| NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Niki Chika-team
Poeet p?íspivku : 154 Location : Ústí nad Labem Registration date : 14. 04. 09
| Předmět: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky Wed Jun 03, 2009 12:14 am | |
| Aaaah, TOHLE jsou skutečné stroje pro hry -.- A hlavně pro hodně ASIJSKÝCH her ^^
Najde zde micí další milovníky uměleckých skvostů jako jsou Okami, Iko, Shadow of the Collosus, Trico, Catamari, Tekken, Soulcalibur, Guilty Gear, Final Fantasy, Dragon Quest, Rogue Galaxy atd??? (aby se neřeklo: Spyro, Destruction derby raw, Bux bunny atd?) | |
|
| |
Dejv007 Admin
Poeet p?íspivku : 848 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky Wed Jun 03, 2009 1:05 am | |
| Hehe, tak pochopitelně, na Tekkenovi jsem vyrůstal, Soulcalibur je klasika a Guity Gear 2 mě vždycky dostal svými úžasnými charaktery. | |
|
| |
Dlaha Chika-team
Poeet p?íspivku : 297 Age : 36 Location : Olomouc Registration date : 01. 12. 08
| Předmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky Wed Jun 03, 2009 12:26 pm | |
| Jo, toho času co jsem s kámošema proseděl u PSone a Tekkenu A samozřejmě nemůžu zapomenout na Crash Bandicoot Ale teď už jsem nějakej ten čásek hrdý majitel xbox 360 (PS3 je moc drahý a musí se na to kupovat hry Navíc zážitek je uplně stejný). A co nejlepšího jsem tam zatím hrál.... řekl bych Assasins Creed, The Darkness, Soul Calibur IV (za Yodu si to dávám ), Alone in the Dark a další a další. Zkoušel jsem i jedno japonský RPG, ale to mě při prvním zákysu pustilo (naštve, když jsem na to spotřeboval 2 DVDčka ). Každopádně teď mám trochu problémy s mechanikou, takže moc nehraju, jak budou peníze, tak si ji musím nechat rekalibrovat... Zrovná mám rozjetý Jericho. | |
|
| |
Niki Chika-team
| Předmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky Sat Jun 06, 2009 1:31 am | |
| Aaaarg, tak Tekken je legenda nom V trojce jsem si to většinou dávala za Kinga nebo Hoarenga, Gona a jim podobné... Ale už je to nějaká doba... Teď hraju spíš pětku a rasím se za Asuku, to je holka podle mého gusta Jinak, já si zkusila Wii, ale jinak jsem vážně odkojená na PSkách... Svoje první jsem dostala v cca 5 letech? Možná dřív? Je stále plně funkční, očipovaný | |
|
| |
Kříž
Poeet p?íspivku : 34 Age : 30 Location : Břeclav Registration date : 03. 03. 09
| Předmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky Sat Jun 06, 2009 11:50 am | |
| Tekken3 to jsem si dával dycky za Brayena Furyho nebo za toho doktora | |
|
| |
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky Sat Jun 06, 2009 7:00 pm | |
| Já jsem hrával na stařičkých super nintendách a hrával jsem převážně, maria a street fighter. ALe vystřídali se u mě ještě segy a femilky, či jak se jim říkávalo... | |
|
| |
SilentAndY Chika-team
Poeet p?íspivku : 265 Age : 37 Location : www.na3.cz Registration date : 04. 10. 08
| Předmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky Sat Jun 06, 2009 11:53 pm | |
| Tenhle topic se mi hodí. Kámoš si pořídil PS2 na kterém s ním budu hrát, ale potřebujeme hry pro dva hráče, aby se ten druhej nenudil a jen nekoukal na toho prvního. Soul Calibur 3 už mám na cestě, ale o dalších moc nevím. Prý Tekken není tak dobrý jako SC3, ale uvažuju o něm. Tak mohli by jste mi popř poradit nějaké Coop MP hry a nebo jeden na jednoho (prostě ať na tom hrajem oba najednou)... Díky... | |
|
| |
Niki Chika-team
| Předmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky Mon Jun 15, 2009 9:17 pm | |
| - SilentAndY napsal:
- Tenhle topic se mi hodí. Kámoš si pořídil PS2 na kterém s ním budu hrát, ale potřebujeme hry pro dva hráče, aby se ten druhej nenudil a jen nekoukal na toho prvního. Soul Calibur 3 už mám na cestě, ale o dalších moc nevím. Prý Tekken není tak dobrý jako SC3, ale uvažuju o něm. Tak mohli by jste mi popř poradit nějaké Coop MP hry a nebo jeden na jednoho (prostě ať na tom hrajem oba najednou)... Díky...
O.o cože, že Tekken neni tak dobrý jako SC? Lol, no nevím... Osobně ho preferuji spíše, SC má občas zvláštní a nevychytanej systém komb-pro mě, ale tak je to o vkusu no... Jinak hra pro dva... Ještě Guilty gear, to je hodně vysoká kvalitka We love catamari - dokonalá hra, ale v Čechách buď nedostupná nebo drahá... Eeeh, pak máme ještě tu hru za mechy... jak jen se sakra jmenuje -.- Mno, doplním později... A na víc si teď nevzpomenu... Ten Street fighter je kvalita hlavně ten nový, na trojku... A v nejbližší době má vyjít i na PC... Je dělanej v cell-shadingu a jsou tam anime scény | |
|
| |
SilentAndY Chika-team
Poeet p?íspivku : 265 Age : 37 Location : www.na3.cz Registration date : 04. 10. 08
| Předmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky Mon Jun 15, 2009 11:22 pm | |
| Nemusí to být jen mlátičky, uvítal bych právě nějakou coop hru, kterou si s kámošem projdem ve dvou... | |
|
| |
Dlaha Chika-team
Poeet p?íspivku : 297 Age : 36 Location : Olomouc Registration date : 01. 12. 08
| Předmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky Mon Jun 15, 2009 11:29 pm | |
| Tak jsem si právě pěkně zahrál Soul Calibur IV (po neúspěších v burnout paradise) a moc mě to baví Sice to není jako když jsem hrál za mladejch let Tekkena na PS One, ale je to sranda. Uvidíme jakej bude ten novej tekken, až vyjde... jestli vyjde, má vůbec ještě vyjít? Už je to nějak dlouho. Každopádně jedna z mých nejoblíbenějších postav mistr Yoda si to hodně dává, jeho kick komba jsou fakt drsný, když kope těma malejma nožkama niki: we love catamari, to je s tou koulí jak se na ní nabaluje? to je dobrá hříčka ani nevím, proč jsem to přestal hrát. Ale stejně, na internetu není nic nedostupné silentandy: já s kámošem prošel Halo 3 a Army of two. Fakt super, když si můžeš takhle zahrát s kámošem, to tě pak ani skoro nebaví samotnýho. Hlavně to halo s autíčkama, ty řídíš, on šije na potvory z turretu... parádní. Každopádně ke tvé otázce, tady jsou nějaký seznamy http://curmudgeongamer.com/extra/CooperativeMultiplayerPlaystation2Games.htmlhttp://ps2.ign.com/articles/427/427229p1.htmlUrčitě bych zkusil ten Twisted Metal, to by mohlo být dobré, vzpomínám jak bráchu popadl první díl ještě na PC a vůbec to nevypadalo nehratelně | |
|
| |
Niki Chika-team
| Předmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky Tue Jun 16, 2009 2:34 pm | |
| Jo jo, We love catamari je dle mého jedna z nej coop games na PS... Aneb zahrejme si na hovnivála Ale je na netu nedostupná, resp když nemáš placené účty atd... Seedi nejsou -.- a očipovat dvojkou je tak trochu moc drahé, aspoň na mě a mé okolí...
Naposledy upravil Niki dne Sun Jun 21, 2009 10:25 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Slitherin
Poeet p?íspivku : 18 Age : 32 Location : Opava Registration date : 10. 06. 09
| Předmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky Sun Jun 21, 2009 11:57 am | |
| A co takhle stolni hry? Ne? xD Třeba dračí doupě | |
|
| |
lestrix Chika-team
Poeet p?íspivku : 309 Age : 47 Registration date : 20. 08. 08
| Předmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky Sun Jun 21, 2009 9:38 pm | |
| - Slitherin napsal:
- A co takhle stolni hry? Ne? xD Třeba dračí doupě
Dračák jsem hrávali na gymplu na internátě, to bylo probdělých nocí a padělaných omluvenek Pak jsme přešli na Warhammera a nakonec udělali syntézu obou a to byl ten správný úlet. A těsně po matuře jsme podnikli nezapomenutelný fantasy-víkend s Poslední bitvou, jak má být... | |
|
| |
Niki Chika-team
| Předmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky Sun Jun 21, 2009 10:26 pm | |
| Aneb, přejděme pozvolna od PS k BPAčku?
Tak se pochlubne, kdo jezdí na Bitvu pěti armád? | |
|
| |
Slitherin
Poeet p?íspivku : 18 Age : 32 Location : Opava Registration date : 10. 06. 09
| Předmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky Sun Jun 21, 2009 11:21 pm | |
| Na B5A nedovoluji hul a to mi je primo muj styl boje...takze tam jsem trosku mimo Ale co takhle zahrat Dračak ala Anime? xD Muze se to delat tady na forku a mozna by se to ujmulo . Btw omlouvam se ze tady spamuju ale tak nejak nemam co delat v prubehu stahovani a nebavi me porad hrat na PC. Gomen Vsak me to prejde | |
|
| |
lestrix Chika-team
Poeet p?íspivku : 309 Age : 47 Registration date : 20. 08. 08
| Předmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky Mon Jun 22, 2009 12:21 am | |
| | |
|
| |
Niki Chika-team
| Předmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky Tue Jul 21, 2009 12:36 pm | |
| Mno, já jsem spíš typ na luk, takže nemám zrovna moc problém... až na to, že jsem se zatím učila jen se sportovním lukem Já dračák přez fórum hrála už mnohokrát, ale opravdu to není ono | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky | |
| |
|
| |
| NON PC hry, zde vládne PS a konzolovky | |
|