Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)

Goto down 
+10
WillCorn
Ravens
Takumi
TommyCZ
bafíček13
Hranolka Skecupem
Dejv007
SilentAndY
warrion
Thorr
14 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorZpráva
Ravens
Chika-team
Ravens

Poeet p?íspivku : 688
Registration date : 23. 07. 08

Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 3 EmptySun Dec 07, 2008 5:29 pm

Hergot chlape, to máš blbé lol!
Návrat nahoru Goto down
Orfeus
Chika-team
Orfeus

Poeet p?íspivku : 33
Registration date : 02. 12. 08

Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 3 EmptySun Dec 07, 2008 5:47 pm

warrion napsal:
no, specializuju se hlavně na perníky, ty dělám každej rok. A pak vždycky, co se mi zrovna chce - rohlíčky, pracny, zázvorky... Každoročně dělám i rumový kuličky, ty se nepečou, a naopak, nikdy nedělám linecký.

Můžu potvrdit oneesan dělá to nej cukroví....miluju ochutnávky geek I love you
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 3 EmptySun Dec 07, 2008 7:02 pm

Jo, ochutnávky... hlavně jak jste o tom projektu sežrali celou mísu... Very Happy
Návrat nahoru Goto down
martin-cs

martin-cs

Poeet p?íspivku : 90
Registration date : 21. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 3 EmptySun Dec 07, 2008 7:07 pm

citace :
Hergot chlape, to máš blbé

njn ale me to ANi nevadi ja vlasne vubec nejim sladky, jo a jsem tepr kluk!! Laughing Laughing
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

Poeet p?íspivku : 688
Registration date : 23. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 3 EmptySun Dec 07, 2008 7:44 pm

Kluk?
Říkám si jestli jsi vůbec ningen, nebo.... Máma nebo táta je zubař? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
martin-cs

martin-cs

Poeet p?íspivku : 90
Registration date : 21. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 3 EmptySun Dec 07, 2008 8:36 pm

nn fakt te zklamu !! Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 3 Empty

Návrat nahoru Goto down

Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)
Strana 3 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Chika-fórum :: Ostatní :: Off-topic-
Přejdi na: