Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)

Goto down 
+10
WillCorn
Ravens
Takumi
TommyCZ
bafíček13
Hranolka Skecupem
Dejv007
SilentAndY
warrion
Thorr
14 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorZpráva
lestrix
Chika-team
lestrix

Poeet p?íspivku : 309
Registration date : 20. 08. 08

Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 EmptyMon Dec 01, 2008 11:35 pm

Taky se přidám, ale poněvadž je mi zrovna blbě z přežrání, budu stručnej.

Šmakuje mně všecko sladký, nejlíp ještě mražený, takže zmrzliny, nanuky a k tomu lemtám mléčný koktejly (nejrači mám jahodovej).
A pak kukuřici, zralé sýry a co dům dá, znáte to geek
Návrat nahoru Goto down
lestrix
Chika-team
lestrix

Poeet p?íspivku : 309
Registration date : 20. 08. 08

Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 EmptyMon Dec 01, 2008 11:37 pm

Dejv007 napsal:
Čím to sakra je, že do mých dokonalých a naprosto trefných postů píšete kulový, ale sem, Thorrovi do žrádla, napíše i bafík? Very Happy

Se nediv, Thorr má jakožto PR dokonale vymakanou propagaci:)
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

Poeet p?íspivku : 688
Registration date : 23. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 EmptyTue Dec 02, 2008 12:12 am

warrion napsal:
Ravny, víš kolik já už viděla ňader? Ty "tvoje" mě neohromí Very Happy
Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 7066school-days
Já se jen tak nevzdám, zkusím tedy další...
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 EmptyTue Dec 02, 2008 1:44 am

Ravens napsal:
-JJ fazole musí být pálivé bounce a ještě jsem zapoměl - nesnesu žádné víno a už vůbec ne krabičák (pokud se to dá nazvat vínem) maximálně nějaký přípitek dobrým rokem jinak bleju a bleju a bleju a bleju.....
- btw... ehm k těm berlím - dám pár rad:
+nikdy nepař na stavbě
+už vůbec ne na lešení
+ a když už to děláš - vyvaruj se veverkám rabbit
-----------------------------------

ehm a můj avatarek nic?? confused

Tudle, nudle tongue , ježkovy voči teď mám chuť na ty nudle lol!
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 EmptyThu Dec 04, 2008 2:00 pm

Z nosu co? cheers
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 EmptyThu Dec 04, 2008 3:03 pm

Ravens napsal:
Z nosu co? cheers

ehmm,....Koleduješ si víc a víc, rozhodnuto, máš embargo na.... ty víš, co. Laughing
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 EmptyThu Dec 04, 2008 7:31 pm

Thorr napsal:
Ravens napsal:
Z nosu co? cheers

ehmm,....Koleduješ si víc a víc, rozhodnuto, máš embargo na.... ty víš, co. Laughing

Jistě, jistě. Všechno chcu cheers

...jen tak mimochodem, co je embardo? bounce Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 EmptyFri Dec 05, 2008 12:50 pm

zjisti si to lol!
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 EmptyFri Dec 05, 2008 2:41 pm

skareta, jsem to ale šikula cheers
přes brejle to je nějakej chlap nebo ještě Cindy Embargo - zřejmě příbuzní Basketball
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 EmptyFri Dec 05, 2008 2:45 pm

Shocked
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 EmptyFri Dec 05, 2008 6:18 pm

Co tak koulíš? Pracně jsem si to vygooglil @
Návrat nahoru Goto down
bafíček13
Chika-team
bafíček13

Poeet p?íspivku : 44
Registration date : 07. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 EmptyFri Dec 05, 2008 7:52 pm

Nechci ti to doho Ravensi mluvit, ale u embarga je zde myšleno malé "e".
Btw: co jsi dělal na základce během hodin zeměpisu Suspect
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 EmptyFri Dec 05, 2008 8:07 pm

spal...
Jsi na mě zlá No
ty mě taky nic nedopřeješ... Laughing

btw co to má co dělat se zeměpisem? Nebo dostanu letenku na Filipíny? 3D satelitní mapa Embargo? Very Happy

Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 EmptySat Dec 06, 2008 1:00 am

