| Thorrrův kvíz | |
|
+16KeitaroUrashima Hranolka Skecupem Gurthfin TommyCZ bafíček13 Orfeus warrion lestrix Ravens Dejv007 Natsumi Meliachael martin-cs SilentAndY Dlaha Thorr 20 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Thorrrův kvíz Wed Jan 21, 2009 12:20 am | |
| | |
|
| |
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Thorrrův kvíz Wed Jan 21, 2009 12:25 am | |
| | |
|
| |
Gurthfin
Poeet p?íspivku : 56 Registration date : 03. 09. 08
| Předmět: Re: Thorrrův kvíz Wed Jan 21, 2009 2:37 pm | |
| Raz nadide posledny sumrak. Bude to vek sekery, vek meca, vek vetra, vek vlka. Bude to Ragnarok, ked vsetko postihne skaza. Brat povstane proti bratovi, padnu vsetky zabrany.
Thorr zahubi Midgardskeho hada Uroborosa, ale po deviatich krokoch klesne na zem, otraveny jeho jedom(Nastastie sa Mjollnir zachrani...XD). Vlk Fenrir, ktory sa odtrhol z retaze Gleipnir, zhltne Odina. Odinov Syn Vidar ho rozsekne napoly a pomsti otca.... Nakoniec sa zachrania Lif a Lifthrasir, lebo ich schova strom Yggdrasil. | |
|
| |
Thorr Chika-team
| Předmět: Re: Thorrrův kvíz Wed Jan 21, 2009 7:35 pm | |
| Dobrý, máš jedničku s hvězdičkou | |
|
| |
TommyCZ Chika-team
Poeet p?íspivku : 234 Age : 31 Registration date : 27. 07. 08
| Předmět: Re: Thorrrův kvíz Wed Jan 21, 2009 10:55 pm | |
| Mě by docela zajímaly ty dveře s kozou... | |
|
| |
Ravens Chika-team
Poeet p?íspivku : 688 Age : 33 Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Thorrrův kvíz Wed Jan 21, 2009 11:31 pm | |
| Protože jsem už takový a nedával jsem tehdy pozor když to řešili, tak odpověd bude znít takto:
Odpověď zní ano, šance na výhru auta je dvojnásobná pokud soutěžící změní svou volbu, než když ponechá původní volbu. Důvodem toho je, že pro výhru auta při strategii ponechání původní volby je nutno hned na začátku vybrat dveře za kterými je auto, což je jedna možnost ze tří. Naproti tomu, pro výhru auta při strategii změny volby je nutno na začátku vybrat dveře, za kterými je koza, což jsou dvě možnosti ze tří.
V okamžiku, kdy je soutěžící dotázán, zda chce změnit svou volbu, mohly nastat tři situace odpovídající původní volbě soutěžícího, každá s třetinovou pravděpodobností: - Soutěžící původně zvolil dveře ukrývající kozu číslo 1. Moderátor otevře dveře se zbývající kozou. - Soutěžící původně zvolil dveře ukrývající kozu číslo 2. Moderátor otevře dveře se zbývající kozou. - Soutěžící původně zvolil dveře ukrývající auto. Moderátor otevře dveře s jednou z koz.
Pokud se soutěžící rozhodne pro změnu volby, vyhrává auto v prvních dvou případech. Hráč ponechávající původní volbu vyhrává pouze ve třetím případě. Šance na výhru při změně je tedy 2/3, neboli soutěžící se dodržující strategii změny vyhrává auto v průměru ve dvou ze tří her. | |
|
| |
lestrix Chika-team
Poeet p?íspivku : 309 Age : 47 Registration date : 20. 08. 08
| Předmět: Re: Thorrrův kvíz Thu Jan 22, 2009 12:05 am | |
| - Ravens napsal:
- Protože jsem už takový a nedával jsem tehdy pozor když to řešili, tak odpověd bude znít takto:
Odpověď zní ano, šance na výhru auta je dvojnásobná pokud soutěžící změní svou volbu, než když ponechá původní volbu. Důvodem toho je, že pro výhru auta při strategii ponechání původní volby je nutno hned na začátku vybrat dveře za kterými je auto, což je jedna možnost ze tří. Naproti tomu, pro výhru auta při strategii změny volby je nutno na začátku vybrat dveře, za kterými je koza, což jsou dvě možnosti ze tří.
V okamžiku, kdy je soutěžící dotázán, zda chce změnit svou volbu, mohly nastat tři situace odpovídající původní volbě soutěžícího, každá s třetinovou pravděpodobností: - Soutěžící původně zvolil dveře ukrývající kozu číslo 1. Moderátor otevře dveře se zbývající kozou. - Soutěžící původně zvolil dveře ukrývající kozu číslo 2. Moderátor otevře dveře se zbývající kozou. - Soutěžící původně zvolil dveře ukrývající auto. Moderátor otevře dveře s jednou z koz.
Pokud se soutěžící rozhodne pro změnu volby, vyhrává auto v prvních dvou případech. Hráč ponechávající původní volbu vyhrává pouze ve třetím případě. Šance na výhru při změně je tedy 2/3, neboli soutěžící se dodržující strategii změny vyhrává auto v průměru ve dvou ze tří her. Hahaha, trochu mi to připomíná tu hru s polymorfními obrazci z párátek aka čísly. Dělal jsem to ve společnosti zatím pouze dvakrát. Poprvé, ještě na vejšce, trvalo grupě osmi nedočkavců přes čtyři hodiny usilovného šrotování, než to rozluštili. Podruhé, to bylo na jednom vánočním večírku v práci se to už nepovedlo nikomu, zato tím zabili třičtvrtě večera (inu, s alkoholem v krvi se blbě uvažuje), Když jsem pak, blbec, prozradil řešení, tak jsem to málem odnes rozbitou držkou, tak to bylo prostinké (relativně). Takže až bude zase nějaký ten sraz, tak mi to připomeňte a pobavím(e) se... Ps: případní dotčení jistě omluví můj blazeovaný tón, ale tenhle párátkový hlavolam je skutečně mým parádním kouskem pro vybranou společnost, tudíž jsem na něj náležitě pyšný...
Naposledy upravil lestrix dne Thu Jan 22, 2009 12:44 am, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
lestrix Chika-team
| Předmět: Re: Thorrrův kvíz Thu Jan 22, 2009 12:26 am | |
| A abych taky přispěl svou troškou, zajímavá otázka z historie: co vám říká jméno Paul von Lettow-Vorbeck? Pokud nic, tak ještě než sáhnete po obligátní wikipedii, zkuste zapátrat v análech o kolonialismu (pro Ravnyho - "v literatuře")... | |
|
| |
warrion Chika-team
Poeet p?íspivku : 705 Age : 34 Registration date : 09. 03. 08
| Předmět: Re: Thorrrův kvíz Thu Jan 22, 2009 1:05 am | |
| - lestrix napsal:
- zkuste zapátrat v análech o kolonialismu (pro Ravnyho - "v literatuře")...
teď jsi mě fakt rozesmál XD to jméno mi něco říká. Tipuju to na Němce, a Německo + kolonialismus = Afrika, ale to je tak všechno, co vím A na wiki hledat nebudu | |
|
| |
lestrix Chika-team
| |
| |
Ravens Chika-team
| Předmět: Re: Thorrrův kvíz Thu Jan 22, 2009 2:27 am | |
| Samá voda... ...pchá, jako by se mi chtělo někomu prohrabovat v zadnici.... Ernesto Guanovara ( je pozdě a Wiki spí ) | |
|
| |
lestrix Chika-team
| Předmět: Re: Thorrrův kvíz Thu Jan 22, 2009 2:57 am | |
| | |
|
| |
warrion Chika-team
| Předmět: Re: Thorrrův kvíz Sun Jan 25, 2009 8:04 pm | |
| Člověk na dva dny odjede a tady chcíp pes XD Tak než někdo odpoví lestrixovi, dáme si jednu lehčí chemickou... Čím jsou tvořeny chemické vazby mezi atomy? | |
|
| |
Orfeus Chika-team
Poeet p?íspivku : 33 Age : 34 Registration date : 02. 12. 08
| Předmět: Re: Thorrrův kvíz Sun Jan 25, 2009 11:04 pm | |
| - warrion napsal:
- Čím jsou tvořeny chemické vazby mezi atomy?
takový ty průhledný tyčky(brčka), kterýma se to spojuje....(mahnelová(učitelka chemie) jich má plnou skříň) | |
|
| |
warrion Chika-team
| |
| |
lestrix Chika-team
| Předmět: Re: Thorrrův kvíz Tue Jan 27, 2009 1:07 pm | |
| - warrion napsal:
- Člověk na dva dny odjede a tady chcíp pes XD
Tak než někdo odpoví lestrixovi, dáme si jednu lehčí chemickou... Čím jsou tvořeny chemické vazby mezi atomy? Tady fakt chcípl pes, lidi. To je špatný, buď se všichni nadměrně učíte, nebo nadměrně chlastáte... ...nebo nadměrně paříte WoW (v případě dejva). A propos, Orfee, otázka, pokud se dobře pamatuju,... rači se kouknu,.. jo, jasně... zněla: "čím jsou tvořeny", ne: "čím se tvoří" | |
|
| |
Ravens Chika-team
| Předmět: Re: Thorrrův kvíz Tue Jan 27, 2009 6:12 pm | |
| - lestrix napsal:
- warrion napsal:
- Člověk na dva dny odjede a tady chcíp pes XD
Tak než někdo odpoví lestrixovi, dáme si jednu lehčí chemickou... Čím jsou tvořeny chemické vazby mezi atomy? Tady fakt chcípl pes, lidi. To je špatný, buď se všichni nadměrně učíte, nebo nadměrně chlastáte... ...nebo nadměrně paříte WoW (v případě dejva). A propos, Orfee, otázka, pokud se dobře pamatuju,... rači se kouknu,.. jo, jasně... zněla: "čím jsou tvořeny", ne: "čím se tvoří" přesto jsi její otázku nezodpověděl btw v mém případě to bohužel není žádná omamná látka, ale mužou za to "ti druzí" co mě uháněj k rozkladu pomalu nestíhám ani spamovat | |
|
| |
lestrix Chika-team
| Předmět: Re: Thorrrův kvíz Tue Jan 27, 2009 6:53 pm | |
| - Ravens napsal:
přesto jsi její otázku nezodpověděl
Nechtěl jsem tě sobecky připravit o tu slast, blýsknout se správnou odpovědí, tak pospěš, máš stále šanci:). Malá nápověda: protony to nebudou... | |
|
| |
Ravens Chika-team
| Předmět: Re: Thorrrův kvíz Tue Jan 27, 2009 7:35 pm | |
| Dnes bylo celkem hezky... Chodíte rádi na ryby? - Spoiler:
Jsem slušně vychovaný a vím že starší mají přednost
| |
|
| |
warrion Chika-team
| Předmět: Re: Thorrrův kvíz Tue Jan 27, 2009 11:00 pm | |
| - Ravens napsal:
- Dnes bylo celkem hezky... Chodíte rádi na ryby?
- Spoiler:
vzhledem k tomu, že to lestrix evidentně ví, měl bys aspoň udržet iluzi, že umíš googlit XD mimochodem, lestrixi, odpověď jsou dvě slova, ne jen jedno | |
|
| |
lestrix Chika-team
| Předmět: Re: Thorrrův kvíz Wed Jan 28, 2009 12:45 am | |
| - warrion napsal:
- Ravens napsal:
- Dnes bylo celkem hezky... Chodíte rádi na ryby?
- Spoiler:
vzhledem k tomu, že to lestrix evidentně ví, měl bys aspoň udržet iluzi, že umíš googlit XD
mimochodem, lestrixi, odpověď jsou dvě slova, ne jen jedno Ehmmm, co si pamatuju, tak podrobnější odpověď by zabrala několik stran, tak jsme se omezil na základní fakt:). A tím val..ehmm, raději česky vaz..ehmmm, případně lidově vol.. ehmmm adjektivem bych už napověděl moc. Takhle je to pořád ještě aspoň minimálně 50:50 Což ovšem nic nemění na faktu, že tady chcípl pes. Asi budu muset zmermomocnit Thorra, aby sem nahnal nějaké ty "dobrovolníky"! | |
|
| |
warrion Chika-team
| Předmět: Re: Thorrrův kvíz Wed Jan 28, 2009 1:59 am | |
| nj, nj. A uvědomuješ si, že to není sranda, když všechno víš? (hodně odpovědí by zabralo několik stran) já bych spíš řekla, že tu chcípla chika... a bude hůř | |
|
| |
Ravens Chika-team
| Předmět: Re: Thorrrův kvíz Wed Jan 28, 2009 2:57 am | |
| Co máte pořád s tím chcíplým psem? A chcíplá chika se mi taky nelíbí to zní jako chcíplá fena... Proč ne třeba chcíplá kočka? Psi jsou rozhodně užitečnější ...a jaké "dobrovolníky"? nebo spíš oběti? btw Chodíte někdo rád na ryby? | |
|
| |
warrion Chika-team
| Předmět: Re: Thorrrův kvíz Wed Jan 28, 2009 8:41 am | |
| - Ravens napsal:
- Co máte pořád s tím chcíplým psem? A chcíplá chika se mi taky nelíbí to zní jako chcíplá fena... Proč ne třeba chcíplá kočka? Psi jsou rozhodně užitečnější
kočky jsou lepší! | |
|
| |
Thorr Chika-team
| Předmět: Re: Thorrrův kvíz Wed Jan 28, 2009 12:52 pm | |
| Hele, když už odbočujete od tématu, lumpové. Kočky jsou nejlepší ba dokonce jednu vyžírku doma máme... ik dyž zrovna dnes jsem ji chtěl nakopnout, mrcha, sežrala mi steak a málem schodila Disk | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Thorrrův kvíz | |
| |
|
| |
| Thorrrův kvíz | |
|