Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky

Goto down 
+4
Kříž
Dlaha
Dejv007
Niki
8 posters
AutorZpráva
Niki
Chika-team
Niki

Poeet p?íspivku : 154
Registration date : 14. 04. 09

NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky Empty
PříspěvekPředmět: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky   NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky EmptyWed Jun 03, 2009 12:14 am

Aaaah, TOHLE jsou skutečné stroje pro hry -.- A hlavně pro hodně ASIJSKÝCH her ^^

Najde zde micí další milovníky uměleckých skvostů jako jsou Okami, Iko, Shadow of the Collosus, Trico, Catamari, Tekken, Soulcalibur, Guilty Gear, Final Fantasy, Dragon Quest, Rogue Galaxy atd???
(aby se neřeklo: Spyro, Destruction derby raw, Bux bunny atd?)
Návrat nahoru Goto down
http://nikikalat.deviantart.com/
Dejv007
Admin
Dejv007

Poeet p?íspivku : 848
Registration date : 15. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky   NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky EmptyWed Jun 03, 2009 1:05 am

Hehe, tak pochopitelně, na Tekkenovi jsem vyrůstal, Soulcalibur je klasika a Guity Gear 2 mě vždycky dostal svými úžasnými charaktery. Smile
Návrat nahoru Goto down
http://www.chika-translations.tym.cz
Dlaha
Chika-team
Dlaha

Poeet p?íspivku : 297
Registration date : 01. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky   NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky EmptyWed Jun 03, 2009 12:26 pm

Jo, toho času co jsem s kámošema proseděl u PSone a Tekkenu Smile A samozřejmě nemůžu zapomenout na Crash Bandicoot Very Happy

Ale teď už jsem nějakej ten čásek hrdý majitel xbox 360 (PS3 je moc drahý a musí se na to kupovat hry Very Happy Navíc zážitek je uplně stejný). A co nejlepšího jsem tam zatím hrál.... řekl bych Assasins Creed, The Darkness, Soul Calibur IV (za Yodu si to dávám Very Happy), Alone in the Dark a další a další. Zkoušel jsem i jedno japonský RPG, ale to mě při prvním zákysu pustilo (naštve, když jsem na to spotřeboval 2 DVDčka Sad ).
Každopádně teď mám trochu problémy s mechanikou, takže moc nehraju, jak budou peníze, tak si ji musím nechat rekalibrovat... Zrovná mám rozjetý Jericho.
Návrat nahoru Goto down
Niki
Chika-team
Niki

PříspěvekPředmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky   NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky EmptySat Jun 06, 2009 1:31 am

Aaaarg, tak Tekken je legenda nom Very Happy
V trojce jsem si to většinou dávala za Kinga nebo Hoarenga, Gona a jim podobné... Ale už je to nějaká doba... Teď hraju spíš pětku a rasím se za Asuku, to je holka podle mého gusta Very Happy

Jinak, já si zkusila Wii, ale jinak jsem vážně odkojená na PSkách... Svoje první jsem dostala v cca 5 letech? Možná dřív? Je stále plně funkční, očipovaný Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Kříž

Kříž

Poeet p?íspivku : 34
Registration date : 03. 03. 09

PříspěvekPředmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky   NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky EmptySat Jun 06, 2009 11:50 am

Tekken3 to jsem si dával dycky za Brayena Furyho nebo za toho doktora Smile
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716
Registration date : 23. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky   NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky EmptySat Jun 06, 2009 7:00 pm

Já jsem hrával na stařičkých super nintendách a hrával jsem převážně, maria a street fighter. ALe vystřídali se u mě ještě segy a femilky, či jak se jim říkávalo...
Návrat nahoru Goto down
SilentAndY
Chika-team
SilentAndY

Poeet p?íspivku : 265
Registration date : 04. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky   NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky EmptySat Jun 06, 2009 11:53 pm

Tenhle topic se mi hodí. Kámoš si pořídil PS2 na kterém s ním budu hrát, ale potřebujeme hry pro dva hráče, aby se ten druhej nenudil a jen nekoukal na toho prvního. Soul Calibur 3 už mám na cestě, ale o dalších moc nevím. Prý Tekken není tak dobrý jako SC3, ale uvažuju o něm. Tak mohli by jste mi popř poradit nějaké Coop MP hry a nebo jeden na jednoho (prostě ať na tom hrajem oba najednou)... Díky...
Návrat nahoru Goto down
http://www.asian-music.cz
Niki
Chika-team
Niki

PříspěvekPředmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky   NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky EmptyMon Jun 15, 2009 9:17 pm

SilentAndY napsal:
Tenhle topic se mi hodí. Kámoš si pořídil PS2 na kterém s ním budu hrát, ale potřebujeme hry pro dva hráče, aby se ten druhej nenudil a jen nekoukal na toho prvního. Soul Calibur 3 už mám na cestě, ale o dalších moc nevím. Prý Tekken není tak dobrý jako SC3, ale uvažuju o něm. Tak mohli by jste mi popř poradit nějaké Coop MP hry a nebo jeden na jednoho (prostě ať na tom hrajem oba najednou)... Díky...

O.o cože, že Tekken neni tak dobrý jako SC? Lol, no nevím... Osobně ho preferuji spíše, SC má občas zvláštní a nevychytanej systém komb-pro mě, ale tak je to o vkusu no...
Jinak hra pro dva...
Ještě Guilty gear, to je hodně vysoká kvalitka
We love catamari - dokonalá hra, ale v Čechách buď nedostupná nebo drahá...
Eeeh, pak máme ještě tu hru za mechy... jak jen se sakra jmenuje -.- Mno, doplním později...
A na víc si teď nevzpomenu...

Ten Street fighter je kvalita hlavně ten nový, na trojku... A v nejbližší době má vyjít i na PC... Je dělanej v cell-shadingu a jsou tam anime scény Smile
Návrat nahoru Goto down
SilentAndY
Chika-team
SilentAndY

Poeet p?íspivku : 265
Registration date : 04. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky   NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky EmptyMon Jun 15, 2009 11:22 pm

Nemusí to být jen mlátičky, uvítal bych právě nějakou coop hru, kterou si s kámošem projdem ve dvou... What a Face
Návrat nahoru Goto down
http://www.asian-music.cz
Dlaha
Chika-team
Dlaha

Poeet p?íspivku : 297
Registration date : 01. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky   NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky EmptyMon Jun 15, 2009 11:29 pm

Tak jsem si právě pěkně zahrál Soul Calibur IV (po neúspěších v burnout paradise) a moc mě to baví Smile Sice to není jako když jsem hrál za mladejch let Tekkena na PS One, ale je to sranda. Uvidíme jakej bude ten novej tekken, až vyjde... jestli vyjde, má vůbec ještě vyjít? Už je to nějak dlouho. Každopádně jedna z mých nejoblíbenějších postav mistr Yoda si to hodně dává, jeho kick komba jsou fakt drsný, když kope těma malejma nožkama Very Happy

niki: we love catamari, to je s tou koulí jak se na ní nabaluje? to je dobrá hříčka Smile ani nevím, proč jsem to přestal hrát. Ale stejně, na internetu není nic nedostupné Very Happy

silentandy: já s kámošem prošel Halo 3 a Army of two. Fakt super, když si můžeš takhle zahrát s kámošem, to tě pak ani skoro nebaví samotnýho. Hlavně to halo s autíčkama, ty řídíš, on šije na potvory z turretu... parádní. Každopádně ke tvé otázce, tady jsou nějaký seznamy
http://curmudgeongamer.com/extra/CooperativeMultiplayerPlaystation2Games.html
http://ps2.ign.com/articles/427/427229p1.html
Určitě bych zkusil ten Twisted Metal, to by mohlo být dobré, vzpomínám jak bráchu popadl první díl ještě na PC a vůbec to nevypadalo nehratelně Smile
Návrat nahoru Goto down
Niki
Chika-team
Niki

PříspěvekPředmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky   NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky EmptyTue Jun 16, 2009 2:34 pm

Jo jo, We love catamari je dle mého jedna z nej coop games na PS... Aneb zahrejme si na hovnivála Very Happy

Ale je na netu nedostupná, resp když nemáš placené účty atd... Seedi nejsou -.- a očipovat dvojkou je tak trochu moc drahé, aspoň na mě a mé okolí...

