Chika-fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum překladové skupiny Chika-translations.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

He is My Master

Goto down 
+8
Alucard
Necromancer
martin-cs
Bloodlines
TommyCZ
Dejv007
Thorr
Likan
12 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Likan

Poeet p?íspivku : 33
Registration date : 15. 07. 08

He is My Master Empty
PříspěvekPředmět: He is My Master   He is My Master EmptySat Aug 23, 2008 4:06 pm

Docela by me zajimalo zda budete v prekladu pokracovat. Je to docela dobry anime. A co takovy Hand Maid May ,taky by mohlo byti dobry.
Návrat nahoru Goto down
Thorr
Chika-team
Thorr

Poeet p?íspivku : 716
Registration date : 23. 07. 08

He is My Master Empty
PříspěvekPředmět: Re: He is My Master   He is My Master EmptySat Aug 23, 2008 4:56 pm

Likan napsal:
Docela by me zajimalo zda budete v prekladu pokracovat. Je to docela dobry anime. A co takovy Hand Maid May ,taky by mohlo byti dobry.

Na překladu se opět pracuje. Po domluvení s konkurenční skupinou, která také překládala HiMM.
Takže se opět můžeš těšit na Dejvův překlad Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Likan

He is My Master Empty
PříspěvekPředmět: Re: He is My Master   He is My Master EmptySat Aug 23, 2008 7:32 pm

Tak to je vyborne :-)
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

Poeet p?íspivku : 848
Registration date : 15. 02. 08

He is My Master Empty
PříspěvekPředmět: Re: He is My Master   He is My Master EmptyMon Aug 25, 2008 9:27 pm

Jo, u pátýho dílo jsem se málem polulal během 20s. Very Happy

A Likane, zdecentni to tvoje "docela". Hlavně co se týče mých překladů. ^_^
Nikdy jsem nic "docela dobrýho" nepřekládal.
Návrat nahoru Goto down
http://www.chika-translations.tym.cz
Likan

He is My Master Empty
PříspěvekPředmět: Re: He is My Master   He is My Master EmptySat Aug 30, 2008 1:56 am

heh to slovo je k tomu anime velice obstojne bych rekl ,nevztahuje se k prekladu.!' ale po par prvnich dilech bych stupen mozna navysil .Anime je pohodove takove to uklidnujici ,ecchi ,komedie trochu crazy, kazdopadne bych na nej nekoukal jen ztoho duvodu ze se preklada ,ale ptz uz jsem ho mel stahnute a vedel jsem o co jde. Bohuzel u me je todle anime zatim prumer uvidime jak to pujde dal .(necham se prekvapit a vyckavam na preklad dalsich dilu :-) )

Kazdopadne co dodat k prekladu.
Mno na vybornou (jen u nejakeho dilu nevim tedka kde mam pocit ze proletela veta v polstine)
Nemam co vice dodat , jsem rad ze existuje prekladatelska skupina ,ktera preklada styl anime ,ktery sleduju :-) (uvital bych i vice hentai prekladu heh) a jeste dodatecek (urcite bych ,take uvital vetsi zamereni na ZnT3 ptz todle anime mi opravdu sedlo a zaradil bych ho mezi sve nej jako jsou Love Hina a Onegai Teacher a proto musim podekovat vam protoze nebyt vas ,tak bych mozna ani o ZnT v nejblizsi dobe nezavadil) a nakonec doufam ze Chika zde bude dlouho dlouho a dlouho.
Návrat nahoru Goto down
TommyCZ
Chika-team
TommyCZ

Poeet p?íspivku : 234
Registration date : 27. 07. 08

He is My Master Empty
PříspěvekPředmět: Re: He is My Master   He is My Master EmptySat Aug 30, 2008 4:05 am

Hhééé... zaměření na ZnT 3 ju? No rozhodně se můžeš těšit na 4. díl, který vyjde nejspíš už dnes, ale viděl bych to až na zítřek(záleží na času a chtíči senpaie). Ono zaměřit... to by chtělo zatlačit na tým, který na tom anime právě dělá, a jelikož nám končí prázdniny a začíná školička... neviděl bych to se zrychlenim překladu tak růžově Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

He is My Master Empty
PříspěvekPředmět: Re: He is My Master   He is My Master EmptySat Aug 30, 2008 8:15 am

Jo, chystám se odmaturovat. Shocked
A Likane, máš u mě mínus... Polepšil by sis, kdybys mi řekl, kde ta polská věta byla.
Ale je divný, že jsem si toho během promítání na ADvíku nevšiml...
A k tomu hentai... Neumíš si představit, jak jsou překlady hentaie náročná záležitost. Kdo to někdy nezkusil, tak neuvěří.
Kam se hrabe Code Geass...

Edit: Právě jsem znovu projel všechny HiMM, ale nic polskýho tam nevidím...
Návrat nahoru Goto down
Likan

He is My Master Empty
PříspěvekPředmět: Re: He is My Master   He is My Master EmptySat Aug 30, 2008 8:46 pm

v tom pripade se teda musim omluvit. rukama mi prochazi docela velke mnozstvi titlu takze je mozne ze sem si to z necim zamenil. A pokud to rikas Ty Dejve bude na nejvys nez pravda. A proto se omlouvam .
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

He is My Master Empty
PříspěvekPředmět: Re: He is My Master   He is My Master EmptySat Aug 30, 2008 9:38 pm

Ne! Chtěl jsem slyšet: "Tak ta polská věta je v titulích x na řádku číslo x, oprav to, prosím." Teď to budu muset zase hledat, protože neusnu. Very Happy
P.S. - titulky na Ayu verzi už mám načasovaný, ale díky za nabídku. Smile
Návrat nahoru Goto down
Bloodlines

Bloodlines

Poeet p?íspivku : 31
Registration date : 27. 08. 08

He is My Master Empty
PříspěvekPředmět: Re: He is My Master   He is My Master EmptySat Aug 30, 2008 9:46 pm

Ty uz je mas nacasovany? Muzes je hodit k downloadum pls?? Budu ti vdecny. Tak nejak sem totiz uz vypotreboval vse co jsem si nastahoval.... Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

He is My Master Empty
PříspěvekPředmět: Re: He is My Master   He is My Master EmptySat Aug 30, 2008 10:35 pm

Hotovo... Smile
Návrat nahoru Goto down
Bloodlines

Bloodlines

He is My Master Empty
PříspěvekPředmět: Re: He is My Master   He is My Master EmptySat Aug 30, 2008 11:19 pm

Dik moc.. Co dodat? Ses borec. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Likan

He is My Master Empty
PříspěvekPředmět: Re: He is My Master   He is My Master EmptySat Aug 30, 2008 11:29 pm

hmmm sorry mno jsem moc linej na vyhledavani .
title k dilu 3, radek 163, 7min36s080tis --> 7min39s900tis

"My mother is an unusual person. She likes to..."
neprelozena EN veta

urcite to nehledej (polskou vetu) je vice nez pravdepodobne ze sem se spletl s nejakyma jinyma titlema
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

He is My Master Empty
PříspěvekPředmět: Re: He is My Master   He is My Master EmptySun Aug 31, 2008 12:24 am

Tak ta AJ věta je tam úmyslně. Wink Mně spíš šlo o tu polskou, protože ta tam být fakt nemá.
Ale díky za tvou starost. Smile
Návrat nahoru Goto down
Likan

He is My Master Empty
PříspěvekPředmět: Re: He is My Master   He is My Master EmptySun Sep 21, 2008 12:06 am

hmm koukam koukam ze HiMM preklad se nejak zastavil.
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

He is My Master Empty
PříspěvekPředmět: Re: He is My Master   He is My Master EmptySun Sep 21, 2008 12:44 am

Nezastavil... Po-su-nul. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Bloodlines

Bloodlines

He is My Master Empty
PříspěvekPředmět: Re: He is My Master   He is My Master EmptyThu Oct 16, 2008 3:15 am

Mám jenom takovy maly dotaz... Jak dlouho asi priblizne potrva kompletni preklad?? Predem dik za odpoved.... cyclops
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

He is My Master Empty
PříspěvekPředmět: Re: He is My Master   He is My Master EmptyThu Oct 16, 2008 7:13 am

Pět dílů HiMM? Teoreticky bych to mohl přeložit za víkend. Pravda je bohužel trochu jiná, jak sám vidíš... >_<
Za ty dva dny, co bych dělal HiMM, můžu vypustit do světa deset jiných titulků. Já bych HiMM moc rád dokončil co nejdřív, abych na to nemusel pořád myslet, ale pokaždé se najde něco "důležitějšího"... Sad
Zkusím trochu zabrat.
Návrat nahoru Goto down
Bloodlines

Bloodlines

He is My Master Empty
PříspěvekPředmět: Re: He is My Master   He is My Master EmptyFri Oct 17, 2008 12:10 am

Nemusis spechat hlavni je, ze to casem bude. Jinak dik moc za preklady. cyclops
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

He is My Master Empty
PříspěvekPředmět: Re: He is My Master   He is My Master EmptyFri Oct 17, 2008 7:15 am

No to právě musím, já jsem moc rád, že mě někdo buzeruje a nutí mě k překladu. Very Happy
Chci HiMM dodělat co nejdřív.
Návrat nahoru Goto down
Bloodlines

Bloodlines

He is My Master Empty
PříspěvekPředmět: Re: He is My Master   He is My Master EmptySat Oct 18, 2008 8:47 pm

Jestli ti to pomuze, tak v tom pripade... Makej ty maslo!! Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

He is My Master Empty
PříspěvekPředmět: Re: He is My Master   He is My Master EmptySun Oct 19, 2008 12:11 am

Oke. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
martin-cs

martin-cs

Poeet p?íspivku : 90
Registration date : 21. 11. 08

He is My Master Empty
PříspěvekPředmět: Re: He is My Master   He is My Master EmptySat Nov 29, 2008 4:03 pm

citace :

me se to anime ubec nelibilo ........... samozrrejme je to jenom muj nazor
Návrat nahoru Goto down
Dejv007
Admin
Dejv007

He is My Master Empty
PříspěvekPředmět: Re: He is My Master   He is My Master EmptySat Nov 29, 2008 4:43 pm

Ano, a my ti to nebereme. xD
Návrat nahoru Goto down
Necromancer

Necromancer

Poeet p?íspivku : 16
Registration date : 09. 11. 08

He is My Master Empty
PříspěvekPředmět: Re: He is My Master   He is My Master EmptyMon Dec 01, 2008 11:58 pm

Je to docela povedené anime, ale bohužel to neni muj styl. Snad jen kdyby ta devčata byla o něco starší Twisted Evil každopádně se na to koukat dá a překlad je taky dobrej (jen by ho to chtělo dodělat Wink )
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

He is My Master Empty
PříspěvekPředmět: Re: He is My Master   He is My Master Empty

Návrat nahoru Goto down

He is My Master
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Chika-fórum :: Překlady :: Dotazy k překladům-
Přejdi na: