lestrix Chika-team
Poeet p?íspivku : 309 Age : 47 Registration date : 20. 08. 08
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Mon Feb 09, 2009 6:00 pm | |
| - Hranolka Skecupem napsal:
- To já jsem hrála hry Harry Potter, wingardium leviosa a tak to mě bavilo A u prvních dílů skvělá grafika... XD Skončila jsem u 4. dílu, ten mi nějak nešel
A jinak Oblivion, ten je úžasnej - skvělá grafika, spouta zajímavejch potvor, krásnejch zbraní, hromady a hromady úkolů, cech zlodějů a vrahů atd , ale v životě to nedohraju No jo, Oblivion je parádní, to snad člověk ani dohrát nemusí, to je přesně ta relaxační gamesa, která blahodárně účinkuje po obyčejném únavném pracovním dnu. Hrával jsme i Morrowinda, ten byl možná ještě o chlup lepší atmosférou. Ale to už je dávno, tak dávno... | |
|
| |
warrion Chika-team
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Mon Feb 09, 2009 6:51 pm | |
| - lestrix napsal:
- Hranolka Skecupem napsal:
- To já jsem hrála hry Harry Potter, wingardium leviosa a tak to mě bavilo A u prvních dílů skvělá grafika... XD Skončila jsem u 4. dílu, ten mi nějak nešel
A jinak Oblivion, ten je úžasnej - skvělá grafika, spouta zajímavejch potvor, krásnejch zbraní, hromady a hromady úkolů, cech zlodějů a vrahů atd , ale v životě to nedohraju No jo, Oblivion je parádní, to snad člověk ani dohrát nemusí, to je přesně ta relaxační gamesa, která blahodárně účinkuje po obyčejném únavném pracovním dnu. Hrával jsme i Morrowinda, ten byl možná ještě o chlup lepší atmosférou. Ale to už je dávno, tak dávno... jo, Morrowind, to je to, co jsem vzdala po dvou hodinách, bo jsem ani nebyla schopná dojít, kam jsem potřebovala XD | |
|
| |
lestrix Chika-team
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Mon Feb 09, 2009 7:36 pm | |
| - warrion napsal:
jo, Morrowind, to je to, co jsem vzdala po dvou hodinách, bo jsem ani nebyla schopná dojít, kam jsem potřebovala XD Inu, orientace v prostoru nepatří mezi silné ženské stránky, jsouť však světlé výjimky, viz. třeba Hranolka:). Navíc v Oblivionu toto vyřešili praktickou mapkou:). Já si na Morrowindu piloval angličtinu:), takže začátky byly taky problematické, než jsem pochopil, co po mně vlastně chtějí. | |
|
| |
TommyCZ Chika-team
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Mon Feb 09, 2009 8:31 pm | |
| | |
|
| |
warrion Chika-team
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Mon Feb 09, 2009 8:40 pm | |
| | |
|
| |
lestrix Chika-team
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Mon Feb 09, 2009 9:33 pm | |
| - warrion napsal:
- lestrix napsal:
- Inu, orientace v prostoru nepatří mezi silné ženské stránky, jsouť však světlé výjimky, viz. třeba Hranolka:). Navíc v Oblivionu toto vyřešili praktickou mapkou:).
Já si na Morrowindu piloval angličtinu:), takže začátky byly taky problematické, než jsem pochopil, co po mně vlastně chtějí. No, já se holt radši dívám na terén z ptačí perspektivy než očima postavy No jo, taky praktické, je pravda, že taková first-person strategie by byla dost maprd:). A fps Diabla, nebo NWN si taky nedokážu dost dobře představit... | |
|
| |
Dlaha Chika-team
Poeet p?íspivku : 297 Age : 36 Location : Olomouc Registration date : 01. 12. 08
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW Mon Feb 09, 2009 11:33 pm | |
| Tak z toho co jsem hrál v poslední době jsou tohle moji oblíbenci: GTA IV, Dead Space, Fallout 3 a právě jsem rozjel Far Cry 2, taky to vypadá slibně. No a na počítači hraju teň jenom tu hru "jejíž jméno nesmíme vyslovit" | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW | |
| |
|
| |
| PC hry aneb, co jste hráli a u čeho proseděli několik hodin. PS.: žadný WoW | |
|