| Dejvovy čuňárny, aneb vaše poslední hentai | |
|
+11bafíček13 Niki Dlaha Kříž Listy Necromancer Ravens Thorr TommyCZ warrion Dejv007 15 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Dejv007 Admin
Poeet p?íspivku : 848 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Dejvovy čuňárny, aneb vaše poslední hentai Mon Dec 01, 2008 7:30 am | |
| Když si může Thorr zakládat desítky svých postů o hentaii a spol, proč ne já? Sem, milá prasátka, pište a házejte screeny z hentaie, abych nemusel tak moc hledat ( ). Vše samozřejmě v rozumné míře. A nezapomeňte na nějaké ty popisky! | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Dejvovy čuňárny, aneb vaše poslední hentai Mon Dec 01, 2008 7:44 am | |
| Nuže, začínám. ^_^ Název: Choisuji Počet dílů: 2 Cenzura: ano (shimata!) Žánr: hentai - loli, tentacle Díl první Naprosto klasické hentai: mladá holka a její učitel (bo co to je). Na scéně se objeví i jakási plyšová věc s dlouhatáááánským jazykem. Díl druhý Nyní jsou hlavní hrdinky dvě ultra-loli na ošetřovně. Nebojte, později na ně bude dohlížet i jejich učitel. --------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------- Název: Younger Sister Juice Počet dílů: 2 Cenzura: ano (shimata!!!) Žánr: hentai - loli, neko Mladý (a hafo nadržený) kluk osvobodí z láhve jakousi holku, a následně musí chodit po baráku a sbírat do lahvičky... eh... "džus z mladších sestřiček". Dočkáme se neko, loli všeobecně, ale animátoři nezapomněli ani takříkajíc na kus baby. | |
|
| |
warrion Chika-team
Poeet p?íspivku : 705 Age : 34 Registration date : 09. 03. 08
| Předmět: Re: Dejvovy čuňárny, aneb vaše poslední hentai Mon Dec 01, 2008 8:52 am | |
| jo, tak tady já se asi neobjevím... Ale jedno hentai jsem viděla! *je na sebe hrdá - a jde si před odchodem do školy pustit kousek yaoi* | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Dejvovy čuňárny, aneb vaše poslední hentai Mon Dec 01, 2008 6:07 pm | |
| Warr, neblbni. Určitě jsi něco viděla, tak napiš... Přeci jen tu máme 60% holek, tak ať se taky nenudíte. | |
|
| |
warrion Chika-team
Poeet p?íspivku : 705 Age : 34 Registration date : 09. 03. 08
| Předmět: Re: Dejvovy čuňárny, aneb vaše poslední hentai Mon Dec 01, 2008 6:32 pm | |
| Říkám, jsem viděla jen jedno - Black Gate, co jsem si stáhla od WillCorna XD Když já radši to yaoi XD | |
|
| |
TommyCZ Chika-team
Poeet p?íspivku : 234 Age : 31 Registration date : 27. 07. 08
| Předmět: Re: Dejvovy čuňárny, aneb vaše poslední hentai Mon Dec 01, 2008 10:06 pm | |
| Tak si udělej téma na yaoi a bude to fér! | |
|
| |
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Dejvovy čuňárny, aneb vaše poslední hentai Tue Dec 02, 2008 1:57 am | |
| Teda šéfe, to mě chceš trumfnout, že se mi mstíš za ten "avatar", že??? Jinak Thorraček má na svém seznamu shlídnutých Hentai více než dost: 60GB Hentai 2GB H.Mangy a pořád to roste, roste a roste Proto vám přináší jednu Loli h.mangu a tou je [Lolicon] The Power Of The Five-Yen Coin[Lolicon] The Power Of The Five-Yen CoinPS.: Dejvíku nejde o učitele, ale o doktora, který rád pomůže s jistým problémem, která děvčátka trápí | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Dejvovy čuňárny, aneb vaše poslední hentai Tue Dec 02, 2008 7:14 am | |
| Ale blbost, ony netrpěly. Utekla ti pointa. A kde je sakra Ravny, ten toho má shlídnutýho nejvíc. Taky sem něco piště, kurnik. xD Ale k tématu. | |
|
| |
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Dejvovy čuňárny, aneb vaše poslední hentai Tue Dec 02, 2008 10:30 am | |
| - Dejv007 napsal:
- Ale blbost, ony netrpěly. Utekla ti pointa. A kde je sakra Ravny, ten toho má shlídnutýho nejvíc.
Taky sem něco piště, kurnik. xD Ale k tématu. trdlo, to byla ironická odpověď. Přeci jim pomáhal s - Spoiler:
vyčuráním do zkumavky tím, že - Spoiler:
je vojel
PS: A už jsi stáhnul tu Lolinu Pokud budeš chtít, tak ti trochu pomůžu s propagací | |
|
| |
Thorr Chika-team
| Předmět: Re: Dejvovy čuňárny, aneb vaše poslední hentai Tue Dec 02, 2008 10:58 am | |
| Inma Seiden:Počet dílů: 6 Cenzura: Ano a ne Žánr: hentai - Anal, Demons, Magic, School Life, Super Power, Tentacles - similar Doporučení: 8/10 | |
|
| |
Ravens Chika-team
Poeet p?íspivku : 688 Age : 33 Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Dejvovy čuňárny, aneb vaše poslední hentai Wed Dec 03, 2008 3:31 am | |
| - Dejv007 napsal:
- Ale blbost, ony netrpěly. Utekla ti pointa. A kde je sakra Ravny, ten toho má shlídnutýho nejvíc.
Taky sem něco piště, kurnik. xD Ale k tématu. No pár jsem jich viděl... tak aby se neřeklo Kateikyoushi no Onee-san The Animation: H no Hensachi AgechaimasuZajímavej příběh Toyuv tatík jel na letní prázdniny do zahraničí a protože měl Toya problemy s učením, tak mu tatík jako společnost poslal na doučování 4 učitelky Cenzura: ANO Počet Dílů: 2 Žánr: 18 Restricted, Female Teachers, Harem, Nudity, Sex Tsuma ShiboriVdova se svou sestrou příjmou nájemníka o který se příliš podobá zesnulému manželovi... bla bla bla přefikne je všechny Cenzura: ANO Počet Dílů: 2 Žánr: 18 Restricted, Housewives, Large Breasts, Nudity, Sex Hatsu Inu I., II.Roztomilá nimfomanka... Cenzura: ANO Počet Dílů: 2 + 1 Žánr: 18 Restricted, Anal, Dildos - Vibrators, Female Students, Nudity, Sex In Warau KangofuSestřička která sexuálně "obtěžuje" pacienta nemocnice... Úuchylná ségra a dívčina která se podělí o svého frajera se svou malou sestřičkou.... Cenzura: ANO Počet Dílů: 2 Žánr: 18 Restricted, Female Students, Incest, Large Breasts, Nudity, Nurses, Sex, Small Breasts Accelerando: Datenshi-tachi no SasayakiSnad celou půlhodinu má ta dívčina něco v.... *asoko* Cenzura: ANO Počet Dílů: 2 Žánr: 18 Restricted, Female Students, Nudity, Rape, Sex, Waitresses Stringendo & Accelerando Ultimatum: SeraCo dodat... Ultimatum nimfa Cenzura: ANO Počet Dílů: 2 Žánr: 18 Restricted, Nudity, Sex InboTetička jakou by každý rád Cenzura: NE Počet Dílů: 3 -> 1 díl má 10min 9s Žánr: 18 Restricted, Housewives, Incest, Sex, Dildo IssunboushiTomo dostal něčím pecku a zmenšil se na velikost šmouly... padá do kalhotek a tak Cenzura: NE Počet Dílů: 3 Žánr: 18 Restricted, comedy, L. Breasts, sex Hitozuma Ryoujoku SankanbiHousewiwes... Cenzura: NE Počet Dílů: 2 Žánr: 18 Restricted, Anal, Housewives, School Life, Sex Sora no Iro Mizu no IroVýměná studentka si najde oblibu ve svém patronovi... Cenzura: ANO Počet Dílů: 3 Žánr: 18 Restricted, Female Students, Large Breasts, Love Polygon, Nudity, Romance, Sex Bible Black OnlyTo je myslím každému jasný... Cenzura: ANO Počet Dílů: 3 Žánr: 18 Restricted, Futanari, High School, Nudity, School Life, Sex, Yuri SexfriendNázev mluví za vše... Cenzura: Ne Počet Dílů: 2 Žánr: 18 Restricted, Female Students, Large Breasts, School Life, Sex Maple ColorsTohle jsem nějak nepochopil... postupně tam ojel skoro všechny Cenzura: Ne Počet Dílů: 2 Žánr: 18 Restricted, Female Students, School Life, Sex A to zatím stačí
Naposledy upravil Ravens dne Wed Dec 03, 2008 7:58 pm, celkově upraveno 2 krát | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: Dejvovy čuňárny, aneb vaše poslední hentai Wed Dec 03, 2008 7:09 am | |
| Hm... Tady aspoň každej vidí, kdo má co rád, že... | |
|
| |
Ravens Chika-team
| Předmět: Re: Dejvovy čuňárny, aneb vaše poslední hentai Wed Dec 03, 2008 6:00 pm | |
| Co jsi z toho o mě posoudil? | |
|
| |
TommyCZ Chika-team
| Předmět: Re: Dejvovy čuňárny, aneb vaše poslední hentai Wed Dec 03, 2008 7:10 pm | |
| To se dalo od Raviho přesně čekat, dobrá práce | |
|
| |
Ravens Chika-team
| Předmět: Re: Dejvovy čuňárny, aneb vaše poslední hentai Thu Dec 04, 2008 1:58 pm | |
| btw Tommy, ty se o nic nepodělíš? | |
|
| |
TommyCZ Chika-team
| Předmět: Re: Dejvovy čuňárny, aneb vaše poslední hentai Thu Dec 04, 2008 11:24 pm | |
| Já na hentai nemám místo na disku... takže postnu až po vánocích, seženu si pravděpodobně externí disk | |
|
| |
Ravens Chika-team
| |
| |
Necromancer
Poeet p?íspivku : 16 Age : 35 Registration date : 09. 11. 08
| Předmět: Re: Dejvovy čuňárny, aneb vaše poslední hentai Sat Dec 06, 2008 9:09 pm | |
| chjo lidi koukám, že jsem proti Vám úplnej amatér nenarazit na vaše stránky asi bych znal pojem hentai jen z doslechu a navíc bych na to asi nikdy nekoukal, ale potom co jsem tu viděl mam jen jednu otázečku: kde že to stahujete ? | |
|
| |
Thorr Chika-team
| Předmět: Re: Dejvovy čuňárny, aneb vaše poslední hentai Sat Dec 06, 2008 9:16 pm | |
| na netu | |
|
| |
Thorr Chika-team
| Předmět: Re: Dejvovy čuňárny, aneb vaše poslední hentai Sat Dec 06, 2008 9:20 pm | |
| | |
|
| |
Listy
Poeet p?íspivku : 43 Registration date : 20. 12. 08
| Předmět: Re: Dejvovy čuňárny, aneb vaše poslední hentai Tue May 05, 2009 8:45 pm | |
| nebo se připoj na hofyland.cz a tam si najdi klubi jako hentai, yuri... a tam ti určitě poradí | |
|
| |
Thorr Chika-team
| |
| |
Listy
Poeet p?íspivku : 43 Registration date : 20. 12. 08
| Předmět: Re: Dejvovy čuňárny, aneb vaše poslední hentai Wed May 06, 2009 2:17 pm | |
| jj do tohoto tématu jsem zavítal teprv včera:d | |
|
| |
Kříž
Poeet p?íspivku : 34 Age : 30 Location : Břeclav Registration date : 03. 03. 09
| Předmět: Re: Dejvovy čuňárny, aneb vaše poslední hentai Wed May 06, 2009 5:34 pm | |
| To já bych sem dal snad jen první 2hentaie které jsem viděl... ten zbytek už tady vesměs je... Taboo charming MotherKluk se zamiluje do své matky... a matka je jaksi nymfomanka pak se do toho přižene ještě ségra té matky nebo toho kluka... nwm děj sem moc nesledoval Dílů: 6 Žánr: Anal Housewives Incest Masturbation CleavaegMoc hodná učitelka a velmi přítulná sestřička...co dodat Dílů: 2 Žánr: Teachers Incest | |
|
| |
Dlaha Chika-team
Poeet p?íspivku : 297 Age : 36 Location : Olomouc Registration date : 01. 12. 08
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Dejvovy čuňárny, aneb vaše poslední hentai | |
| |
|
| |
| Dejvovy čuňárny, aneb vaše poslední hentai | |
|