Naposledy upravil Niki dne Sun Jun 21, 2009 10:25 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Slitherin

Slitherin

Poeet p?íspivku : 18
Registration date : 10. 06. 09

PříspěvekPředmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky   NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky EmptySun Jun 21, 2009 11:57 am

A co takhle stolni hry? Ne? xD Třeba dračí doupě Smile
Návrat nahoru Goto down
lestrix
Chika-team
lestrix

Poeet p?íspivku : 309
Registration date : 20. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky   NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky EmptySun Jun 21, 2009 9:38 pm

Slitherin napsal:
A co takhle stolni hry? Ne? xD Třeba dračí doupě Smile

Dračák jsem hrávali na gymplu na internátě, to bylo probdělých nocí a padělaných omluvenek Smile
Pak jsme přešli na Warhammera a nakonec udělali syntézu obou a to byl ten správný úlet.
A těsně po matuře jsme podnikli nezapomenutelný fantasy-víkend s Poslední bitvou, jak má být...
Návrat nahoru Goto down
Niki
Chika-team
Niki

PříspěvekPředmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky   NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky EmptySun Jun 21, 2009 10:26 pm

Aneb, přejděme pozvolna od PS k BPAčku?

Tak se pochlubne, kdo jezdí na Bitvu pěti armád?
Návrat nahoru Goto down
Slitherin

Slitherin

Poeet p?íspivku : 18
Registration date : 10. 06. 09

PříspěvekPředmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky   NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky EmptySun Jun 21, 2009 11:21 pm

Na B5A nedovoluji hul Sad a to mi je primo muj styl boje...takze tam jsem trosku mimo Sad

Ale co takhle zahrat Dračak ala Anime? xD Muze se to delat tady na forku a mozna by se to ujmulo Smile.

Btw omlouvam se ze tady spamuju Wink ale tak nejak nemam co delat v prubehu stahovani a nebavi me porad hrat na PC. Gomen Smile Vsak me to prejde Wink
Návrat nahoru Goto down
lestrix
Chika-team
lestrix

Poeet p?íspivku : 309
Registration date : 20. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky   NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky EmptyMon Jun 22, 2009 12:21 am

Slitherin napsal:
Na B5A nedovoluji hul Sad a to mi je primo muj styl boje...takze tam jsem trosku mimo Sad

Ale co takhle zahrat Dračak ala Anime? xD Muze se to delat tady na forku a mozna by se to ujmulo Smile.

Btw omlouvam se ze tady spamuju Wink ale tak nejak nemam co delat v prubehu stahovani a nebavi me porad hrat na PC. Gomen Smile Vsak me to prejde Wink

Jen klidně spamuj. Dračák na fóru si nedokážu dost dobře představit, maximálně tak na chatu, ještě lépe samozřejmě na videochatu, ale reál je reál. Navíc na chatu to zavání udatlováním se, minimálně pro PJ. A není nad tu úžasnou atmosféru v úzkém kruhu v nejlépe zšeřelé místnosti...
To už kdyžtak na nějakém delším srazu, to by byl výborný způsob trávení večerů...

A taky si zaspamuju: hráli jste někdo Diplomacy? Jedna z nejlepších deskových her, co znám.
Návrat nahoru Goto down
Niki
Chika-team
Niki

PříspěvekPředmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky   NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky EmptyTue Jul 21, 2009 12:36 pm

Mno, já jsem spíš typ na luk, takže nemám zrovna moc problém... až na to, že jsem se zatím učila jen se sportovním lukem Very Happy

Já dračák přez fórum hrála už mnohokrát, ale opravdu to není ono Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky   NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky Empty

Návrat nahoru Goto down

NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Chika-fórum :: Ostatní :: Off-topic-
Přejdi na: