| mashirovy čuňárny | |
|
+5Thorr TommyCZ KeitaroUrashima warrion mashiro 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
mashiro Chika-team
Poeet p?íspivku : 189 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: mashirovy čuňárny Thu Jan 15, 2009 1:00 pm | |
| hahá Protože vidím že Dejv i Thorr mají své vlastní čuňárny na webu musím se přidat. Já ovšem nebudu klesat do bahna internetové popkůltůry a ani šířit roztomilé, lechtivé, vyzívavé natož pak erotické nebo nedej bože hEntai obrázky. Já se zaměřím na něco, co je podle mého mnohem větší čuňárna a to je Chov Imaginárního internetového prasete. Ano Zde budu dohazovat zápisky z Deníčku o chovu imaginárního internetového prasete. Bojte se, neboť kdo chce chovat prasata musí se stát sám sviňí. | |
|
| |
warrion Chika-team
Poeet p?íspivku : 705 Age : 34 Registration date : 09. 03. 08
| Předmět: Re: mashirovy čuňárny Thu Jan 15, 2009 5:19 pm | |
| mashi, ty jsi fakt magor | |
|
| |
mashiro Chika-team
| Předmět: Re: mashirovy čuňárny Thu Jan 15, 2009 7:12 pm | |
| No Podívejme se co zanemná slovo magor a porovnejme ho se mnou. Wiki o slově magor říká: Magor- starší syn malachův v Knize J.J.R. Tolkiena haha tak to teda nejsem Magor- Pseudonym českého undergroundového básníka Ivana Martina Jirouse... No leda že bych skládal básně ze spaní Magor- Bratr Hunora v maďarské legendě, Byl princem ( synem vládce mezopotámie) a narodil se udajně v řecku. No to nebudu komentovat, já vím že sem skvělěj ale až takhle?, Magor, Monmouthshire- Lokace v Anglii. Ee zeměpis to není můj příbuzný. Magor marsh- přírodní rezervace v anglii... ani na to mě neužije No a francouzský sýr taky nejsem ¨ Ovšem tohle tvrdí anglická verze wiki česká tvrdí toto: Přezdívka Ivana Martina Jirouse, básníka, undergroundového publicisty a výtvarného kritika. (ee to už tu bylo) Přezdívka Tomáše Doležala (ing. Magor), zakládajícího člena hudební skupiny Tři sestry. (ee to nejsem já) Název amerického filmu (Pan Magor - angl. Mr. Magoo) z roku 1997 s Leslie Nielsenem v hlavní roli. (ne s filmem zatím nemám nic zpolečného, leda se seriálem MASH) Hunor a Magor, mýtičtí bratři z maďarských předkřesťanských legend ( i kdepak, to už bylo řečeno) bible, Jeremiáš kapitola 20 verš 3 magor misábib ( tak do bible mě netahejte ) pejorativní výraz pro blázna, pomatence - česká nadávka ( No vida tady se někam dostáváme, tady uřž to začíná mít aspoň náznak pravdivosti no výborně, tak se podíváme jaká je definice blázna a pomatence... A sakra, wiki neví no tak zastoupí druhá nejobsáhlejší enciklopedie Mashipedie ... blázen je blázen, taškář, šašek, klaun, blb, hňup, idion... ( ano ano souhlasí) a pomatenec je člověk po stádiu kdy byl velmi zmaten. a tady se definice mílí protože já nejsem zmaten, já přesně vím co dělám tudíž jsem maximálně předmatenec no takže jsem magor jenom na půl | |
|
| |
KeitaroUrashima
Poeet p?íspivku : 57 Registration date : 31. 12. 08
| Předmět: Re: mashirovy čuňárny Thu Jan 15, 2009 9:20 pm | |
| ja bych spis rek ze si dvojnasobny magor xD a mimochodem odkud mas to prase ja chci taky | |
|
| |
mashiro Chika-team
| Předmět: Re: mashirovy čuňárny Thu Jan 15, 2009 10:22 pm | |
| No Nebudu už vyvracet tvůj názor na mě jako na magora, neboť už jsem řekl že nejsem maďarský princ Možná mongol, alemaďar v žádném případě ... každopádně pokud jde o mé internetové imaginární prase vše se dozvíš v první kapitole mé pseudo knihy. kapitola má název jak si poříditi Imaginární internetové prase. | |
|
| |
KeitaroUrashima
| Předmět: Re: mashirovy čuňárny Thu Jan 15, 2009 10:25 pm | |
| hh s tebou se clovek zrejme nenudi coz? no ale rozhodne se tesim na to poctenicko o praseti xD a doufam ze bude mit nejake pekne jmeno pac prase s hnusnym prase je peasatk oa ne cune | |
|
| |
warrion Chika-team
| Předmět: Re: mashirovy čuňárny Thu Jan 15, 2009 10:33 pm | |
| zapomněl jsi, že "magor" je mimo jiné i alternativní způsob čtení titulu Mgr., který možná někdy v budoucnu obdržíš XD | |
|
| |
mashiro Chika-team
| Předmět: Re: mashirovy čuňárny Thu Jan 15, 2009 10:39 pm | |
| Kapitola první: Jak si poříditi Imaginární Internetové prase.
Jednou tak sedím nad pedagogiky a v hlavě se mi honí veškerenstvo když tu náhle mě panadne myšlenka za kterou by se určitě nestyděl ani Dejv. Napadlo mě totiž že bych si pořídl pra¨se. No jo, jenže takové prase to není jen tak, obzvláště v paneláku kde by kromě svině běhala i rodina. Začal jsem tedy dumat jak bych mohl odsranit rodinu aby měl můj budoucí mazlíček dostatek prostoru. Bohužel nezdálo se že by moje matka byla nadšena z toho, že by si měla zbalit svých pět švestek a opustit dům. Ani Moje milovaná sestra alkoholik, ač silně rozveselená myšlenkou poříditi sobě sviňi, nejevila známky spolupráce. Jen tak dál ležela vedle postele a smála se. Druhá vada mého plánu zpočívala v tom že by se praseti muselo kupovat žrádlo a to jaksi nešlo, vzhledem ke stavu mého finančního konta. proto jsem se rozhodl opatřiti si čuníka jinak a neotřele. Použil jsem svých dovedností a schopností abych našel na netu jak se programuje webová stránka a jednu jsem naprogramoval. stránka byla zcela prázdná. Tedy jevila se tak, ve zkutečnosti jsem ale naprogramoval stránku tak aby se ve chvýli kdyby přez stránku přecházel nějaký trojský kůň, stránka zaklapla jako past a milého koně uvěznila. čekal jsem nesčetno dní až nakonec přecejen past sklapala. jakmile jsem měl trojského koně bylo jen otázkou času dostat se ke trojské svini. Překrmoval jsem totiž koně chyceného na ztránce pravidelně povelem "DEJ MRKEV!" až byl mylí kůň tlustý jako svině. V té chvíli jsem ho ze stránky zkopíroval a oběkt který jsem takto stáhl nazval Trojská svině. A bylo to. sotva jsem stažený souboe otevřel, koukal na mě rypatý obličej novorozehé sviňky. Malé stvoření na mě z prohlížeče koukalo jako na zjevení, celé bylo černobílé a malé. A jemné pochrochtávání byklo né nepodobné tomu které vydfávám já, když jím Dejvův rámen. První co mě v té chvíli napadlo bylo že by mělo dostat jméno. Přecejen trojské prase bez jména, to by bylo jenom napůl prase. proto jsem mu dal jméno PES, Prasečí elektronický systém. Když sem na něj poprvé zavolal "Pse!" Očička se mu rozzářili. A tak milí přátelé jsem si pořídil sviňi. Ale to byl jen začátek nevěděl jsem totiž jak težké bude se o milé zvířatko starat ani kolik malérů ale i radosti mi přinese. | |
|
| |
mashiro Chika-team
| Předmět: Re: mashirovy čuňárny Thu Jan 15, 2009 10:40 pm | |
| Mgr... no zní to pěkně, ale sámtomu neveřím že bych to někdy dostal to spíš dostanu třebas příušnice nebo tak | |
|
| |
mashiro Chika-team
| Předmět: Re: mashirovy čuňárny Thu Jan 15, 2009 10:43 pm | |
| případné další dotazy piše přímo sem, pokud vám něco k chovu IIP ( internetových, imagionárních prasat) nebude jasné nebojte se zeptat přímo mne. | |
|
| |
KeitaroUrashima
| Předmět: Re: mashirovy čuňárny Thu Jan 15, 2009 10:57 pm | |
| ukaz fotku xD moc se zajimam o prasata mam v jich ve skole plno uz sem temer znalec! | |
|
| |
warrion Chika-team
| Předmět: Re: mashirovy čuňárny Thu Jan 15, 2009 11:42 pm | |
| mashi, ty mě ničíš | |
|
| |
TommyCZ Chika-team
Poeet p?íspivku : 234 Age : 31 Registration date : 27. 07. 08
| Předmět: Re: mashirovy čuňárny Fri Jan 16, 2009 12:28 am | |
| To je prostě dokonalý . Mashiro na HRAD! | |
|
| |
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: mashirovy čuňárny Fri Jan 16, 2009 1:34 am | |
| mashi-dono, mashi-dono. To je dobrý. Ty nepatříš na hrad, ale rovnou do Bílého domu, hrady jsou už pasé, Tommy-chan ..Chroo,chroo | |
|
| |
mashiro Chika-team
| Předmět: Re: mashirovy čuňárny Fri Jan 16, 2009 2:03 am | |
| Fotka mé svině jménem pes vám sem rád vystavím jen co si trochu doma zvykne, přecejen je to podsviňče ale jak bude větší hned vám ho sem dám Jinak do emeru se mi nechce ale kdybych patřil do císařského paláce v japonsku tak bych si dal číct | |
|
| |
Dejv007 Admin
Poeet p?íspivku : 848 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Re: mashirovy čuňárny Fri Jan 16, 2009 8:26 am | |
| Doufám, že ho v sobotu přivedeš. Rád poznám další svini do party. | |
|
| |
Ravens Chika-team
Poeet p?íspivku : 688 Age : 33 Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: mashirovy čuňárny Fri Jan 16, 2009 7:21 pm | |
| Co takhle ji imaginárně ugrilovat? | |
|
| |
KeitaroUrashima
| Předmět: Re: mashirovy čuňárny Fri Jan 16, 2009 8:00 pm | |
| neni spatny napad! ale melo by se nechat krasne vykrmit | |
|
| |
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: mashirovy čuňárny Sat Jan 17, 2009 1:08 am | |
| Když jsme u toho prasátka, dneska jsem měl suprové steaky, ještě teď se olizuji | |
|
| |
mashiro Chika-team
| Předmět: Re: mashirovy čuňárny Sun Jan 18, 2009 3:00 am | |
| Vy zločinci, že se nestydíte, moje prasátko ta vaše zlá slova o grilování vidí a čte, takhle strašit babyprasátko, hanba vám. Navíc už máme s Dejvem pro novou Svini do týmu i práci, možná bude přínosnější než někteří z vás. hh jen žertuji všichni jste důležití, pořád musíme mít jednotky které musíme obětovat při realizaci našeho Velkého plánu. Muhehehe jen počkejte až Pes vyroste | |
|
| |
KeitaroUrashima
| Předmět: Re: mashirovy čuňárny Sun Jan 18, 2009 5:09 am | |
| a co bude delat? jo ajaky sou vase velky plany? doufam ze vam to ten PES nesprasi xD | |
|
| |
Thorr Chika-team
| |
| |
Bloodlines
Poeet p?íspivku : 31 Age : 35 Registration date : 27. 08. 08
| Předmět: Re: mashirovy čuňárny Tue Apr 07, 2009 12:35 am | |
| | |
|
| |
mashiro Chika-team
| Předmět: Re: mashirovy čuňárny Tue Apr 14, 2009 3:29 pm | |
| n nesnědl jsem ho, ale mám problém, že ho musím mít momentálně na flashce proože máme doma psa. a on asi jen tak numře,... | |
|
| |
warrion Chika-team
| Předmět: Re: mashirovy čuňárny Tue Apr 14, 2009 7:36 pm | |
| ...výmluvy | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: mashirovy čuňárny | |
| |
|