Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

AnimeFest 2009

Goto down 
+8
Niki
Dlaha
warrion
Thorr
marsali
Kříž
Rozuiki
Dejv007
12 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Dejv007
Admin
Dejv007

Poeet p?íspivku : 848
Registration date : 15. 02. 08

AnimeFest 2009 Empty
PříspěvekPředmět: AnimeFest 2009   AnimeFest 2009 EmptySun May 10, 2009 9:25 pm

Název topicu mluví myslím za vše. Byli jste? Líbil se vám? Nebyli jste? Proč ne?

Tak já začnu...
Myslím, že jsem to už psal všude možně, ale napíšu to i sem. Smile Psal jsem i kamsi na vedení, vyžádali si pohled na AF z pohledu obyčejného diváka. ^__^

Anime fest byl super. Program anime festu byl ovšem silně podprůměrný a nebýt mého doprovodu, nudil bych se.

Páteční den začal krásně. Času jsem měl dost, ovšem mamka to tak neviděla. Honila mě jak nadmutou kozu, nakonec jsem si nestihl vyčistit zuby, ani si zaskočit na záchod. Měl jsem se setkat s mshirem, aby mi ukázal, kde budu dělat přijímačky. Samozřejmě, nemohlo to jít bez problémů a výluka, která nám postihla snad celé Brno, mi neumožnila přesně do puntíku splnit můj časový plán.
Každopádně se vše stihlo na výbornou, mashiro, nyní už označován jen jako His Freshness, mě poté pozval do stále ještě zamčené čajovny s hákovými kříži v oknech. Dali jsme si podivný ledový čaj a pojmenoval jsem poslední nepojmenovanou rybičku, kterou tam mají.
Nakonec mi mashiro předvedl, jak jeho Paladin dokáže zabít čtyři moby najednou, div při tom nezdemoloval čajovnu. Chvíli na to dorazil jeho kolega - organizátor, proto jsem samozřejmě vyklidil pole a vydal se toužebně očekávat příjezd marsali a jejího doprovodu.
Odbavování proběhlo skvěle, marsalina onee-sama a nii-san nám poté umožnili odejít a vydat se vlastní cestou k vytouženému cíli. V praxi to vypadalo tak, že jsme zakempili na Petrově. V ruce shake z MCdonaldu (marsali čokoládový, já vanilkový, jestli si vzpomínám), slunce nad hlavou a byli jsme obklopeni hentai vítrem, který marsali neustále koukal pod sukýnku a tím to umožňoval i lidem v širokém okolí. Po té, co jsem byl touto skutečností dostatečně nabažen, jsme se vydali zpět na nádraží, kde už stál lehce podrážděný bratrance i s jeho doprovodem, který náhodou čítal dvě slečny, které jsem, mám dojem, do té doby neznal. Po výsměchu, že jich mělo přijet patnáct a dojeli zase jen tři, mi bylo oznámeno, že na nás už čeká dalších dvanáct. A opravdu. A samé holky + samozřejmě Bingy, jeden z mála členů Chiky, co má tu nehoráznou čest mě znát osobně - a žít.
Nahrnuli jsme se dovnitř, během čekání ve frontě jsem zničil uzávěr originální napodobeniny originálně napodobené katany.
Během pátku se mi povedlo poznat Dlahu. Tedy, mu se podařilo mě odchytit. A bylo to dvojité bingo, byla se mnou i marsali.
Po té o nás ještě zavadil i Andy, i když se moc nezdržel. Dlaha mi navíc přišel dát i dobré ráno dneska po Gravitation maratonu.
Na pódiu jsem jen z dálky zahlédl bafici, ale nikde jsem ji potom už nenašel - ani marsali ne. Tomu se říká cosplay! xD
V civilu nelze lokalizovat... Víc Chikáčů jsem myslím už nepotkal, samozřejmě ještě mashira, který pokaždé přišel, zasedl marsali místo po mém boku a usnul. Probudil se, zanadával a odešel.
Celkový program byl silně podprůměrný, navíc bylo několik chyb. Dovolím si napsat to, co jsem naspal mashirovým nadřízeným. xD

-----------------------------------------------------
Nikdy jsem nic velkého nezařizoval a neorganizoval, i tak je mi ale jasné, že to není jen tak a s nějakými nedostatky se musí počítat. Jen tedy letos toho bylo mnohem víc, než normálně... Na trhaná videa, špatný zvuk a podobné věci jsem zvyklý spíš z ADvíku a podobných akcí, které jsou mnohem méně "profesionální". Proto mě to u AF docela trklo.
Jinak myslím, že vše důležité jsem napsal na fórum. Nějaká AMV se potrhávala, jedno tedy dost, nedalo se na to koukat (pokud to ovšem bylo naschvál, tak od daného člověka už nikdy nic vidět nechci, ale pochybuji, že to bylo jeho vinou). Potom mě jen udivilo, že to stejné AMV jelo druhý den znovu, znovu se samozřejmě kousalo. Ještě ohledně AMV - výběr byl mizerný. Neustále jela jen desítka soutěžních AMV, z toho mi u poloviny bohatě stačilo, když jsem je viděl jednou. Na rozdíl od letošního AF jsem si minulý ročník nemohl ohledně AMV vynachválit.
O hodinu byl program rozjetý jen v neděli ráno (mimochodem, Eureka Seven, které bylo kvůli zpoždění z promítání vyřazeno, byl jeden z mála kousků, na které jsem se těšil), ano, ale o dvacet až třicet minut byl pozadu snad celý anime fest. To ale nevytýkám, alespoň mají ostatní čas k přesunu mezi kiny.
A dále. Vím, že je to blbost, ale nešlo by nějak udělat, aby si mohl člověk rezervovat svoje místo? Nechat na sedadle nějakou oficiální kartičku, že tam sedím já, nebo tak něco... Na AF a ostatních akcích je stále víc a víc "malých dětí", které se přišly podívat na kreslené postavičky. Několik desítek se jich narve do sálu, vydýchají vzduch a zaberou si nejlepší místa, po deseti minutách zjistí, že se nedívají na Naruta a tak se rozhodnou, že jdou jinam. A tak to dělají celý víkend a my, kteří tam jdeme na jisto, si nemáme šanci najít dobré místo, a když už, pětkrát za půl hodiny musíme vstávat a pouštět lidi, co se kolem nás protahují a přitom nás píchnou do břicha kunaiem.
A samozřejmě ten dabing. Jak jsi říkal, Resident měl být v AJ, ale nakonec se to změnilo... No dobře, to se dá pochopit. Ale když už jsme se tam půl hodiny potili při čekání, ta minutka přehazování zvukových stop by nás nezabila. smile.png
Každopádně by bylo fajn do programu napsat, v jakém jazyce dané promítání bude. Pokud to tam už je, omlouvám se, program tu nemám a na AF jsem ho nepoužíval.
Jinak ten letošní výběr anime byl zvláštní. Anime fest je sice už legální, ale očividně se to promítlo i na možnostech promítání - a ceně vstupného. Sice to není nic vražedného, ale pomalu ale jistě to stoupá...
Na záchodě by to chtělo možnost zamčení kabinky a na začátku více kas na odbavování registrovaných, ale předem neplatících lidí.
Neudělat cosplay divadlo ve Scale byla chyba. V Bakale se nedalo do sálu dostat a když už, zezadu nebylo naprosto nic slyšet.

No, to je celý můj pohled na AF. I přes všechnu kritiku mi ho dokázali přátelé zpříjemnit natolik, že se můj pohled na AF nemění a těším se na další ročník. Ostatně, ani to, co jsem všechno vytýkal, nebyly žádné katastrofy.

S pozdravem Dejv007
-------------------------------------------------------

Jak vidíte, anime fest prostě sux, kolektiv super. Smile
Sobota začala a skončila naprosto bez spánku, jídla či tekutin. Když se na to tak podívám, nechápu, jak jsem přežil.
Neustále jsem měl na hlavě plyšovou žábu, kterou mi nasadila žabí slečna, co s sebou dotáhl Micky (bratranec), postupem času přibyl i psí ocas, rolničky a nakonec i dvoumetrová pouta. Byl jsem přepaden skupinkou neidentifikovatelných holek v podivných oblečcích, což mě pochopitelně naprosto odzbrojilo. Bránit jsem se ani nechtěl, už jen proto, že jsem polovinu z nich neznal. Co kdyby mi ublížily?
A takhle mě myslím viděl i Dlaha... Dokážu si i teď udržet svou tvář?
Páteční večer jsem strávil v bezkonkurenční společnosti - spící bratranec na devíti hodinách, klimbající marsali na třech hodinách a na hlavě žába, do které když někdo praštil, tak kvákala. Ačkoliv jsem byl většinu noci za pouhý podklad pro hlavu, nemůžu si ten večer vynachválit. ^_^
Po shlédnutí snad padesáti mecha filmů přišlo ráno. Motal jsem se a nemohl pořádně stát, natož chodit. Toho využívali lidé okolo.
No, zkuste do mě v tomhle stavu drbnout. Nejen že se zcela neuvěřitelně zamotám, uslyšíte rolničky, řinčení pout a dopad kvákající žáby na zem.
V sobotu jsem se vydal (sám Sad nikdo jiný nechtěl) domů, kde jsem se převlíkl a vykoupal, smradlavé polštáře jsou špatné polštáře.
Jak jsem už říkal, po příjezdu jsem se v hale cítil jako sakurový květ, co spadl do otevřené žumpy. Připadal jsem si víc božsky, než normálně. Very Happy
Sobotní večer se nesl ve zvláštním duchu, a to díky jistým, raději nejmenovaným lidem. Každopádně byla sranda, co se jen tak nevidí, a mělo to něco do sebe. Dokonce jsem i chvíli spal! Asi čtyři díly Gravitationu. Po probuzení jsem se naštěstí vše potřebné dozvěděl od marsali, která to zná i pozpátku. No, nedověděl jsem se nic nového, jsou to homosexuálové... Nechyběla ani dech beroucí debata o Boku no Pico a jemu podobných veledílech.
První ranní paprsky přinesly do sálů nejen puch probouzejících se otaků, ale hlavně dost hodin na to, aby odešel.
Takže následovalo už jen loučení, slzy a smutek, že odjíždím. Ok, možná to ještě ani neví, ale už jsem doma. Very Happy

Tak to byl můj AF. Pochybuji, že jste si ho užili tak zásadně, jako já, i tak se ale ptám ( Very Happy ): jak jste se měli, ať už jste byli o víkendu kdekoliv?

AnimeFest 2009 P5090410

AnimeFest 2009 P5080410

Víc fotek nemám, musíte počkat, až mi je marsali a Micky předají... >_<
Nějak poslední dobou nefotím - a když jo, jsou to takový ty fotky, co se raději nezveřejňují. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
http://www.chika-translations.tym.cz
Rozuiki

Rozuiki

Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 03. 12. 08

AnimeFest 2009 Empty
PříspěvekPředmět: Re: AnimeFest 2009   AnimeFest 2009 EmptySun May 10, 2009 10:14 pm

No tak já se bohužel podobnými zážitky chlubit nemohu...na AF jsem letos nebyla. Jako já s tím hlavně už od ledna ani nepočítala, jelikož je naše rodina po peněžní stránce v lehce prekérní situaci, ale co mě dojalo-minulý víkend mi jedna kamarádka nabídla, že mě tam pozve. No jet zadarmo, kdo by to nebral?? Prostě jedině šílenec. A hádejte co-já to odmítla! Respektive jsem musela odmítnout. Už jsem totiž měla v plánu jinou akci stanovenou na smutně stejné datum. Takže místo AF jsem nakonec jela s tišnovskýma kostelákama do Vyššího Brodu. Jestli jsem ale doteď zněla zklamaně, tak vás ujišťuju, že nejlituju ani v nejmenším. AF byl určitě naprosto sqelý, o tom se ani neodvažuju pochybovat, ale bude zase za rok a určitě i za dva a určitě i potom, což se ale o "VB" tak jistě říct nedá. Takže abych to shrnula: na AF jsem bohužel nebyla, ale bohudík jsem se podívala do VB se super lidičkama, takže víkend jsem rozhodně nepromarnila Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Kříž

Kříž

Poeet p?íspivku : 34
Registration date : 03. 03. 09

AnimeFest 2009 Empty
PříspěvekPředmět: Re: AnimeFest 2009   AnimeFest 2009 EmptySun May 10, 2009 10:31 pm

Ohledně programu s tebou souhlasím Dejve, ale to jsem si vynahradil programem se Žabí Ženou, Kubíkem a Bodlinkou lol! Letošní AF se mi líbil víc než minulý rok... Proč? Protože tehdy jsem byl "otaku", co viděl jenom 5 dílů Naruta Very Happy ale do AF 2009 jsem myslím jaksi "zestárl"(teď myslím, že jsem nezkejsnul jenom u Naruta) a lidi, kteří omylem zahlédli Naruta a říkají si "Otaku" mi začínají už taky lézt krkem...(Ačkoli jsem byl kdysi jeden z nich Smile )

Hodnocení AF 09 8/10 bodů

Naposledy upravil Kříž dne Sun May 10, 2009 10:33 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

AnimeFest 2009 Empty
PříspěvekPředmět: Re: AnimeFest 2009   AnimeFest 2009 EmptySun May 10, 2009 10:33 pm

Wtf? Kdo byl Žabí Žena, Kubík a Bodlinka? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Kříž

Kříž

Poeet p?íspivku : 34
Registration date : 03. 03. 09

AnimeFest 2009 Empty
PříspěvekPředmět: Re: AnimeFest 2009   AnimeFest 2009 EmptySun May 10, 2009 10:36 pm

Dejv007 napsal:
Wtf? Kdo byl Žabí Žena, Kubík a Bodlinka? Very Happy

Žabí žena: ta holka co ti půjčila žábu
Kubík: Ten kluk s tričkem slipknot... byl furt s nama
Bodlinka: Ačkoli snáma moc nekecal, tak nás s Kubíkem strašně bavilo ho strašit... do teď vzpomínám Very Happy a je to ten s tím pérem na hlavě a tím oštěpem.... Shaman King

Edit: Aha sry napsal si žabí slečna Smile ... no myslím tuhle...

Naposledy upravil Kříž dne Sun May 10, 2009 10:38 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
marsali
Chika-team
marsali

Poeet p?íspivku : 154
Registration date : 13. 08. 08

AnimeFest 2009 Empty
PříspěvekPředmět: Re: AnimeFest 2009   AnimeFest 2009 EmptySun May 10, 2009 10:37 pm

tak tohle byl zatraceně podlej krok dejve Twisted Evil

No, jak já jsem si užila AF? To ty víš asi nejlíp, ale aby mohli ostatní závidět taky něco vypíšu ^^
V pátek jsem byla z domu vyhnána už před dvanáctou, protože bohužel ještě nejsme zasaženi pokrokem urbanizace a naše autobusová doprava a státních svátcích a víkendech čítá jeden autobus denně.. Na druhou stranu mi to dalo dost času na probudění se a podobné banality. Do Brna jsem dorazila bez problémů a čehokoliv jiného. Ve vlaku jsem si došívala svůj ubohý cosplay, který nikdo nepoznal, co že to vlastně je... (ok, jedna milá slečna v Bakale to poznala a byla jsem jí za to moc vděčná ^^ vysvětlila jsem jí důvod jistých "odlišností" a raději jsem prchla, neb tu hrozilo i jisté ohrožení z venčí. Neb jak by řekl dejv, sklon k tomu býti lesbičkou máme všechny. Některé jen víc ^^)
V Brně si mě vyzvedl Dejv a já se konečně začala těšit na fest. Se zmiňovaným mléčným koktejlem v ruce jsme se usadili na Petrově a krátili si čas před vpuštěním do kina sledováním útočného holuba, který chtěl bojovat o lavičku, kterou jsme mu zasedli. Dejv-sama prokázal svoují neskonalou šikovnost a díky tomu jsme mohli naplno obdivovat nádobky s šelky. Nutno podotknout, na mém byl hrozně sexy hasič xD (určitěs mi ho hrozně záviděl, co? xD) Hentai vítr byl prostě všude a osobně lituji všech, kdo museli být jeho svědkem xD Měl to vymakaný, dělal víry a kdo mě viděl, chápe co tím myslím Very Happy
Na samotném festu jsem se pohybovala již v doprovodu dejva a mickyho samozřejmě ještě s mým drápem za hrbem... (zakopat zahrabat a zapomenout kde Very Happy)
Program byl bídný, ale naštěstí jsme si vždycky dokázali chytit ta nejlepší místa v sále a nakonec to bylo moc pohodlné ^^ nejhlubší dojmy na mně zanechala cosplay soutěž a samozřejmě náš vůdce, který nedokázal pochopit moje fyziologické potřeby xD Nepiju, nejím, v sále jsem vlastně byla pořád Very Happy
Z chika týmu jsem poznala jen Dlahu. Andyho jsem viděla jen z dálky ve Scale a potom v neděli na lavičce na svoboďáku, kde mě teda s Dlahem ignorovali... jo jo, jsem hold malá xD Bafíčka jsem viděla jsen na cosplay soutěži a ač jsem se hrozně moc snažila, poté jsem ji už nenašla... je to škoda, ale cosplay jsi měla opravdu kouzelný ^^
Se spaním to na festu bulo na štíru... i přes to, jak pohodlné jsem měla podmínky, naspala jsem za fest asi čtvrt hodiny a to právě při milovaném Gravitationu... Zajímavější než anime byly opravdu ty debaty a yaoi, hentai a anime obecně xD Hrozně ráda jsem si dělala srandu z Mickyho, který opravdu usnul kdekoli, jakkoli a s čímkoliv Very Happy A tímto se mu za to omlouvám, když s dejvem to jinak nešlo xD AMV vlasy bylo bezkonkurenčí, extra sestříhaný úsek pro hlasování xD
Jsem moc ráda, že jsem zase po takové době viděla mashira, ač jenom chvilku a promluvit jsem si s ním mohla jen dvakrát... Pohled, jak mi sedí na místě byl sice bolestný, ale něco přeci zvládnu xD
Prováděli na mě útoky lidé z ADvíku, brněnští otaku i neznámí orgové, spousty papparazi (nemá tušení jak se to vlastně píše) ale opět to zanechalo hluboký dojem ^^ a i přes to, že jsem se těšila na setkání v čajovně, program byl... ehm.. zvláštní AF jsem si moc užila a stejně za to můžu poděkovat hlavně svému doprovodu (a zapůjčeným poutům ^^)
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716
Registration date : 23. 07. 08

AnimeFest 2009 Empty
PříspěvekPředmět: Re: AnimeFest 2009   AnimeFest 2009 EmptySun May 10, 2009 11:04 pm

AF, byl v plánu.... ale protentokrát to byli peníze, co jsem neměl a které zapříčinili moje zjevení na festíku. Hlavně lituji ty, kteří mě vidět chtěli, ať to byl Teo z DAT. týmu. Hmm... a učitě by mě rádi viděli osobně i další.

Jediní, kteří mě viděli jsou lestrix, TommyCz, hranolka... a samosebou i velectěná, dejvem zbožňovaná .... warr Very Happy
Návrat nahoru Goto down
warrion
Chika-team
warrion

Poeet p?íspivku : 705
Registration date : 09. 03. 08

AnimeFest 2009 Empty
PříspěvekPředmět: Re: AnimeFest 2009   AnimeFest 2009 EmptyMon May 11, 2009 12:04 am

My (jj, už mám definitivně dvě osobnosti) jsme na AF nebyly, páč máme svaťák a musíme šprtat. Ale nijak zvlášť nás to nemrzí XD
Co se týče víkendu - jo, měla jsem se fajn, pátek a dnešek jsem strávila šprtáním češtiny a latiny, zato v sobotu jsem si koupila nové podprsenky a miliony zkrášlovacích pomůcek a totálně jsem se přežrala v japonské restauraci typu zaplaťte-určitou-sumu-a-berte-si-z-toho-pásu-co-hrdlo-ráčí Very Happy Stoprocentně lepší program než Animefest lol!
Návrat nahoru Goto down
Dlaha
Chika-team
Dlaha

Poeet p?íspivku : 297
Registration date : 01. 12. 08

AnimeFest 2009 Empty
PříspěvekPředmět: Re: AnimeFest 2009   AnimeFest 2009 EmptyMon May 11, 2009 1:46 am

Takže svůj animefest redukuji jen na setkání s chika members:

Meet SilendAndY:
V pátek jsem napsal Andymu, když jsme byli s pár otaku (zhruba 20 a víc) ve steak baru. Dobrej pokec, Andy je fakt v pohodě týpek. Ještě jsme se několikrát viděli v průběhu festu, z celé chiky jsem s ním pokecal asi nejvíc. Smile

Meet Marsali:
Byla mi představena Dejvem a docela mě mrzí, že jsem s ní prakticky vůbec nemluvil... nebo aspoň neviděl všudypřítomný hentai vítr v akci Very Happy (pravděpodobně vznikající díky Dejvovu přičinění). Každopádně vypadala sympaticky, jenom bych upravil jednu informaci. Marsali: neviděla jsi Andyho, ale mýho kamaráda Very Happy A incident na lavečce se odehrál v sobotu a já měl děsnou kocovinu, nakonec jsem si ale uvědomil, kdo jsi, načež jsem se pokusil přátelsky pokynout hlavou... jestli se povedlo, to už nevím Very Happy

Meet Dejv007:
Ano, viděl jsem vůdce Very Happy Poprvé v pátek, kdy svolil ke schůzce. Kolena se mi třepala vzrušením Very Happy K mému překvapení byl Dejv (až na svoje fóbie a bratrance s ocasem) uplně normální člověk. Prohodili jsme pár slov a potkali Andyho. A pokud se nemílím, někde existuje i fotka, na které by jsme oba měli být Very Happy
V sobotu jsem zahlédl Dejva s žabou na hlavě... moje víra v jeho normálnost byla otřesena.
V neděli jsem narazil na Dejva v sále. Rolničky na ruce, žaba na hlavě a hrál si s poutama... ergo má víra v to, že Dejv je zcela nepoznamenán svou genialitou, vzala za své Very Happy Ale v porovnání s ostatními účastníky pořád v mezích průměrnosti Very Happy Jenom do tý pizzerky jsme mohli zajít... kdybych nebyl celou dobu buď opilý nebo nevyspalý Very Happy

Meet Mashiro:
Zahlédl jsem ho v neděli ve Scale. Byl to téměr určitě on... Ale po 3hodinovém spánku jsem neměl energii utíkat za ním, jenom abych pozdravil.

Meet Fowl:
Co říct, viděl jsem ho už předtím v Olomouci. Fowl je pohodovej člověk Smile

Meet AnimeFest:
Fest byl fajn, AkiCon byl lepší... takhle shrnu program Very Happy
Ale bavilo mě mračit se na Hintzu za to, jak nehezky mluvil o titulkách k alchymistovi Cool

P.S.:
Dejv: Můžeš na mě být pyšný. Mohl jsem vyměnit tajemství tvé identity za mangu od Drobka... odolal jsem Very Happy A mám opravený dready, ale stejně se jich nedotkneš, viď? Very Happy

Naposledy upravil Dlaha dne Mon May 11, 2009 1:56 am, celkově upraveno 3 krát
Návrat nahoru Goto down
Niki
Chika-team
Niki

Registration date : 14. 04. 09

AnimeFest 2009 Empty
PříspěvekPředmět: Re: AnimeFest 2009   AnimeFest 2009 EmptyMon May 11, 2009 1:48 am

Chmmm... Já od čtvrtka sedím sama doma a z hecu projíždím fotky cosplay a vůbec vše možné, shlédla jsem tři serie anime,a le nadšená nejsem ani trochu -.-
A opravdu moc závidím, grrr...
tak snad příští rok vydržej penízky a doprovod nebude chlastat někde na Moravě...
Návrat nahoru Goto down
http://nikikalat.deviantart.com/
Dlaha
Chika-team
Dlaha

AnimeFest 2009 Empty
PříspěvekPředmět: Re: AnimeFest 2009   AnimeFest 2009 EmptyMon May 11, 2009 1:50 am

Niki napsal:
Chmmm... Já od čtvrtka sedím sama doma a z hecu projíždím fotky cosplay a vůbec vše možné, shlédla jsem tři serie anime,a le nadšená nejsem ani trochu -.-
A opravdu moc závidím, grrr...
tak snad příští rok vydržej penízky a doprovod nebude chlastat někde na Moravě...

K čemu doprovod? On by se tě tam někdo ujal Wink
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

AnimeFest 2009 Empty
PříspěvekPředmět: Re: AnimeFest 2009   AnimeFest 2009 EmptyMon May 11, 2009 7:54 am

Dlaha napsal:
Takže svůj animefest redukuji jen na setkání s chika members:

P.S.:
Dejv: Můžeš na mě být pyšný. Mohl jsem vyměnit tajemství tvé identity za mangu od Drobka... odolal jsem Very Happy A mám opravený dready, ale stejně se jich nedotkneš, viď? Very Happy

Pokud bys to udělal, neměl bych tě rád. Drobek po mně už nějakou dobu jde... Very Happy
A jinak: no, seženu si takovej ten oblek, co jsem ti na Festu jistě předváděl, navleču se do něj a po sterilizaci tě možná poplácám po hlavě. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
marsali
Chika-team
marsali

AnimeFest 2009 Empty
PříspěvekPředmět: Re: AnimeFest 2009   AnimeFest 2009 EmptyMon May 11, 2009 1:59 pm

Dejv007 napsal:

Pokud bys to udělal, neměl bych tě rád. Drobek po mně už nějakou dobu jde... Very Happy
A jinak: no, seženu si takovej ten oblek, co jsem ti na Festu jistě předváděl, navleču se do něj a po sterilizaci tě možná poplácám po hlavě. Very Happy

Ne! to nesmíš Very Happy potom už bys nemohl po hlavě poplácat mě Very Happy

A Dlaho, jo, nějaké pokynutí tam bylo Smile malé a neznatelné, vypadalo to, že jsi odháněl nějaký hmyz nebo usínal xD ok, v tom případě kamaráda pozdravuj a mažu jednoho chika kolegu škrtám ze seznamu Very Happy ale dredys měl moc hezký Wink vždycky jsem chtěla rasta copánky... jasně, jasně, chápu Very Happy no a já zase tolik nemluvím... ale je to škoda. Viděla jsem tě vlastně jenom s tím dejvem..
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

AnimeFest 2009 Empty
PříspěvekPředmět: Re: AnimeFest 2009   AnimeFest 2009 EmptyMon May 11, 2009 4:00 pm

marsali napsal:

Ne! to nesmíš Very Happy potom už bys nemohl po hlavě poplácat mě Very Happy

Bože můj, ty jsi už jak já. Kdy jsi to chytla? Very Happy

marsali napsal:

no a já zase tolik nemluvím...
Cože? Takže jsi tak upovídaná jen v mé blízkosti? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
bafíček13
Chika-team
bafíček13

Poeet p?íspivku : 44
Registration date : 07. 09. 08

AnimeFest 2009 Empty
PříspěvekPředmět: Re: AnimeFest 2009   AnimeFest 2009 EmptyMon May 11, 2009 4:03 pm

sunny sunny sunny
Tak abych to obecně řekla, minulý rok se mi AF líbil mnohem více... O anime bych se ani nemusela zmiňovat... Jinak, také mě mrzelo, že zrušili Eureku 7, jelikož jsem se na ni těšila... ale alespoň že bylo to Haré + Guu, to bylo jediné anime, které mě tam pobavilo a zřejmě ho dokoukám.

Bohužel jsem neměla tu čest vidět někoho z hrdých chika členů... I když je za tím možná i to, že jich tam mnoho nebylo. Že jsem nepotkala vůdce Dejvíka (možná jo, ale když jej nepoznám No ), to mě až tak nemrzí... evidentně bych si o něm zkazila iluze X-D. Setkání s Marsali jsme nechaly osudu a je vidět, jak je osud zlý... Ale možná za to může i to, že ve Scale jsem byla jen ve spodním hledišti... Naopak mám pocit, že jsem dvakrát zahlédla Dlahu, ale 100% to tedy není...

Dále cosplay soutěž... doufám, že ty moje výpotky nikdo neposlouchal... X-D. Cosplay divadlo mě také celkem zklamalo... člověk se nemohl ani pohnout, vydýcháno a hercům nedali ani mikrofony, takže nebylo slyšet takřka nic... Jinak jsem seděle u oken mezi těma sardinkama a jak se dostalo na Yunino pronásledování Neara, tak jsem myslela, že v tom momentovém nahňácání asi vypustím dech.

U Animekvízu jsem nestihla pár prvních otázek, takže jsem nesoutěžila, ale ani tak bych neodešla dříve, jelikož Trpaslík i z takových obyčejných věcí, jakým kvíz je, umí vykouzlit hotové umění... Jen mě jeho údajný konec mrzí... ale to asi všechny. A Lišák byl také super... zvláště jeho chibi obrázek prvního chapadla... X-D

AMV... co k nim...
vlasy - tam mě strašně mrzela pokulhávající kvalita obrazu
3 - hezké... jako, když jsem to viděla asi už po třetí, tak jsem si jej skutečně oblíbila
6 - to byl můj favorit... skutečně povedené..
7 - od kdy je tohle AMV? Jako bylo to hezké a s nápadem... a i jsem se nasmála, ale jinak...
hrobařina - tak na tohle dlouho nezapomenu X-D

Jinak jsem naspala asi devět hodin (jsem na sebe pyšná!), tedy... 9 hodin jsem ležela zmrzlá na karimatce v tělocvičně Pod Hradem... a spala jsem z toho asi jen těch 5 hodin... furt tam někdo chodil, mluvil, chrápal, oddechoval... a navíc ta zima... příště si tam vezmu vaťák.

Tak asi tak... Jinak se předem omlouvám, ale na ADVíka nepojedu... jelikož moje kamarádka je v té době pryč a když jsem řekla, že se zeptám jiného kamaráda, tak mě za to seřvala... Takže mám od ní zákaz X-D. A navíc... pak je tu ještě otázka u rodičů... Ti mě totiž vlakem nikam nepustí asi ani ve dvaceti...

Ale abych pořád tak nekřivdila... byl to krásný víkend a vypadá to u mě nadějně i na další rok, takže snad to nezruší Razz .
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716
Registration date : 23. 07. 08

AnimeFest 2009 Empty
PříspěvekPředmět: Re: AnimeFest 2009   AnimeFest 2009 EmptyMon May 11, 2009 5:10 pm

hmm... myslím, že bysme měli uspořádat vlastní velkolepou sešlost. lol!
Návrat nahoru Goto down
marsali
Chika-team
marsali

AnimeFest 2009 Empty
PříspěvekPředmět: Re: AnimeFest 2009   AnimeFest 2009 EmptyMon May 11, 2009 5:37 pm

Dejv007 napsal:
Bože můj, ty jsi už jak já. Kdy jsi to chytla? Very Happy

Hmm, nemůžu si nějak vzpomenout xD máš na mě špatnej vliv :p

Thorr napsal:
hmm... myslím, že bysme měli uspořádat vlastní velkolepou sešlost. lol!

Ano, jsem 100% pro! bohužel mi to bude asi celkem na nic, co? V Brně to nebude... >.<
Návrat nahoru Goto down
SilentAndY
Chika-team
SilentAndY

Poeet p?íspivku : 265
Registration date : 04. 10. 08

AnimeFest 2009 Empty
PříspěvekPředmět: Re: AnimeFest 2009   AnimeFest 2009 EmptyMon May 11, 2009 6:13 pm

Tak taky přihodím pár slov, ale rozepisovat se raději nebudu... Very Happy

Animefest byl dobrý, ale jak již každý říkal, program byl slabší, a to hlavně ve vysilání, proto jsem asi letos stihl hodně přednášek a soutěží. Letos se objevilo několik věcí, které se mi dosti nelíbili a zase líbili.

Místo oficiálního zahájení jsem se šel podívat na můj oblíbený Gankutsuou do Bakaly, ovšem to že je dabovaný jsem si vzpoměl až na místě (už vím, proč miluju a dělám titulky Cool ). Během promítání se už ozval Dlaha, jestli neskočím teda na domluvené posezení a pivko (v mém případě kvůli prášku na bolest atd kofolu) a šlo se. Po dlohé debatě nad anime, budoucností Chiky, anime a jiných věcí co už ani nevím jsem se odebral zpět do děje festu. Sedm samurajů to jistilo a naše řada, která se držela nejvíce až dokonce překvapila. Hned potom přišel další kuriozní až žalostný moment, Nana s titulkama. Seriál dobrý (už bych ho měl dokoukat), ael ty titulky. První díl se objevovalo místo ě nebo jiných písmen jinačí. Zatímco druhý díl tomu dal korunku na hlavu, někdy to totiž vypadalo na nějaký zapomenutý jazyk a kampaň Animaxu pro začnutí se učit japonsky.

Při přesunu do Scaly na Gunbustery jsem potkal venku Dladu s "letadlem" a jeho bratrancem. No nakonec se z tohoí letadla vyklubal Dejv, bohužel jsem si šel odnést věci, ale při návratu se už rozprchli (to bylo naposled co jsem Dejva viděl, pak se už neobjevil). Gunbuster mě pobavil, ohromil a buh ví sco ještě, ale ozhodně musím oba vidět ještě jednou Very Happy Potom přišel čas jít dát si ledovou sprchu (moc dobře vím Dejve, jak si to s tím sakurovým květem do žumby myslel).

Dále bylo na řadě Oedo co jsem už viděl, City hunter, Saber Marionette J (pobavilo a musím si asi sehnat víc). O čecha (češky) v japonsku jsem se toho moc nového nedozvěděl, tak jsem vyrazil raději na etiketu a následující humor. Poté samozřejmě nesměli chybět velikáni anime OST tvorby, kde jsem snad všechny (krom těch co dávali na konci, to ujsem tam už nebyl) velice dobře znal. Animekvíz v podání Trpaslíka (bohužel poslesní Sad ) opět a zase pobavila, bohužel jsem měl zase nějaké věci špatně. Sword of the Stranger dosti potěšil, byl to takový plus v programu.

Další věc která mě naštvala byla, že zrušili Dabovací soutěž, na tu jsem se vyloženě tešil Very Happy Tak jsem alespoň zůstal na opakování vědomostí v přednášce o hrách. Poté samozřejmě jsem si nemohl nechat utéct Lišáka a jeho přednášku, u které jsem se pobavili i lehce naštval (s vedlesedící slečnou od organizátorů jsme už vytahovali katany) u kritizování a hodnocení Cesty do fantazie, ale co, byl to jeho názor.

"Ukradený" Bounen no Xam'dou jsem si nemohl taky odpustit spolu s nedávno viděným filmem The Sky Crawlers (zde zase velké mínus, nepustili závěrečnou scénku po filmu, která mi přišla hodně důležitá). (Přibližně v této době mě někdo sháněl, ale nevím kdo to byl, pokud to byl někdo kdo čte tento příspěvek, tak se mu omlouvám, že jsem neodpověděl. Před promítáním Genius Party Beyond jsem použil při soutěži vědomosti od Dlahy z předchozího dne, kdy mi říkal (nebo si to tak alespoň pamatuju), že předchůdce toho díla měl 5 dílů, což bylo špatně (7) a cenu jsem nedostal Very Happy GPB byl dosti šílený a bohužel jsem někdy usnul, taklže si to stejně pustím znova, protože se mi to aj zalíbilo. Fantastic children jsem nechápal skoro nic (nedostatek spánku a energeťák ještě nezabral). Poté následovalo nekonečné promítání Gravitation, před kterým se mě kámoška zeptala, co je to to Shounen Ai a (ten další výraz nevím jak se píše), tak jsem jí řekl že je to většinou pro "holky", že my raději Yuri (nakonec že prý ona raději Yuri taky).

Protažení Gravitations a AMV budíčku (které se neustále opakovali, bylo jich žalostně málo) se rozjel na plátně Haré+Guu, od kterého jsem nečekal tak velkou strandu, někdy musím pokračovat. U zrušení ureka Svene nemusím asi mluvit, to mě tam drželo celou noc a oni mi udělali tohle Sad . tak jsem se sbalil, šel nasnídat a na vlak...

Tak a to jsem asi tak nějak shrnutě sdělil, co se v mém okolí dělo Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
http://www.asian-music.cz
SilentAndY
Chika-team
SilentAndY

Poeet p?íspivku : 265
Registration date : 04. 10. 08

AnimeFest 2009 Empty
PříspěvekPředmět: Re: AnimeFest 2009   AnimeFest 2009 EmptyMon May 11, 2009 6:21 pm

Dejv007 napsal:

Po té o nás ještě zavadil i Andy, i když se moc nezdržel.

To ty jsi vzal roha a utekl na své místo do prvních řad...

marsali napsal:

Andyho jsem viděla jen z dálky ve Scale a potom v neděli na lavičce na svoboďáku, kde mě teda s Dlahem ignorovali... jo jo, jsem hold malá xD
Dlaha napsal:

Marsali: neviděla jsi Andyho, ale mýho kamaráda Very Happy

Já si říkal kde bych se tam vzal... Very Happy

Dlaha napsal:

Meet SilendAndY:
V pátek jsem napsal Andymu, když jsme byli s pár otaku (zhruba 20 a víc) ve steak baru. Dobrej pokec, Andy je fakt v pohodě týpek. Ještě jsme se několikrát viděli v průběhu festu, z celé chiky jsem s ním pokecal asi nejvíc. Smile

Noo lidí tam bylo poměrně dost Very Happy Pokec dobrý to souhlasím, a asi nejlepší se členem Chiky, protože s letadlem (Dejvem) jsme se střetl jen jednou (pořád jsem nepřišel na to, proč se předemnou schovával) a jinak nkoho dalšího jsem nepotkal.

Dlaha napsal:

P.S.:
Dejv: Můžeš na mě být pyšný. Mohl jsem vyměnit tajemství tvé identity za mangu od Drobka... odolal jsem Very Happy

Tobě nabízel mangu? (To si s ním příště vyřídím) Mě nic nenabízel, jen chtěl vidět Dejva... Very Happy

Naposledy upravil SilentAndY dne Mon May 11, 2009 6:33 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
http://www.asian-music.cz
Dejv007
Admin
Dejv007

AnimeFest 2009 Empty
PříspěvekPředmět: Re: AnimeFest 2009   AnimeFest 2009 EmptyMon May 11, 2009 6:33 pm

To není pravda, já s neschovával. Very Happy Byl jsem přepaden, svázán a brutálně vtažen zpět do sálu, kde se neustále střídaly mé majitelky.
Nakonec si mě ale domů stejně nikdo nevzal... Smile
No a neměl jsem pocit, že jsem někde zalezlej... Hodně jsem seděl ve Scale před sálem nebo stál před Scalou či se přemisťoval mezi kiny.
Tak se nevymlouvej na moje ukrývání, kdybys po mně moc toužil, stačilo napsat. Dlaha moje číslo má. xD
Návrat nahoru Goto down
Dlaha
Chika-team
Dlaha

AnimeFest 2009 Empty
PříspěvekPředmět: Re: AnimeFest 2009   AnimeFest 2009 EmptyMon May 11, 2009 7:04 pm

marsali: Díky za pochalu dreadíků Very Happy

bafíček13: jestli jsi zahlédla dready a černou čelenku, tak to asi nikdo jiný být nemůže Very Happy Ale mohla jsi se klidně ohlásit, rád bych poznal další členku naší velké rodiny Very Happy A mohli jsme si pomoct při anime kvízu, mě po prvních pár otázkách dopsala propiska a tak jsem zbytek času vzpomínal, jak se skládala origami veverka Very Happy

SilendAndY: jsem rád, že se ti líbil Sword of the stranger. Mě už přišlo, že jsem jedinej. Dobrý koukání na to bylo Smile Jinak na lišáka jsem měl chuť začít křičet a házet narutardy, když o Noiru mluvil jako o skvělém anime... já se divím, že jsem své doby u toho žblechtu vydržel 6 dílů Very Happy Ale celkově byla jeho přednáška dobrá Smile

dejv007: Pod svícnem bývá největší tma co? Čím víc na sebe upozorňuješ, tím míň si tě lidi spojí s Dejvem... Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

AnimeFest 2009 Empty
PříspěvekPředmět: Re: AnimeFest 2009   AnimeFest 2009 EmptyMon May 11, 2009 7:28 pm

Hej, to je dobrý! Na ADvíku tedy budu běhat nahatý s velkým nápisem "Já jsem Dejv!" na prsou a nikdo si mě nevšimne!
Návrat nahoru Goto down
Sia
Chika-team
Sia

Poeet p?íspivku : 11
Registration date : 09. 03. 08

AnimeFest 2009 Empty
PříspěvekPředmět: Re: AnimeFest 2009   AnimeFest 2009 EmptyMon May 11, 2009 7:48 pm

Aspoň že jste mi zvedli náladu tím, že jsem zas o tolik nepřišla, protože jinak bych to musela označit za velice nefér, že jsem zas trčela doma - moji rodiče nemají fantazii a já se dle toho holt musim řídit XD...
Ale ne, na svůj víkend si stěžovat nemůžu, měli jsme tu též klubový otaku sraz, sice menší (dobře, mnohem menší, ale proč to rozmazávat XD), ale vyhovující Smile.
Návrat nahoru Goto down
marsali
Chika-team
marsali

AnimeFest 2009 Empty
PříspěvekPředmět: Re: AnimeFest 2009   AnimeFest 2009 EmptyMon May 11, 2009 8:23 pm

Dejv007 napsal:
Hej, to je dobrý! Na ADvíku tedy budu běhat nahatý s velkým nápisem "Já jsem Dejv!" na prsou a nikdo si mě nevšimne!

Já rozhodně jo xD ale víš jak, velkej dráb by tě zavřel do kumbálku a za celej ADvík bych se na tebe nesměla ani podívat Very Happy *stejně mám štěst, že se na tohle forum nedostane Very Happy*
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

AnimeFest 2009 Empty
PříspěvekPředmět: Re: AnimeFest 2009   AnimeFest 2009 EmptyMon May 11, 2009 8:31 pm

S tvou sestřičkou je náhodou sranda. Věty jako "Markéto, dej tu nohu dolů!" a "Markéto, sedni si normálně!" jsou už teď téměř legendami. Very Happy
A btw - ne, ona se sem dostat může, a pak budeme mít oba po srandě. xD
Teď nejsme v soukromým Chika fóru, tohle je veřejné. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

AnimeFest 2009 Empty
PříspěvekPředmět: Re: AnimeFest 2009   AnimeFest 2009 Empty

Návrat nahoru Goto down

AnimeFest 2009
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Chika-fórum :: Ostatní :: Off-topic-