| ecchi | |
|
+6warrion Ravens Dejv007 Dragon52 Thorr martin-cs 10 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
martin-cs
Poeet p?íspivku : 90 Registration date : 21. 11. 08
| Předmět: ecchi Sat Nov 29, 2008 3:41 pm | |
| ja sem uplne uplne uplne ujetej do ecchi nedoporucil by mi nikdo nejaky pls | |
|
| |
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: ecchi Sat Nov 29, 2008 6:17 pm | |
| Těch je pěkná řádka, kde začít He is my master, Sumomono, Shuffle, Zero no tsukaima, Kodomo no jikan, Ai yori Aoshi, Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan, Doujin Work, Golden boy, Green Green, Hanaukyou Maid Tai, Chobits, I My Me! Strawberry Eggs, Ichigo 100%, Kannazuki no Miko, Kidou Senkan Nadesico, Karin, Kashimashi ~Girl Meets Girl~, Koharu Biyori, Kyou no Go no Ni, Mahoromatic, Onegai Teacher, Renkin San-kyu Magical Pokaan, Shamanic Princess, Tenjou Tenge, The Melancholy of Haruhi Suzumiya, ........... na víc si nevzpomenu Snad ti tedy Senpai pomohl, tak si to užij | |
|
| |
Dragon52
Poeet p?íspivku : 9 Age : 32 Registration date : 21. 11. 08
| Předmět: Re: ecchi Sat Nov 29, 2008 7:52 pm | |
| no vacsina tu bola povedana ja by som len dodal: To love-Ru | |
|
| |
martin-cs
| Předmět: Re: ecchi Sat Nov 29, 2008 8:57 pm | |
| a co byste mi doporucili jako pervni krome He is my master Sumomono , Zero no tsukaima, Kodomo no jikan Ichigo 100 ty uz sem videl | |
|
| |
Dejv007 Admin
Poeet p?íspivku : 848 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Re: ecchi Sat Nov 29, 2008 11:42 pm | |
| | |
|
| |
Ravens Chika-team
Poeet p?íspivku : 688 Age : 33 Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: ecchi Sun Nov 30, 2008 2:35 am | |
| No nvm nvm thorečku... to jsi se teda moc nevytáh, když si nevzpomeneš na : Inukami, Sekirei, Ikkitousen pak určite Elfen Lied Love Hina, Kenichi, Maburaho, Rosario to Vampire, Onegai Twins, Grenadier, Tenchi Muyou GXP, Amaenaideyo!, , Love Love?, Gift - Eternal Rainbow... - což jsou celkem ecchi pecky. A i když to není přímo ecchi tak doporučím GTO - fakt pobaví... - A ještě víc Code Geass - přece jen tam je C.C.inka a Karen ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Možná jsem si to zavařil ale..... THIS IS.... !!!!!!!!!! | |
|
| |
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: ecchi Sun Nov 30, 2008 2:49 am | |
| njn Přeci nemohu doporučit něco, co jsem sám ještě neviděl, mysli Ravensku a zítra se mi na ICQ ozvy, mám pro tebe nechutné a stopořivé obrázky | |
|
| |
martin-cs
| Předmět: Re: ecchi Sun Nov 30, 2008 8:20 am | |
| mam na co koukat na 2 mesice diky diky | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: ecchi Sun Nov 30, 2008 12:21 pm | |
| Vy jste ale parta lols, fakt že jo. Jak se vůbec opovažujete psát o ecchi anime, ale přitom ani slůvkem nenaznačit Najicu a Aiku s Aikou: Panenská mise? Kvůli těmhle anime vlastně název "ecchi" vznikl. Mluvím o Aice... No a Najica? Co dodat. Nejvyšší počet zobrazených kalhotek na pět minut anime. Ano, sice jste toho viděli hodně, Chika týme, ale za tohle máte velký mínus. Edit: Můj bože, vy jste nezmínili ani Eiken... To jsem tady jedinej klasik? To už frčí jen tuctový anime? Jejda, asi stárnu. ^_^, Ok, a pokračuju. Midori no Hibi. Ecchi podané tou nejrozkošnější cestou. Popotan? Další klasika, avšak přiznávám... Na Ravnyho až moc velká. A pochopitelně... Ranma, hovada! Tak a teď pár obrázků, abyste vy, velmi zkušení ecchaři bez základů, mohli posoudit: Aika a Aika: Panenská mise. No co si budeme povídat? Aika stojí na začátku žebříčku známých ecchi anime. --------------------------------------------------------------------------- Aika: Panenská mise vypadá už o poznání lépe, těch pár let udělalo svoje, ovšem zadečky vypadají snad i lépe. --------------------------------------------------------------------------- Eiken... Tak co k tomuhle dodat? Kdo neuvidí, neuvěří. --------------------------------------------------------------------------- Midori no Hibi... Tak takovou pravačku bych taky chtěl. --------------------------------------------------------------------------- Popotan... Tak to je především loli ecchi anime. Ale když má někdo Dejvovy chutě... Ovšem o big boobs nepřijdete. --------------------------------------------------------------------------- A konečně... Ranma! No už jste viděli tak krásnýho kluka? Ranma je perla mezi anime, nenechte se odradit stářím. Nebudete litovat. | |
|
| |
Thorr Chika-team
| Předmět: Re: ecchi Sun Nov 30, 2008 2:32 pm | |
| Šéfe, sorry, já zapomněl, ale o Aice vím, Najica samosebou. Midori no hibi, to mi vypadlo z hlavy, kšó. ALe jak jsem to psal, tak mi z hlavy vypadli, však to znáš. Ještě, že tu jsi a doplníš nás U těch ostatních. Buďto jsem je ještě neviděl anebo se mi zhnusili "Eiken" - na kozy typu "gigantus monstrosmus" fakt nejsem | |
|
| |
martin-cs
| Předmět: Re: ecchi Sun Nov 30, 2008 3:08 pm | |
| - citace :
- Ano, sice jste toho viděli hodně, Chika týme, ale za tohle máte velký mínus.
hmm tak ted sjim to natrel ale jinak sem taky dost velkej fanda do ecchi bratr mi tika ecchifil samozrejme nejlepsi ecchi jsou ty v kterych jsou zabrany hlavne kalhotky | |
|
| |
Thorr Chika-team
| Předmět: Re: ecchi Sun Nov 30, 2008 5:35 pm | |
| Dejvíku, zapomněl si ještě doplnit "Love Love?"Takový znalec a zapomene na toto | |
|
| |
martin-cs
| Předmět: Re: ecchi Sun Nov 30, 2008 5:49 pm | |
| lol jeste se tu poperte | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: ecchi Sun Nov 30, 2008 8:08 pm | |
| Love Love už napsal Ravens, baka. | |
|
| |
Thorr Chika-team
| |
| |
martin-cs
| Předmět: Re: ecchi Sun Nov 30, 2008 11:47 pm | |
| omg vy ste fakt lol | |
|
| |
Ravens Chika-team
| Předmět: Re: ecchi Mon Dec 01, 2008 12:00 am | |
| Hmm to mě žere.. ja si nevzpoměl na AIku... I když mezi moje TOP patří jen ty co jsem jmenoval akorát jsem zapoměl na Hit wo Nerae (gif je z Ikkitousenu ) vám to vynahradím hádankou ecchaři kdo pozná tyhle breats pod čarou si svůj titul zaslouží ------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------- btw jinak asi na špičkách ecchi z nejmenovaných anime jsou: Cosprayers, Hit wo Nerae, Tokyo Daigaku Monogatari, Eiken atd atd. PS. mám dočasně novej avatarek z mho nového ecchi objevu | |
|
| |
martin-cs
| Předmět: Re: ecchi Mon Dec 01, 2008 7:42 pm | |
| hmm akorat k tem novim jeste nejsou titulky | |
|
| |
Dejv007 Admin
| Předmět: Re: ecchi Mon Dec 01, 2008 8:14 pm | |
| No jo, na ecchi holt děláme titulky výhradně my... | |
|
| |
martin-cs
| Předmět: Re: ecchi Mon Dec 01, 2008 8:16 pm | |
| nejlepsi zanr ecchi a on ho nikdo nedela omg ale aspon ze vy !! a anglicky se mi na to koukat nece omg ale asi nebudu mit na vybranou | |
|
| |
Ravens Chika-team
| Předmět: Re: ecchi Mon Dec 01, 2008 9:29 pm | |
| Jsem pohoršen... To vážně nikdo nevíte komu patří ty breast? | |
|
| |
warrion Chika-team
Poeet p?íspivku : 705 Age : 34 Registration date : 09. 03. 08
| Předmět: Re: ecchi Mon Dec 01, 2008 9:29 pm | |
| nj, mám tu smůlu, že ecchi musí dělat zrovna moje skupina XD Kdyby bylo aspoň všechno bomba jako Kodomo XD | |
|
| |
Dragon52
Poeet p?íspivku : 9 Age : 32 Registration date : 21. 11. 08
| Předmět: Re: ecchi Mon Dec 01, 2008 9:41 pm | |
| - Dejv007 napsal:
- To Love-Ru? xD
To Love-RU Žánr: školní komedie, ecchi, mimozemšťané Mate to na hlavnej stranke | |
|
| |
TommyCZ Chika-team
Poeet p?íspivku : 234 Age : 31 Registration date : 27. 07. 08
| Předmět: Re: ecchi Mon Dec 01, 2008 9:58 pm | |
| Patří HARUHI! hahahahahaha Ravi: Jaký nový ecchi objev? | |
|
| |
Dejv007 Admin
| |
| |