Fórum překladové skupiny Chika-translations. |
|
| Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) | |
|
+10WillCorn Ravens Takumi TommyCZ bafíček13 Hranolka Skecupem Dejv007 SilentAndY warrion Thorr 14 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Ravens Chika-team
Poeet p?íspivku : 688 Age : 33 Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) Sun Dec 07, 2008 5:29 pm | |
| Hergot chlape, to máš blbé | |
| | | Orfeus Chika-team
Poeet p?íspivku : 33 Age : 34 Registration date : 02. 12. 08
| Předmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) Sun Dec 07, 2008 5:47 pm | |
| - warrion napsal:
- no, specializuju se hlavně na perníky, ty dělám každej rok. A pak vždycky, co se mi zrovna chce - rohlíčky, pracny, zázvorky... Každoročně dělám i rumový kuličky, ty se nepečou, a naopak, nikdy nedělám linecký.
Můžu potvrdit oneesan dělá to nej cukroví....miluju ochutnávky | |
| | | warrion Chika-team
Poeet p?íspivku : 705 Age : 34 Registration date : 09. 03. 08
| Předmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) Sun Dec 07, 2008 7:02 pm | |
| Jo, ochutnávky... hlavně jak jste o tom projektu sežrali celou mísu... | |
| | | martin-cs
Poeet p?íspivku : 90 Registration date : 21. 11. 08
| | | | Ravens Chika-team
Poeet p?íspivku : 688 Age : 33 Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) Sun Dec 07, 2008 7:44 pm | |
| Kluk? Říkám si jestli jsi vůbec ningen, nebo.... Máma nebo táta je zubař? | |
| | | martin-cs
Poeet p?íspivku : 90 Registration date : 21. 11. 08
| | | | Sponsored content
| Předmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) | |
| |
| | | | Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|