Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Code Geass

Goto down 
+23
Lulu
nyuvn
petr
Zero17
KeitaroUrashima
Dlaha
SilentAndY
martin-cs
sovel
rukkja
bafíček13
dousanko
PhyrexiaN
TommyCZ
Bloodlines
Ravens
REMD
Thorr
Likan
brake
Temarii
warrion
Dejv007
27 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
AutorZpráva
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716
Registration date : 23. 07. 08

Code Geass - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Code Geass   Code Geass - Stránka 7 EmptyFri May 21, 2010 10:49 am

Něco přidám Smile . Konec u CG se mi líbil moc, protože k tomuto konci příběh celou dobu směřoval. To jsi zřejmě nepochopil.
A Death Note byl dobrý hlavně tím koncem, kdy ten všivák Lighto zhebne. tongue
Tahle postava s Narutem a Exculiburem ze Soul Eatera, jsou postavy, které nesnáším. Možná i víc, než naše politiky. Very Happy Very Happy Very Happy
Smrt, smrt.... jsem jim přál. Škoda, že zemřel jen ten Lighto. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
fenix1990

Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 09. 09. 09

PříspěvekPředmět: Re: Code Geass   Code Geass - Stránka 7 EmptyFri May 21, 2010 11:14 am

Název anglicky: Code Geass: Lelouch of the Rebellion
Rok vydání: 2006 - 2007
je rok 2010 takže to jsou 3 roky
Návrat nahoru Goto down
fenix1990

PříspěvekPředmět: Re: Code Geass   Code Geass - Stránka 7 EmptyFri May 21, 2010 11:20 am

thorre v tmhle s tebou musím souhlasit smrt do anime a mangy patří a ne třeba jako v one piece kde se ten pell odpálí s bombou která zničí včšechno v okruhu 5km a na konci tohohle dobrodružství se sám příjde podívat na svůj hrob a takový blbostí je hodně a neříkám že smrt lighta ani zera do těch anime nepatřila nebo že k tomu nesměřovala jako ve všem spravedlnost vítězí, jen říkám že se mi to vůbec nelíbilo oba byly geniální mozci kteří dokázali vše a mě tyhle postavy vyhovují a nelíbí se mi když umírají
Návrat nahoru Goto down
ExYuri

Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 16. 05. 10

PříspěvekPředmět: CG   Code Geass - Stránka 7 EmptyFri May 21, 2010 11:26 am

Či je už Lulu mŕtvy alebo nie, škoda,že nám nezanechal nabúchanú C.C. Myslím,že s následným pokračovaním (sezóna 3), by nás bolo viac spokojných ako s úplne neznámym osadenstvom :-)
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

Poeet p?íspivku : 848
Registration date : 15. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Code Geass   Code Geass - Stránka 7 EmptyFri May 21, 2010 1:59 pm

Rok vydání 2006 - 2007, Euphemie umřela až v roce 2007, CG se na internetu poprvé objevil na konci roku 2007 jako celek, Euphemie v subovaných dílech zemřela až v roce 2008. Nějaké dotazy? Razz
Návrat nahoru Goto down
http://www.chika-translations.tym.cz
fenix1990

PříspěvekPředmět: Re: Code Geass   Code Geass - Stránka 7 EmptyFri May 21, 2010 2:07 pm

Na českých stránkách možná ale na amerických to bylo v roce 2007 a v té době jsem to stáhl i zkouknul s anglickýma titulkama jako se koukám skoro na všechno když to nemá titulky a nebo se na to v angličtině chci kouknout např. one piece, reborn a krátká anime
Návrat nahoru Goto down
fenix1990

PříspěvekPředmět: Re: Code Geass   Code Geass - Stránka 7 EmptyFri May 21, 2010 5:40 pm

jo a tady je dotaz to že ses na to ty díval jako na celek znamená že já se na to nesměl dívat po dílech a čekat co se bude dít v dalším nebo co
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Code Geass   Code Geass - Stránka 7 EmptyFri May 21, 2010 7:58 pm

A já to asi překládal z CZ stránek, ne? Very Happy Code Geass od GG (jediná skupina, co to překládala) byl až na konci roku 2007 a pochybuju, žes to viděl hned po vydání. A i kdyby, pořád je tam ten půl rok, o kterém jsem hned na začátku mluvil.
A ne, nedíval jsem se na to jako na celek, na svoje překlady se nikdy předem nedívám, vidím je jen a pouze při překladu.
A vůbec, skočte do toho už někdo. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
fenix1990

PříspěvekPředmět: Re: Code Geass   Code Geass - Stránka 7 EmptyFri May 21, 2010 9:25 pm

tak promin měl jsem tam dát asi ale já počítám na kazoe roky jestli víš co to znamená a já překlad našel od nějaké malé skupiny z anglie už v polovině června, ale taky je pravda že sem to hledal skoro celý den a přes samé odkazy a to mě docela sralo proto si to dobře pamatuju a ted vždy čekám až to bude na stránkách co mám už nalezené Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716
Registration date : 23. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Code Geass   Code Geass - Stránka 7 EmptySat May 22, 2010 1:37 am

Tak já do toho znovu skočím. Už jste jak Kaiser s Labusem.... Very Happy Tak už to nechte. Very Happy
Nebo vás oddám. tongue Very Happy
Návrat nahoru Goto down
fenix1990

PříspěvekPředmět: Re: Code Geass   Code Geass - Stránka 7 EmptySat May 22, 2010 9:59 pm

ok ok já s tím problém nemám
Návrat nahoru Goto down
wraithik

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 02. 03. 11

PříspěvekPředmět: Re: Code Geass   Code Geass - Stránka 7 EmptyWed Mar 02, 2011 2:34 am

Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

PříspěvekPředmět: Re: Code Geass   Code Geass - Stránka 7 EmptyWed Mar 02, 2011 11:25 am

Nechystáme, protože to jsou jen ostříhané díly první a druhé série. Rozhodně to může být zajímavé, to jo, ale byla by s tím spousta zbytečné práce.
Návrat nahoru Goto down
SilentAndY
Chika-team
SilentAndY

Poeet p?íspivku : 265
Registration date : 04. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Code Geass   Code Geass - Stránka 7 EmptySun Mar 06, 2011 1:16 pm

A sestříhaný seriál není vždycky to pravé, veř mi... Wink
Návrat nahoru Goto down
http://www.asian-music.cz
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Code Geass   Code Geass - Stránka 7 Empty

Návrat nahoru Goto down

Code Geass
Strana 7 z 7Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru