| Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) | |
|
+10WillCorn Ravens Takumi TommyCZ bafíček13 Hranolka Skecupem Dejv007 SilentAndY warrion Thorr 14 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
lestrix Chika-team
Poeet p?íspivku : 309 Age : 47 Registration date : 20. 08. 08
| Předmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) Mon Dec 01, 2008 11:35 pm | |
| Taky se přidám, ale poněvadž je mi zrovna blbě z přežrání, budu stručnej. Šmakuje mně všecko sladký, nejlíp ještě mražený, takže zmrzliny, nanuky a k tomu lemtám mléčný koktejly (nejrači mám jahodovej). A pak kukuřici, zralé sýry a co dům dá, znáte to | |
|
| |
lestrix Chika-team
Poeet p?íspivku : 309 Age : 47 Registration date : 20. 08. 08
| Předmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) Mon Dec 01, 2008 11:37 pm | |
| - Dejv007 napsal:
- Čím to sakra je, že do mých dokonalých a naprosto trefných postů píšete kulový, ale sem, Thorrovi do žrádla, napíše i bafík?
Se nediv, Thorr má jakožto PR dokonale vymakanou propagaci:) | |
|
| |
Ravens Chika-team
Poeet p?íspivku : 688 Age : 33 Registration date : 23. 07. 08
| |
| |
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) Tue Dec 02, 2008 1:44 am | |
| | |
|
| |
Ravens Chika-team
| Předmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) Thu Dec 04, 2008 2:00 pm | |
| Z nosu co? | |
|
| |
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| |
| |
Ravens Chika-team
| Předmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) Thu Dec 04, 2008 7:31 pm | |
| | |
|
| |
Thorr Chika-team
| Předmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) Fri Dec 05, 2008 12:50 pm | |
| zjisti si to | |
|
| |
Ravens Chika-team
| Předmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) Fri Dec 05, 2008 2:41 pm | |
| skareta, jsem to ale šikula přes brejle to je nějakej chlap nebo ještě Cindy Embargo - zřejmě příbuzní | |
|
| |
Thorr Chika-team
| Předmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) Fri Dec 05, 2008 2:45 pm | |
| | |
|
| |
Ravens Chika-team
| Předmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) Fri Dec 05, 2008 6:18 pm | |
| Co tak koulíš? Pracně jsem si to vygooglil | |
|
| |
bafíček13 Chika-team
Poeet p?íspivku : 44 Registration date : 07. 09. 08
| Předmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) Fri Dec 05, 2008 7:52 pm | |
| Nechci ti to doho Ravensi mluvit, ale u embarga je zde myšleno malé "e". Btw: co jsi dělal na základce během hodin zeměpisu | |
|
| |
Ravens Chika-team
| Předmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) Fri Dec 05, 2008 8:07 pm | |
| spal... Jsi na mě zlá ty mě taky nic nedopřeješ... btw co to má co dělat se zeměpisem? Nebo dostanu letenku na Filipíny? 3D satelitní mapa Embargo? ____________________________________ - Spoiler:
Embargo je zákaz vývozu něčeho (např. suroviny, výrobku, zbraní) do nějakého státu či zákaz obchodování s tímto státem.
Embargo představuje jeden z nejkrajnějších prostředků diplomatického nátlaku, resp. odvetného opatření, které může stát vůči jinému státu vydat (když se nebere v potaz vyhlášení války). O uvalení embarga rozhoduje jak jednotlivý stát, tak i světové organizace jako například OSN.
Určitou specifickou roli hrají embarga v oblasti produktů zbrojního průmyslu a strategických surovin, která nemusí být myšlena ani jako nátlak - často bývají používána preventivně, aby zabránila zneužití těchto artiklů, nebo aby si uchovala strategicky důležité zdroje pro další časy. ---Nikde nic o "vy-víte-čem" a Revenskovi
| |
|
| |
Thorr Chika-team
| |
| |
Ravens Chika-team
| Předmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) Sat Dec 06, 2008 5:47 am | |
| Hmm pár jich znám... snad to zabere: Sice momentálně nemá Šárka svátek ale budiž : Udělám si čárku, včera jsem měl Šárku. Měl jsem jí i předevčírem, celý týden, takhle žijem. Vůbec žádný přemlouvání, každodenní milování. Včera teda trošku hrála únavu a že by spala. Ale já to prokouknul, a trošku jsem jí přifouknul. Když je Šárka nafukovací panna, mydlili jsme to, až do samýho rána. I když to umí, stejně je z gumy. Mám teď šrámy na svém břiše, kéž by byla z mikroplyše.
-------------------------------------------------------
Vařila myšička kašičku, na zeleném rendlíčku. - Spoiler:
Tomu dala, tomu dala.... až se z myšky kur*a stala.
----------------------------------------- Nebo poezie?? "Darovat znamená něčeho vzdát se potěšit příjemce a tím i dárce nicméně všechno je otázka vkusu... Tak zavři oči a otevři pusu"
----------------------------------------
Kapavka
Na dálnici dívka stála, zdálky na mě mávala. Neváhal jsem, zastavil jsem, hned se po mě sápala.
Prej jesti mám pětikilo, bude celá moje, makal jsem až se ze mě lilo, mezi keři v stoje.
Unaven a vyčerpán, ležím v škarpě na zadku, než odešla pošeptala, že má holka kapavku!
-------------------------------------
Žába
Sedí žába na leknínu sedí, kouká, žere čínu. Je celá zelená, třesou se jí kolena. Rybník je už plný zvratků, namleli tam kamarádku...
------------------------------------- Tak co jakej jsem?? Dostanu nadílku?? | |
|
| |
Dejv007 Admin
Poeet p?íspivku : 848 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) Sat Dec 06, 2008 9:47 am | |
| U mě určitě jo. | |
|
| |
Thorr Chika-team
| Předmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) Sat Dec 06, 2008 5:02 pm | |
| kruci , to jsem si naběhl, ale slib je slib, tak buď na ICQ a pošlu ti ty doujinshi.... [b ](jak pak se líbí nový avatárek)[/b] | |
|
| |
Thorr Chika-team
| Předmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) Sat Dec 06, 2008 5:06 pm | |
| Jinak jaké máte bando nejraději cukroví?
Já mám nejradeji maminčiny kokosky, perníčky a rohlíčky | |
|
| |
warrion Chika-team
Poeet p?íspivku : 705 Age : 34 Registration date : 09. 03. 08
| Předmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) Sat Dec 06, 2008 8:24 pm | |
| - Thorr napsal:
- Jinak jaké máte bando nejraději cukroví?
To, co nemusím péct já | |
|
| |
Thorr Chika-team
| Předmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) Sat Dec 06, 2008 9:05 pm | |
| Warr a na copak se specializuješ? Rohlíčky? Kokosky? Co vlastně pečeš? | |
|
| |
warrion Chika-team
Poeet p?íspivku : 705 Age : 34 Registration date : 09. 03. 08
| Předmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) Sat Dec 06, 2008 9:12 pm | |
| no, specializuju se hlavně na perníky, ty dělám každej rok. A pak vždycky, co se mi zrovna chce - rohlíčky, pracny, zázvorky... Každoročně dělám i rumový kuličky, ty se nepečou, a naopak, nikdy nedělám linecký. | |
|
| |
Thorr Chika-team
| Předmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) Sat Dec 06, 2008 9:16 pm | |
| Mňaminy mňam | |
|
| |
Ravens Chika-team
| Předmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) Sun Dec 07, 2008 2:57 am | |
| Mě lezou ze všeho nejvíc úly, rumové kuličky, trubičky, laskonky, ořechy, rohlíčky a všechno tomu podobné | |
|
| |
Thorr Chika-team
| Předmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) Sun Dec 07, 2008 3:09 pm | |
| hmm,.... tak to zubař má z tebe radost, že | |
|
| |
martin-cs
Poeet p?íspivku : 90 Registration date : 21. 11. 08
| Předmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) Sun Dec 07, 2008 4:41 pm | |
| ja cukrovy nejim | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) | |
| |
|
| |
| Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) | |
|