| Dekuju :) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Slitherin
Poeet p?íspivku : 18 Age : 32 Location : Opava Registration date : 10. 06. 09
| Předmět: Dekuju :) Thu Aug 20, 2009 1:21 am | |
| Ahoj Chika teame chtel bych Vam vsem podekovat za to ze jste uz nekolikrat ste me udrzeli and vodou... Mam blby vek, kdy zkousim jestli se spalim a nebo ne a ja se spalim vzdycky A vy jste ti co me vzdy zachrani Vasi praci, vasimi debatami.... Jeste jednou diky Jestli chcete s necim pomoct tak mi sem klidne pisnete. AJ umim takze prekladat bych snad dovedl a dokonce jsem zkousel delat titulky+hardsuby, ale sem tam jsem narazil na neco s cim bych potreboval poradit. Jestli zajem nemate tak nevadi, jde mi jenom o to se Vam aspon trosku oplatit | |
|
| |
Dejv007 Admin
Poeet p?íspivku : 848 Age : 35 Registration date : 15. 02. 08
| Předmět: Re: Dekuju :) Thu Aug 20, 2009 1:58 am | |
| Tak tohle je zatím snad nejhezčí žádost o nějaký post u Chiky, co jsme tu měli... | |
|
| |
Ravens Chika-team
Poeet p?íspivku : 688 Age : 33 Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Dekuju :) Thu Aug 20, 2009 3:43 am | |
| prej - Slitherin napsal:
- A"vasimi debatami...."
A to nečetl Soukromé chika-forum xD | |
|
| |
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Dekuju :) Thu Aug 20, 2009 5:50 am | |
| - Dejv007 napsal:
- Tak tohle je zatím snad nejhezčí žádost o nějaký post u Chiky, co jsme tu měli...
Jo, to byla, jsem na měkko. Vyplň si formulář a pošli ho dejvovi. [quote="Ravens"]prej - Slitherin napsal:
- A"vasimi debatami...."
A toMy s Chiky jsme dobráci. Je to snad jediné fórum, kde se pobavíš a nebudeš vyhubován za spam, protože u nás nezůstane post, postem
Naposledy upravil Thorr dne Fri Aug 21, 2009 5:42 am, celkově upraveno 3 krát | |
|
| |
warrion Chika-team
Poeet p?íspivku : 705 Age : 34 Registration date : 09. 03. 08
| Předmět: Re: Dekuju :) Thu Aug 20, 2009 7:46 am | |
| nemáš zač XD
Thorre, stejně jako se tenhle post časem zvrhne v něco úplně jinýho, viď? XD | |
|
| |
SilentAndY Chika-team
Poeet p?íspivku : 265 Age : 37 Location : www.na3.cz Registration date : 04. 10. 08
| Předmět: Re: Dekuju :) Thu Aug 20, 2009 12:14 pm | |
| To by warr přece nebyla Chika... | |
|
| |
Thorr Chika-team
Poeet p?íspivku : 716 Age : 41 Location : Trutnov Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Dekuju :) Fri Aug 21, 2009 5:43 am | |
| - warrion napsal:
- nemáš zač XD
Thorre, stejně jako se tenhle post časem zvrhne v něco úplně jinýho, viď? XD Warr, ty lumpe, že ty mne popichuješ? | |
|
| |
warrion Chika-team
Poeet p?íspivku : 705 Age : 34 Registration date : 09. 03. 08
| Předmět: Re: Dekuju :) Fri Aug 21, 2009 8:28 am | |
| Já? Nikdy | |
|
| |
Slitherin
| Předmět: Re: Dekuju :) Fri Aug 21, 2009 11:59 pm | |
| Promiňte že jsem nijak nezereagoval, ale měl jsem ,,skvělou,, a nikterak mamkou nucenou, fyzicky samozřejmě nenáročnou brigádu (demolice komínu+odnos sutě z půdy 3 patrové vily, dolů před dům...)... Takže jsem se tak trochu zotavoval . Netušil jsem že můžou lýtkové svaly tak ztuhnout... Mam 900 Kč v kapse a už dokážu sedět u noťasu. Toť k té prodleve. Chtěl bych se zeptat, vy stále nabíráte lidi? Já už se bál že jste uzavřená komunita... | |
|
| |
Slitherin
| Předmět: Re: Dekuju :) Wed Aug 26, 2009 10:21 pm | |
| No tak nic no Mam smulu lidi je pry dost Ale aspon muzu ocekavat vase produkty a radit se mezi ty besnici chikafans porvavajici slogany stylu kdy vyjde Kiss x Sis, kdy vyjdou nove titulky To Love Ru apod. | |
|
| |
Thorr Chika-team
| Předmět: Re: Dekuju :) Sat Aug 29, 2009 6:57 pm | |
| nj, je to škoda. Užil by sis i poznámek v překladu, které občas necháváme pro zasmátí a naštvání korektora Že jo, AndY | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Dekuju :) | |
| |
|
| |
| Dekuju :) | |
|