Ravyku, slituji se, ale musíš mě rozesmát, tak chci poslechnout nějakou básničku, potom dostaneš nadílku farao

Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 EmptySat Dec 06, 2008 5:47 am

Hmm pár jich znám... scratch snad to zabere:

Sice momentálně nemá Šárka svátek ale budiž elephant :

Udělám si čárku,
včera jsem měl Šárku.
Měl jsem jí i předevčírem,
celý týden, takhle žijem.
Vůbec žádný přemlouvání,
každodenní milování.
Včera teda trošku hrála únavu
a že by spala.
Ale já to prokouknul,
a trošku jsem jí přifouknul.
Když je Šárka nafukovací panna,
mydlili jsme to, až do samýho rána.
I když to umí,
stejně je z gumy.
Mám teď šrámy na svém břiše,
kéž by byla z mikroplyše.

-------------------------------------------------------

Vařila myšička kašičku,
na zeleném rendlíčku.

Spoiler:

-----------------------------------------
Nebo poezie??

"Darovat znamená něčeho vzdát se
potěšit příjemce a tím i dárce
nicméně všechno je otázka vkusu...
Tak zavři oči a otevři pusu"

----------------------------------------

Kapavka

Na dálnici dívka stála,
zdálky na mě mávala.
Neváhal jsem, zastavil jsem,
hned se po mě sápala.

Prej jesti mám pětikilo,
bude celá moje,
makal jsem až se ze mě lilo,
mezi keři v stoje.

Unaven a vyčerpán,
ležím v škarpě na zadku,
než odešla pošeptala,
že má holka kapavku!

-------------------------------------

Žába

Sedí žába na leknínu
sedí, kouká, žere čínu.
Je celá zelená,
třesou se jí kolena.
Rybník je už plný zvratků,
namleli tam kamarádku...

-------------------------------------

Tak co jakej jsem?? Dostanu nadílku?? afro cheers
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

Poeet p?íspivku : 848
Registration date : 15. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 EmptySat Dec 06, 2008 9:47 am

lol! U mě určitě jo.
Návrat nahoru Goto down
http://www.chika-translations.tym.cz
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 EmptySat Dec 06, 2008 5:02 pm

kruci No , to jsem si naběhl, ale slib je slib, tak buď na ICQ a pošlu ti ty doujinshi....

[b](jak pak se líbí nový avatárek)[/b]
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 EmptySat Dec 06, 2008 5:06 pm

Jinak jaké máte bando nejraději cukroví?

Já mám nejradeji maminčiny kokosky, perníčky a rohlíčky
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 EmptySat Dec 06, 2008 8:24 pm

Thorr napsal:
Jinak jaké máte bando nejraději cukroví?

To, co nemusím péct já
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 EmptySat Dec 06, 2008 9:05 pm

Warr a na copak se specializuješ? Rohlíčky? Kokosky? Co vlastně pečeš?
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 EmptySat Dec 06, 2008 9:12 pm

no, specializuju se hlavně na perníky, ty dělám každej rok. A pak vždycky, co se mi zrovna chce - rohlíčky, pracny, zázvorky... Každoročně dělám i rumový kuličky, ty se nepečou, a naopak, nikdy nedělám linecký.
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 EmptySat Dec 06, 2008 9:16 pm

Mňaminy mňam Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Ravens
Chika-team
Ravens

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 EmptySun Dec 07, 2008 2:57 am

Mě lezou ze všeho nejvíc úly, rumové kuličky, trubičky, laskonky, ořechy, rohlíčky a všechno tomu podobné cheers
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 EmptySun Dec 07, 2008 3:09 pm

hmm,.... tak to zubař má z tebe radost, že rabbit
Návrat nahoru Goto down
martin-cs

martin-cs

Poeet p?íspivku : 90
Registration date : 21. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 EmptySun Dec 07, 2008 4:41 pm

ja cukrovy nejim Laughing
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)   Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!) - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

Oblíbené jídlo a pití (Alkohol se nepočítá, Ravensku, porozuměl jsi mi?!!!)
Strana 2 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Chika-fórum :: Ostatní :: Off-topic-
Přejdi na: