Fórum překladové skupiny Chika-translations. |
|
| Žebříček toho nejlepšího, co jsem viděl/a a na co nezapomenu. | |
|
+17KamiKichi-kun lestrix TommyCZ Niki Natsumi Dlaha mashiro Ryuu Rozuiki Ravens Dejv007 Takumi Sia marsali WillCorn warrion Thorr 21 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Žebříček toho nejlepšího, co jsem viděl/a a na co nezapomenu. Wed Apr 29, 2009 7:23 pm | |
|
Naposledy upravil Thorr dne Fri May 01, 2009 9:53 am, celkově upraveno 3 krát | |
| | | Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Žebříček toho nejlepšího, co jsem viděl/a a na co nezapomenu. Wed Apr 29, 2009 7:31 pm | |
| Můj žebříček je jest takový:1. InuYasha 2. Ranma 3. Fate/ stay night 4. FMP - Full Metal Panic Fumoffu 5. Code Geass I+II ---- 6. Slayers I,II, III 7. nejsem si jist* 8. nejsem si jist* 9. nejsem si jist* 10. Legend of Lemnear - to víte, první překlad * Protože jsem už toho tolik zkouknul, tak je těžké si vybírat
Naposledy upravil Thorr dne Wed Apr 29, 2009 9:32 pm, celkově upraveno 2 krát | |
| | | warrion Chika-team
Poeet p?íspivku : 705 Age : 34 Registration date : 09. 03. 08
| Předmět: Re: Žebříček toho nejlepšího, co jsem viděl/a a na co nezapomenu. Wed Apr 29, 2009 7:36 pm | |
| jé, tohle už jsem někam psala... mám jich sedm, to totiž jinak nejde 1. Code Geass - oboje 2. Yami no Matsuei 3. Loveless 4.-5. tak tady je Ouran, Slayers, Kuroshitsuji a Soul Eater XD | |
| | | WillCorn Chika-team
Poeet p?íspivku : 10 Registration date : 15. 09. 08
| Předmět: Re: Žebříček toho nejlepšího, co jsem viděl/a a na co nezapomenu. Wed Apr 29, 2009 7:39 pm | |
| - Code Geass - Hangyaku no Lelouch R1+2
- Mai-HiME
- The Melancholy of Haruhi Suzumiya
- Chobits
- Elfen Lied
| |
| | | marsali Chika-team
Poeet p?íspivku : 154 Age : 31 Registration date : 13. 08. 08
| Předmět: Re: Žebříček toho nejlepšího, co jsem viděl/a a na co nezapomenu. Wed Apr 29, 2009 7:46 pm | |
| 1) Hellsing 2) Melancholy of Haruhi Suzumiya 3) Sayonara Zetsubou sensei 4) Yamato Nadeshiko Shici Henge 5) Kuroshitsuji, Lovely complex, Byousoku 5cm, Vampire Knight... nemůžu z nich vybrat... ale to proto že jsem toho zase tolik neviděla ^^ | |
| | | Sia Chika-team
Poeet p?íspivku : 11 Age : 32 Registration date : 09. 03. 08
| Předmět: Re: Žebříček toho nejlepšího, co jsem viděl/a a na co nezapomenu. Wed Apr 29, 2009 8:12 pm | |
| 1. Gravitation 2. Mirage of blaze, OHSHC (z tohohle nemůžu vybírat XD!) 3. Haru wo daite ita 4. Yami no Matsuei 5. Spiral Dejv: Sio, ty jsi bláááázen! | |
| | | Takumi Chika-team
Poeet p?íspivku : 17 Age : 35 Location : Ostrov nad Ohří Registration date : 08. 07. 08
| Předmět: Re: Žebříček toho nejlepšího, co jsem viděl/a a na co nezapomenu. Wed Apr 29, 2009 8:47 pm | |
| takze nad tim jsem se musel hodne zamyslet uz jen z duvodu ze vzdy se pro me najde lepsi a lepsi Anime, ale soucasne v tuto chvily je to:
1) Code Geass 2) Elfen Lied 3) Dlouhodobě Bleach vcetne fillerů i kdyz obcas stvou... 4) Fate/Stay Night 5) série Zero no Tsukaima | |
| | | Dejv007 Admin
Poeet p?íspivku : 848 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Re: Žebříček toho nejlepšího, co jsem viděl/a a na co nezapomenu. Wed Apr 29, 2009 8:52 pm | |
| Tak to je těžký, to se přece nedá takhle říct. Třeba Thorrovo rop 5 se mi vůbec nelíbí. Fate Stay mi přišlo jako silně podprůměrné, Ranma zdlouhavá a InuYasha pořád stejný. xD Marsalino je zajímavější, jen jde vidět, že jsem ji ještě nedonutil ke Code Geassu. Nejvíc mi sedí WillCornovo, warrionino taky, samosebou (musím to říct, jinak mě nebude mít ráda ). No a moje? Eh... Anime dělám jen na skvělé, průměrné a podprůměrné. V První kategorii jsou pecky jako Code Geass, Full Metal Panic, Fullmetal Alchemist, ZnT, Dokuro-chan a další... V průměrných (což je taky vysoké hodnocení) Soul Eater, Shinobuden a tak dál... Podprůměrných moc není, většinou Naruto, Bleach a další "shity". Thorr:ty kruťáku... mě to baví, nj, každý jsme jiný | |
| | | warrion Chika-team
Poeet p?íspivku : 705 Age : 34 Registration date : 09. 03. 08
| Předmět: Re: Žebříček toho nejlepšího, co jsem viděl/a a na co nezapomenu. Wed Apr 29, 2009 9:02 pm | |
| - Dejv007 napsal:
- Nejvíc mi sedí WillCornovo, warrionino taky, samosebou (musím to říct, jinak mě nebude mít ráda ).
blbečku XD tak třeba mě FMA vůbec nechytlo... co s tím furt máte? Sio, way to go! btw, na Haruhi jsem úplně zapomněla... (nj, Thorre, pamatuju si, že jsem četla něco o spamování... ) | |
| | | Ravens Chika-team
Poeet p?íspivku : 688 Age : 33 Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Žebříček toho nejlepšího, co jsem viděl/a a na co nezapomenu. Wed Apr 29, 2009 9:04 pm | |
| Ravens - TOP - nepřesné Code Geass Great Teacher Onizuka Full Metal Panic Ichigo 100% Elfen Lied Fate Stay Night Inukami Ranma Zero no Tsukaima Hajime no Ippo Love Hina Sumomo Momomo Utawarerumono Kyou no Go no Ni Kodomo no Jikan Chobits Death Note Ookami to Koushinryou Golden Boy Onegai Teacher/Twins Trigun
TOP 5 Hentai 1.Kateikyoush No Oneesan 2.Boobalicious 3.Lady Innocent 4.In Warau Kangofu 5.Dokidoki Haha Musume Lesson: Oshiete na Obenkyou
Naposledy upravil Ravens dne Wed Apr 29, 2009 9:07 pm, celkově upraveno 2 krát | |
| | | Rozuiki
Poeet p?íspivku : 7 Age : 32 Location : home Registration date : 03. 12. 08
| Předmět: Re: Žebříček toho nejlepšího, co jsem viděl/a a na co nezapomenu. Wed Apr 29, 2009 9:04 pm | |
| No tak nevím....na to snad ani nejde odpovědět... Prostě sem napíšu pár jmen, co si pamatuju jako moje favority-alias ty, o kterých jsem svýho času říkala, že jsou nej. Řazení na jednotlivý šprušle je pro mě nesplnitelným úkolem, takže se omlouvám, ale to si udělejte sami!
Inuyasha, Trigun, Fruits Basket, Code Geass-oboje, Skip beat (to je doteď k popukání), Natsume Yuujinchou (a taky Zoku Natsume Yuujinchou), One Piece, Samurai Champloo, Ouran, z novějších Toradora a 07-Ghost(zatím) a pak ještě D.Gray-man, Nodame Cantabile a částečně Naruto a Bleach-ty jsou ale místy bezva a místy děsný....
nemá cenu všecko psát, ale tyhle jsou podle mě z mnoha "nejlepších" | |
| | | Ryuu Chika-team
Poeet p?íspivku : 26 Age : 33 Registration date : 09. 12. 08
| Předmět: Re: Žebříček toho nejlepšího, co jsem viděl/a a na co nezapomenu. Wed Apr 29, 2009 9:05 pm | |
| Byl jsem po ICQ pobídnut abych jsem taky přispěl. No moje top5 je asi následující:
1) Code Geass 1+2 2) Fullmetal Alchemist 1+2 3) Chobits 4) Kodomo no Jikan (do stejné kategorie bude nejspíš patřit i ono pokračování Kodomo no Jikan Ni Gakki - ještě jsem ho neviděl :-D) 5) Zero no Tsukaima 1+2+3 a ještě jsem zařadím He is My Master protože se mi to zdá na stejné úrovni =D
Je možné že jsem na nějaké zapoměl, ale snad ne :-D. | |
| | | Thorr Chika-team
| Předmět: Re: Žebříček toho nejlepšího, co jsem viděl/a a na co nezapomenu. Wed Apr 29, 2009 9:14 pm | |
| Pro smutné oči marsali a pro Ravnyho, který rád porušuje zákony Zvedám z 5ti nej... Na žebříček nejlepšího.... ---- PS.: warr, smažeš to ty, nebo já Aspoň jedno moje téma nechte na pokoji, zlobivci Dejv: Nech je být, to je rozkaz. Chci se pobavit. - Dejvi, ani mě nehne. Pokud se chceš pobavit, ať ti spamují ve tvých
Naposledy upravil Thorr dne Wed Apr 29, 2009 10:23 pm, celkově upraveno 1 krát | |
| | | mashiro Chika-team
Poeet p?íspivku : 189 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Re: Žebříček toho nejlepšího, co jsem viděl/a a na co nezapomenu. Wed Apr 29, 2009 10:13 pm | |
| Ale jinak mých top pět by mohlo vypadat k přihlédnutím na dnešní náladu a mé rozpoložení asi takhle:Green Green ( ah vzpomínky ) Yamato Nadeshiko Shichi Henge ( to děvče mne dostalo ) Skip beat ( poslední celé shlédnuté, miluji hlavní postavu a chci si ji vzít ) Lucky star ( Raky chanerůůů ) Golden boy ( Kdybych se na to díval sám bylo by to skvělé, ale já to sledoval s dejvem... to byla akce ) Great teacher onizuka ( Kouzlo vzpomínek, doba kdy sem dostal internet a tohle jsem sledoval dva dny v kuse ) Code geass ( Oo když si vzpomenu na chvilky když sem se na něj dival s dejvem a měl vyspoilované tři díly dopředu ) Cowboy bebop ( Hudební nebe ) Trigun ( rabu endo písu) Yu yu hakusho ( tak tohle je nostalgie, faitó faitó faitó ) Gravitation ( kupodivu jsem to sem nedal proto, že jsem tu chtěl mít nějakí shonen ai, ale protože se mi to vážně líbilo.) Beck ( mongolian chop squad - jako manga to nefunguje nehraje to) yagainu-kun ( protože bramborový pes je můj vzor ) F3 ( protože sem se smál až mě břicho bolelo) Ranma první tři řady ( zbytek sem nedokoukal, protože mě přestl bavit, ale první řady byly super) Ful metal panic/fumoffu ( skvělé postavy... přiznám se že když jsem ještě nebyl bezcitný a zlý tak sem u edningu panicu i brečel ... jednou, a loupal sem cibuli... ale bylo to děsně smutné a dojemné ) History strongest disciple kenichi ( ... kdy bude sakra pokračování??) Mind game ( jednou chci zemřít stejně jako hlavní hrdina, přijde mi to epické ) ... No to bylo těch pár co bych zařadil na příčku prvních pěti, ale určitě by se jich našlo víc | |
| | | Dlaha Chika-team
Poeet p?íspivku : 297 Age : 36 Location : Olomouc Registration date : 01. 12. 08
| Předmět: Re: Žebříček toho nejlepšího, co jsem viděl/a a na co nezapomenu. Wed Apr 29, 2009 10:15 pm | |
| | |
| | | marsali Chika-team
Poeet p?íspivku : 154 Age : 31 Registration date : 13. 08. 08
| Předmět: Re: Žebříček toho nejlepšího, co jsem viděl/a a na co nezapomenu. Wed Apr 29, 2009 10:37 pm | |
| | |
| | | Natsumi Chika-team
Poeet p?íspivku : 31 Age : 34 Location : Praha Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: Žebříček toho nejlepšího, co jsem viděl/a a na co nezapomenu. Wed Apr 29, 2009 11:25 pm | |
| 1) Yamato Nadeshiko Shichi Henge 2) Wolf's Rain 3) Fate - Stay Night 4) Naruto + Naruto Shippuuden 5) Devil May Cry, Gravitation, Inukami!, Chrno Crusade | |
| | | Niki Chika-team
Poeet p?íspivku : 154 Location : Ústí nad Labem Registration date : 14. 04. 09
| Předmět: Re: Žebříček toho nejlepšího, co jsem viděl/a a na co nezapomenu. Thu Apr 30, 2009 1:06 am | |
| Bohajeho, nesnáším žebříčky, nemám ráda vysazování něčeho nad něco, tak to berte spíše obrazně....
Série: Kenshin Ouran Juuni kokuki Cowboy Bebop Trigun Wolf´s Rain Onizuka Ghost in the shell Samurai Champloo Samurai 7 Paradise kiss Slayers FMA Haruhi Yu Yu Hakusho Dragon drive Bakumatsu Gantz Evangelion Tenjou Tenge (Elfen Lied, El Cazador, Witch hunter R., Hellsing, Kyo, Kashimashi, Gallery fake, Green green, DMC, Chobits, Claymore, Inuyasha, ....)
Filmy: Mononoke Howl Laputa Naushika Mukou hadan Memories Akira Innocence Wonderful days Vexilles Cat soup FF Hrob světlušek Ninja scroll Paprika Pom poko Ponyo She and her cat Spirited away Agito Toki wo Kakeru Shoujo Vampire hunter D Šepot srdce
Hmmm... Je toho hodně? O.o A to jsem se hodně krotila -.- Když já vidím na každém anime něco jiného.... | |
| | | TommyCZ Chika-team
Poeet p?íspivku : 234 Age : 31 Registration date : 27. 07. 08
| Předmět: Re: Žebříček toho nejlepšího, co jsem viděl/a a na co nezapomenu. Fri May 01, 2009 1:36 am | |
| Já jsem si většinou vybral velmi dobré kusy, takže mám ve svém TOP tak 80% toho, co jsem viděl Mně se prostě líbí skoro všechno stejně. I když jsou tu i ti výjimeční -> Death note, Code Geass, Elfen Lied, Byousoku 5cm, Trigun, Cowboy Bebop... . Většina, která ve mě zanechala nějaký ten "pocit" (je toho holt víc) | |
| | | lestrix Chika-team
Poeet p?íspivku : 309 Age : 47 Registration date : 20. 08. 08
| Předmět: Re: Žebříček toho nejlepšího, co jsem viděl/a a na co nezapomenu. Sun May 03, 2009 12:12 am | |
| Můj top 15 (pouze série) 1. Elfen Lied
...další bez pořadí:
Assate no Houkou Code Geass FMP Fumoffu a TSR Haibane Renmei Chobits (moje první skouknutá anime série vůbec:) Kanon TV2 Kasimasi (v určitém slova smyslu) Love Hina spring special a Love Hina again Onizuka R.O.D. TV Shingetsutan Tsukihime Suzumiya Haruhi no Yuutsu Terra e Zipang
Tommy - Byousoku 5cm - není to ten slavný kousek o jistém nebohém chlapci, kterého příroda "tam" příliš štědře neobdařila? | |
| | | Ravens Chika-team
Poeet p?íspivku : 688 Age : 33 Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Žebříček toho nejlepšího, co jsem viděl/a a na co nezapomenu. Thu Sep 10, 2009 11:33 pm | |
| - lestrix napsal:
Tommy - Byousoku 5cm - není to ten slavný kousek o jistém nebohém chlapci, kterého příroda "tam" příliš štědře neobdařila? Přesně tak... Film je vlastně o tom jak ho kvůli tomu nechaj 2 ženský Ta první vím že měla trauma z dětství, když se jí ve škole děti posmívaly za to že s ním chodí do knihovny, ale s tou druhou mi to pořád není jasný... Skvělí film, doporučuju! btw - co je vůbec s Tommym? | |
| | | KamiKichi-kun
Poeet p?íspivku : 1 Registration date : 31. 10. 09
| Předmět: žebřík Sat Oct 31, 2009 2:03 am | |
| 1, Code Geass (naprosto nejlepší anime pod sluncem, nad sluncem i nad bohy a vším ostatním) 2, Yu yu hakusho (anime, které jsem viděl nejvíckrát, a v nejvíce jazycích... ve dvou ) 3, Soul Eater ... ..... 4, InuYasha, Slayers, Blood-plus- , Tsu ampfilter a další | |
| | | Kříž
Poeet p?íspivku : 34 Age : 30 Location : Břeclav Registration date : 03. 03. 09
| Předmět: Re: Žebříček toho nejlepšího, co jsem viděl/a a na co nezapomenu. Wed Nov 04, 2009 7:25 pm | |
| Nebylo už kdysi dávno už jednou takové téma? No... asi jsem jen nepozornej Takže tady mám můj žebříček 1. Gode geass a pak to něják neřeším... Lucky Star(Nwm, Konata je mi povahou strašně podobná, až na to, že je to holka a není úchyl ) ,Dokuro-chan, Slayers , Trigun, Haruhi Suzumyia, Golden Boy, Druaga no tou, Koharu byiori a Zero no Tsukaima (Ale jenom 1. řada, další řady mi nepřišli už tak dobrý) | |
| | | Jitcpipna
Poeet p?íspivku : 21 Age : 36 Location : Kladno Registration date : 30. 06. 09
| Předmět: Re: Žebříček toho nejlepšího, co jsem viděl/a a na co nezapomenu. Wed Nov 04, 2009 10:46 pm | |
| Můj top 5:
1. Mobile Suit Gundam SEED 2. Fate/Stay Night 3. Code Geass 4. Mobile Suit Gundam 00 5. Clannad
a dál jsou takový ty klasiky jako FMP, Blood+, Elfen Lied, Trinity Blood, Shana, Tsubasa Chronicles atd... | |
| | | Dejv007 Admin
Poeet p?íspivku : 848 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Re: Žebříček toho nejlepšího, co jsem viděl/a a na co nezapomenu. Wed Nov 04, 2009 11:01 pm | |
| Moje top:
1. Power Rangers Ninja 2. Toy Story 2 3. Teletubbies (všechny série) 4. Naruto 5. Naruto Shippuuden | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Žebříček toho nejlepšího, co jsem viděl/a a na co nezapomenu. | |
| |
| | | | Žebříček toho nejlepšího, co jsem viděl/a a na co nezapomenu. | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|